Hvordan kan man købe Novacyt aktier?

I denne artikel hvor vi taler om investering i løbet af coronavirus kan du læse mere om de interessante muligheder, der nu er på aktiemarkedet. Et eksempel på en aktie, du kan investere i, er Novacyt aktien. Novacyt er en virksomhed, der udvikler tests, der kan bruges til at opdage Coronavirus. Men er det klogt at investere i Novacyt aktier? Og hvor kan du gøre det?

Hvor kan man købe Novacyt aktier?

Har du lyst til at købe Novacyt aktier? Du kan handle direkte med Novacyt-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Novacyt aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Novacyt aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Novacyt lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Novacyt? Grafen nedenfor viser, hvordan Novacyt s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Novacyt:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Novacyt.

Analyse af Novacyt:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Novacyt -aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Novacyt-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Novacyt de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Novacyt gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Novacyt vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Novacyt , og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Hvad er det som Novacyt gør?

A]Novacyt er et virksomhed handlet på den Franske børs. Aktiekursen har udviklet sig betydeligt gennem årene. I forhold til for et par år siden har aktien det slet ikke godt. Men under indflydelse af Coronavirus kan du se, at aktiekursen har udviklet sig betydeligt og er fordoblet flere gange. Prisen er steget fra lidt over 10 cent til mere end 13 euro på sit højeste.[/A]

Men hvorfor klarer Novacyt-aktien sig pludselig så godt? Dette skyldes, at virksomheden har specialiseret sig i at levere diagnostiske tests på molekylært niveau. Coronavirus testen er måske ikke deres eneste test, men dette er en af de test, som virksomheden leverer.

Siden den 17. februar har EU godkendt Novacyts test for Coronavirus. I øjeblikket er der også indgivet en ansøgning til FDA. FDA har også godkendt testene, så de kan bruges i Amerika. Hvis virussen spreder sig yderligere i Amerika, kan det kun gavne rentabiliteten og aktiekursen.

Novacyts test har flere fordele. Testen kan kun påvise den seneste variant af virussen. Det er den variant, man hører meget om i nyhederne, og hvor al mediebevågenheden nu er fokuseret på. Mange andre tests afslører også andre former for coronavirus og kan derfor hurtigt give en falsk positiv.

Testresultaterne er tilgængelige inden for to timer, og der kræves ingen køling. Dette gør det muligt at sende testene til varmere områder billigt. Alt dette gør Novacyts tests yderst attraktive.

Er investering i Novacyt klog?

Det er vigtigt fortsat at se situationen så rationelt som muligt. Husk, at virksomheden klarer sig godt nu, primært på grund af behovet for en masse test: Efter pandemien kan salget falde kraftigt igen. Derfor er der en god chance for, at prisen falder igen.

Virksomheden var på randen af konkurs og havde ikke klaret sig så godt i længere tid. Derfor er det vigtigt, især for en langsigtet investering, at analysere virksomhedens vision for fremtiden ordentligt. Faktisk vil prisen på Novacyt sandsynligvis fortsætte med at klare sig godt, især når Coronavirus spreder sig yderligere. Hold derfor godt øje med helbredssituationen og drag dine konklusioner ud fra det.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *