Hvordan kan man købe Uber aktier?

Leder du efter en vild tur? Hvis dette er tilfældet, det kan være interessant at investere i Uber ved at købe nogle aktier! Virksomheden har en enorm andel på taxa markedet i USA og i Europa. På trods af at Uber var markedsledende på disse markeder, har de endnu ikke været i stand til at tjene penge. Vil du teste din held og investere i denne taxi gigant?

Hvordan kan jeg investere i Uber?

Det kan være meget indbringende at investere i Uber. Uber er en stor virksomhed med en masse medieopmærksomhed i dag. Af denne grund er mange mennesker, der investerer i Uber ikke professionnelle. Positive og negative nyheder kan påvirke aktiekurserne på aktien kraftigt. Du kan tag fordel af disse ændringer ved at købe og sælge Uber aktier på det rigtige tidspunkt.

Hvordan kan du købe Uber-aktier?

Når du har tillid til Uber’s langsigtede strategi, kan du vælge at købe Uber-aktier på lang sigt. Du ved aldrig, måske vil Uber vokse til at være den næste Google eller Facebook og nå mål, ingen ville have tænkt på. En andel i Uber kan være meget værd i fremtiden. Har du lyst til at købe Uber aktier? Du kan handle direkte med Uber-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Uber -aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Uber -aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Uber lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Uber? Grafen nedenfor viser, hvordan Uber s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Uber:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Uber.

Analyse af Uber:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Uber-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Uber-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Uber de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Uber gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Uber vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Uber, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Hvad gør Uber?

Næsten alle ved svaret på dette spørgsmål. Uber fokuserer sig primært på at tilbyde taxature. Dette er ikke gjort på gammeldags måde. Hos Uber bestiller du rides via en app: GPS’en gør resten. Chaufførerne tjener nogle penge, og Uber får 25% provision.

Uber`s fremtid

Uber er en innovativ virksomhed. Flere lande måtte undersøge deres love igen og igen på grund af de mange nye aktiviteter, Uber har lanceret. UberPop er et eksempel på et produkt, der forårsager en stor hovedpine for flere regeringer. Denne service gør det muligt for folk at køre til Uber uden taxi licens. Uber måtte holde op med at tilbyde denne version af deres tjeneste i mange lande.

Men dette har ikke forhindret Uber i at udvikle sig og vokse som virksomhed. Kreativiteten og innovationen i Uber kan være en god grund til at købe aktien. Virksomheden har lanceret flere nye tjenester. Den mest succesrige service skal være Uber Eats, hvor du kan bestille hos. Også på denne app Uber får deres provision.

Køb_Uber_aktier

En anden interessant sektor, som Uber arbejder i, er de autonome biler. Sammen med NASA arbejder Uber på et design til flyvende køretøjer. Dette kan være meget tiltalende for at undgå trafik og overbelastning. Derudover arbejder Uber på autonome biler. Disse eksperimenter er ret kontroversielle, da der har været flere dødsulykker på grund af disse autonome biler. Fremtidig succes med autonome teknikker ville være en god grund til at købe Uber-aktier.

Udviklingen af autonome biler kunne meget vel være Uber’s undergang. Hvis biler kan køre uden chauffør, kan det blive meget mere attraktivt for folk at købe en autonom bil end at bestille en Uber. Teknikkerne er stadig meget under udvikling, men de kan vise sig at være gode grunde til at købe eller sælge Uber aktier.

Negative resultater

En stor ulempe ved at investere i Uber er, at virksomheden har tabt efter tab i et stykke tid nu. Omsætningen vokser stadig, men det samme er tabene. I fremtiden skal Uber bevise, at de kan tjene penge. Du kan dog stadig tjene på et tabsgivende firma. Så længe aktiekurserne stiger, vil det være tiltalende at købe nogle aktier. I dette tilfælde behøver du ikke noget udbytte.

En anden risiko, der blokerer væksten af Uber, er konkurrencen. Det er relativt enkelt for andre virksomheder at komme ind på markedet. Dette skete allerede med Didi Chuxing i Kina og Grab i Singapore. Uber er trukket ud af disse markeder og modtager 20% provision af Didi Chuxing og 27,5% provision for Grab til gengæld.

Konkurrencen intensiveres i USA: Lyft erobrer en stor del af markedet der. Hvis Uber mister deres position i fremtiden, det vil anbefales at sælge dine aktier.

Uber_tab_markedaktie

Uber er ikke længere en autokrat

Når du planlægger at investere i Uber, skal du holde øje med de forskellige skandaler fra Uber. Uber er kendt for at være en ganske ”dårlig dreng”. Udover protest mod UberPop er virksomheden ansvarlig for nogle få dødsfald forårsaget af de autonome biler. Et par chauffører har også været ukorrekt, da de var i selskab med en kvindelig passager. Disse former for skandaler vil sandsynligvis påvirke aktiekurserne i fremtiden, hvorfor det kan være interessant at sælge dine Uber aktier.

Køb eller sælg Uber aktier?

Om du vil købe aktier, afhænger sandsynligvis af, om du er villig til at tage risici. Uber vokser meget og har mange kunder i dag. I mellemtiden er der en masse usikkerhed omkring Uber og virksomhedens fremtid. En ting er sikkert: At investere i Uber vil aldrig være kedeligt!

Uber_vokser

Uber vokser stadig

Hvordan startede Uber?

Uber blev grundlagt i 2009 i San Francisco (hvor ellers kunne det være). Sjov kendsgerning: grundlæggerne Travis Kalanick og Garrett Camp startede med en limousine-service. Senere tilføjede de normale, mere tilgængelige førerhus til platformen. I 2012 bragte stifterne tjenesterne til London og Amsterdam og derefter til Rotterdam og Haag.

Siden 2018 fik Uber nogle brugere i Rusland med firmaet Yandex. I 2019 sluttede Uber sig til aktiemarkedet. Aktien er noteret på New York Stock Exchange. Den indledende aktiekurs var $ 45 pr. Aktie, hvilket førte til en værdiansættelse på 80 milliarder dollars. Tror du, at deres aktiekurser kan stige i fremtiden? Derefter anbefales det at investere i Uber.

Et firma fuld af kontroverser

Uber får en masse opmærksomhed. Imidlertid er denne opmærksomhed ikke altid så positiv, som man måske havde håbet. Mange chauffører klager over at få for lidt for eksempel. Derudover har flere byråd sagsøgt platformen, fordi Uber er en urimelig konkurrent til den gennemsnitlige traditionelle taxachauffør.

Derudover hackes Uber ganske ofte. Allerede i 2014 blev en computer fra Uber hacket, og informationerne fra omkring 50.000 chauffører lækket. I 2017 fulgte et endnu større hack. Dette hack resulterede i lækager af oplysninger fra op til 57 millioner kunder og chauffører. Uber betalte en stor sum penge for at forhindre, at disse oplysninger var tilgængelige for alle.

Derudover hackes Uber ganske ofte. Allerede i 2014 blev en computer fra Uber hacket, og informationerne fra omkring 50.000 chauffører lækket. I 2017 fulgte et endnu større hack. Dette hack resulterede i lækager af oplysninger fra op til 57 millioner kunder og chauffører. Uber betalte en stor sum penge for at forhindre, at disse oplysninger var tilgængelige for alle.

Tror du Uber har formlen til succes på trods af alle disse kontroverser og skandaler? Derefter anbefales det, at du køber nogle Uber-aktier!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!