Hvordan kan man købe Carlsberg aktier?

Jacob Christian Jacobsen grundlagde den Danske brygger Carlsberg Group i 1847. Virksomheden er nu en global og førende ølbrygger. Virksomhedens portefølje omfatter øl og andre drikkevarer mærker. Firmaet, der ledes af Carlsbergfondet, fortsætter kunsten at brygge øl. Har du lyst til at investere i Carlsberg? I denne artikel diskuterer vi, hvordan man køber Carlsberg aktier. Du kan også se den nuværenden pris på Carlsberg aktien på denne side.

Hvordan køber man Carlsberg aktier?

Selv i økonomisk dårlige tider ønsker folk stadig at drikke øl regelmæssigt. Desuden reagerer Carlsberg godt på de seneste tendenser. Ved at flytte opmærksomheden mod ikke alkoholiske øl kan virksomheden reagere på den gennemsnitlige forbrugers ønske om at leve sundere. En investering i Carlsberg aktier kan derfor blive godt.

Har du lyst til at købe Carlsberg aktier? Du kan handle direkte med Carlsberg-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er Carlsbergs nuværende aktiekurs?

Investorer er altid nysgerrige efter aktiekursen på den aktie, de investerer i. I denne graf kan du se, hvordan CFD kursen på Carlsberg aktien har udviklet sig. Med knappen køb og salg kan du straks åbne en position på aktien:

En global spiller

Carlsberg mærket er et velkendt ølmærke på verdensplan. Mærkerne Carlsberg, Tuborg og Baltika er i top otte i Europa. I 2000 fusionerede virksomheden med den norske Orkla Group. Denne fusion gjorde virksomheden til en global spiller.

Ved at indgå partnerskaber opbyggede virksomheden en stærk markedsposition. Virksomhedens mærker sælges på mere end 150 forskellige markeder. Selskabets aktier har været noteret på Københavns Fondsbørs siden 1970.

Buy Carlsberg shares

Strategi for fremtiden

Carlsberg ønsker at blive ved med at innovere ved at introducere nye øl. Virksomheden fokuserer på specialøl eller håndværks øl. Disse specialøl sammen med de alkoholfrie øl sikrer, at virksomhedens omsætning kan stige yderligere. Carlsberg blev også mere aktiv på det asiatiske marked. I denne del af verden vokser middelklassen stadig betydeligt. Mærket kan sælge meget mere øl her i fremtiden.

Mål for bæredygtighed

Carlsberg Group rapporterede om FN’s mål for bæredygtig udvikling. Virksomheden modtog en pris for denne rapport. Når det kommer til bæredygtighed, har virksomheden slående ambitioner. Virksomheden reagerer smart på det stadig vigtigere begreb om bæredygtighed. For eksempel har virksomheden ambitioner om at reducere vandforbruget med det halve. Desuden vil kulstofemissionerne i deres virksomheder reduceres.

I 2022 bruger virksomheden kun vedvarende elektricitet. Bryggerierne kører derefter på grøn elektricitet. Virksomheden ønsker også at blive CO2 -neutral. Dette mål bør nås i 2030. Forbrugere såvel som investorer finder grønne og bæredygtige investeringer stadig vigtigere. Denne udvikling kan derfor give et godt løft til aktiekursen. Tror du, at dette vil have en positiv indvirkning på aktiekursen? Så ville det være interessant at købe Carlsberg Group aktier.

Innovativ emballage

Snart vises den grønne fiberflaske: Green Fiber Bottle på markedet. Dette er en biobaseret ølflaske. Det vigtigste materiale i denne flaske er træfibre. I udviklingen af flasken er der samarbejde med en række parter. Carlsberg samarbejder med tre parter: emballage industrien, Danmarks Tekniske Universitet og industridesignere.

Håndværk øl, alkoholfri øl og Asien

I 2019 er Carlsberg vokset hurtigt på markedet for håndværks øl. Desuden blev der solgt mere alkoholfri øl i Vesteuropa. Virksomheden fokuserer også på vækstmarkedet Asien. Der føres samtaler med den vietnamesiske regering. Virksomheden ønsker at interessere sig for Hanoi Beer. Tror du, at disse nye projekter vil bidrage til bryggers resultater? Så kan du bestemt overveje en investering i Carlsberg.

I 2019 producerede Carlsberg 112,4 millioner hektoliter øl. Det er et fald på 2%. Ifølge virksomheden skyldtes dette fald, at det siden sidste år er forbudt i Rusland at sælge øl på flasker med et stort format.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *