Hvordan kan man købe Zalando aktier?

Zalando har revolutioneret måden vi køber tøj på i Europa. Køb og returnering af uegnet tøj er enormt populært. Som følge heraf var Zalando det første selskab, der nåede på mere end en milliard euro i omsætning inden for ild år. Ønsker du også at få gavn af denne succes? Så kan det være interessant at investere i Zalando aktier. I denne artikel ser vi på, hvordan man kan gøre det bedst.

Hvordan kan man købe Zalando aktier?

Tror man at Zalando vil fortsætte med at opnå gode resultater i fremtiden? Så kan det være fristende at købe Zalando aktier. Når man køber og aktier, bliver man medejer af firmaet. Når virksomheden er rentabel, kan den endda beslutte at udlodde en del af denne fortjeneste i form af udbytte.

Har du lyst til at købe Zalando aktier? Du kan handle direkte med Zalando-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er Zalando aktiekurs?

Har du lyst til at vide hvordan Zalando aktie klare sig i øjeblikket? Så er det interessant at holde øje med aktiekursen. I grafen nedenfor kan du se den seneste udvikling af CFD aktie Zalando:

Om virksomheden Zalando

Det Berlin-baserede virksomhed Zalando er oprindeligt en Tysk webbutik. Det tilbyder sko, tøj og mode tilbehør. Virksomheden er aktiv i 17 lande. Kunderne er beliggende i Schweiz, Sverige, Tjekkiet, Spanien, Polen, Østrig, Norge, Nederlandene, Luxembourg, Italien, Irland, Frankrig, Finland, England, Tyskland, Danmark og Belgien.

I dag er Zalando en vigtig international aktør. Det kan gøre det attraktivt at investere i denne webbutik.

buy zalando shares

Virksomhedens oprettelse

I 2008 grundlagde Robert Schneider og David Gentz selskabet Zalando. De begyndte at tilbyde sko online i Tyskland. I 2009 begyndte virksomheden også at fokusere på Østrig, og i 2010 blev Nederlandene og Frankrig tilføjet.

Sortimentet blev også udvidet i 2010 med beklædning og mode. Ved at udvikle sin egen samling lykkedes det Zalando at blive førende på markedet ved onlinesalg af sko i 2010. Og siden derefter begyndte Zalando at udvide sig yderligere til andre lande og markeder.

Zalando’s success

Virksomheden har vist konstant vækst siden sin stiftelse. I 2011 opnåede Zalando en omsætning på 510 mio. EUR. I 2012 var denne omsætning fordoblet til 1,15 mia. EUR. I Europa er Zalando det første selskab, der har en omsætning på over 1 mia. EUR fire år efter stiftelsen.

Stigningen i salget i de første fire år af virksomheden kan tilskrives stigende efterspørgsel på den aktuelle markeder og udvidelse til nye markeder. Ved at lancere webbutikker på nye markeder har virksomheden stadig større rækkevidde.

Tror De, ved denne tendens vil fortsætte? Hvis virksomheden fortsætter med at vokse kraftigt, vil rentabiliteten fortsætte med at stige. Det kan så være attraktivt ved at købe Zalando aktier.

Tab på trods af høj omsætning

Selskabet ledede tab i de første år på trods af den kraftige vækst i omsætningen, siden virksomheden blev grundlagt. Selskabet opnåede ikke overskud før 2013 på grund af de høje reklameomkostninger og omkostninger ved forsendelse og afkast.

Teknologi virksomheder fokuserer i første omgang på vækst snarere ende rentabilitet. Dette kan f.eks. også ses i selskabet Uber.

Virksomheden bliver børsnoteret

I 2014 besluttede virksomhedens bestyrelse ved offentlig registrere på børsen i Frankfurt. Den 1. oktober 2014 gik Zalando til børsen. Efter at have placeret 10% af aktierne til en pris på 21,50 EUR var selskabet opført på listen.

Der blev ikke købt aktier af de etablerede aktionærer. Hele provenuet fra børsnoteringen blev anvendt til erhvervsmæssige operatører. Virksomheden vil være en del af DAX aktien pr. 22. december 2014.

Kritik af Zalando

Det hurtigst voksende selskab i Europa kom med negative nyheder i 2012. En Tysk tv journalist lavede en hemmelig rapport. I sin dokumentar blev arbejdsvilkårene i et distributionscenter i Zalando vist.

Det høje arbejdspres og den strenge kontrol med medarbejderne i distributionscentret blev påvist. Dokumentarfilmen forårsagede en voldsom kritik i medierne. Zalando lovede at forberede arbejdssituationen.

I 2014 blev Zalando præsenteret negativt en gang til. En tysk tv-journalist gik undercover i et distributionscenter i Erfurt. Zalando sagde, hun ikke genkendte sig selv i sin reportage. Selskabet anlage sag mod journalisten, fordi hun offentliggjorde virksomhedsprocesser.

Disse negative nyheder kan sætte Zalando  aktiekursen under pres. Det kan så være attraktivt ved indtastning og kort position på bestanden. I så fald vil De tjene penge, når prisfaldene: Denne måde at investere på er også kaldet handel.

Luksus produkter ved Zalando

Ved fremlæggelsen af de årlige tal i februar 2020 meddelte Zalando, at den havde til hensigt ved fokusere mere på luksusvarer. Selskabet ønsker at være mere tilstede i premium segmentet.

Derfor vil selskabet tilbyde mere luksusvarer. Sortimentet vil blive udvidet med luksusmærker som Alberta Ferretti og Moschino Couture.

Tror De, ved denne udvikling vil bidrage til, at Zalando bliver en succes? Så kan du forudsige og investere i firmaet!

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *