Hvordan kan man købe Hugo Boss aktier?

Hugo Boss er kendt for sit dyre, men moderne forretningstøj. Dette vellykkede tøjmærke byder investorerne med åbne arme velkommen.Har du lyst til at spille med en investering i Hugo Boss? I denne artikel kan man læse nøjagtigt hvordan man køber Hugo Boss aktier.

Hvordan kan man købe Hugo Boss aktier?

Når man overvejer en investering i Hugo Boss, er det klogt at holde øje med, hvilke nye tøj linjer virksomheden kommer på med. Tror du at virksomhedens nye tøj linje blevet rigtigt godt? Så er det måske smart ved købe Hugo Boss aktier. Men hvor kan du gøre det bedste?

Har du lyst til at købe Hugo Boss aktier? Du kan handle direkte med Hugo Boss-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad laver Hugo Boss?

Hugo Boss AG er et Tysk tøjmærke. I 1923 kom dette tøjmærke fra den Tyske by Metzingen. Firmaet producere modetøj, sko og tilbehør. Firmaet har navnet på fra modedesigneren Hugo Boss. Virksomhedens hovedkontor ligger i Metzingen.

Hugo Boss’s Nazistisk fortid

På grund af sit særlige forhold til nazisterne er Hugo Boss en af de Tyske virksomheder med en besmittet fortid. På Nationalsocialismens tid, i årene 1933-1945, har Hugo Boss lavet tøj til Nazisterne.

Selskabet nød godt af dette særlige bånd til nazisterne. Der blev opnået stor fortjenester. Efter krigen blev den særlige forbindelse med nazisterne dog nægtet. I 1997 fandt de Franske historiker beviser. Først da anerkendte virksomheden, at det havde været en Nazistisk skrædder.

En besked blev sendt på selskabets hjemmeside med en undskyldning. Desuden blev der udbetalt erstatning til tidligere tvangsarbejdere. Hugo Boss blev ikke straffet. Hans dom efter krigen, der betalte 1 million Reichsmark, blev senere frafaldet. I historiebøgerne kaldes Hugo Boss, der døde i 1948, og tilhænger og ikke en forbryder.

Virksomheden fokuserer på på herretøj og andre produkter

Efter Anden Verdenskrig begyndte Hugo Boss at fokusere på herretøj. I 1950 fik virksomheden ordre for herretøj. De første konfektionssyede dragter blev fremstillet i 1960. Senere besluttede virksomheder også på at fremstille andre produkter. I 1984 begyndte virksomheden sin duft linje. Virksomheden har også fremstillet lædersko siden 1995. Tilbehør, der er lavet af Hugo Boss, der inkluderer i dag bælter, briller og armbåndsure.

Siden 1997 har Hugo Boss også fabrikeret damebeklædning. Børnetøj er blevet fremstillet siden 2009. Tror du, at firmaet kan holde trit med de seneste modetendenser? Så kan det være fristende ved at købe Hugo Boss aktier.

Buy Hugo Boss stocks

Hugo Boss markedsføring

Siden 1996 har Hugo Boss AG sponsoreret den toårige Hugo Boss præmie fra Guggenheim Foundation. Desuden støtter virksomheden alle former for kunstudstillinger. Virksomheden har også arbejdet med Salzburg Festival i årevis. Siden 1999 har Boss udført mange operatører der. Selskabet har siden 1987 præsenteret mode studenter i Stuttgart State Fashion School med Hugo Boss modepris siden 1987.

Selskabet deltager også i sponsorering til fordel for sport. For eksempel firmaet er sponsor for motorsport, sejlads, golf og fodbold. De begyndte i 1972 med sponsorering af MCLaren Racing og racerkøreren Jochen Maas. Virksomheden sponsorerer også adskillige golfturneringer. For så vidt anvendes fodbold, er selskabet modedesigner for bl.a. det tyske fodboldhold. En Hugo Boss sejltur med sin egen sejlbåd blev lanceret i 2003.

Kritik af aflønning af ansatte

Hugo Boss betalte alt for lidt sine ansatte i Tyrkiet og Kroatien. I begge lande modtog arbejdstagere kun mellem 308 og 440 euro om måneden. I Tyrkiet, med et eksistensminimum på 1002 EUR, er dette derfor ca. 600 EUR under eksistensminimum. Virksomheden besvarede ikke og spørgeskema fra Clean Clothes Campaign, som havde undersøgt problemet.

Denne form for praksis kan være skadelig for selskabets omdømme. Når folk forlader virksomheden som reaktion, kan det lægge pres på salget. Dette kan bevirke, på Hugo Boss ‘s aktiekurs falder.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

6 kommentarer


 • Stormy

  Hello there, Youu have done an ecellent job. I’ll definitely dgg it aand personally recmmend to mmy friends.

  I aam sure thesy will bee benefited from this webb site.

  My blogg post; s. fully nude horny step-sister hard_fucked bby brother !!
  (xmoviez.win)

  Svar

 • Lorene

  Greetings! Very helpful advice inn this parfticular post!
  It is thhe little changes that produc the most significant changes.
  Thanks a llot foor sharing!

  Here is mmy weeb ste – Bound for a smother

  Svar

 • Omer

  Hello! I’ve bren followjng your blog forr somee timne now aand finaly got the courage to go ahhead andd give
  you a shout out from Lubbbock Texas! Justt wanted tto saay eep uup the
  fantastic work!

  Also visit my webpage :: see marturba parra mi (Mattie)

  Svar

 • Augusta

  You’re so awesome! I don’t think I’ve truly read a
  single thing like that before. So nice too findd another person with unique thoughtgs on this issue.
  Seriously.. thank you for starting ths up.
  This wwebsite is onee thing thast iss needed onn thhe
  web, soimeone with a bit of originality!

  Allso visut mmy bllog poszt – TruckFixting –
  https://xmoviez.win/xxxmedia2676737111,

  Svar

 • Ginger

  Helloo to all, hoow iss all, I think every oone iis geetting mkre
  from thgis web site, and your views are nice designed ffor nnew visitors.

  my blog post; Black Cock Cum… Making_my American Pussy Great Again

  Svar

 • Bridget

  Hi, i think thgat i saw you visited mmy web site thus i csme tto “return the favor”.I am trying to find things to enhance my web
  site!I suppoxe itts ok too usse some of your ideas!!

  my blog post; petite levrette bien crue

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *