Hvordan kan man købe Allianz aktier?

Allianz er et af de største forsikringsselskaber i verden. Dette oprindeligt Tyske firma har filialer over hele verden. Overvejer du at investere i Allianz ved at købe aktier? Læs i denne artikel, hvordan du kan gøre det bedst!

Hvor kan du købe Allianz aktier?

Hvis man tænker på at købe Allianz aktier, er det vigtigt at sammenligne omkostningerne for de forskellige udbydere med omhu. Mange nye investorer begår den fejl at investere i aktier med deres bank: Dette er ofte dyrere end hos en online børsmægler.

Har du lyst til at købe Allianz aktier? Du kan handle direkte med Allianz-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Allianz-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Allianz-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Allianz lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Allianz? Grafen nedenfor viser, hvordan Allianz s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Allianz:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Allianz.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Allianz de seneste 5 dage:

Om Allianz

Den oprindeligt Tyske Allianz Gruppe er et af de største forsikringsselskaber i verden. Dette forsikringsselskab tilbyder livs, erstatnings og sundhedsforsikring. Virksomheden har også en stor kapital forvaltningsafdeling. De mindre aktiviteter i Allianz, der opererer i mere end 70 lande, inkluderer en bank. Virksomhedens hovedkontor er i München, Tyskland.

I 2003 fusionerende Royal Nederland og Zwolsche Algemeene. Denne fusion skabte Allianz Nederland. Hovedkontoret for Allianz Nederland er i Rotterdam.

Køb Allianz aktier

Virksomhedens historie

Da selskabet blev grundlagt i 1890, var Allianz ‘hovedkontor i Berlin. I 1949 flyttede hovedkontoret til München. Det første afdelingskontor blev oprettet i London i slutningen af det 19. århundrede. Efter Anden Verdenskrig blev der åbnet et kontor i Paris i 1950’erne og i Italien i 1960’ erne. I 1970’erne blev der åbnet kontorer i Nederlandene, Brasilien, Spanien og USA.

Allianz på børsen

Den børsnoterede Allianz er inkluderet i DAX og Euro Stoxx 50 indekserne. Virksomhedens hovednotering er i Frankfurt.

Virksomheder erhvervet af Allianz

I 1980’erne overtog Allianz det Britiske forsikringsselskab Cornhill Insurance PLC. Det erhvervede også en interesse i det Italienske forsikringsselskab Riunione Adriatica di Sicurità (RAS). I 2006 erhvervede Allianz også de resterende aktier i dette selskab.

I 1990’erne blev det Amerikanske forsikringsselskab Fireman’s Fund og det franske forsikringsselskab Assurances Générales de France (AGF) erhvervet.

Købet af forsikringsselskaber i Europa blev efterfulgt af ekspansion i Asien. En række opkøb og joint ventures fulgte i Kina og Sydkorea.

Allianz ejede allerede en femtedel af aktierne i Dresdner Bank, da den erhvervede denne bank i 2001. Allianz ville sælge sin forsikring gennem denne banks 1200 filialer. Da selskabet ikke fik medhold, solgte Allianz Dresdner Bank til Commerzbank i 2009 for næsten 10 mia. EUR. Efter dette salg erhvervede Allianz en kapitalandel på 30% i kombinationen af Dresdner Bank og Commerzbank.

Som De kan se, har Allianz tidligere været aktiv ved at købe og sælge forretningsenheder. Hvis De vil investere i Allianz, er det fornuftigt at holde øje med denne udvikling. Ved at købe Allianz ‘aktier på det rigtige tidspunkt kan man drage fordel af denne udvikling.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *