Investering i aktier: hvordan handler du med aktiemarkederne?

Investering i aktier kan ske når som helst og hvor som helst! Mange mennesker er lidt tøvende, når de hører ordets lagre. Krisen i 2008 forårsagede trods alt et alvorligt pris nedbrud. Situationen var dog helt anden inden årtusindskiftet. Enhver, der begyndte at investere med en startkapital på €1000 i 1980, ville nu eje en lille formue! Men hvordan kan du faktisk investere i aktier selv?

Gå hurtigt i gang?

Hvordan kan du investere i aktier?

Der er to metoder, du kan bruge til at investere i aktier. Du kan vælge at handle aktivt med aktier. Denne metode giver dig mulighed for at reagere perfekt på den seneste markedsudvikling. En anden mulighed er at købe aktier på lang sigt.

Handel med aktier på kortsigt

I dag er den bedste måde at investere i aktier at købe og sælge aktier på kort sigt. Fondsbørsen er ret ustabil, og priserne svinger jævnligt op og ned. Ved at handle med aktier via en moderne børsmægler, eller såkaldt broker, kan du tag fordel af de små pris bølger op og ned, hvilket resulterer i et meget bedre resultat i sidste ende. Investering i aktier betyder også muligheden for at bruge en gearing: en gearing giver dig mulighed for at indtage en større position med kun en lille investering. Gearingen fungerer som en multiplikator: $1 for eksempel kan bruges til at købe aktier for $10 . Hver stigning på $1 vil derfor resultere i ti gange så meget overskud. Det modsatte gælder ikke desto mindre også, et fald på 1 dollar vil resultere i ti gange så meget tab. Vil du prøve aktivt at investere i aktier gratis? Grib din chance her på Plus500. Brug knappen herunder for at åbne en gratis demokonto: Plus500_aktie_platform

Plus500 software. Eksempler på priser.

Køb af aktier på lang sigt

Antallet af mennesker, der er interesseret i at investere i aktier, er steget markant for nylig. Efter de forskellige kriser er der igen god plads til vækst. Investering i aktier er mere attraktiv end nogensinde takket være tilgængeligheden af forskellige børsmæglere. Børsmæglerne er den ideelle gateway til hurtigt at tag fordel af prisfald og prisstigninger. Vil du købe aktier på lang sigt? I dette tilfælde er en pålidelig børsmægler det bedste sted at være at åbne en konto. Nedenfor finder du en oversigt over børsmæglere, hvor aktier kan købes til fordelagtige priser:

Hvad betyder aktier?

Før du begynder at investere i aktier, er det vigtigt at forstå, hvad bestande er nøjagtigt. En aktie repræsenterer en ejerandel i et selskab. Større virksomheder udsteder aktier for at samle penge. Enhver kan derefter købe disse aktier gennem børsen. Når du køber en aktie, bliver du medejer af en aktier. Dernæst er der to måder at tjene penge med aktier. Klik her, hvis du vil vide, hvad aktierne nøjagtigt er. Ønsker du straks at gå til et bestemt kapitel i artiklen? Brug venligst nedenstående knapper:

Hvordan kan man tjene penge med aktier?

Når du ejer aktier, er der to måder at tjene penge på dem. Hvad er de bedste metoder til at tjene penge på aktier?

Metode 1: gennem en prisstigning

De fleste mennesker er fuldt ud klar over, at aktiekurserne løbende går op og ned. Du kan tjene penge ved at sælge dine aktier med en fortjeneste. I dette tilfælde handler det om at købe aktierne på det rigtige tidspunkt. Hvis du formår at købe aktier til en relativt lav pris, kan du derefter sælge dem igen til en højere pris.

Metode 2: gennem udbytte

Nogle virksomheder vælger at dele en del af deres overskud med deres aktionærer. Disse overskud fordeles af et selskab gennem et udbytte. Et udbytte gør det derfor muligt at tjene en ekstra indkomst med dine aktier. Ønsker du at vide mere om udbytte? Læs denne artikel.

Hvorfor du bør investere i aktier?

Fordi du forstår nu hvordan investering i aktier fungerer, kan du undre dig over: hvorfor skulle jeg investere i aktier? En stor ulempe ved dine besparelser er, at værdien falder over tid. Du modtager næppe nogen rente på din sparekonto. I mellemtiden får inflation den normale pris på produkter til at stige. Derudover betaler du i nogle tilfælde også skat af dine opsparing. Investering kan være en metode til at modvirke den reducerende værdi af dine opsparing. På den anden side er det en rentabel forretning at investere på lang sigt. Det gennemsnitlige investeringsafkast på Dow Jones de sidste 25 år var for eksempel ca. 7 procent. Derfor synes investering i aktier en smart beslutning på lang sigt. lav-penge-aktier

Hvad er risikoen ved at investere i aktier?

Det er sandsynligvis klart nu, at du generelt tjener flere penge med aktier. Aktier er imidlertid ikke en risikofri investering. Du kan miste hele din investering ved at investere i aktier. Aktiekurserne kan falde helt sammen, så du mister en stor del af din investering. Der er desuden altid en chance for, at et firma går konkurs. Når dette sker, mister du ofte hele din investering. Kort sagt, investering i aktier er ikke helt risikofri! Imidlertid kan risici begrænses ved at sprede din investering. I dette tilfælde investerer du i aktier i forskellige regioner og tilhører forskellige virksomheder. Desuden er det også vigtigt at kun investere penge, som kan gå glip af i nogle få år. På den måde kan du også overleve kriser, og du behøver ikke at sælge dine aktier til for lave priser. Nedenfor finder du alle specifikke risici forbundet med aktieinvesteringer:
 • Risikoen for at miste hele din investering.
 • Markedsrisiko: hele markedet kan kollapse under en krise.
 • Volatilitetsrisiko: markeder kan være meget ustabile med priser, der kraftigt bevæger sig op og ned.
 • Sektorspecifik risiko: Dette betyder, at visse sektorer kan fungere dårligt.
 • Aktiespecifik risiko: Dette betyder, at en bestemt aktie klarer sig dårligt.
 • Timing risiko: hvilket betyder, at du køber en aktie i det forkerte øjeblik.
 • Valuta risiko: Foretag tab ved investering i eller med udenlandsk valuta.

Hvordan bestemmes prisen på en aktie?

Grundlæggende bestemmer udbud og efterspørgsel prisen på en aktie. Aktiekursen stiger, når der er en stigende efterspørgsel efter en bestemt aktie. Tværtimod vil aktiekursen falde, når der er et faldende efterspørgsel efter en bestemt aktie. Vellykket investering i aktier holder derfor et meget øje med den seneste markedsudvikling. To analysemetoder kan bruges til at forudsige prisen på en aktie:

Investering i aktier med en fond

Vil du med jævne mellemrum investere et vist beløb, men har du lidt tid til nøje at studere og analysere aktier? I dette tilfælde kan det være din vej at investere dine penge i en investeringsfond. En investeringsfond er en fond, der automatisk investerer dine penge i forskellige aktier. En stor fordel ved en fond er det faktum, at det ofte er muligt at anvende en god og udvidet spredning af dine investeringer. Investeringsfonde giver dig valget mellem mere aktive og mere passive fonde. Aktive midler forsøger at besejre markedet og er generelt dyrere. Passive fonde følger et indeks og er generelt billigere. For de fleste er den passive investeringsfond det rigtige valg.

Forskellige aktie investering strategier

Der er forskellige måder at investere i aktier på. Nedenfor diskuterer vi nogle af de mulige strategier.

Kapitalvækst

Du kan vælge at købe aktier med det formål at vokse din kapital. I dette tilfælde køber du aktier i håb om, at deres værdi vil stige i fremtiden.

Opbygning af en indkomst

Andre investorer sigter mod at opbygge en indkomst med deres aktier. Derefter køber du aktier, der regelmæssigt betaler udbytte.

Short salg

Du kan også vælge at go short på aktier. I dette særlige tilfælde tjener du penge, når aktiekursen falder. Denne investeringsstrategi er mere spekulativ.

Hvad er fordelene ved at investere i aktier?

Høj fortjeneste kan opnås med aktier.
 • En indkomst kan opbygges gennem udbytte.
 • Aktier er lette at købe og sælge.
 • Du har udvidet en række aktier at vælge imellem.

Hvilken ulemper er ved at investere i aktier?

 • Investering i aktier kræver en mere aktiv tilgang sammenlignet med pengene på din opsparingskonto.
 • En masse penger kan gå tabt med individuelle aktier.
 • Afkastet på investeringen er ikke forudsigeligt.

Investering i aktier tips

Ved at bruge disse tips vil du opnå bedre resultater med dine investeringer i aktier. Før du køber en aktie, er det en god ide at først analysere og undersøge virksomheden. Kontroller først den samlede økonomiske situation: er økonomien voksende eller faldende? Efter dette kan du undersøge virksomhedens resultater i de sidste år. Overvej også virksomhedens vision erklæringer, og sørg for, at de stemmer overens med dine egne ideer og forventninger. Udover er praksis nøglen til succes. Gå ikke straks ind i den dybe ende. Smarte investorer starter med en lille investering for at kontrollere, om de investerer i aktier på den rigtige måde. På denne side har vi listet forskellige parter, der kan bruges til at prøve at investere gratis og uden risici ved at bruge en demo. Vil du gerne have flere tips om investering i aktier? Læs artiklen aktier for dummies! Aktie_investering_tips

Langsigtet strategi

Når du har valgt at investere på lang sigt, skal du ikke forvente et højt afkast på kort sigt. Der er stadig lagre, der vil stige markant, men på tværs af linjen er aktiekurserne også regelmæssigt faldende. Derfor kan det være en god ide at købe aktier til et fast beløb hver måned. Du kan købe $100 eller $1000 værdipapirer hver måned. På denne måde spreder du dine investeringer, og du vil undgå at satse alle dine penge på toppen af pris bølgen. Takket være introduktionen af CFD brokers kan forbrugerne endelig tag fordel af stigende og faldende priser. CFD brokers giver dig nemlig mulighed for at go short, så du tjener penge, når prisen falder. Især for day traders, folk, der aktivt investerer på daglig basis, kan denne volatilitet gøre det muligt at opnå et højt afkast.

Kategori investering i aktier: læs mere

I kategorien investering i aktier diskuterer vi alt, hvad der er relateret til investering i aktier. Tænk blandt andet på valg af dine aktier, specifikke aktier, som vi vil diskutere, og diskussionen af de forskellige tilgængelige investerings metoder. Efter de forskellige kriser er der plads til vækst igen. Desuden er investering i aktier mere attraktiv end nogensinde takket være introduktionen af forskellige online børsmæglere. Online børsmæglere giver dig mulighed for hurtigt at tag fordel af stigende og faldende priser.

Hvordan kan man købe Gazprom Energy aktier?

Gazprom Energy er et stort Russisk selskab, der eksporterer naturgas til Europa og Kina. På trods af den politisk ustabile situation kan det være interessant at investere i Gazprom. I denne artikel drøfter vi, hvordan og hvor man køber Gazprom aktier. Hvordan kan man investere i Gazprom? En investering i Gazprom kan være interessant: Virksomheden … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Apple aktier?

Apple er en af verdens bedst kendte virksomheder. Det er et af de få virksomheder, som har en værdi på over 1.000 mia. USD. Hvis du havde købt nogle aktier ved lanceringen, ville du have været meget velhavende nu. Men investering i Apple kan stadig være interessant i dag. I denne artikel man kan finde … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Dell aktier?

Den Amerikanske virksomhed Dell blev grundlagt den 1 Maj 1984. Selskabet udvikler og sælger bærbare computere, smartphones og udstyr i forbindelse med computere. Virksomheden er grundlagt af Michael Dell, som er en af verdens største teknologivirksomheder. Virksomhedens hovedkontor ligger i Round Rock,Texas. Har du lyst til at investere i Dell? I denne artikel vi kommer … [Lees meer]

Facebook aktier: køb eller salg

Alle kender Facebook. Denne stor sociale netværk vokser stadig og fører i spande med penge takket være det forskellige reklame program. Men hvordan kan man investere i Facebook? Og er det klogt at købe eller sælge Facebook aktier? Jeg har denne særlige artikel, man kan læse alt om det! Hvordan kan man investere i Facebook? … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Walmart aktier?

Walmart er en af de ikoniske virksomheder, som både mennesker i og uden for Amerika kender godt. En investering i virksomheden kan gå meget godt. Dette stabile selskab har bevist sit værd i årtier. Har du lyst til at vide, hvordan man køber Walmart selv? I denne artikel vi ser på hvordan man kan opnå … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Porsche aktier?

Når folk har mange penge, kan de godt lide at købe luksusvarer. En smuk Porsche sportsvogn er et godt eksempel på dette. Profit margin på disse smukke biler er høj, hvilket gør det muligt for virksomheder at opnå gode resultater med salg. Men hvordan kan man investere i Porsche selv, og hvad bør man være … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Toyota Motor Corporation aktier?

Toyota gik næsten konkurs for længe siden. Den Koreanske Krig kom som en frelser, da dette førte til mange nye ordrer fra USA Hæren. Selv i dag sælger de mange biler uden for Japan. Men hvordan kan man selv investere i dette succesfulde bilfirma? I denne artikel vil vi drøfte, hvordan man køber Toyota aktier. … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Domino’s Pizza aktier?

Pizzaer er tidløse : den succesfulde Dominos Pizza kan derfor være en interessant investering. I denne artikel vi ser på, hvordan vi kan købe Dominos Pizza aktier. Man kan også finde firmaets nuværende aktiekurs på denne side. Hvordan kan man aktiv handle med Domino’s Pizza aktier? Prisen på Dominos Pizza aktier kunne tage store spring. … [Lees meer]

Hvordan kan man købe H&M aktier?

H&M er en velkendt og relativt billig modekæde. Virksomheden har butik ambitioner og vokser stadig. En investering i H&M aktier kan derfor være meget rentabel. Men hvordan kan du købe H&M aktier? På denne side kan du læse alt, hvad du behøver at vide, og du kan også finde den sidste aktiekurs her. Hvordan kan … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Herbalife aktier?

Herbalife er et såkaldt MLM eller multilevel markedsføringsselskab. Herbalife kan få nye kunder ind og derefter modtage en kommission for de produkter, de sælger. Denne forretningsmodel synes ikke altid at være lige så vellykket til brugerne selv, men den genererer en masse penge til virksomheden selv. I denne artikel kan du læse hvordan du kan … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Starbucks aktier?

Selv folk, der ikke kan lide kaffe, kender Starbucks mærket godt. Det er beundringsværdigt, at det lykkes for virksomheden at få folk til at betale et par euro eller dollars for en kop kaffe. Det lykkedes dem at skabe et stærkt mærke, som hvert år får enorm profitter. Har du lyst til at investere i … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Siemens aktier?

Siemens er aktiv inden for forskellige sektorer i mere end 190 lande. Det gør en investering i Siemens til en god mulighed for den investor, som kan lide at sprede sine risici. Ikke mindre er det de fleste at nævne, at gruppens fokus er på energi. I denne artikel kan man læse om det er … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Unibet aktier?

Onlinespil selskabet Unibet blev grundlagt i 1997 og har hovedkontor i Malta. For at kunne udbyde sine onlinetjenester har selskab tilladelse i flere lande. Online casinoer kan være meget udbytterige: Huset vinder altid. En investering i Unibet aktier kan derfor gå godt. I denne artikel kan man finde ud af, hvordan man køber aktier, og … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Subway aktier?

Den Amerikanske multinationale fastfood-kæde Subway sælger hovedsageligt sandwicher. Virksomheden adskiller sig fra andre sandwich forretninger ved at give deres kunder mulighed for at komponere deres egne sandwicher. Det er et godt selskab med over 45.000 afdelingskontorer over hele verden. Disse filialer kører af franchisetagere. Har du lyst til at investere i Subway aktier? I denne … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Renault aktier?

Renault er en af verdens største bilproducenter. En investering i virksomheden kan derfor helt sikkert være attraktiv. I denne artikel ser vi på, hvordan man kan investere i Renault. Man kan også finde den sidste Renault aktiekurs på denne side. Hvordan kan man aktivt investere i Renault? Man kan aktivt investere i CFD Renault aktier … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Fiat aktier?

Fiat er et velkendt Italiensk bilmærke, som man kan investere i ved at bruge en online børsmægler, eller såkaldt broker. Men hvor kan man købe Fiat aktier med lave afgifter? Og hvad er den nuværende Fiat aktiekurs? I denne artikel kan man læse alt hvad man behøver at vide! Hvordan kan man aktivt investere i … [Lees meer]

Hvad er en indeksfond?

Investering i en indeksfond er forholdsvis ligetil: Man kan se, at flere og flere mennesker investerer i dette investeringsprodukt. Men hvordan kan man investere i indeksfonde? Og hvilke indekser findes? Hvad er en indeksfond? En indeksfond er en investeringsfond, der bestræber sig til at opnå samme afkast og risiko som et bestemt børsindeks. Fonden gør … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Zalando aktier?

Zalando har revolutioneret måden vi køber tøj på i Europa. Køb og returnering af uegnet tøj er enormt populært. Som følge heraf var Zalando det første selskab, der nåede på mere end en milliard euro i omsætning inden for ild år. Ønsker du også at få gavn af denne succes? Så kan det være interessant … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Yandex aktier?

Hvis man har lyst til at investere i Rusland, kan investering i Yandex være en god beslutning. Yandex er den største søgemaskine i landet og ved, hvordan man optager en høj fortjeneste med reklamer. Har du lyst til at vide, hvordan man køber Yandex? I denne artikel vil kommer til at se på hvordan man … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Yahoo! aktier?

Yahoo var engang en af verdens største internet virksomheder. I dag eksisterer virksomheden, som vi ved, ikke længere. Søgemaskinen og andre tjenester er blevet solgt til Verizon Communications. Selskabet har selv skiftet navn til Altaba Inc. og er ikke længere børsnoteret. Denne artikel kan man læse, hvordan man investerer i Yahoo. Om virksomheden Yahoo! Det … [Lees meer]

Hvordan kan man købe StoneCo LTD aktier?

Det Brasilianske virksomhed StoneCo Ltd blev grundlagt i 2002. Dette selskab tilbyder finansiel teknologi og betalingsforvaltning værktøjer. Virksomheden fremmer også e-handel i forretninger. Selskabet gør dette online og via mobil kanaler i Brasilien. Har du lyst til at investere i StoneCo LTD? På denne side kan du læse alt, hvad du har brug for at … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Rite Aid aktier?

Ritual Aid er en stor Amerikansk apotekskæde. Med hensyn til størrelse har virksomheden og tredjepladser i USA. På Østkysten er det endda den største apotekskæde. På grund af dets indtægter er selskabet på 94. plads på Fortune 500 liste over de største Amerikanske virksomheder. Selskabets hovedkontor ligger i Camp Hill i Pennsylvania. Har du lyst … [Lees meer]

Hvordan kan man købe ServiceNow aktier?

Virksomheden IT-cloud-selskab ServiceNow automatiserer og forvalter IT service relationer på tværs af grænserne. Takket være denne service kan virksomhederne forstå et centraliseret registreringssystem for det. Virksomhederne kan også automatisere manuelle opgaver, standardisere processer og erstatte forældede systemer. Vil du investere i ServiceNow ved at købe aktierne? Find ud af, hvordan du kan investere i ServiceNow … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Square aktier?

Square er en betalingsanmodning, der vinder popularitet: Nogle eksperter mener endda, at virksomheden vil erstatte PayPal i fremtiden. En investering på plads ved at købe aktierne kan derfor fungere godt. Denne artikel kan du læse, hvordan og hvor du kan købe Square aktier. Du kan også finde den nuværende aktiekurs på Square aktier på denne … [Lees meer]

Hvordan kan man investere i Tencent aktier?

Tencent er en kæmpe stor teknologisk konglomerat i Kina. Selskabet er kendt fra WeChat og internetportalen QQ. Med mere end 1 milliard aktive brugere har selskabet fået og stor stilling. Har du lyst til at investere i dette lovende selskab? Læs mere om Tencent i denne artikel og beslut dig for om du også vil … [Lees meer]

Hvordan kan man købe PepsiCo aktier?

I Europa er Coca-Cola stadig den største markerede leder, når det drejer sig om læskedrikke. Det er dog ikke en fejl, hos PepsiCo er meget mere end Pepsi Cola alene. For eksempel producere og sælger virksomheden forskellige snacks, som stadig er yderst populære hos forbrugerne. Har du lyst til at investere i PepsiCo ved at … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Nabor Industries aktier?

Det globale gas og olie bore virksomhed Nabors Industries er baseret i Houston i Texas. For at bore har Nabors 400 platforme i mere end 20 lande. Det gør det til et selskab med verdens største jordboreflåde. Selskabets fem forretnings segmenter: International Drilling, US Drilling, Canada, Drilling Solutions og Rig Technologies. Har du lyst til … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Kraft Heinz aktier?

Alle kender Kraft Heinz. Jeg har altid en pakke med Kraft Heinz ketchup i køleskabet. Har du lyst til at investere i denne butik fødevare og drikkevarevirksomhed fra Nordamerika? Så er du kommet til det rette sted! Her kan du straks finde ud af, hvordan man køber Heinz aktier. Du kan også høre om Kraft … [Lees meer]

Hvordan kan man købe ExxonMobil aktier?

For ikke så længe siden var ExxonMobil et af verdens største virksomheder. I dag er ExxonMobil stadig et stort selskab, men bestemt ikke en af de største. Dette skyldes til dels, at olie indtager og stadig mindre rolle i vores samfund. Vil du investere i ExxonMobil ved at købe aktier selv? I denne artikel vil … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Gilead Sciences aktier?

På verdensplan blev Gilead Sciences kendt for sin potentielle hjælp til corona patienter med Remdesivir. Ud over dette lægemiddel, arbejder Gilead Sciences også på mange andre lægemidler. Det kan derfor være interessant at investere i Gilead Sciences ved at købe aktierne. Men hvad er den bedste måde at gøre dette på? Hvordan kan man aktivt … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Baidu aktier?

Baidu er også kendt som Google of China. Kinas er markeret naturligvis enormt, og der kan optages en masse fortjeneste af dette. Ud over en søgemaskine tilbyder Baidu også forskellige andre internettjenester. Tænker du på at investere i Baidu? I denne artikel kan du læse alt hvad du har brug for at vide, før du … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Virgin Galactic aktier?

Efter Richard Branson har udforsket himlen med Virgin Airways, troede han, at var på tiden at komme ind i rummet. Med Virgin Galactic kan folk med mange penge brænde ($ 250.000 for et lift) flyve rundt i rummet i halvanden tid. Billetterne sælger let, og en investering i dette interessante nye forretningskoncept kan helt sikkert … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Umicore aktier?

Bæredygtighed er stadig vigtigere for den gennemsnitlige investor. Umicore er et Belgisk selskab, som ved, hvordan man skal reagere på denne tendens. Det gør de for eksempel ved producere genopladelige batterier. Har man lyst til at investere i firmaet Umicore? I kan se denne artikel, hvordan man kan købe Umicore aktier og se den nuværende … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Colruyt aktier?

Colruyt er en kendt Belgisk supermarkedskæde, der er mere og mere aktiv i andre lande. De er kendt for deres lave omkostninger og effektive operatører. Vil du også investere i Colruyt ved at købe aktier? Denne artikel kan du læse hvordan du gør det! Du kan også finde Colruyt ‘s sidste aktiekurs på denne side. … [Lees meer]

Køb Société Générale aktier

Société Générale har eksisteret siden 1864 og har siden været en af de største banker i Frankrig. I årenes løb har banken også opnået og ændret markeds aktie i flere andre lande. Det gør det interessant at investere i Société Générale. I denne artikel ser vi på, hvordan man køber Société Générale aktier, og man … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Foot Locker aktier?

Foot Locker er en af de største virksomheder, der driver butikker i sportsbeklædning og sportssko. Med mere end 3000 filialer over hele verden kan det være interessant at købe Foot Locker aktier. Men hvor kan man købe Foot Locker aktier, og hvad er den nuværende aktiekurs? I denne artikel finder man alle de oplysninger, man … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Huawei aktier?

Huawei er en af de største telefon producenter. Men de producerer også mange andre teknologiske produkter: Jeg skriver for eksempel denne artikel på en rar Huawei bærbar. Virksomheden er bestemt ikke uden skandaler, men stå stadig fast på sin position. Er det mulig at investere i dette Kinesiske selskab ved at købe Huawei aktier? Hvordan … [Lees meer]

Hvor kan man købe Ab InBev aktier?

Hvis man har lyst til at investere i en ølproducent, kan du ikke komme udenom InBev. I denne artikel ser vi på, hvordan man køber InBev aktier. Men før man gør dette, er det klogt at undersøge, om det stadig er klogt at investere i Ab InBev. I denne samlede analyse vi taler om aktien. … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Amazon aktier?

Investering i Amazons aktier kan fungere godt! Dette kæmpe butik e-handelsselskab vokser stadig i værdi hvert år. Men hvordan kan man købe Amazons aktier? Og er det klogt at investere i Amazon nu? I denne artikel kan du læse alt hvad du behøver at vide! Hvordan kan man aktivt investere i Amazons aktier? Prisen på … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Ford Motor aktier?

Bilproducenten Ford er blandt andet kendt som den første virksomhed, der i 1913 bruger og bevægelig samle linje til at fremstille biler i stor målestok. Denne innovation betød at i stedet for 12 timer, tag det 1,5 timer på at sætte en bil sammen. Mere end hundrede år senere er Ford stadig en stor bilproducent, … [Lees meer]

Hvordan kan du købe Netflix aktier?

Hvem kender ikke den mest populære streamingtjeneste? Med over 100 millioner brugere er Netflix den største betalte udbyder af film og serier. Dette afspejles i den enorme stigning i aktiekursen. Det er netop derfor, det kan være tiltalende at investere i Netflix ved at købe deres aktier. I denne artikel kan du læse alt hvad … [Lees meer]

Køb Saudi Aramco aktier

Saudi Aramco er et stort statsligt olieselskab i Saudi Arabien. Saudi Aramco er det største olieselskab i verden. Når vi ser på markedsværdien af virksomheden, er den også verdens største virksomhed. Det kan være klogt at investere i Saudi Aramco, da de har en årlig fortjeneste på mere end 100 milliarder dollars. Men hvordan kan … [Lees meer]

Hvad betyder foretrukne aktier

Foretrukne aktier eller præferenceaktier er aktier, der giver aktionæren yderligere rettigheder. I denne artikel vil vi diskutere betydningen af foretrukne aktier: hvilke fordele giver præferenceaktier dig? Hvad betyder foretrukne aktier? Præferenceaktier eller foretrukne aktier er aktier med yderligere rettigheder. Indehavere af præferenceaktier har fortrinsret til udbetaling af udbytte. Indehaveren af en foretrukken aktie modtager en … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Uber aktier?

Leder du efter en vild tur? Hvis dette er tilfældet, det kan være interessant at investere i Uber ved at købe nogle aktier! Virksomheden har en enorm andel på taxa markedet i USA og i Europa. På trods af at Uber var markedsledende på disse markeder, har de endnu ikke været i stand til at … [Lees meer]

Hvordan køber du aktier online?

I denne artikel kan du læse, hvordan du kan købe og sælge aktier ved at bruge internettet. Vi diskuterer, hvor du kan investere i aktier mod lave gebyrer. Derefter lærer vi dig alt hvad du har brug for at vide, inden du begynder at købe aktier online. Hvordan kan du købe aktier online? For mange … [Lees meer]