Hvordan kan man købe Christian Dior SE aktier?

Christian Dior er et velkendt Fransk mærke, der producerer luksus produkter. Vil du investere i Dior aktier? I denne artikel diskuterer vi, hvordan du bedst kan investere i Dior ved at købe aktierne.

Hvor kan man købe Dior aktier?

Har du lyst til at købe Dior aktier? Du kan handle direkte med Dior-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Dior aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Dior aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Dior?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Dior udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Dior kan købe og sælge.

Dior Company Information

Nedenfor kan du se Dior vigtigste virksomhedsinformation.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Dior aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad er Dior’s aktiekurs?

Er du nysgerrig efter at se, hvordan prisen på CFD Christian Dior SE aktier udvikler sig? I nedenstående skema kan du straks se, til hvilken pris du kan købe og sælge CFD Christian Dior aktier.

Om Dior virksomheden

Det Franske luksus modehus Christian Dior SE er bedre kendt som Dior. Det Franske modehus “tøj og sko sælges kun i Dior ‘s egne butikker. Det vigtigste er kvindernes poster. Men firmaet har også en afdeling for mænd og kvinder for tøj og et Baby Dior mærke til børnetøj.

Modehuset ledes og kontrolleres af Bernard Arnault. Denne velkendte Franske forretningsmand leder også [ LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy). Dette er den største luksus gruppe i verden. Inden for LVMH ejer Dior 42,36% af aktierne. Desuden ejer Dior 59,01% af stemmerettighederne inden for LVMH.

Virksomhedens hovedkontor er i Paris. Køb Dior aktie

 

Virksomhedens historie

Det Franske modehus Dior blev grundlagt den 16. december 1946 i Paris på Avenue Montaigne. Hovedkontoret er der stadig. Modehuset nævner 1947 som grundår.

Christian Dior frigav sin første samling i 1947. Denne samling blev verdensberømt som “The New Look” af den Amerikanske udgave af bladet “Harper’s Bazaar”. Denne samling bestod af de bedst tilpassede og luksuriøse stoffer. Revolutionær for den tid var den runde skulder og den tætsiddende talje. Samlingerne i de følgende år havde altid en anden stil. Samlingerne i de følgende år havde altid en anden stil. For eksempel var efterårssamlingen fra 1948 med broderi motiver og en samling der blev udgivet i 1949, inspireret af mytologi.

En revolutionerende forandring

I midten af 1950’erne skete der en virkelig revolutionerende forandring. Hans stil, inspireret af mened, blev minimalistisk. Han blev en førende modeikon. Den 4. marts 1957 viste han sig på forsiden af bladet Time. Han døde samme år som et hjerteanfald.

Selv efter Diors død var modehuset en succes. Designere som Yves Saint Laurent og Marc Bohan tilføjede alt andet til firmaet. Firmaet blev større og større.

I 1984 blev modehuset Dior købt af den Franske forretningsmand Bernard Arnault. Selv i dag er Dior blandt de vigtigste ledere i modeverdenen.

En interessant aktie

Forretningsgruppen LVMH omfatter luksusmærker som Louis Vuitton, Dior, TAGHeuer og Zenith. LVMH udviste en bemærkelsesværdig modstandsdygtighed i tredje kvartal af 2020. LVMH ‘s aktiekurs viser en opadgående tendens. Det er ikke usandsynligt, at luksusmærkerne hurtigt vil komme sig efter krisen på korona.

Diors lagre handles på Euronext-fondsbørsen i Paris. Prisen på disse aktier har vist en klar opadgående tendens siden midten af marts 2020. Det er derfor værd at overveje at købe lagrene.

At Dior klarer sig godt selv i økonomisk vanskelige tider, er tydeligvis et godt tegn. Det kan også være en god grund til at købe Dior aktier.

Louis Vuitton bliver fuld ejer af Dior

Den Franske Arnaud familie ejer næsten halvdelen af LVMH. Denne familie ejede allerede tre fjerdedele af aktierne i Dior tøj gruppen. I 2017 blev det besluttet at købe de resterende aktier. Der betales omkring 12 milliarder euro for det. Med dette køb styrker Louis Vuitton sin andel på markedet for læder og luksusvarer.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *