Hvordan kan man købe AXA aktier?

AXA er et af de store multinationale forsikringsselskaber. Virksomheden er aktiv i forskellige regioner, så ved at investere i AXA kan man sprede sine risici på forskellige områder. I denne artikel kan man læse hvordan man bedst køber AXA aktier. Du kan også finde den seneste AXA aktiekurs her.

Hvor kan man købe AXA aktier?

Har du lyst til at købe AXA aktier? Du kan handle direkte med AXA-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for AXA aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for AXA aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for AXA lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på AXA? Grafen nedenfor viser, hvordan AXA s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om AXA:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om AXA.

Analyse af AXA:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge AXA-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan AXA-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for AXA de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på AXA gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at AXA vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for AXA, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om virksomheden AXA

Det Franske multinationale forsikringsselskab Axa beskæftiger sig med global forsikring, investeringsforvaltning og andre finansielle tjenesteydelser. Dette selskab er hovedsagelig aktiv i Vesteuropa, Nordamerika, Indien Stillehavsområdet og Mellemøsten. Desuden er selskabet aktiv i Afrika. Dette forsikringsselskabs hovedkontor ligger i det ottende arrondissement i Paris.

Det Franske multinationale forsikringsselskab Axa beskæftiger sig med global forsikring, investeringsforvaltning og andre finansielle tjenesteydelser. Dette selskab er hovedsagelig aktiv i Vesteuropa, Nordamerika, Indien Stillehavsområdet og Mellemøsten. Desuden er selskabet aktiv i Afrika. Dette forsikringsselskabs hovedkontor ligger i det ottende arrondissement i Paris.

AXA

Virksomhedens historie

I 1816 blev det første (brand-) forsikringsselskab grundlagt i Frankrig. Da selskabet blev grundlagt, var navnet Mutuelle de L’assurance contre L’incendie. (MACL) Dette navn blev ændret til Mutuelles Unies i 1968 efter overtagelsen af Compagnie Parisienne de Garantie. I 1982 fusionerede dette selskab med Drouot Group. Selskabets navn blev herefter Mutuelles Unies / Drouot.

I 1985 blev selskabets navn ændret til AXA. Dette nye navn blev valgt fordi det kan udtales på samme måde på alle sprog. Det nye navn passer derfor til et selskab der gerne vil have en international tilstedeværelse. Desuden udstråler dette korte og frodige navn vitalitet. For at finde det nye navn foretog en ekstern konsulent en computerstøttet søgning.

Virksomheder erhvervet af AXA

I 1996 overtog AXA den Franske konkurrent UAP for et beløb på 9 mia. USD. Fusionen med UAP skabte det største forsikringsselskab i verden. Kombinationen af UAP og AXA havde aktiver under ledelse af 445 mia. USD og en samlet årlig præmieindtægt på 61 milliarder dollars.

AXA erhvervede Winterthur fra Credit Suisse i 2009 til 7,9 mia. EUR. Winterthur, med sine 13 millioner medlemmer fordelt over 17 lande, var en velkommen tilføjelse til AXA. Forsikringsselskabet opnåede straks en stærk stilling på det schweiziske marked. Den styrkede også sin markedsposition i andre Europæiske lande.

I september 2018 blev erhvervelsen af XL gruppen afsluttet. Dette er et Amerikansk skadesforsikringsselskab. AXA betalte for erhvervelsen et beløb på 12,4 mia. EUR. Det gør det til dyreste erhvervelse AXA nogensinde har lavet.

Som De kan se, er forsikringsselskabet meget aktivt med hensyn til at overtage andre virksomheder. Det skal altid undersøges nøje, om disse overtagelser bidrager positivt til AXAs forretningsresultater. Hvis dette er tilfældet, kan det være klogt ved købet AXA aktier.

Lavere fortjeneste for forsikringsselskabet AXA

I første halvdel af 2019 faldt det franske forsikringsselskab AXAs nettoresultat med 19% til EUR 2,3 mia. I samme periode steg salget med 4% til EUR 58 mia. Årsagerne til overskuddet, der faldt med næsten en femtedel, er nedskrivninger på derivater og det bogførte tab på € 600 mio., Der blev lidt ved salget af AXA Equitable Holdings.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *