Hvordan kan man købe Hugo Boss aktier?

Hugo Boss er kendt for sit dyre, men moderne forretningstøj. Dette vellykkede tøjmærke byder investorerne med åbne arme velkommen.Har du lyst til at spille med en investering i Hugo Boss? I denne artikel kan man læse nøjagtigt hvordan man køber Hugo Boss aktier.

Hvordan kan man købe Hugo Boss aktier?

Når man overvejer en investering i Hugo Boss, er det klogt at holde øje med, hvilke nye tøj linjer virksomheden kommer på med. Tror du at virksomhedens nye tøj linje blevet rigtigt godt? Så er det måske smart ved købe Hugo Boss aktier. Men hvor kan du gøre det bedste?

Har du lyst til at købe Hugo Boss aktier? Du kan handle direkte med Hugo Boss-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Hugo Boss aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Hugo Boss aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Hugo Boss?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Hugo Boss udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Hugo Boss kan købe og sælge.

Hugo Boss Company Information

Nedenfor kan du se Hugo Boss vigtigste virksomhedsinformation.

Hugo Boss analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge Hugo Boss , er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan Hugo Boss har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Hugo Boss aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør Hugo Boss pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​Hugo Boss vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om Hugo Boss aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Hvad laver Hugo Boss?

Hugo Boss AG er et Tysk tøjmærke. I 1923 kom dette tøjmærke fra den Tyske by Metzingen. Firmaet producere modetøj, sko og tilbehør. Firmaet har navnet på fra modedesigneren Hugo Boss. Virksomhedens hovedkontor ligger i Metzingen.

Hugo Boss’s Nazistisk fortid

På grund af sit særlige forhold til nazisterne er Hugo Boss en af de Tyske virksomheder med en besmittet fortid. På Nationalsocialismens tid, i årene 1933-1945, har Hugo Boss lavet tøj til Nazisterne.

Selskabet nød godt af dette særlige bånd til nazisterne. Der blev opnået stor fortjenester. Efter krigen blev den særlige forbindelse med nazisterne dog nægtet. I 1997 fandt de Franske historiker beviser. Først da anerkendte virksomheden, at det havde været en Nazistisk skrædder.

En besked blev sendt på selskabets hjemmeside med en undskyldning. Desuden blev der udbetalt erstatning til tidligere tvangsarbejdere. Hugo Boss blev ikke straffet. Hans dom efter krigen, der betalte 1 million Reichsmark, blev senere frafaldet. I historiebøgerne kaldes Hugo Boss, der døde i 1948, og tilhænger og ikke en forbryder.

Virksomheden fokuserer på på herretøj og andre produkter

Efter Anden Verdenskrig begyndte Hugo Boss at fokusere på herretøj. I 1950 fik virksomheden ordre for herretøj. De første konfektionssyede dragter blev fremstillet i 1960. Senere besluttede virksomheder også på at fremstille andre produkter. I 1984 begyndte virksomheden sin duft linje. Virksomheden har også fremstillet lædersko siden 1995. Tilbehør, der er lavet af Hugo Boss, der inkluderer i dag bælter, briller og armbåndsure.

Siden 1997 har Hugo Boss også fabrikeret damebeklædning. Børnetøj er blevet fremstillet siden 2009. Tror du, at firmaet kan holde trit med de seneste modetendenser? Så kan det være fristende ved at købe Hugo Boss aktier.

Buy Hugo Boss stocks

Hugo Boss markedsføring

Siden 1996 har Hugo Boss AG sponsoreret den toårige Hugo Boss præmie fra Guggenheim Foundation. Desuden støtter virksomheden alle former for kunstudstillinger. Virksomheden har også arbejdet med Salzburg Festival i årevis. Siden 1999 har Boss udført mange operatører der. Selskabet har siden 1987 præsenteret mode studenter i Stuttgart State Fashion School med Hugo Boss modepris siden 1987.

Selskabet deltager også i sponsorering til fordel for sport. For eksempel firmaet er sponsor for motorsport, sejlads, golf og fodbold. De begyndte i 1972 med sponsorering af MCLaren Racing og racerkøreren Jochen Maas. Virksomheden sponsorerer også adskillige golfturneringer. For så vidt anvendes fodbold, er selskabet modedesigner for bl.a. det tyske fodboldhold. En Hugo Boss sejltur med sin egen sejlbåd blev lanceret i 2003.

Kritik af aflønning af ansatte

Hugo Boss betalte alt for lidt sine ansatte i Tyrkiet og Kroatien. I begge lande modtog arbejdstagere kun mellem 308 og 440 euro om måneden. I Tyrkiet, med et eksistensminimum på 1002 EUR, er dette derfor ca. 600 EUR under eksistensminimum. Virksomheden besvarede ikke og spørgeskema fra Clean Clothes Campaign, som havde undersøgt problemet.

Denne form for praksis kan være skadelig for selskabets omdømme. Når folk forlader virksomheden som reaktion, kan det lægge pres på salget. Dette kan bevirke, på Hugo Boss ‘s aktiekurs falder.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *