Plus500 anmeldelse: er dette en god CFD-mægler?

Plus500 er en af de mest populære online CFD-mæglere, eller såkaldt online broker. Den har brugervenlige software og de omfattende handelsmuligheder spiller en nøglerolle i den stigende popularitet. I denne omfattende anmeldelse undersøger vi, om det er klogt at starte handel med Plus500. Læs min Plus500 oplevelse, og find ud af, om denne broker kunne blive den rette partner i handel.

Generel konklusion anmeldelse

Samlet set jeg er behagelig og positivt overrasket over Plus500 i denne anmeldelse. Takket være den brugervenlige software og de omfattende CFD muligheder har investorer alt som de har brug for på Plus500 for at tage en aktiv handels start. Deres satser er gunstige, og handels mulighederne er omfattende. Du må dog ikke forvente omfattende support eller uddannelses materiale. Plus500 skal være dit første valg, når du primært søger en CFD-mægler, der aktivt handler med markederne.

80% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage en høj risiko for at tabe dine penge.80% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage en høj risiko for at tabe dine penge.

Kort : fordele

 • + Omfattende tilbud af CFD aktier
 • + Brugervenlig software
 • + Gratis demo på $40.000 for nye kunder
 • + Pålidelig CFD-mægler under tilsyn

Kort : ulemper

 • – Ingen kundesupport via telefon
 • – Intet undervisningsmateriale / kundesupport
 • – Ikke egnet til langsigtede investeringer
Tip: Har du lyst til at vide mere om handel på Plus500? Du er velkommen til at læse vores gratis Plus500 guide

Plus500 anmeldelse

Har du lyst til at se et bestemt kapitel i denne investerende Plus500 artikel? Brug nedenstående liste til at gennemse de oplysninger, du har brug for.

Hvilken form for CFD-mægler er Plus500?

Plus500 er en såkaldt CFD børsmægler. I modsætning til direkte køb af aktier hos en normal børsmægler er en CFD børsmægler stedet at aktivt spekulere på markederne. Når du køb/salg en CFD, spekulerer du i prisstigninger eller kursfald på den pågældende aktie. Når du åbner en position, bestemmer pris udsvingene dit resultat.

Plus500 tillader investeringer i både prisstigninger og prisfald og er derfor stedet at gå, når du hurtigt vil reagere på markedsforhold og ændringer. Vil du vide mere om at investere i CFD’er? Læs denne artikel.

Software anmeldelse

En broker’s software er af den største betydning. Det finansielle marked kræver nemlig hurtige svar, handlinger og ordreplaceringer. I denne del vil vi diskutere Plus500 platformen for at afgøre, om det er en software af høj kvalitet. Vi diskuterer åbning af en konto , kvaliteten af platformen, brugen af ordre, de analytiske funktioner, demo kontoen og mobil softwaren.

Åbning af en konto

Det kan det gøres via hjemmesiden. Plus500 softwaren bruger din browser, og hjemmesiden er lydhør for at tillade handel med mobiltelefoner. Vil du åbne en konto på Plus500? Klik her!

Plus500_tilmeld

At åbne en konto på Plus500 er meget nemt

En stor fordel af Plus500 er, at du kan bruge deres gratis demo på €40.000. Denne demo giver enhver ny kunde mulighed for i vid udstrækning at prøve alle muligheder og funktioner. Plus500 softwaren er ekstremt brugervenlig. Dette gør det muligt for folk med lille pc viden eller færdigheder at åbne og lukke handelspositioner.

Vores erfaring med handelsplattform

For at udgive en anstændig og nyttig anmeldelse har vi i vid udstrækning afprøvet alle investerings handlinger og muligheder på Plus500. En stor fordel ved Plus500 handelsplatform er, at den er ekstremt brugervenlig. Lidt teknisk viden er ingen hindring for at begynde at handle værdipapirer, og hver kunde vil være i stand til at starte en flyvende start.

Leder du efter en bestemt sikkerhed? I så fald er søgning eller liste funktionalitet det rette sted at gå. At finde din sikkerhed ved hjælp af disse funktioner er jordnødder. Når du er klar til at åbne en position, kan du vælge at købe (spekulere i en prisstigning) eller at sælge (at spekulere i et prisfald).

På venstre side vil du altid kunne se menuen. Menuen indeholder følgende muligheder:

 • Menu: se den komplette oversigt over muligheder.
 • Handle: stedet at gå, når du straks vil åbne en ny position.
 • Åbne stillinger: en oversigt over dine aktive handler.
 • Ordrer: en oversigt over alle dine åbne ordrer på Plus500.
 • Lukkede positioner: en oversigt over alle dine lukkede positioner.
 • Ægte penge: denne knap kan være brugt til at skifte fra handel til rigtige penge.

Øverst på skærmen finder du en oversigt over den økonomiske situation for din konto. Det viser dig, hvor mange penge der stadig er til din rådighed. Det fortæller dig også, om du er i stand til at åbne flere stillinger. Hold øje med din økonomiske balance. En negativ kontosaldo kan resultere i tab af alle dine investeringer.

Plus500_software_anmeldelse

Plus500 softwaren kan du nemt skifte til rigtige penge. Eksempler på priser.

Brug af ordrer

Inden for Plus500 softwaren kan du også bruge ordrer. Med ordrer kan du automatisk åbne en position, når det er en bestemt pris som er nået til. Glem ikke at bruge stop loss. Brug af stop loss er ikke obligatorisk, men det anbefales stærkt. Ved at bruge et stop kan du automatisk lukke din position, når du når et bestemt tab.

Plus500_åben_position

Åbning af position ved Plus500 er meget nemt

Når du åbner en position, kan den styres via menuen åbne positioner. Menuen med åbne positioner har et real-time udskift af dit overskud eller tab på investeringen.

Analytiske funktioner Plus500

Inden for Plus500 softwaren kan du også gøre brug af de forskellige analytiske funktioner og værktøjer. Disse funktioner kan bruges til at understøtte og retfærdiggøre dine beslutninger. Vores anmeldelse bestemte ikke mindre at disse funktioner og funktionaliteter var ret grundlæggende. Andre mere avancerede programmer og værktøjer giver dig ofte en mere detaljeret og stærkere visning. Har du til formål at blive en professionel daytrader? I så fald kan et program som MetaTrader være et praktisk værktøj til at udføre mere komplekse analyser.

Inden for Plus500 platform kan du vise forskellige tekniske indikatorer på grafen. Tekniske indikatorer kan hjælpe dig med at bestemme de rigtige øjeblikke for køb og salg.

Tekniske_indikatorer_Plus500

Et nyttigt træk ved Plus500 softwaren er muligheden for at tegne dine egne linjer og analyser på grafen. Det giver dig mulighed for for eksempel at tegne vandrette niveauer, hvor prisen ofte stiger eller falder. At foretage og udføre analyser på flere grafer i softwaren vil ikke desto mindre ikke tilføje den overordnede klarhed. Dette er tilfældet, fordi det er ret vanskeligt at gemme dine analyser korrekt.

Endelig ser du på Plus500 stemningen fra andre forhandlere. Denne funktion viser dig, hvad andre Plus500 brugere holder på med. Dette kan guide dig i at tage dine investerings beslutninger.

Demo konto kvalitet

I denne anmeldelse er demo kontoen et stærkt pro af Plus500 platformen. Jeg var tilfreds med demo kontoen. Du kan prøve alle muligheder med fiktive penge. Resultaterne af demoen er helt tilpasset resultaterne fra en rigtig konto. Demo kontoen er derfor perfekt til at lære alle ind og ud af alle funktioner, funktioner og muligheder i Plus500. Så snart du har mestret alle disse muligheder, tager det kun et museklik at skifte til en konto med rigtige penge.

Mobil investering hos Plus500

Plus500 har udviklet en applikation, der gør det muligt at investere hvor som helst, hvor som helst og når som helst. Det er klart, at mobilapplikationen er en begrænset version af desktop software. Mobil applikationen har for eksempel ingen teknisk analyse funktion.

Plus500 mobil applikationen er derfor ideel til at holde styr på dine nuværende positioner. Desuden giver en mobil modpart dig også mulighed for hurtigt at reagere på unikke markedssituationer og den seneste udvikling. Mobilapplikationen er en praktisk tilføjelse til hurtig adgang til din konto, og den kommer gratis, når du beslutter at begynde at investere på Plus500.

Plus500_anmeldelse_mobil_platform

Den mobile applikation får gode anmeldelser

Handelsmuligheder & vejledning

Handels mulighederne og betingelserne er og er en vigtig del af denne Plus500 anmeldelse. Vi ser på de forskellige investeringsmuligheder  på Plus500. Desuden gennemgår vi også, om der er tilstrækkelig vejledning. Og til sidst fortæller vi dig, hvordan du deponerer og hæver penge på Plus500.

Hvilken investeringsmulighederne findes på Plus500?

En styrke hos Plus500 CFD-mægleren er helt sikkert de udvidede handlemuligheder. Denne CFD-smægler tilbyder en bred vifte af handelsmuligheder: fra CFD’er i aktier, råvarer og indekser til optioner, Forex og kryptovaluta. Antallet af tilgængelige aktier at investere i er enormt. Alle velkendte britiske, amerikanske og australske aktier kan handles som CFD’er på Plus500. Det er så simpelt som det.

Men start ikke med at investere tilfældigt, vær opmærksom på de betingelser, der er forbundet med den sikkerhed, du vil investere i. CFD betingelserne kan konsulteres ved at klikke på informations ikonet. En oversigt vil blandt andet fortælle dig, om CFD udløber. Når en CFD udløber, lukker positionen automatisk efter et bestemt tidspunkt. Derudover kan du også konsultere det gebyr, som du skal betale for at holde dine stillinger åbne.

Plus500_aktier_information

Se altid betingelserne for de værdipapirer, som du handler

Vejledning og uddannelse

Plus500 vejledningen er ret begrænset. Du kan bruge den økonomiske kalender, der angiver, hvilke begivenheder der kan påvirke prisen. Desuden kan du bruge den tekniske analyse ved at tilføje indikatorer til grafen. Det er dog alt, hvad Plus500 har at byde på vejlednings delen. Plus500 giver ingen uddannelsesmæssige oplysninger om handel generelt. Dette er helt klart et af de svage punkter i denne anmeldelse.

Indsættelse af penge på Plus500

En afgørende del af hver anmeldelse er utvivlsomt brugervenlighed. Mange af jer vil derfor være glade for at høre deponering af penge er meget nemt. Deponering af penge kan ske på et øjeblik ved at bruge Plus500 softwaren. Første gang du skifter til en konto med rigtige penge, skal du indsende yderligere data. En af de ting, du bliver nødt til at udføre, er en liste med spørgsmål for at afgøre, om du har tilstrækkelig viden om investering. Du bliver også nødt til at uploade en kopi af dit id.

En afgørende del af hver anmeldelse er utvivlsomt brugervenlighed. Mange af jer vil derfor være glade for at høre deponering af penge er et stykke kage. Deponering af penge kan ske på et øjeblik ved at bruge Plus500 softwaren. Første gang du skifter til en konto med rigtige penge, skal du indsende yderligere data. En af de ting, du bliver nødt til at udføre, er en liste med spørgsmål for at afgøre, om du har tilstrækkelig viden om investering. Du bliver også nødt til at uploade en kopi af dit id.

Efter afslutning af identifikations delen er det let at deponere penge. Penge kan deponeres på din konto via iDEAL, et kreditkort og PayPal. Plus500 accepterer investeringer fra $ 100. Bankoverførsel er en anden godkendt betalingsmetode til deponering af penge. Vær opmærksom på, at det kan tage et par dage at deponere penge via en bankoverførsel. At deponere penge på Plus500 er let at gøre, og derfor får denne del af Plus500 anmeldelse får en høj score.

Indsætte_penge_Plus500

Deponering af penge på din Plus500 konto kan ske via alle kendte betalingsmetoder.

Hæve penge på Plus500

Investering går naturligvis hånd i hånd med det formål at opnå fortjeneste! Men hvad med at trække penge på Plus500? På Plus500 kan der foretages en betalingsanmodning fra $100 for bankoverførsler. Hvis du foretrækker at trække penge via Paypal eller Skrill, starter minimumsbeløbet på $50. Minimumsbeløb, der er retfærdige og firkantede efter min mening. Hvis din kontosaldo er for lav, men du stadig vil trække penge, er der et simpelt trick for at få din plan til at komme sammen. Indsæt bare nogle ekstra penge, og træk derefter hele beløbet fra din Plus500 konto.

hæve_penge_Plus500

Mindst 5 tilbagetrækninger om måneden med Plus500 er fuldstændig gratis, uden skjulte gebyrer. Naturligvis det er en den største fordel i min anmeldelse. Nogle brokers tør at opkræve høje transaktionsomkostninger for at trække penge. Desuden håndteres tilbagetræknings anmodninger hurtigt. I min særlige situation tog udbetalingsanmodningen cirka 3 dage at behandle, og en dag senere blev pengene deponeret på min bankkonto. Det mindste jeg kan sige, at hæve penge på Plus500 håndteres glat som en fløjte!

Investerings omkostninger på Plus500

En stor fordel ved Plus500 er, at der ikke skal betales fast kommission. Og ingen fast provision betyder, at det er muligt at investere selv små beløb. Faktisk er der ikke noget minimumsbeløb, der kræves for at foretage investeringen hos denne mægler. Men hvad med børsmæglerens fortjeneste? Det er et spørgsmål, som vi vil undersøge senere.

Generelt er Plus500 priserne gunstige. Når du planlægger at købe aktier på lang sigt, er DEGIRO et bedre valg. Husk at du kun aktivt kan handle med CFD’er på Plus500.

Spredningen på Plus500

Den første måde, Plus500 tjener penge på, er ved at beregne et spread. Når du køber et værdipapir, er der altid en forskel mellem bud og pris. Dette er de transaktionsomkostninger, du betaler på Plus500. Da disse omkostninger altid er relative omkostninger, er det muligt at opnå rimelige og gunstige resultater ved kun at foretage en lille investering.

Spread_Plus500

Spread er forskellen mellem bud og udbudspris

Lad os se på disse transaktionsomkostninger på Plus500; EUR/USD spread er dynamisk. Dette betyder, at denne spread kan stige eller falde afhængigt af markedsvolumen. Ved denne øjeblik man skriver, denne EUR/USD spread er kun 0,6 pips, hvilket svarer til 0,00006 cent. Dette er langt billigere sammenlignet med en af dets største konkurrenter, nemlig eToro. I øjeblikket skriver investorer på eToro et spread på 3 kerner eller 0,0003 cent.

På det Hollandske aktie Philips betaler du i dag et spread på 5 cent. eToro er lidt billigere at opkræve et spread på kun 4,7 cent. Prisforskellen er ikke mindre ubetydelig. Et andet eksempel er Google aktien. Hos Plus500 betaler du en spredning på $1,25 pr. aktie. På eToro bestemmes denne spredning i øjeblikket over $3. Det ser ud til, at Plus500 i de fleste tilfælde er billigere med hensyn til aktiehandel sammenlignet med dets største konkurrent.

Omkostninger_Plus500_anmeldelse

Ovenfor ser du det faste spread for Google aktien på Plus500. Eksempler på figurer.

Lad os endelig se på Germany 30 spread. Plus500 anvender et dynamisk spread, som under skrivning er 3,24 eur. EToro satsen er meget højere, da de opkræver et spread på næsten 7 euro. Med hensyn til transaktionsomkostninger er Plus500 derfor den bedste investerings kamp. De lave Plus500 transaktionsomkostninger kan resultere i et højere investeringsafkast.

Finansierings gebyrer eller finansierings omkostninger natten over

På den anden måde man tjener penge på med Plus500 er ved at opkræve det såkaldte finansierings gebyr over natten. Ved handel med CFD’er vil børsmægleren midlertidigt låne dig pengene til din investering. Finansierings gebyret pr. dag er altid tydeligt angivet, når du vælger en CFD til handel med disse gebyrer skal betales dagligt. At lukke din position inden udgangen af dagen betyder ikke at skulle betale finansieringsomkostninger eller et finansierings gebyr dag til dag.

Lad os endnu en gang sammenligne omkostningerne på Plus500 med omkostningerne på eToro. EUR / USD-finansierings gebyret natten over, som skal betales for at holde din position natten over, er 0,0087% på Plus500. eToro opkræver på sin tur 0,009%.

finansiering_rente_Plus500

EUR/USD financiering rente ved plus500. Eksempler på priser.

På denne øjeblik man gør writing natten over er den daglige finansierings afgift på den hollandske Philips aktie 0,0232%. For den samme aktie på eToro betaler du en finansierings rente på 0,0165%. Google finansierings gebyr over natten svarer til 0,0288% på Plus500 og 0,0215% på eToro.

Når vi taler om finansieringsomkostninger natten over, synes disse omkostninger at være lavere på eToro sammenlignet med Plus500. Har du lyst til at holde dine positioner åbne på lang sigt? I så fald er eToro den mest gunstige løsning. Sigtes du hellere med at spekulere på kort sigt? I så fald gør de lavere transaktionsomkostninger Plus500 til dit bedste match.

Shortsælgere kan handle smart ved at handle på visse værdipapirer. Du tager en short position, når du spekulerer i, om prisen på en aktie skal falde. Nogle gange får du en præmie på dine short positioner. Når dette er tilfældet, vil dette blive angivet med et positivt tal ved overnat finansierings gebyr charge – sell.

Hvad er den mindste investeringspris?

På Plus500 er minimum indbetaling på $100. Selvfølgelig betyder det ikke automatisk, at du kan investere i alle mulige investeringsmuligheder. Hver effekt i Plus500 software har en minimal investeringspris. Plus500 softwaren henviser til denne pris som det såkaldte enhedsbeløb. Lad os tage Bitcoin som et eksempel. I øjeblikket svarer Bitcoin enhedsbeløbet til 0,02 kontrakt, hvilket betyder 1/50 af værdien af en Bitcoin. På et andet eksempel, ING aktien, svarer det i øjeblikket til 50 aktier.

I øjeblikket koster 50 ING aktier dig omkring 250 euro. Du kan dog bruge en 1-til-5 gearing, eller såkaldt leverage. Dette betyder, at du har brug for mindst $50 for at åbne en CFD investering på ING aktien.

Pålidelighed & support

I den sidste del af denne anmeldelse diskuterer vi pålideligheden af denne broker. Plus500 er en pålidelig broker, der har fungeret i mange år. Først vil vi diskutere og retfærdiggøre, hvorfor der er så mange negative online anmeldelser om Plus500. Næst fortæller vi dig alt om, hvordan du bruger en leverage, og hvornår du skal bruge den, og vi dykker også dybt ned i Plus500 licenserne. Endelig vil vi også kontrollere, om dine penge er sikre, og vi gennemgår Plus500 kundeservice.

Negative anmeldelser

Mange investorer som har brugt Plus500 har skrevet negative anmeldelser på Internettet. Hovedårsagen til denne negativitet er, at mange mennesker ikke rigtig forstår, hvad det handler om at investere i CFD’er. Nedenfor finder du et klart eksempel på en kundeanmeldelse indsendt af en klient, der tabte penge ved hjælp af Plus500:

negative_anmeldelse_Plus500

En investering kan få dig til at miste dine penge … ingen tricks, ingen løgne, ingen falske løfter … bare virkelighed. Folk, der begynder at investere uden erfaring eller uden ordentlig forberedelse, har en stor chance for at miste en del af deres investering. Det er derfor af afgørende betydning at øve sig for at forstå alle ind og ud af CFD investeringer. Øvelse er nøglen til succes og kan let gøres ved hjælp af Plus500 software.

Forstå ind og ud af en gearing

Mange investorer opnår ikke et overskud på Plus500, fordi de ikke forstår ind og ud af en gearing. En gearing kan bruges på dine investeringer. En fordel ved at bruge en gearing på din investering er, at du kun har brug for en lille mængde penge for at indtage en større position. Når du indbetaler $1.000, og du bruger en 1-til-10 gearing, kan du handle $10.000 euro i CFD aktier. Ved at gøre dette går både dit overskud og tab hurtigere:

 • A $1 investering betyder en fortjeneste på $10, når der er en prisstigning.
 • A $1 investering betyder et tab på $10, når der er et prisfald.

En gearing fra 1 til 10 vil får dig til at miste hele din investering, hvis der er et prisfald på 10%. Når din konto er løbet tør for penge, betegnes den som et margin call. I så fald lukkes din position automatisk. Det er naturligvis ikke CFD-mæglerens skyld at opnå et dårligt resultat. Heldigvis kan vi hjælpe dig med at undgå denne slags situationer så meget som muligt. Brug følgende tip til at opnå bedre investeringsresultater på Plus500:

 • Første øvelse med en demo, indtil du får en fuld forståelse af investeringernes ind og ud.
 • Øv dig ved at læse om investering og sørg for at forstå, hvordan CFD’er fungerer nøjagtigt.
 • Vær forsigtig, når du bruger en gearing.
 • Brug altid et stop loss, og hvis det er nødvendigt, tag et overskud.
 • Tænk altid to gange, før du åbner en position.

Plus500 Licens

Pålidelige CFD-mæglere har altid de krævede licenser. Plus500 har også en licens. Licensen er et bevis, som børsmægleren overholder alle vigtige regler og forskrifter.

Plus500UK er reguleret af British Financial Conduct Authority. Det er en af de strengeste vejledere. FCA’s primære rolle er at beskytte kunder mod upålidelige finansielle virksomheder.

Plus500 er et internationalt fungerende virksomhed. Derfor sikrer flere parter, at Plus500 altid overholder reglerne. Nedenfor finder du en oversigt over alle vejledere, der holder øje med Plus500 pålideligheden:

 • Plus500UK Ltd autoriseret og reguleret af FCA (#509909).
 • Plus500CY Ltd autoriseret og reguleret af CySEC (#250/14).
 • Plus500SG Pte Ltd, license af MAS (#CMS100648-1) og IE Singapore (#PLUS/CBL/2018).
 • Plus500AU Pty Ltd (ACN 153301681),  license af: ASIC i Australien, AFSL #417727, FMA i New Zealand, FSP #486026; autoriseret finansiel i Sydafrika, FSP #47546

Plus500 er også et offentligt selskab. Plus500 er noteret på den Engelske børs. En anden indikator, der viser, at Plus500 er en pålidelig broker. Vil du vide mere om pålideligheden af Plus500? Læs denne artikel!

Er Plus500 pålidelig med vores penge?

Sikkerhed og pålidelighed er to kritiske aspekter i den finansielle verden. Vores anmeldelse viser tydeligt, at Plus500 føler sig stærkt om disse to aspekter. Pålidelighed og sikkerhed er to grundlæggende principper, fordi Plus500 skal overholde de strenge regler og forskrifter fra vejledere.

Når du foretager et indskud på Plus500, placeres pengene på separate konti. Plus500 vil aldrig spekulere med kundernes penge. Hvis Plus500 gik konkurs, mister du derfor aldrig pengene på din konto.

Plus500_penge_beskyttelse_anmeldelse

Kundeservice hos Plus500

Plus500 supporten er et af de moderate gennemgangs punkter. Når du har et problem, løses det altid … det er den gode del. Desværre tilbyder Plus500 kun support via mail eller live chat. At tale med nogen personligt via telefon ville være dejligt nogle gange. Når det kommer til tilgængelighed, kan Plus500 derfor stadig forbedres.

Vi har åbenbart verificeret, om vores spørgsmål blev besvaret af kundesupport. Live chat er virkelig hurtig. Det tager kun et par sekunder, før nogen besvarer dit spørgsmål. At sende en e-mail er mindre effektiv. Det kan nogle gange tage et par dage, før du får svar. Det siger sig selv, at tålmodighed i dette tilfælde helt klart er en dyd.

Plus500_live_chat_anmeldelse

The Plus500 live chat er hurtig til at svare

Konklusion anmeldelse Plus500

Plus500 er en god broker til aktivt at handle for eksempel aktier. Især når markedet er meget ustabilt, er Plus500 stedet at være for at opnå gode resultater. Hvad er styrkerne ved denne broker?

 • Plus500 tilbyder en brugervenlig platform.
 • Plus500 overvåges nøje af FCA.
 • Kundens penge spares på separate konti.
 • Plus500 handel er kommissions fri.
 • Mere end 2000 forskellige aktier kan handles.
 • Virksomheden har millioner af kunder og transaktioner.

Vi anbefaler derfor Plus500 i denne anmeldelse. Vil du prøve alle muligheder 100% risikofri med en demo? Brug nedenstående knap og åbn en konto:

80% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage en høj risiko for at tabe dine penge.80% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage en høj risiko for at tabe dine penge.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!