Hvordan kan du købe Xiaomi aktier?

Xiaomi er muligvis ikke særlig kendt i Storbritannien. Ikke mindre er Xiaomi en stor aktør på verdensplan, der sælger de fleste smartphones efter Apple, Samsung, Huawei og Oppo. Virksomheden har en særlig stærk base i Kina. På det seneste har virksomheden dog også formået at erobre andre lande med deres telefoner. Men hvordan kan du faktisk investere i Xiaomi, og er det klogt at købe Xiaomi aktier?

Hvordan kan du investere i Xiaomi?

Hvis du vil investere i telefonselskabet Xiaomi, skal du have en konto hos en børsmægler. En børsmægler gør det muligt at købe og sælge Xiaomi aktier. Men hvad er de bedste mæglere til selv at handle i denne virksomhed?

Køb af Xiaomi aktier hos eToro

Har du lyst til at købe Xiaomi aktier? Du kan handle direkte med Xiamoi-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad laver Xiaomi?

Virksomheden blev grundlagt i 2010 og er derfor ret ny. I 2011 lancerede de M1, som var deres første telefon. Efter at denne telefon viste sig at være en succes, udvidede Xiaomi sine aktiviteter ved at udvikle flere smartphones. I dag samarbejder virksomheden også med mange andre virksomheder og producerer alle mulige forskellige produkter: actionkamera og smarte lys er nogle eksempler.

En praktisk video, hvor du lærer mere om virksomheden Xiaomi

Fremtiden for Xiaomi

Da virksomheden netop blev stiftet, kom størstedelen af omsætningen fra smartphone salg. Dette ser ud til at ændre sig: I de senere år er andelen af smartphone salget faldet, og andre livsstilsprodukter får en vigtigere position i virksomheden. Dette er en god mulighed for virksomheden, da de spreder deres risici på tværs af flere produktkategorier. Hvis Xiaomi formår at opbygge en stærkere position i andre produktgrupper, kan det være attraktivt at købe Xiaomi aktier.

Xiaomi interests

I begyndelsen fokuserede virksomheden hovedsageligt på det Kinesiske marked. Virksomheden begynder også at udforske andre regioner. En stor del af indkomsten kommer fra Kina, men også andre lande spiller en stadig vigtigere rolle. For eksempel har Xiaomi nu lagt et godt grundlag for at sælge deres produkter i Indien.

Xiaomi regios

Det ser ud til, at Xiaomi har haft succes med at udvide deres position. Det gør de både ved at fokusere på andre produktkategorier og ved at erobre nye markeder. Der er klart en opadgående tendens i virksomhedens driftsresultater. Hvis du som investor har tillid til denne opadgående tendens, kan det være attraktivt at købe Xiaomi aktier.

Hvordan gik det me IPO?

Virksomhedens børsnotering var temmelig skuffende. Xiaomi håbede oprindeligt at rejse 10 milliarder kroner ved at udstede aktier på børsen i Hong Kong. Desværre viste det sig anderledes: Det samlede provenu beløb sig til omkring 6 milliarder, hvilket bringer virksomhedens værdi ved lanceringen op på omkring 50 milliarder USD.

Pengene fra børsnoteringen blev brugt til at udvide virksomheden yderligere. En stor del af de indsamlede penge går til forskning og udvikling af nye elektroniske produkter. En anden stor del af pengene bruges til at udvikle Internet of Things livsstilsprodukter.

Nogle investeringstips

  • Spread dine risici: Invester ikke alle dine penge i Xiaomi aktier.
  • Brug et stop loss til at dække potentielle tab.
  • Følg udviklingen på smartphone markedet tæt.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *