Hvordan kan du købe Netflix aktier?

Hvem kender ikke den mest populære streamingtjeneste? Med over 100 millioner brugere er Netflix den største betalte udbyder af film og serier. Dette afspejles i den enorme stigning i aktiekursen. Det er netop derfor, det kan være tiltalende at investere i Netflix ved at købe deres aktier. I denne artikel kan du læse alt hvad du behøver at vide, før du investerer i dette firma.

Hvordan kan jeg investere i Netflix?

Du kan investere i Netflix ved hjælp af en online broker. Du skal kun åbne en konto for at begynde at købe og sælge Netflix aktier. Du kan vælge at aktivt handle med Netflix aktier, eller du kan vælge at købe aktier på lang sigt.

Hvordan kan man købe Netfix aktier?

Har du lyst til at købe Netflix aktier? Du kan handle direkte med Netflix-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Netflix aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Netflix aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er Netflix-aktiekursen?

Nedenfor kan du se den aktuelle aktiekurs på Netflix. Du kan også bruge knapperne til at åbne en ny position på aktien.

Netflix-virksomhedsoplysninger

Nedenfor kan du se de vigtigste virksomhedsoplysninger om Netflix.

Netflix aktieanalyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge Netflix-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. I oversigten herunder kan du se, hvordan Netflix har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se aktiekurserne på Netflix for de sidste 5 dage:


Netflix investering

Fordele ved at investere i Netflix

Netflix kan være en meget interessant investering. I øjeblikket har virksomheden over 100.000.000 kunder fordelt på 190 lande. Virksomheden undersøger muligheden for at komme ind på det Kinesiske marked. Det kinesiske marked tæller mere end 500.000.000 mennesker, der bruger streamingtjenester. Hvis Netflix lykkes at komme ind på dette marked, kan deres overskud skyde i luften.

Netflix er i en position, hvor de kan forhandle med biograf-studier på grund af deres enorme brugerbase. Det er netop derfor, de kan lave gode tilbud, der kan bidrage til virksomhedens rentabilitet. Netflix kan vokse endnu mere i fremtiden: De månedlige omkostninger ved et abonnement er lave, så tjenesterne er tilgængelige for en bred vifte af potentielle kunder.

Hvilke risici findes ved handel med Netflix?

Ikke mindre findes der risici, når du investere i Netflix. Den største risiko for eksistensen af Netflix ville være konkurrencen. På det seneste er der etableret mange lignende streamingtjenester. Amazon har lanceret deres tjeneste Prime Video, og Disney og Apple har også udviklet deres egne streamingtjenester. Netflix bliver konstant nødt til at kæmpe for det bedste udvalg af serier og film. Hvis de ikke kan gøre dette længere, vil brugerne føle behovet for at skifte til en anden udbyder.

Udover kommende konkurrenter kan piratkopiering også være en godbid for Netflixs eksistens. Netflix kæmper allerede med at købe rettighederne til nye produktioner på grund af oprøret af så mange nye streamingtjenester. På grund af dette er folk nødt til at købe flere abonnementer hos forskellige udbydere for at se alle de nyeste film og serier. Hvis Netflix bliver mindre brugervenligt end ulovlige alternativer, vil et fald i antallet af kunder finde sted.

De unikke produktioner af Netflix self er dyre. I 2017 investerede virksomheden 2,5 milliarder dollars i nye produktioner. Serien skulle være en stor succes for at få store udbytter. Sandsynligheden for, at Netflix forbliver vellykket, afhænger stærkt af brugernes meninger. Hvis interessen falder, eller en anden streamingtjeneste bliver mere populær, ville det være klogt at sælge dine Netflix aktier.

Køb af Netflix aktier i et par trin

Før du køber Netflix aktier, er det vigtigt at følge et par trin. Inden du investerer i Netflix, skal du undersøge noget. Find ud af ved hjælp af din analyse, om der er meget vækstpotentiale i virksomheden. Hvis det er tilfældet, kan du overveje at købe Netflix-aktier.

Det er meget vigtigt at afgøre, om Netflix aktier passer ind i dine investeringsplaner. Netflix er en teknisk aktie med en ganske høj risiko og muligvis en stor vækst. Når du køber Netflix aktier til din portefølje, skal du undersøge, om denne type aktier passer ind i resten af dine aktier. Vil du f.eks. være ødelagt, hvis du mister en stor del af din investering? Og har du tid nok til at vente, hvis markedet uventet går ned?

Hvis du er sikker på, at du vil købe Netflix aktier, skal du åbne en konto hos en online broker. En børsmægler er en part, som gør det muligt for individuelle investorer at handle med aktier. Det tilrådes at vælge en børsmægler med lave transaktionsomkostninger til det amerikanske marked. Ved at vælge en billig mægler sørger du for, at du ikke mister penge ved at betale høje transaktionsomkostninger.

Når du afgiver en ordre, skal du overveje, hvor mange aktier du har lyst til at købe. Svaret afhænger af det samlede beløb, du vil investere. Det anbefales stærkt, at du spreder dine investeringer. Ved at sprede dine investeringer forhindrer du at miste en stor sum penge på din investering i Netflix. Når du bruger en markedsordre, købes din aktie direkte. Når du bruger en limitordre, kan du indstille den pris, du vil købe aktierne til.

Netflix mens Covid-19

Den verdensomspændende Covid-19 epidemi har haft stor indflydelse på mange virksomheders præstationer. For Netflix havde epidemien sine fordele. Folk blev hjemme og var på jagt efter at finde flere nye former for underholdning. Netop derfor fik Netflix mange kunder i denne periode.

Netflix Historie

Netflix blev grundlagt i 1997. Netflix er 100% lovligt i modsætning til populære applikationer som Popcorn Time. Virksomheden køber licenser til at vise visse film og shows i flere lande. Selvom virksomheden først og fremmest fokuserede på det Amerikanske marked, har de i dag ændret deres strategi. Netflix erobrer langsomt resten af verden.

Den internationale udvidelse af Netflix begyndte i 2013. Aktiekurserne i Netflix steg som vanvittige i denne periode. Det europæiske marked er stort, og internet hastigheden bliver ved med at blive bedre. Det er en del af grunden til, at markedet fortsætter med at vokse for Netflix.

Det er klart, at en virksomhed skal tjene penge. Netflix opnår dette ved at bede deres brugere om at betale et månedligt gebyr, ligesom Spotify gør. Dette ser ud til at fungere bedre end den model, hvor folk betaler for hver separat film, de ser.

Vil aktiekursen på Netflix stige yderligere?

Det er svært at afgøre, om aktiekursen i Netflix fortsætter med at stige. Når du investerer i Netflix, skal du holde øje med alle udviklinger omkring Netflix. Udbyttet pr. aktie er meget lavt, og samlingen af film og shows på Netflix skal opdateres løbende. Denne udvikling vil koste en hel del.

Der er også et par udviklinger, der kan føre til forbedrede fremtidige resultater. For eksempel har Netflix produceret flere film og shows end før, hvilket kan føre til et fald i licens omkostningerne. De unikke serier og film produceret af Netflix kan også lokke nye brugere til platformen. Desuden har Netflix frigivet flere film og shows i 4K.

Hvordan tjener man fortjeneste med Netflix?

Hvis du vil tjene penge på dine investeringer i Netflix, skal du følge den generelle tendens. Mange mennesker kender Netflix. Dette resulterer i, at mange mennesker køber et par aktier i Netflix uden nødvendigvis at være professionelle investorer. Af denne grund kan små nyheder have stor indflydelse på Netflix aktiekursen.

Prøv at lave en vurdering over den effekt, som nyheder vil have på Netflix. Hvis du gør dette rigtigt, og du planlægger dine handler korrekt, skal du være i stand til at få nogle gode overskud på dine investeringer i Netflix.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!