Hvordan kan man købe Volkswagen AG aktier?

Volkswagen AG startede under Hitler: Alle i Tyskland skulle eje en bil efter ham. Heldigvis er den berømte mand med overskæg noget af fortiden, og firmaet passer godt ind i vores frie samfund. Vil du tag fordel af succesen med dette store bilfirma? Det er muligt at købe Volkswagen aktier! I denne artikel drøfter vi, hvordan man kan investere i Volkswagen. Man kan også finde firmaets aktiekurs her.

Hvordan kan man købe Volkswagen aktier?

Det er naturligvis også muligt at købe Volkswagen aktier på lang sigt. Selskabet har en stor marked aktie og bilerne er meget populære i hele verden. Det er klogt ved sammenligning af firmaet med konkurrencen. Ved at gøre dette kan man afgøre, om Volkswagen er den bedste investering. Man kan naturligvis også vælge at diversificere sine risici ved at købe aktier i andre bilfirmaer.

Har du lyst til at købe Volkswagen aktier? Du kan handle direkte med Volkswagen-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Volkswagen aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Volkswagen aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Volkswagen?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Volkswagen udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Volkswagen kan købe og sælge.

Volkswagen Company Information

Nedenfor kan du se Volkswagen vigtigste virksomhedsinformation.

Volkswagen analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge Volkswagen , er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan Volkswagen har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Volkswagen aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør Volkswagen pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​Volkswagen vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om Volkswagen aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Er det klogt at investere i Volkswagen?

En investering i Volkswagen kan helt sikkert gå godt. Som følge af emission skandalen er aktiekursen faldet kraftigt. Men virksomheden er stadig populær. Desuden har Volkswagen det ambitiøse mål ved produktion af 3,5 mio. elektriske biler i 2025. Dette vil gøre det muligt for virksomheden ved genoprette sit omdømme og skabe et grønt billede.

buy Volkswagen shares

Men man skal huske på, at emission skandalen stadig kan føre til uventede omkostninger. Retssager verserer stadig, og virksomheden kan stadig modtage bøder. Sammenlign desuden virksomheden med konkurrencen for at afgøre, om selskabet stadig kan konkurrere med de andre bilproducenter.

Investering i Volkswagen: trin

Før man kan investere i Volkswagen, må du gå gennem et par trin. Det er f.eks. vigtigt at finde en pålidelig og sammenlignelig billig børsmægler, eller såkaldt broker. Det gør man ved at sammenligne de forskellige udbydere med hinanden .At åbne en konto tager normalt kun lidt tid. Men de er nødt til at bekræfte deres identitet for at bekæmpe hvidvaskning af penge.

Inden for din børsmæglerens software kan man finde Volkswagen aktien. Foretage en komplet analyse for at afgøre, om det er smart at investere i aktien. Man kan f.eks. anvende en teknisk eller grundlæggende analyse. Så beslut dig for, hvilket beløb du har lyst vil købe aktierne for.

Man kan placere ordrer ved hjælp af et markeret eller en begrænset ordre. Med en markedsordre køber man aktierne til den nuværende markedspris. Med en begrænset ordre kan man købe aktierne til en bestemt pris. På den måde får man størst mulig fleksibilitet! For aktiv traders kan det også være klogt at sætte en stopper til tabet. Ved at bruge et stop loss lukker man automatisk handels positionen med et vist tab.

Vurder din investering position regelmæssigt for at afgøre om din aktie stadig passer til din strategi. Hvis dette ikke er tilfældet, kan man let sælge den på børsen. Held og lykke med din investering i Volkswagen!

Om virksomheden Volkswagen

Den tyske multinationale Bilproducent Volkswagen AG, der er bedre kendt i hele verden som Volkswagen koncernen, har hovedsæde i Wolfsburg. Selskabet konstrueret og fremstiller personbiler, erhvervskøretøjer og motorcykler. Virksomheden tilbyder også tilknyttede tjenester som leasing, finansiering og fleet management.

Med hensyn til salg er virksomheden den største bilproducent i verden siden 2016. I Europa har virksomheden haft den største marked aktie i bare slutningen på to årtier. Volkswagen Group er en af verdens største virksomheder. Den globale Fortune 500-liste er en liste over de største virksomheder i verden. Volkswagen Group er på plads 7 på denne liste.

Oprettelse af Volkswagen

I 1937 blev et bilfirma åbnet af den Tyske regering. Hitler var ansvarlig på det tidspunkt. Han ønskede at designe en overkommelig familiebil. Dette passede ind i hans planer om at udvide det Tyske vejnet.

Under en udstilling i Berlin i 1939 blev den første KdF-bil (Kraft durch Freude) vist. Personbilen udviklet af konsulentfirmaet Ferdinand Porsche blev kaldt Volkswagen Beetle. Efter udbruddet af Anden Verdenskrig stoppede virksomheden med at fremstille personbiler. Under krigen blev der produceret militære køretøjer i stedet.

Beetles success

Volkswagen fabrikken i Wolfsburg blev kraftigt bombet ved afslutningen af Anden Verdenskrig. I 1946 fremstillede den delvist ødelagte fabrik tusinder af biler om måneden. Disse biler blev fremstillet under navnet Wolfsburg Motor Works, som senere blev ændret til Volkswagen.

Fabrikken blev tilbudt til Amerikanske, Britiske og Franske bilproducenter. Men de så ikke noget i den underlige lille konvekse bil. Mænd Volkswagen Beetle blev en succes. I 1955 blev den millionte bil produceret. I 1972 passerede Volkswagen Beetle T- Ford som den mest producerede bil i verden: Der blev bygget i alt 21.529.464 Beetles.

Ny modeler

1974 var det år, hvor Volkswagen introducerede Volkswagen Golf til firma. Denne populære bil er stadig en succes. Denne bil havde i modsætning til Beetle og vandkølet motor foran. I 2002 blev der fremstillet flere Golf end Beetles. Ved siden af Golf bilen kom den mindre Polo, Scirocco og Passat til syne på markedet. I 1998 frigav Volkswagen den nye Beetle. Denne moderne version af Volkswagen Beetle havde ikke haft succes, virksomheden havde forventet.

Volkswagen og emission skandalen

I efteråret 2015 blev Volkswagen bragt i miskredit. Det viste sig, at virksomheden havde manipuleret med test for dieselmotorer i flere år. Ved at forsyne dieselmotorer med forbudte software var de meget renere, da de blev afprøvet i laboratoriet, end når de blev brugt på offentlige veje.

På grund af emission skandalen måtte Volkswagen betale milliarder af bøder. I 2018 blev der udbetalt en bøde på 1 mia. EUR til de tyske anvendelse. I 2017 havde en Amerikansk dommer allerede idømt en bøde på 2,7 milliarder euro.

Denne skandale havde stor indflydelse på aktiekursen. Som aktiv trader kan man tag fordel af negative nyheder ved at indtaste en short position. For langsigtede investorer kan det være et attraktivt tidspunkt at købe Volkswagen aktier.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *