Hvordan kan man købe Carlsberg aktier?

Jacob Christian Jacobsen grundlagde den Danske brygger Carlsberg Group i 1847. Virksomheden er nu en global og førende ølbrygger. Virksomhedens portefølje omfatter øl og andre drikkevarer mærker. Firmaet, der ledes af Carlsbergfondet, fortsætter kunsten at brygge øl. Har du lyst til at investere i Carlsberg? I denne artikel diskuterer vi, hvordan man køber Carlsberg aktier. Du kan også se den nuværenden pris på Carlsberg aktien på denne side.

Hvordan køber man Carlsberg aktier?

Selv i økonomisk dårlige tider ønsker folk stadig at drikke øl regelmæssigt. Desuden reagerer Carlsberg godt på de seneste tendenser. Ved at flytte opmærksomheden mod ikke alkoholiske øl kan virksomheden reagere på den gennemsnitlige forbrugers ønske om at leve sundere. En investering i Carlsberg aktier kan derfor blive godt.

Har du lyst til at købe Carlsberg aktier? Du kan handle direkte med Carlsberg-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Carlsberg aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Carlsberg aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Carlsberg Group lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Carlsberg Group? Grafen nedenfor viser, hvordan Carlsberg Group s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Carlsberg Group:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Carlsberg Group.

Analyse af Carlsberg Group:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Carlsberg Group-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Carlsberg Group-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Carlsberg Group de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Carlsberg Group gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Carlsberg Group vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Carlsberg Group, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

En global spiller

Carlsberg mærket er et velkendt ølmærke på verdensplan. Mærkerne Carlsberg, Tuborg og Baltika er i top otte i Europa. I 2000 fusionerede virksomheden med den norske Orkla Group. Denne fusion gjorde virksomheden til en global spiller.

Ved at indgå partnerskaber opbyggede virksomheden en stærk markedsposition. Virksomhedens mærker sælges på mere end 150 forskellige markeder. Selskabets aktier har været noteret på Københavns Fondsbørs siden 1970.

Buy Carlsberg shares

Strategi for fremtiden

Carlsberg ønsker at blive ved med at innovere ved at introducere nye øl. Virksomheden fokuserer på specialøl eller håndværks øl. Disse specialøl sammen med de alkoholfrie øl sikrer, at virksomhedens omsætning kan stige yderligere. Carlsberg blev også mere aktiv på det asiatiske marked. I denne del af verden vokser middelklassen stadig betydeligt. Mærket kan sælge meget mere øl her i fremtiden.

Mål for bæredygtighed

Carlsberg Group rapporterede om FN’s mål for bæredygtig udvikling. Virksomheden modtog en pris for denne rapport. Når det kommer til bæredygtighed, har virksomheden slående ambitioner. Virksomheden reagerer smart på det stadig vigtigere begreb om bæredygtighed. For eksempel har virksomheden ambitioner om at reducere vandforbruget med det halve. Desuden vil kulstofemissionerne i deres virksomheder reduceres.

I 2022 bruger virksomheden kun vedvarende elektricitet. Bryggerierne kører derefter på grøn elektricitet. Virksomheden ønsker også at blive CO2 -neutral. Dette mål bør nås i 2030. Forbrugere såvel som investorer finder grønne og bæredygtige investeringer stadig vigtigere. Denne udvikling kan derfor give et godt løft til aktiekursen. Tror du, at dette vil have en positiv indvirkning på aktiekursen? Så ville det være interessant at købe Carlsberg Group aktier.

Innovativ emballage

Snart vises den grønne fiberflaske: Green Fiber Bottle på markedet. Dette er en biobaseret ølflaske. Det vigtigste materiale i denne flaske er træfibre. I udviklingen af flasken er der samarbejde med en række parter. Carlsberg samarbejder med tre parter: emballage industrien, Danmarks Tekniske Universitet og industridesignere.

Håndværk øl, alkoholfri øl og Asien

I 2019 er Carlsberg vokset hurtigt på markedet for håndværks øl. Desuden blev der solgt mere alkoholfri øl i Vesteuropa. Virksomheden fokuserer også på vækstmarkedet Asien. Der føres samtaler med den vietnamesiske regering. Virksomheden ønsker at interessere sig for Hanoi Beer. Tror du, at disse nye projekter vil bidrage til bryggers resultater? Så kan du bestemt overveje en investering i Carlsberg.

I 2019 producerede Carlsberg 112,4 millioner hektoliter øl. Det er et fald på 2%. Ifølge virksomheden skyldtes dette fald, at det siden sidste år er forbudt i Rusland at sælge øl på flasker med et stort format.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *