Investering i Bitcoin Cash

Flere og flere mennesker tag fordel ved at investere i Bitcoin. På grund af de enorme prisstigninger og volatilitet kan der tjenes mange penge ved at handle Bitcoins. For nylig er der dog også mulighed for at investere i Bitcoin Cash. Ved at købe både Bitcoins og Bitcoin Cash kan du tjene endnu flere penge ved at handle i de forskellige kryptovalutaer. Men hvordan fungerer dette, og hvad er Bitcoin Cash?

Hvordan kan man investere i Bitcoin Cash?

Der er to forskellige måder, du kan bruge til at investere i Bitcoin Cash. Den første metode er mere aktiv: du kan spekulere i kryptovaluta`s pris stigninger og fald. Den anden metode er mere fokuseret på lang sigt: du køber Bitcoin Cash med håb om, at det er mere værd i fremtiden.

Investere i Bitcoin Cash ved at købe kryptovaluta

Nogle andre investorer vælger at købe Bitcoin Cash. Du kan faktisk sammenligne dette med at købe aktier. Derefter du køber Bitcoin Cash i håb om at opnå en gevinst i pris.

Du kan købe Bitcoin Cash fra forskellige online platforme. Jeg er en stor fan af Binance. Med denne platform kan du købe Bitcoin Cash inden for få minutter. Alle andre kendte kryptovaluta er også til salg på Binance. Brug knappen nedenfor for at oprette en gratis konto med det samme:

Nyder du en permanent rabat på 20% på alle dine transaktionsomkostninger?

Aktiv handel med Bitcoin Cash

Der er nogle virksomheder hvor du aktivt kan handle med Bitcoin Cash. En stor fordel ved aktiv handel er, at du kan reagere på små udviklinger. Priserne på Bitcoin Cash er meget ustabile. En dag kan prisen bare stige eller falde flere procent. Ved at bruge smart brug af ordrer kan du drage fordel af disse mindre bevægelser.

Du kan aktivt investere hos en online børsmægler. En af de bedste børsmæglere, eller såkaldte broker, hvor du kan gøre dette, er eToro. Med denne børsmægler kan du investere i CFD Bitcoin Cash med en gearing op til to. Dette gør det muligt at handle i denne nye valuta med et mindre beløb. Derudover kan du prøve på eToro mulighederne med en gratis demo.

Brug knappen nedenfor for at åbne en gratis demokonto direkte på eToro:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvad betyder Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash kan ses som en opdeling af den originale Bitcoin. Når to grupper af brugere er uenige om Bitcoins fremtid, kan der opstå en såkaldt fork og den virtuelle valuta opdeles. Dette skete også med Bitcoin Cash. Ejere af den oprindelige Bitcoin modtager derfor en lige stor mængde Bitcoin Cash på deres konto.

Bitcoin Cash har mange ligheder med Bitcoin. Bitcoin Cash er også en decentraliseret valuta, der ikke er let at spore. Ingen part kan kontrollere den nøjagtige anvendelse af valutaen. Dette gør Bitcoin Cash attraktivt for forskellige grupper af mennesker.

Hvorfor blev Bitcoin Cash oprettet?

Som beskrevet tidligere opstod Bitcoin Cash, fordi der var en konflikt mellem to grupper. Når dette er tilfældet, oprettes en såkaldt fork hvor valutaen opdeles i to varianter. Konflikten omkring Bitcoin handlede om størrelsen på transaktions netværket.

Bitcoin er relativt langsom, hvorved gennemførelsen af en transaktion inden for såkaldte blokke tager i gennemsnit ti minutter. Dette er naturligvis ineffektivt, når du overvejer, at Bitcoin bliver mere og mere almindeligt for betaling. Bitcoin Cash forsøger at løse dette problem ved at reservere mere virtuel plads til transaktioner. Dette gør det muligt at udføre transaktioner med Bitcoin Cash hurtigere.

Bitcoin_Cash

Bitcoin Cash investering strategi

Der er to grove strategier for din Bitcoin Cash investering. Med den første strategi fokuserer du på enhver bevægelse. Du kan for eksempel placere ordrer på både faldende og stigende priser ved at bruge CFD’er på Plus500. Hvis du ønsker at opnå de bedste resultater, skal du time dine ordrer i øjeblikke med stærke prisbevægelser.

Den anden strategi er at købe Bitcoin Cash på et attraktivt tidspunkt. Hvis du har stor tillid til fremtiden for især kryptovaluta og Bitcoin Cash, kan du købe den når prisen er i en dip. Ved at gøre dette kan du drage fordel af fremtidige prisstigninger.

Hvornår skulle man købe & salger Bitcoin Cash?

Ligesom ved køb af Bitcoins tidspunkten er det vigtigt ved at købe Bitcoins. Til dette kan du holde øje med nyhederne og se på mønstre i grafen. Det gode ved at investere i Bitcoin Cash via en online broker som Binance er, at du altid kan placere ordrer på de forskellige prisbevægelser. Med Binance er det også muligt at tag fordel af pris nedbrud.

Med moderne børsmæglere har du mulighed for at gå short. Når du går short, tjener du penge, hvis prisen falder. Dette gør det muligt at tag fordel af store nedadgående udsving. Det faktum, at Bitcoin Cash er meget ustabilt, blev allerede demonstreret ved lanceringen. Hvis du gik short ved åbningen og derefter købte Bitcoin Cash, ville du have tjent på hele turen.

Bitcoin_Cash_kurve

Som grafen ovenfor viser, er der masser af muligheder for at tag fordel af denne nye kryptovaluta. Prisen bevæger sig meget, og ved at bruge gearing kan du yderligere øge potentialet for dine investeringer. Det er selvfølgelig vigtigt at huske, at Bitcoin Cash er ustabilt og derfor risikabelt. Det kan derfor være klogt at øve med en demo først.

Bitcoin Cash veksling kurs

Nedenfor kan du se den aktuelle sats på Bitcoin Cash. Du kan også investere direkte i Bitcoin Cash ved at trykke på køb eller salg knappen.

Fremtiden for Bitcoin Cash

Fremtiden for Bitcoin Cash er stadig usikker; om denne nye virtuelle valuta i sidste ende har ret til at eksistere afhænger af antallet af parter der omfavner den. For øjeblikket er Bitcoin stadig den største og dette vil ikke ændre sig snart. Alligevel har Bitcoin Cash straks opbygget en god position, som den allerede er en af de større kryptovalutaer med. Se derfor nøje på, om miners og sælgere af digitale valutaer omfavner den nye valuta; dette kan være en indikation af, at Bitcoin Cash bliver mere almindeligt, og dette kan øge prisen.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Tip: prøv at handle gratis med en demo!