Hvordan kan man købe Essity aktier?

Essity er et velkendt Svensk virksomhed, der producerer hygiejne og sundhedsprodukter. Har du lyst til at investere i Essity ved at købe aktier? I denne artikel diskuterer vi, hvor du kan gøre det bedst!

Hvor kan man købe Essity aktier?

Har du lyst til at købe Essity aktier? Du kan handle direkte med Essity-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Essity aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Essity aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Om Essity virksomheden

Essity er en virksomhed med en vigtig position inden for hygiejne og sundhedsprodukter. Virksomheden udvikler og producerer bæredygtig personlig pleje og vævs produkter. Virksomhedens produkter sælges i omkring 150 lande.

Kendte mærker på disse produkter inkluderer TENA, Libero, Libresse, Lotus, Tempo og Vinda. Produkter til engangs produktion produceret af virksomheden inkluderer tissuepapir, babybleer, hygiejneposer, trusseindlæg og plastre.

Virksomheden har hovedkontor i Stockholm, Sverige.

Virksomhedens historie

Dette Svenske virksomhed blev grundlagt i juni 2017. Indtil juni 2017 var Essity en del af firmaet SCA, der blev grundlagt i 1929. Det var dengang et skovbrugs firma. I 1975 købte SCA Mölnlycke AB, en europæisk producent af hygiejneprodukter til engangsbrug. I 2015 annoncerede SCA, at de vil opdele sine skovbrugs og hygiejne virksomheder i to divisioner.

I 2016 blev det meddelt, at SCA ville blive opdelt i to børsnoterede virksomheder. Med adskillelsen af hygiejne virksomheden blev virksomheden Essity AB oprettet i 2017. Virksomheden er nu børsnoteret på Stockholm: Stockholm Stock Exchange.

Kritik af Essity

Essex er den næststørste producent af toiletpapir og lommetørklæder i verden. Greenpeace International gennemførte i 2017 en undersøgelse af denne virksomheds destruktive praksis. For at fremstille deres produkter fældede virksomheden store områder af primær skov i Finland, Sverige og Rusland. Levestederne for truede arter og planter blev ødelagt.

At erstatte naturskov med store plantager skader de oprindelige samfund. Deres rensdyr har f.eks. stadig større problemer med at få adgang til græs stedernes områder. Ifølge Greenpeace skulle Essity alene forlade disse vigtige skove. Med bæredygtighed bliver det stadig vigtigere at lægge pres på et selskabs aktiekurs som Essex. Det er derfor tilrådeligt at udvise forsigtighed, når man investerer i Essity.

Reduktion af vand og energiforbrug i vævsproduktion

Det globale hygiejne og sundhed firma Essity annoncerede i 2019, at de vil investere EUR 37 millioner i et bæredygtigt alternativ fiberanlæg. Denne teknologi gør det muligt at fremstille hygiejneprodukter af høj kvalitet baseret på hvedestrå. Hvedestrå, et landbrugsprodukt, er et bæredygtigt råmateriale. Bæredygtige fordele ved at bruge hvedestrå inkluderer en betydelig reduktion i vand og energiforbrug.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *