Hvordan kan du købe Danske aktier?

Investering i Danmark er populært: Dette er ikke mærkeligt, når man mener, ved indekset i perioden 2005-2015 viste en forrentning på 154%. Det gjorde den Danske børs den bedste børs i den vestlige verden. Men hvordan kan man selv investere i Danmark? I denne artikel vil du læse alt hvad du behøver at vide!

Hvor kan du købe Danske aktier?

Har du lyst til at investere i Danmark på lang sigt? Det kan man naturligvis gøre ved at købe aktierne. En god børsmægler, hvor du kan købe danske aktier, er eToro. Hos eToro betaler du ikke kommission for de aktier, du køber og sælger. Brug knappen nedenfor direkte at åbne en konto hos denne børsmægler:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvordan kan man aktivt investere i Danske aktier?

Under indflydelse af større begivenheder kan priserne på Danske aktier falde og stige kraftigt. Under kreditkrisen eller corona pandemien så du for eksempel, at de fleste Danske aktier også faldt i værdi. Ved aktiv handel i Danmark kan du reagere på denne slags kortsigtede udvikling.

En god børsmægler, hvor du aktivt kan spekulere i Danske aktiekurser, er PIus500. Med PIus500 kan du købe og sælge CFD aktier. Brug knappen nedenfor for direkte at åbne en konto med PIus500:

Der tabes penge på 86% af CFD-detailkontiene.

Vær opmærksom på valutakursen

Det er tilrådeligt at holde et vågent øje med Danske krones kurs. Valutakursen for denne valuta kan påvirke dine resultater. Det gælder især, når man investerer i Danske aktier i en anden valuta.

Hvad er de bedste Danske aktier?

Du vil sandsynligvis vide, hvad det bedste Danske selskab er at investere i. Nogle investorer svarer muligvis 'det største'. Andre investorer vælger Carlsberg, fordi de kan lide øl. Du har måske allerede fundet ud af det: der er ikke noget klart svar på, hvad der er den bedste andel for investorer, der ønsker at investere i Danmark.

Under alle omstændigheder er det vigtigt, før man investerer i en virksomhed, at kontrollere, om virksomheden har en god vision for fremtiden. Dyk også ind i balance og resultatopgørelsen for at kontrollere, om virksomhedens økonomiske stilling er sund. På denne måde undgår du ubehagelige overraskelser.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

More Articles