Investering i Bitcoin Cash

Flere og flere mennesker tag fordel ved at investere i Bitcoin. På grund af de enorme prisstigninger og volatilitet kan der tjenes mange penge ved at handle Bitcoins. For nylig er der dog også mulighed for at investere i Bitcoin Cash. Ved at købe både Bitcoins og Bitcoin Cash kan du tjene endnu flere penge ved at handle i de forskellige kryptovalutaer. Men hvordan fungerer dette, og hvad er Bitcoin Cash?

Hvordan kan man investere i Bitcoin Cash?

Der er to forskellige måder, du kan bruge til at investere i Bitcoin Cash. Den første metode er mere aktiv: du kan spekulere i kryptovaluta`s pris stigninger og fald. Den anden metode er mere fokuseret på lang sigt: du køber Bitcoin Cash med håb om, at det er mere værd i fremtiden.

Hvordan og hvor kan du købe/handle Bitcoin Cash?

Nogle andre investorer vælger at købe Bitcoin Cash. Du kan faktisk sammenligne dette med at købe aktier. Derefter du køber Bitcoin Cash i håb om at opnå en gevinst i pris.

Du kan handle i Bitcoin Cash på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Bitcoin Cash ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Bitcoin Cash.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Bitcoin Cash.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Bitcoin Cash for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Bitcoin Cash blive købt på din konto!

Hvad betyder Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash kan ses som en opdeling af den originale Bitcoin. Når to grupper af brugere er uenige om Bitcoins fremtid, kan der opstå en såkaldt fork og den virtuelle valuta opdeles. Dette skete også med Bitcoin Cash. Ejere af den oprindelige Bitcoin modtager derfor en lige stor mængde Bitcoin Cash på deres konto.

Bitcoin Cash har mange ligheder med Bitcoin. Bitcoin Cash er også en decentraliseret valuta, der ikke er let at spore. Ingen part kan kontrollere den nøjagtige anvendelse af valutaen. Dette gør Bitcoin Cash attraktivt for forskellige grupper af mennesker.

Hvorfor blev Bitcoin Cash oprettet?

Som beskrevet tidligere opstod Bitcoin Cash, fordi der var en konflikt mellem to grupper. Når dette er tilfældet, oprettes en såkaldt fork hvor valutaen opdeles i to varianter. Konflikten omkring Bitcoin handlede om størrelsen på transaktions netværket.

Bitcoin er relativt langsom, hvorved gennemførelsen af en transaktion inden for såkaldte blokke tager i gennemsnit ti minutter. Dette er naturligvis ineffektivt, når du overvejer, at Bitcoin bliver mere og mere almindeligt for betaling. Bitcoin Cash forsøger at løse dette problem ved at reservere mere virtuel plads til transaktioner. Dette gør det muligt at udføre transaktioner med Bitcoin Cash hurtigere.

Bitcoin_Cash

Bitcoin Cash investering strategi

Der er to grove strategier for din Bitcoin Cash investering. Med den første strategi fokuserer du på enhver bevægelse. Du kan for eksempel placere ordrer på både faldende og stigende priser ved at bruge CFD’er på Plus500. Hvis du ønsker at opnå de bedste resultater, skal du time dine ordrer i øjeblikke med stærke prisbevægelser.

Den anden strategi er at købe Bitcoin Cash på et attraktivt tidspunkt. Hvis du har stor tillid til fremtiden for især kryptovaluta og Bitcoin Cash, kan du købe den når prisen er i en dip. Ved at gøre dette kan du drage fordel af fremtidige prisstigninger.

Hvornår skulle man købe & salger Bitcoin Cash?

Ligesom ved køb af Bitcoins tidspunkten er det vigtigt ved at købe Bitcoins. Til dette kan du holde øje med nyhederne og se på mønstre i grafen. Det gode ved at investere i Bitcoin Cash via en online broker som Binance er, at du altid kan placere ordrer på de forskellige prisbevægelser. Med Binance er det også muligt at tag fordel af pris nedbrud.

Med moderne børsmæglere har du mulighed for at gå short. Når du går short, tjener du penge, hvis prisen falder. Dette gør det muligt at tag fordel af store nedadgående udsving. Det faktum, at Bitcoin Cash er meget ustabilt, blev allerede demonstreret ved lanceringen. Hvis du gik short ved åbningen og derefter købte Bitcoin Cash, ville du have tjent på hele turen.

Bitcoin_Cash_kurve

Som grafen ovenfor viser, er der masser af muligheder for at tag fordel af denne nye kryptovaluta. Prisen bevæger sig meget, og ved at bruge gearing kan du yderligere øge potentialet for dine investeringer. Det er selvfølgelig vigtigt at huske, at Bitcoin Cash er ustabilt og derfor risikabelt. Det kan derfor være klogt at øve med en demo først.

Bitcoin Cash veksling kurs

Nedenfor kan du se den aktuelle sats på Bitcoin Cash. Du kan også investere direkte i Bitcoin Cash ved at trykke på køb eller salg knappen.

Fremtiden for Bitcoin Cash

Fremtiden for Bitcoin Cash er stadig usikker; om denne nye virtuelle valuta i sidste ende har ret til at eksistere afhænger af antallet af parter der omfavner den. For øjeblikket er Bitcoin stadig den største og dette vil ikke ændre sig snart. Alligevel har Bitcoin Cash straks opbygget en god position, som den allerede er en af de større kryptovalutaer med. Se derfor nøje på, om miners og sælgere af digitale valutaer omfavner den nye valuta; dette kan være en indikation af, at Bitcoin Cash bliver mere almindeligt, og dette kan øge prisen.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!