Hvordan kan man købe EasyJet aktier?

Med et blomstrende marked kan det være interessant at investere i et flyselskab som EasyJet. Men hvad er den bedste metode til at købe EasyJet aktier? Og hvad er EasyJets nuværende aktiekurs? På denne side kan du finde al den information, du har brug for til din investering i EasyJet aktier!

Hvor kan man købe EasyJet aktier?

Har du tillid til pris kæmperen EasyJet? Tror du, at modellen med lavprisflyvninger og gode tjenester kan fortsætte med at eksistere i en verden, hvor flyver skam spiller en stadig vigtigere rolle? Så kan du overveje at købe EasyJet aktier! Har du lyst til at købe EasyJet aktier? Du kan handle direkte med EasyJet-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er EasyJet’s nuværende aktiekurs?

Det er også klogt at holde et vågent øje med easyJet’s nuværende aktiekurs. Nedenfor er de seneste CFD aktiedata for EasyJet. Du kan også straks åbne en position på aktien, hvis du ønsker det.

Er det klogt at investere i EasyJet?

Om det er klogt at investere i EasyJet afhænger i høj grad af den økonomiske situation. Folk skærer ofte ned på luksusprodukter, når økonomien ikke går godt.

Alligevel virker virksomheden krise sikker: Under corona krisen var det meste af EasyJets flåde sat på grund. Virksomhedens gode økonomiske stilling gjorde det muligt for EasyJet at holde sig oven vande. Alligevel kan du se, at den slags perioder med dårlig præstation lægger pres på resultaterne. Det kan tage lang tid for flyselskabet at vende tilbage til positive resultater.

Alligevel er EasyJet i en magtfuld position. Flyselskabet sælger sæder til billigere priser end mange konkurrenter. Især i økonomisk usikre tider leder forbrugerne efter billigere positioner: EasyJet er mere robust og vil være i stand til at komme sig over en økonomisk krise hurtigere end andre flyselskaber. En investering i EasyJet er derfor mindre risikabel end en investering i andre luftfarts selskaber.

Om EasyJet

EasyJet er et lavprisflyselskab, der opererer i Europa. De leder efter måder at holde omkostningerne så lave som muligt for at tilbyde deres kunder lave priser. EasyJet gør dette uden at reducere servicen til deres kunder. Rejser bliver nemme og overkommelige, og det skaber vækst. Tror du på, at easyJet kan blive ved med at vokse? Så kan det være attraktivt at købe EasyJet aktier.

Investing in EasyJet

EasyJet’s succes

Virksomhedens succes afhænger af flere faktorer. EasyJet har en stærk kapitalbase med en markedsværdi på 4 milliarder i 2020. De har også en sund likviditet. Baseret på kreditvurderinger ser vi, at selskabet er blandt de stærkeste i flybranchen.

EasyJet flyver moderne Airbus-fly. EasyJet flyver Airbus A320 og kan transportere 186 personer. Det er et fly, der kan vedligeholdes godt og også er ideelt for kunderne.

EasyJet beskæftiger mere end 10.000 mennesker. Omtrent en fjerdedel er piloter, og resten er kabinepersonale. De er dedikerede mennesker, der elsker at arbejde for EasyJet.

Buying EasyJet shares

Teknologi, indsigt og kundeloyalitet

EasyJet bruger forskellige teknikker til at øge omsætningen og kundeloyaliteten. Ved at udnytte de tilgængelige data optimalt er det muligt for dem at opbygge en god relation til kunden på længere sigt. Tror du, at smart brug af data kan bidrage til EasyJets resultater? Så kan det være smart at købe EasyJet-aktier.

En stærk position i Europæiske lufthavne

EasyJet udvikler og forbedrer aktivt sine stærke positioner i Europæiske lufthavne. Det sker blandt andet ved at øge hyppigheden af flyvninger. I øjeblikket konkurrerer de med traditionelle flyselskaber. Baseret på deres omkostningsfordel ønsker de at tiltrække flere kunder.

Omkostninger fordele for kunderne

EasyJet konfigurere flyene, så et højere antal personer kan rejse på dem. De har en yngre flåde end konkurrenterne og derfor færre vedligeholdelse omkostninger. EasyJet har også et velkendt varemærke og en sund balance, som de kan vokse i fremtiden.

Farer indenfor branchen

Indenfor branchen ser vi forskellige farer. I skrivende stund har Coronavirus for eksempel stor indflydelse på rejserne. Der er andre faktorer, der kan bestemme en ændring i sektoren. Disse omfatter mulige ulykker med fly og terrorangreb. Disse er alvorlige ting at overveje, når du køber flyselskabs aktier.

Som aktiv investor kan du reagere på den slags begivenheder. For eksempel kunne man under angrebene på World Trade Center se, at aktierne hos mange flyselskaber faldt kraftigt. Du kan derefter vælge at åbne en short position. Når du short sælger, tjener du penge til en faldende pris.

Når du begynder at investere aktivt i EasyJet aktier, er det vigtigt at holde godt øje med den seneste udvikling. De kan have en stærk indflydelse på aktiekursen.

Kortsigtet horisont

For nu ser vi EasyJet høste fordelene af Thomas Cooks konkurs. Flyselskabet har kunnet overtage mange flyvninger, og kunderne vælger nu også EasyJet. Når de yder en god service, er det selvfølgelig også en mulighed for fremtiden. Det er så muligt at betjene flere kunder på deres hjem marked og fra andre lande i Europa. Med sin sunde likviditet er der muligheder for at vokse. Især nu hvor der er et hul i markedet, som skal udfyldes hurtigt.

Når du investerer i flyselskaber, er det derfor klogt at analysere konkurrencen godt. Hvordan klarer konkurrencen sig for eksempel med hensyn til kapacitetsudnyttelse? Og tjener den gennemsnitlige konkurrent mere? Først når man synes, EasyJet klarer sig godt i forhold til konkurrenterne, er det klogt at købe aktierne.

Muligheder og risici

At investere i et flyselskab som EasyJet kan fungere godt. I fremtiden vil folk sandsynligvis kun flyve mere. Den globale velstand stiger og med det markedet for en virksomhed som EasyJet. Dette kunne være en god grund til at købe EasyJet-aktier.

Samtidig ser vi også, at den såkaldte flyveskam bliver mere og mere almindelig. Folk er i stigende grad opmærksomme på virkningerne af flyvning på klimaet. Bevidste kunder vælger i stigende grad alternative transportmidler. Regeringer kan også indføre nye love, der kan være ugunstige for flyselskaber. Alt dette kan lægge pres på easyJet og andre fly aktier.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

7 kommentarer


 • Declan

  Thhis is really interesting, You’re a very skilled blogger.
  I have joined ykur rrss fded aand lookk forward to
  seeking more of your magmificent post. Also, I’ve shred your sitge in my socikal networks!

  Alsso visit mmy page; Masturbate webcam girl (xvideoz.win)

  Svar

 • Crystle

  If some one nweds expert view concernihg blogging andd site-building afte hat i proplose him/her tto payy a vist this webb site, Keep uup the fastidious work.

  Feel free too visit my web-site … We got_tired ofwatching Netflix,
  Columbus,

  Svar

 • Ivy

  Everyone loves whgat yoou guhys aare up too.
  This sort of clevver work annd coverage! Keep uup the amazing
  work guys I’ve incorporated youu guts to my blogroll.

  my website Sucks dick on Back_view blowjob (Chu)

  Svar

 • Etta

  No matter if some one searches for his votal thing, so he/she desires
  to be available that iin detail, thus that thhing is mainmtained over
  here.

  My page: Haard FuckingFrom_The Netherlands That Make Them Arouse (https://hotspicy.win/)

  Svar

 • Ramona

  Simply desire to say your article is ass astounding. Thee clarity on your submit
  iis simply spectacular andd i can thnk yoou aare a professional in his subject.
  Weell alongg wkth your permission alkow mme to grab youur
  RSS feed to stay up tto dat withh forthcoming post. Thanks 1,000,000
  aand please carry on the gratifuing work.

  my blog post: 奇瑞版比亚迪汉

  Svar

 • Lisette

  Have you ever considered ablut including a little bbit ore than just your articles?
  I mean, whyat you say is fundamental and everything. Necertheless thik
  oof iff you added some great photoss or vodeos to give your posts
  more, “pop”! Your content is excellent but wuth pis and clips, this sitte could undeniably bee one off
  tthe best in its niche. Verry good blog!

  My web-site :: 恭贺新春

  Svar

 • Buy Anapolon 50mg

  … [Trackback]

  […] There you can find 93592 more Information to that Topic: invester.info/easyjet/ […]

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *