Køb af Ethereum Classic: hvordan kan man investere i ETC?

.Hvis du har lyst til at investere i kryptokurver, er det på tide at tænke grundigt over de typer mønter, du vælger til din investering. Da der er tusinder af projekter at vælge imellem, er det nyttigt at foretage et valg. En af de mønter, som mange mennesker har set, er Ethereum Classic. Er du også nysgerrig efter, om det er smart at investere i Ethereum Classic, og vil du gerne vide, hvad du kan gøre med Ethereum Classic? Læs videre, i denne artikel viser vi dig alt.

Hvordan og hvor kan du købe/handle Ethereum Classic?

Ethereum Classic er en spin-off af Ethereum-kryptovaluta. Ethereum er klart større og mere populær end Ethereum Classic. Der er dog stadig et stort samfund, der understøtter Ethereum Classic. På grund af dette kan prisen på Ethereum Classic stadig svinge meget, hvilket kan gøre det attraktivt at investere i mønten.

Du kan handle i Ethereum Classic på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Ethereum Classic ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Ethereum Classic.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Ethereum Classic.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Ethereum Classic for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Ethereum Classic blive købt på din konto!

Hvad betyder Ethereum Classic – projektets mål

Først skal vi tage et kig på, hvad Ethereum Classic er. Ethereum Classic er faktisk intet mere end den originale Ethereum blockchain med nogle mindre ændringer. Ethereum (ETH) er en opfindelse af den berømte Vitalik Buterin. I 2015 byggede han en særlig platform baseret på blockchain teknologi og kaldte den Ethereum. Denne blockchain giver mulighed for implementering af decentrale applikationer og smarte kontrakter.

I 2016 foreslog udviklere inden for Ethereum en kompleks smart kontrakt kaldet Decentralized Autonomous Organization (DAO). Denne implementering ville gøre udviklingen af decentrale applikationer (dApps) på Ethereum blockchain meget lettere end før. Mindre end to måneder efter lanceringen af DAO blev 50 millioner dollars stjålet af en hacker. I kølvandet på angrebet mødtes Ethereum Foundation og besluttede, at nødvendige ændringer skulle foretages i netværket. Herfra blev Ethereum Classic født.

Hard Fork af Ethereum Classic

Ethereum Classic er faktisk en spin-off fra Ethereum selv. En række udviklere ønskede ikke at foretage ændringer i Ethereum netværket. De modstod disse ændringer og besluttede at fortsætte uafhængigt. Dette team fortsatte den originale blockchain og blev fuldstændig adskilt fra Ethereum i juli 2016. Det blev forudsagt, at den originale blockchain ville forsvinde efter splittelsen, kun dette viste sig ikke at være helt tilfældet. I dag eksisterer projektet stadig, og det er stadig muligt at investere i Ethereum Classic.

Forskellen mellem Ethereum selv – mining af blokke

ETC har en række vigtige forskelle i forhold til ETH selv. Disse forskelle afspejles godt i minedrift af mønterne. Ethereum har gjort det vanskeligere at oprette blokke, da der udstedes flere blokke. Dette vil i sidste ende tvinge alle minears til at skifte til bevis for indsats. Dette er en særlig algoritme, hvor det ikke længere er nødvendigt at løse formler for at udvinde blokke.

ETC planlægger dog at holde fast i minerne og ønsker slet ikke at bevæge sig væk fra dem. Fordi blokeringstiderne ved ETC er ekstremt korte, er transaktionsomkostningerne også meget lave. Dette gør det til en mere fordelagtig mulighed for udviklere, der gerne vil foretage transaktioner på platformen. Det er derfor, ETC har oplevet en så enorm vækst.

Emerald Software Development Kit (SDK)

En af de unikke komponenter i Ethereum Classic er Emerald Software Developer Kit. Dette er et særligt værktøj til opbygning af dApps. SDK’en indeholder alle de vigtige komponenter til udviklere, der er nødvendige for udviklingen af disse apps.

Da Ethereum Classic er en platform, er målet naturligvis at tiltrække så mange udviklere til platformen som muligt. Ethereum Classic ønsker at fokusere på The Internet of Things. Dette er forbindelsen mellem dagligdags enheder, f.eks. Et køleskab, der er sluttet til din telefon. Den særlige blockchain teknologi giver disse enheder mulighed for at oprette forbindelse til hinanden sikkert.

Ethereum Classic Team

Det er altid nyttigt at vide mere om teamet i et bestemt projekt. Dette er ikke anderledes, når du vil begynde at investere i Ethereum Classic. Ethereum Classic teamet har været under radaren i lang tid. Manglen på en leder, der er meget i nyhederne, passer virkelig til deres opfattelse af, at Ethereum Classic er decentraliseret. Det betyder, at de ikke synes, at nogen skal have så stor indflydelse på platformen.

I øjeblikket administreres Ethereum Classic af ETC Labs og IOHK Grothendieck teamet. Disse er begge teams, der har meget erfaring og ekspertise, hvilket betyder, at du har at gøre med en meget pålidelig kryptovaluta.

Investering i Ethereum Classic igennem en børs

Hvis du selv gerne vil investere i Ethereum Classic, ender du i mange tilfælde på en særlig krypto børs. Dette er logisk, fordi det er stedet, hvor udbud og efterspørgsel kommer sammen. På børsen kan du konvertere Bitcoin eller Pounds til Ethereum Classic. Ved at vælge en velkendt CFD-mægleren som Plus500 eller Bitvavo kan du handle Ethereum Classic. Efter dit køb er det muligt at efterlade dine mønter på selve børsen. Det betyder, at det ikke længere er nødvendigt at have din wallet.

Konklusion – skulle man investere i Ethereum Classic eller ej?

Denne artikel skulle have lært dig alt om, hvad Ethereum Classic er, og om det også er klogt at investere i dette projekt. Om du er klog på at investere i Ethereum Classic afhænger helt af din vision om krypto markedets fremtid. Hvis du tror, at Ethereum Classic vil bringe mange fordele i forhold til Ethereum, bør du helt sikkert investere i det. Men hvis du synes, at Ethereum i sig selv er bedre, så er det bedre at ignorere Ethereum Classic.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *