Investering i Ripple eller XPR’er: hvordan køber man det?

Kryptovaluta vokser! De fleste mennesker ved præcis, hvad Bitcoin er, men andre digitale valutaer som Ripple overses regelmæssigt. Det er ærgerligt! Især når du overvejer at ved at investere i flere kryptovaluta kan du sprede dine chancer. I denne artikel ser vi på, hvordan du kan investere i Ripple, og vi ser også på mulighederne for denne digitale valuta.

Hvad betyder Ripple?

Ligesom bitcoin eller Ethereum er Ripple også en kryptovaluta. Ikke mindre er der nogle vigtige forskelle. For eksempel er Ripple ikke helt decentraliseret: der er en part, der bestemmer, hvor mange Ripple valutaer der kommer på markedet. I øjeblikket frigives en milliard krusninger eller XPR’er hver måned. Der er stadig 55 milliarder XRP’er reserveret på en Escrow-konto. Hvis de nyligt frigivne krusninger ikke sælges, vender de tilbage til dette pengeskab.

Men hvad er unikt ved Ripple ved siden af det faktum, at denne valuta er centralt kontrolleret? Nå, Ripples ambition er unik. Med XPR’er forsøges at bygge broer mellem forskellige fysiske og ikke fysiske valutaer. Dette er muligt, fordi det med Ripple er muligt at overføre en transaktion straks til et andet land med ekstremt lave transaktionsomkostninger, såsom en tusindedel af en cent!

Investering i Ripple

En af de bedste måder at investere i Ripple er ved at investere på kort sigt i denne valuta. Du gør dette med en såkaldt børsmægler. Du kan derefter hurtigt købe eller sælge XPR’er, hvilket betyder, at du også kan drage fordel af kortere markedsbevægelser. Ripple er ret ustabil, hvilket gør det til en attraktiv måde at tjene penge på.

En af de få egnede børsmæglere, der handler med XPR CFD’er, er Plus500. Med Plus500 kan du handle i XPR’er uden provision ved at købe eller sælge Ripple på det rigtige tidspunkt. En yderligere fordel ved denne udbyder er, at du kan prøve ubegrænsede muligheder med en demo. Det er derfor klogt at åbne en gratis konto med det samme. Klik her for at åbne konto>>

Ripple_investing

Hvor stor er Ripple?

Ripple er mindre kendt end bitcoin. Imidlertid må valutaen aldrig undervurderes. Der er mange flere XPR’er i omløb, end der er bitcoins i omløb. Prisen på et individuelt Ripple lys er tydeligvis lavere, men den samlede markedsværdi er meget højere. Ripple er derfor en af de største digitale valutaer på markedet.

Hvad der yderligere bidrager til Ripples succes er, at Ripple netværket understøttes af mange store banker. Muligheden for at sende penge næsten gratis internationalt er naturligvis meget attraktiv for store internationale banker. Denne opmærksomhed kan øge Ripples rentabilitet på lang sigt.

Hvorfor købe Ripple?

Hvis du allerede har bitcoins, kan du undre dig over, hvorfor i alverden du også skal købe XPR’er. Svaret er simpelt! Ripple og bitcoin supplerer hinanden pænt! Ripple har forskellige fordele i forhold til bitcoin. Det er selvfølgelig muligt at gennemføre en peer-to-peer-transaktion direkte, hvilket gør det muligt at linke en bankkonto med Ripple netværket.

Udover valideres og udføres transaktioner inden for Ripple netværket næsten øjeblikkeligt, så banker hurtigt kan godkende transaktionen. Dette øger selvfølgelig dets brugervenlighed.

At valutaen udstedes centralt giver også nødvendige fordele. Det betyder, at der kan træffes foranstaltninger hurtigere i tilfælde af problemer. Inden for bitcoin netværket er der behov for en konsensus på 95%, før der kan træffes handling. Dette gør algoritmen bag dette vanskelig at udvikle. Med Ripple er disse problemer ikke der, fordi valutaen styres fra et centralt punkt.

Alle disse unikke egenskaber ved Ripple gør det attraktivt at købe XPR’er. Du kan også tag fordel af valuta svingninger i denne valuta på grund af dens volatilitet.

Prisen på Ripple

Nedenfor kan du se den aktuelle pris på Ripple. Det er også muligt at købe eller sælge Ripple direkte ved at trykke på en af knapperne i graphen.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!