Hvordan kan du købe China Mobile aktier?

Vil du investere i det største Kinesiske teleselskab? Det kan du gøre ved at købe China Mobile aktier! Med et stærkt voksende marked kan en investering i China Mobile fungerer godt. På denne side kan du læse alt, hvad du behøver at vide om China Mobile aktier. Du kan også anmode om de seneste prisdata her.

Hvor kan man købe China Mobile aktier?

China Mobile er noteret på New York Stock Exchange. Selv som udenlandsk investor kan du nemt købe og sælge China Mobile aktier. Har du lyst til at købe China Mobile aktier? Du kan handle direkte med China Mobile-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvordan kan du aktivt investere i China Mobile?

Flere og flere vælger aktivt at investere i China Mobile aktier. Som aktiv investor kan du reagere bedre på den seneste udvikling. Er der for eksempel en recession i Kina? Så er China Mobile måske ikke i stand til at vokse så hurtigt, som det oprindeligt var meningen. Med aktiv handel kan du reagere på dette med det samme.

Men hvilket parti er bedst til aktiv handel i China Mobile? Et godt sted til dette er Plus500. Med Plus500 kan du prøve CFD handel gratis med den ubegrænsede demo. Fordi den brugervenlige software giver dig mulighed for at afgive ordrer hurtigt, kan du altid justere dine positioner efter din smag. Brug knappen nedenfor for at åbne en konto hos Plus500:

Der tabes penge på 86% af CFD-detailkontiene.

Hvad er den nuværende aktiekurs på China Mobile?

Er du nysgerrig efter den nuværende aktiekurs for virksomheden China Mobile? I grafen nedenfor kan du se CFD prisen på China Mobile. Du kan også vælge at åbne en stilling direkte.

Om China Mobile

I Kina er flere virksomheder aktive inden for telekommunikationstjenester. China Mobile er den største af disse virksomheder. I 2018 blev China Mobile rangeret som nummer 53 på en liste over verdens største virksomheder. Virksomheden blev etableret i 1997 og er hovedsageligt aktiv i Kina, hvordan kontrollerer 70 % af mobilmarkedet. Ved udgangen af 2017 havde China Mobile 887 millioner kunder, hvoraf 650 millioner bruger 4G-netværket. Det havde også 113 millioner bredbåndskunder i 2017.

China Mobile historie

I slutningen af 1990’erne var der mange små provins telefonselskaber i Kina, der var for små til at operere landsdækkende. Dette skabte behovet for et større telefonselskab. Investeringsbanken Goldman Sachs lykkedes med at samle omkring ti provinsielle telefonselskaber, hvilket førte til oprettelsen af China Mobile i 1997. Da virksomheden blev grundlagt i Hong Kong, var virksomhedens navn også China Telecom (Hong Kong) Limited. Navnet China Mobile blev givet til virksomheden i 2000, hvorefter den siden 2006 har båret det officielle firmanavn China Mobile Limited.

China Mobile har arbejdet med Vodafone siden 2002. Vodafone købte en mindre andel på få procent i China Mobile. I mellemtiden har Vodafone solgt denne interesse igen, men Vodafone arbejder stadig med China Mobile.

China Mobile begyndte at lede efter nye kunder uden for Kina. En andel i True Corporation blev erhvervet i 2014. Dette selskab tilbyder mobiltelefon tjenester i Thailand, hvilket giver China Mobile adgang til et nyt marked.

Når China Mobile formår at opbygge en stor position i et andet land, kan det have en positiv indflydelse på aktiekursen. Tror du, at China Mobile vil være i stand til at ekspandere yderligere? I så fald kan det være klogt at købe China Mobile-aktier.

China Mobile

Stærk vækst i datatrafik

China Mobile begyndte at tilbyde datatrafik i 2014. I det første år var antallet af kunder allerede 10 millioner, hvilket repræsenterer cirka 10 % af antallet af kunder. I de følgende år steg datatrafiken markant, mens brugen af telefoni faldt. I 2013 ringede kunderne i gennemsnit 486 minutter om måneden, mens kunderne i 2017 i gennemsnit ringede 366 minutter om måneden. I dag er data den største bidrager til China Mobiles omsætning.

Kinas voksende velstand vil kun øge markedet i landet. Efterspørgslen efter hurtigere tjenester og mere data vil derfor fortsætte med at stige. Tror du, at China Mobile kan reagere godt på dette? I så fald kan du bestemt overveje at investere i China Mobile.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *