Hvordan kan du investere i Tyske aktier?

Hvor kan du købe de Tyske aktier?

Det er også muligt at købe Tyske aktier og indeksfonde på lang sigt. Hos online børsmæglere kan du nemt gøre dette til lave priser.

En af de billigste børsmæglere til at købe Tyske aktier er eToro. Med eToro betaler du ingen kommission, så du kan også investere et lille beløb i et Tysk selskab. Brug knappen nedenfor for at åbne en gratis konto med eToro:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Du kan investere i aktier fra dit land, men du kan også udvide din horisont. I Tyskland er der også mange interessante aktier at investere i. På denne side kan du finde den billigste metode til at investere i Tyske aktier.

Hvor kan du investere i Tyske aktier mod lave gebyrer?

Har du lyst til at investere i tyske aktier? Så er det vigtigt at vælge en børsmægler, hvor du kan gøre dette billigt.

Hvor kan du købe og sælge Tyske aktier?

De kan vælge at investere aktivt i Tyskland ved at anvende CFD'er. Med en CFD kan man placere ordrer på både faldende og stigende priser, som giver mulighed for at reagere på den seneste markedsudvikling. En god part i aktivt at handle med CFD'er i Tyskland er PIus500. Brug knappen nedenfor at åbne en gratis demo konto:

Der tabes penge på 86% af CFD-detailkontiene.

Hvordan kan du opnå bedre resultater med investeringer i Tyskland?

Vil du opnå bedre resultater med dine investeringer i Tyske virksomheder? Så er det vigtigt at tage disse investeringstips i betragtning.

Diversificering

Det er vigtigt at sprede Deres risici så meget som muligt. Det kan De gøre ved f.eks. at investere en del af Deres penge i Tyske aktier. Men også i Tyskland er det vigtigt at sprede Deres risici så meget som muligt. Det kan man gøre ved at investere i virksomheder, der er aktive i forskellige sektorer. På den måde kan man reducere den såkaldte sektorspecifikke risiko.

Invester med penge du har råd til

Især mange uerfarne investorer begår den fejl at investere med penge i Tyske aktier, som de ikke har råd til at gå glip af. Derefter er de tvunget til at lukke deres investerings positioner, når priserne falder kraftigt. Som investor har du brug for en lang tidshorisont: Sørg derfor for kun at investere med penge, som du ikke har brug for i den nærmeste fremtid.

Giv et gunstig risiko: belønningsforhold

Kun åbne investerings positioner med et gunstigt forhold mellem dit potentielle overskud og tab. Det tilrådes at tage et godt kig på pris diagrammet for dette. Er prisen højere end nogensinde, og er der intet tegn på, at virksomheden vil klare sig meget bedre i fremtiden? Derefter er den potentielle fortjeneste på aktien for lav, og du skal se efter en bedre investeringsmulighed.

Følg med nyhederne

Når du skal investere i en anden region, er det vigtigt at følge nyhederne der. Når de Tyske forbrugers tillid aftager, vil Tyske virksomheder ofte klare sig mindre godt. Eurokursen spiller også en vigtig rolle, især for virksomheder, der opererer internationalt.

Hvad er de bedste Tyske aktier?

Den bedste aktie er altid den aktie, hvormed man opnår de bedste resultater. Det er selvfølgelig lidt svagt. Faktum er, at der ikke er nogen objektiv bedste aktie, da ikke alle dele er egnede for alle. For eksempel er nogle aktie har større risici end andre og tiltrækker derfor en anden type investor.

Vi har noteret de mest populære Tyske aktier til dig. Disse er alle store tyske virksomheder, hvor du sikkert kan købe et par aktier:

Som du kan se, er der mange Tyske bilproducenter på listen. Servicevirksomheder som Allianz og Deutsche Bank er også populære blandt investorer.

Selvfølgelig er der mange flere Tyske aktier, hvor du kan investere som investor.

Disse aktier er dog de mest populære blandt investorer.

tysk_aktier-køb

Online investering i Tyske aktier

Hvis du har lyst til at investere i Tyske aktier, behøver du ikke gå til den Tyske børs. I dag kan du investere i aktier online, selv med udenlandske aktier.

For at investere i Tyske aktier skal man oprette en konto hos en pålidelig online børsmægler. Så beslutter du selv, hvilke aktier du vil investere i, og hvor mange penge du vil bruge. Når først du har fastlagt din strategi, skal du bare købe de relevante aktier. Du kan købe aktierne ved hjælp af din børsmægleres handelsplatform.

Vil du vide, hvilke børsmæglere du kan købe de tyske aktier uden at betale høje transaktionsgebyrer? Se vores oversigt over de bedste mæglere, og vælg den mulighed, der passer dig bedst:

Tip: Øv dig med en demo konto

Vi råder dig til ikke at starte med at investere i Tyske aktier. Hvis man ønsker at opnå så meget overskud som muligt med Deres investering, er det bedre at foretage investeringer først. Først når du har investeret gratis ved at bruge falske penge, bør du overveje at åbne en ægte konto. Nu kan du begynde at investere med din kapital i Tyske aktier.

Vil du gerne vide, hvilke mæglere du kan åbne en gratis demo? Klik derefter på knappen nedenfor:

Hvordan kan du investere i DAX-30 indekset?

De kan også vælge at investere i den tyske økonomi ved at købe en fond eller ETF. Et institut følger f.eks. et økonomisk indeks for f.eks. et land. DAX-30 er det bedst kendte og mest populære valg. DAX-30 er børsindekset for Frankfurt og indeholder de 30 største Tyske virksomheder, der er noteret på børsen. Indekset giver derfor et godt overblik over de økonomiske resultater i Tyskland.

Har du lyst at investere i DAX-30 indekset? Så kan du gøre det relativt uforklarligt hos DEGIRO. I DEGIRO kan man investere uden transaktionsomkostninger i investeringsfonde, som indgår i den centrale udvælgelse. Brug knappen nedenfor at åbne en konto hos DEGIRO:

Investering i Tyske aktier bliver stadig mere populær

Online børsmægleren Binck gennemførte en undersøgelse af Tyske investeringer i Holland. Denne forskning viser, at investeringer i Tyske aktier bliver stadig mere populære i vores land. Siden begyndelsen af 2015 har nederlandske private investorer øget deres investeringer i Tyske aktier med mindst 40%. Dette er ikke uden grund, da investering i Tyske aktier giver Dem mulighed for at opnå et godt resultat.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

More Articles