eToro-gennemgang: fordele og ulemper ved denne børsmægler

eToro er en moderne børsmægler, eller såkaldt broker, som giver dig mulighed for at investere i aktier på flere måder. eToro er stedet at være at købe dine aktier uden provision og aktivt handel med CFD’er. Men er eToro en pålidelig børsmægler? Denne udvidede gennemgang vil dele vores detaljerede erfaringer med børsmægleren eToro.

Generel konklusion anmeldelse

eToro er en børsmægler med en bred vifte af muligheder: Du kan købe provision frie aktier og du kan aktivt handle ved hjælp af CFD’er. Deres brugervenlige software giver dig også mulighed for at følge andre investorer. eToro er det perfekte valg for investoren, der leder efter en social og komplet værdipapir børsmægler.

76% af investorerne taber penge, når de handler med CFD er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.76% af investorerne taber penge, når de handler med CFD er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Kort: fordele

 • + Ingen faste omkostninger på fysiske aktier
 • + Brugervenlighed & professional software
 • + Følg andre investorer en til en
 • + Pålidelig og reguleret part

Kort: ulemper

 • – Konti er kun i dollar
 • – Omkostninger ved udtagning af penge

eToro udvidet gennemgang

Ønsker du straks at vide mere om et bestemt eToro-aspekt? Brug nedenstående links til at navigere i eToro-gennemgangen:

Hvilke investerings muligheder har du hos eToro?

eToro tillader to måder at investere på. Vi vil dække begge metoder i denne komplette gennemgang af platformen.

Fysiske aktier og køb af cryptos

eToro kunne bruges til fysisk at købe fx aktier. I dette tilfælde bruger du ikke gearing, og du bliver den faktiske ejer af sikkerheden. En stor fordel ved denne investeringsmetode er, at du ikke betaler provision for dine investeringer. I modsætning til mange andre parter kan du investere i for eksempel aktier uden yderligere omkostninger.

Investere_i_eToro

Aktiv handel med fx aktier

Du kan også vælge at aktivt handle med fx aktier. Aktiv handel betyder, at du lige så godt kan investere i stigende som i faldende priser. Ved at gå kort, kan du spekulere i faldende aktiekurser. Dette giver dig mulighed for at tage en og investeringsmæssig position, når du forventer dårlige nyheder.

Du har også muligheden for at bruge gearing, eller såkaldt leverage. Ved at bruge gearing investerer du ikke direkte i aktien. Ved at bruge gearing investere du i en CFD på en andel. Gearing giver dig mulighed for at forstørre din investering, men muligvis også dine tab. Normalt tjener du en euro med hver euro stigning. Når du anvender en gearing på 5 til 1, tjener du 5 euro for hver stigning på 1 euro. Dette kan selvfølgelig arbejde begge veje. Med gearing kan tab også stige.

Denne måde at investere på er mere velegnet til den spekulant, der ønsker at slå markedet. Det fantastiske ved eToro er, at du har begge muligheder under én konto. På ethvert givet tidspunkt kan du vælge at “bare” købe en aktie på lang sigt eller aktivt handle med en aktie. Dette er uden tvivl en af ​​de største fordele ved eToro i vores gennemgang!

Åbning af en konto

Åbning af en konto på eToro er enorm let: I første omgang skal du kun indsende nogle grundlæggende oplysninger. Dernæst kan du ubegrænset afprøve eToro-platformen ved hjælp af en demo. En demo giver dig mulighed for at købe og sælge aktier, som om det var den rigtige aftale. De resultater, du opnår, er reelle, den eneste forskel er, at du endnu ikke investerer rigtige penge.

eToro_åben_konto

Vil du gerne investere rigtige penge? Så er det tid til at skifte til en live konto.

Viden på eToro

Før du investerer med rigtige penge på eToro, skal du indsende yderligere oplysninger. Hver pålidelig broker beder om at bekræfte din identitet. Identitetsbekræftelse er påkrævet for at overholde regler og forskrifter og vil sikre, at folk for eksempel ikke bruger deres konto til hvidvaskning af penge.

Desuden vil eToro stille dig nogle temmelig lette spørgsmål til at afgøre, om du har tilstrækkelig viden om de forskellige investeringsprodukter. Så snart din konto er bekræftet, kan du foretage din første indbetaling. eToro tillader indskud fra $50 og fremefter. Det er derfor meget muligt at investere små mængder penge. Det er muligt at deponere penge via alle kendte metoder: PayPal, bankoverførsel og kreditkort er alle tilgængelige på eToro platformen.

eToro software

En vigtig del af hver anmeldelse er broker’s software. Vi har naturligvis omfattende testet alle forskellige muligheder for at hjælpe dig med at bestemme, om investering i eToro er din kop te.

Brugervenlighed software

EToro-softwaren er ekstremt brugervenlig. EToro-udviklerne har helt klart givet deres bedste skud for at udvikle den mest brugervenlige software, der er mulig. Alle værdipapirer kan let findes i softwaren ved hjælp af søgefunktionen. Ikonerne skaber en meget visuel platform, der øjeblikkeligt viser dig, hvad du investerer i.

Et åbent stykke er også et stykke kage. Du kigger bare efter den pågældende andel, du trykker på køb og som fedtet lyn har du åbnet en position. Alt i alt scorer eToro-softwaren meget godt med hensyn til brugervenlighed!

investere_med_eToro

Socialt netværk: ‘social handel’

En anden meget interessant funktion, som jeg aldrig har set før, er muligheden for social handel. EToro-softwaren ligner Facebook. Du kan starte en diskussion om, hvilken del du vil tale om, og du vil bemærke, at mange mennesker vil give deres feedback om sagen.

På denne måde får du værdifulde input og feedback, som selvfølgelig er nyttig.

eToro_socialt

Copytrader

Ikke alle af os har den samme investering erfaring og viden. Nogle mennesker har bare ikke tid nok til korrekt at investere. Disse mennesker vil være tilfreds med copy trader funktionaliteten. Copy trader funktionalitet er en unik funktion, som du ikke kan se hos mange børsmæglere. Med et museklik kan du følge en medinvestor. Dernæst kopieres hans eller hendes positioner automatisk til din konto.

På platformen kan du se alle detaljer og resultater for den investor, du overvejer at følge. Du kan konsultere afkastet over tid og afkastet månedligt. På platformen kan du også finde investorens risikoklasse. Hvis det er nødvendigt, kan du også direkte kommunikere med den erhvervsdrivende, der perfekt passer til social tendens konceptet.

Der er nogle ekstra funktioner til at beskytte din konto. eToro giver dig f.eks. mulighed for automatisk at lukke din position, når en investor, du følger, pludselig tager betydelige tab. På denne måde vil systemet undgå en galning for at sprænge din konto. Den bedste ting ved copy trader-funktionen er, at denne funktion kan bruges uden ekstra omkostninger. Når du selv er en god investor, kan du endda tjene nogle ekstra penge ved at dele dine handler.

eToro_kopi_folk

KopiPortfolios

At sprede dine investeringer er et vigtigt aspekt i investeringsverdenen. Ved at sprede dine investeringer på en smart måde vil risikoen forbundet med dine investeringer falde markant. eToro giver dig derfor mulighed for at følge porteføljer. En portefølje kan for eksempel bestå af en kurv med aktier i en bestemt sektor. Andre porteføljer består af flere investorer, der følger en bestemt strategi.

KopyPortfolio er en anden eToro-funktionalitet til at automatiseren dine investeringer. Vi er meget overbeviste om ”jo flere muligheder, jo bedre” filosofi, og derfor er denne brede vifte af muligheder en stærk pro indenfor eToro-gennemgangen.

eToro_markeder

Grafer og teknisk analyse

Et andet stærkt punkt med eToro er graferne. Softwaren giver dig mulighed for nemt at tilføje forskellige tekniske indikatorer, der kan hjælpe dig med at tage en beslutning. Tænk for eksempel på horisontale niveau indikatorer, der hjælper dig med at bestemme det perfekte øjeblik at købe eller sælge en aktie.

Tenisk-indikator-eToro

Baggrundsinformation

Et andet stærkt punkt i vores gennemgang er, at du er i stand til at anmode om et væld af baggrundsoplysninger. Mange delte handler leveres med en skriftlig analyse. Du kan også konsultere vigtige fakta og tal om virksomheden. Desuden kan du læse eToro’s generelle følelse og stemning omkring virksomheden, og du kan få en idé om antallet af mennesker, der køber eller sælger aktien. Al denne baggrundsinformation kan bruges til at tage dine egne investeringsbeslutninger.

Omkostninger ved investering i eToro

Hver virksomhed skal tjene penge. eToro er ikke anderledes. Men hvordan tjener eToro penge, og er de priser, som eToro bruger, rimelige? Dette omkostnings kapitel i gennemgangen fortæller dig alt om omkostningerne i forbindelse med investering i eToro.

Omkostninger ved køb af fysiske aktier

At købe fysiske aktier er helt uden provision. Dette er ganske usædvanligt: ​​de fleste børsmæglere opkræver faste transaktionsomkostninger pr. Aktie. At købe aktier uden provision kan derfor være ganske attraktivt for folk, der gerne vil åbne en position ved kun at investere et lille beløb. En strategi, der ofte er umulig for mange traditionelle børsmæglere, da transaktionsomkostningerne fjerner en stor del af dit afkast.

Du betaler en såkaldt spredning. Spredningen er forskellen mellem bud og den anmodede pris. Hver børsmægler opkræver et opslag, så dette ikke kan undgås. Spreads kan dog variere fra en børsmægler til en anden. I vores erfaring er spredningerne af eToro lidt højere sammenlignet med nogle andre børsmæglere. Ikke desto mindre gør det kommissions frie handel aspekt at købe aktier via eToro ofte stadig billigere. Først når du overvejer at købe aktier med betydelige beløb, kan en anden børsmægler være et bedre valg.

Alt i alt er omkostningerne ved at købe aktier på eToro gunstige. Denne gunstige position opnås takket være manglen på faste omkostninger. Et andet stærkt og vigtigt punkt i vores gennemgang.

Omkostninger til handel med aktier

Hvis du beslutter at bruge leverage, mens du investerer, eller hvis du korte aktier, bliver du nødt til at overveje ekstra omkostninger. I dette særlige tilfælde låner du nogle penge fra din broker. I lighed med at låne penge fra en bank skal du betale transaktionsomkostninger. Hos eToro er disse transaktionsomkostninger 0,09%.

Du bliver også nødt til at håndtere finansieringsomkostninger. Hvis din position stadig er åben natten over, betaler du en rente på den. Du kan beregne finansieringsomkostningerne ved at dividere renten med 365. Ikke desto mindre vil den absolutte værdi, du skal betale pr. Dag, stadig være acceptabel. Det er ikke desto mindre vigtigt at huske at investere med gearing vil koste dig en arm og et ben i det lange løb. Brug derfor kun leverage til kortvarige investeringer.

Omkostninger til udveksling af valutaer

eToro-konti vises i dollars, og det er desværre umuligt at åbne en konto i en anden valuta. Både ved udtagning og deponering af penge opkræver eToro omkostninger til udveksling af andre valutaer for dollars. Veksling omkostninger er 50 pips eller 0,0005 cent pr. Udenlandsk valuta. Når du indbetaler og igen trækker det samme beløb ud er omkostningerne cirka en procent.

Dette er helt sikkert et svagt punkt i vores gennemgang. Når alt kommer til alt mister du straks nogle penge på grund af udveksling omkostninger. Et tab, der kunne have været forhindret. Nogle andre online brokers, f.eks. Plus500 eller Markets, opkræver ikke disse omkostninger, fordi du er i stand til at åbne en konto i en udenlandsk valuta. Men hvis du planlægger at handle med dollars, er dette selvfølgelig ikke et problem.

Det kan være en god ting at have en dollarkonto, selv når dit land bruger en anden valuta. Dette er især tilfældet, når du planlægger at handle amerikanske aktier. Det vil undgå, at du gang på gang bytter dollars for euro, hvilket sparer dig et betydeligt beløb, du kan bruge til at investere. Så at skulle åbne en obligatorisk dollarkonto er ikke nødvendigvis fordelagtigt. Hvorvidt dette er en ulempe, afhænger af de værdipapirer, du planlægger at investere i.

Andre omkostninger

Et svagt punkt i vores gennemgang er, at eToro opkræver dig ekstra omkostninger, når du trækker penge. eToro er en af de eneste børsmæglere, der anvender denne politik. Uanset hvilket beløb du trækker, betaler du altid et gebyr på $5 på eToro. Når du kun investere $50, er dette naturligvis en enorm moms omkostninger. Vi håber derfor, at eToro fjerner disse latterligt høje omkostninger før og senere.

Hvor pålidelig er eToro?

Et afgørende aspekt, når man taler om børsmæglere, er selvfølgelig deres pålidelighed. I dette kapitel tjekker vi, om det er sikkert at deponere dine penge på en eToro konto.

Om virksomheden

eToro er en stor og velkendt israelsk børsmægler etableret i 2007. eToro betjener kunder over hele verden. Det er endda en af de få børsmæglere, der accepterer amerikanske kunder. I dag har virksomheden omkring 10 millioner kunder. I betragtning af virksomhedens størrelse er det sandsynligt, at eToro fortsat vil eksistere i lang tid.

Er det sikkert at indskyde dine penge på en eToro-konto?

Det er vores erfaring med at deponere penge på en eToro-konto. Da kundernes penge placeres i separate konti, vil dine penge endda være sikre i tilfælde af en konkurs. Dette betyder også, at befolkningen i eToro ikke vil bruge dine deponerede penge til at investere selv. Desuden har vi begge testet at trække og deponere penge, og i begge tilfælde skete der ikke noget unormalt eller mistænkeligt ved eToro.

hæve_penge_eToro

Hæve penge med eToro i løbet af et øjeblik!

Pålidelighed eToro

Et andet bevis på pålidelighed er det faktum, at eToro har alle nødvendige forskrifter og licenser. eToro er fx reguleret af CySEC på Cypern og af FCA. En børsmægler kan ikke reguleres, hvis han ikke vil overholde og overholde et sæt regler og forskrifter. Dette er alle stærke indikationer eToro er en pålidelig børsmægler.

Kunde service eToro

EToro kundeservice er let tilgængelig via live chat. Du kan stille dine spørgsmål på dit modersmål, hvilket letter og fastgør problemløsninger. Billet indgivelse er også en mulighed, men ikke en foretrukken, fordi det tager mere tid. EToro kundeservice ser ud til at være pålidelig og lydhør.

Hvordan tjener eToro penge?

Ifølge nogle mennesker skal eToro være en fidus. De spekulerer på, hvordan en børsmægler kan forblive i gang, når der købes gratis aktier. Logisk set har en børsmægler andre måder at tjene penge på. Lad os for eksempel tage investeringer med gearing, hvorved eToro tjener penge takket være finansieringsomkostningerne. Dette kapitel fortæller dig alt om, hvordan eToro tjener penge.

Konklusion: hvor pålidelig er denne børsmægler?

eToro ser ud til at være en meget pålidelig børsmægler. eToro er i det mindste ikke en fidus eller en svigagtig børsmægler. eToro er et sikkert sted at deponere dine penge og begynde at investere.

Hvilke investeringer der kan foretages på eToro?

eToro tilbyder en bred vifte af investeringsmuligheder for sikkerhed. Du kan blandt andet investere i:

 • Hundredvis af internationale aktier
 • Råvarer som olie og guld
 • Forskellige indeksfond
 • Valutaer som euro og dollar

Den brede vifte af værdipapirer hos eToro er et stærkt punkt. Chancen for, at du vil investere i noget, der ikke er tilgængeligt på eToro, er meget lille.

eToro manual

Denne korte eToro-manual vil forklare dig, hvordan du sælger eller køber en aktie via denne platform. Før du åbner en position, skal du først bestemme den sikkerhed, du gerne vil købe eller sælge. Ved hjælp af deres søgefunktionalitet kan du nemt gennemse den sikkerhed, du vil investere i. Vælg sikkerheden for at gå til næste skærm:

ordre_eToro

1 køb eller salg

Du kan vælge at købe eller sælge en sikkerhed. Når du køber en sikkerhed, forventer du en prisstigning, og du vil opnå et positivt resultat, når prisen faktisk stiger. Når du sælger et værdipapir, forventer du et prisfald, og du vil opnå et positivt resultat, når prisen faktisk falder.

2 beløb

Dette er det sted, hvor du angiver det beløb, du vil bruge på at købe eller sælge aktier. Når du vælger et beløb, der er højere end beløbet på din konto, bruger du indflydelse. Når du ikke gør dette, køber du fysisk sikkerheden uden at bruge en CFD.

3 stop tab

Et stop-loss er et prisniveau, som du bestemmer for automatisk at købe eller sælge sikkerheden. Vi råder altid folk til at bruge et stop-loss. På denne måde forhindrer du, at du mister hele din investering i en investering.

4 gearing

Den gearing, du anvender, kan konsulteres her. Når du ikke bruger gearing, køber du fysisk andelen. Når du bruger gearing, bruger du en CFD.

5 handel eller ordre

Her kan du vælge at placere en ordre i stedet for at handle direkte. En ordre giver dig mulighed for automatisk at åbne en position til en bestemt pris. På den måde kan du automatisere din investeringsstrategi, og du behøver ikke konstant at stirre på din computers skærm.

eToro-klub: loyalitet belønnes

Når du indbetaler et stort beløb, får du ekstra fordele. EToro-klubben kan til en vis grad sammenlignes med det hyppige flyer program for dit foretrukne flyselskab. Der er 5 belønnings niveauer, hvorved de første fordele modtages med indbetalinger fra $5000. Fordelene og privilegierne kan tilføjes betydeligt. De højeste niveauer giver dig f.eks. Adgang til eksklusive sports- og gala begivenheder. På de lavere niveauer modtager du betydelige rabatter for valutaveksling.

De største fordele ved eToro

 • Den sociale platform tilbyder ekstra, unnikke muligheder
 • eToro tillader at investere i en lang r;kke aktier
 • Gratis mulighed for at kopiere andre investorer
 • eToro softwaren er ekstremt brugervenlig
 • eToro er en reguleret og pålidelig part
 • En forstående og hjælpsom kundeservice

76% af investorerne taber penge, når de handler med CFD er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.76% af investorerne taber penge, når de handler med CFD er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Risikoadvarsel ved investering i eToro

eToro er en multi-aktiv platform, der tilbyder både aktier og kryptoaktiver samt handel med CFD’er.

Bemærk, at CFD’er er komplekse instrumenter med en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af gearing. 76% af detailinvestorerne taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Spørg dig selv, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du kan bære den høje risiko for at miste penge.

Resultater fra fortiden er ikke en garanti for fremtidige resultater. Handelshistorik dækker de seneste 5 år og er måske ikke tilstrækkelig til at træffe en investeringsbeslutning.

Kopihandel er en porteføljeadministrations service, der tilbydes af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og reguleret af Cyprus Securities and Exchange Commission.

eToro USA LLC tilbyder ikke CFD’er og giver ingen udtalelser og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af indholdet af denne publikation, som er udarbejdet af vores partner ved hjælp af offentligt tilgængelig, ikke-enhedsspecifik information om eToro.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!