Hvordan kan du købe China Mobile aktier?

Vil du investere i det største Kinesiske teleselskab? Det kan du gøre ved at købe China Mobile aktier! Med et stærkt voksende marked kan en investering i China Mobile fungerer godt. På denne side kan du læse alt, hvad du behøver at vide om China Mobile aktier. Du kan også anmode om de seneste prisdata her.

Hvor kan man købe China Mobile aktier?

China Mobile er noteret på New York Stock Exchange. Selv som udenlandsk investor kan du nemt købe og sælge China Mobile aktier. Har du lyst til at købe China Mobile aktier? Du kan handle direkte med China Mobile-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for China Mobile aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for China Mobile aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er den nuværende aktiekurs på China Mobile?

Er du nysgerrig efter den nuværende aktiekurs for virksomheden China Mobile? I grafen nedenfor kan du se CFD prisen på China Mobile. Du kan også vælge at åbne en stilling direkte.

Om China Mobile

I Kina er flere virksomheder aktive inden for telekommunikationstjenester. China Mobile er den største af disse virksomheder. I 2018 blev China Mobile rangeret som nummer 53 på en liste over verdens største virksomheder. Virksomheden blev etableret i 1997 og er hovedsageligt aktiv i Kina, hvordan kontrollerer 70 % af mobilmarkedet. Ved udgangen af 2017 havde China Mobile 887 millioner kunder, hvoraf 650 millioner bruger 4G-netværket. Det havde også 113 millioner bredbåndskunder i 2017.

China Mobile historie

I slutningen af 1990’erne var der mange små provins telefonselskaber i Kina, der var for små til at operere landsdækkende. Dette skabte behovet for et større telefonselskab. Investeringsbanken Goldman Sachs lykkedes med at samle omkring ti provinsielle telefonselskaber, hvilket førte til oprettelsen af China Mobile i 1997. Da virksomheden blev grundlagt i Hong Kong, var virksomhedens navn også China Telecom (Hong Kong) Limited. Navnet China Mobile blev givet til virksomheden i 2000, hvorefter den siden 2006 har båret det officielle firmanavn China Mobile Limited.

China Mobile har arbejdet med Vodafone siden 2002. Vodafone købte en mindre andel på få procent i China Mobile. I mellemtiden har Vodafone solgt denne interesse igen, men Vodafone arbejder stadig med China Mobile.

China Mobile begyndte at lede efter nye kunder uden for Kina. En andel i True Corporation blev erhvervet i 2014. Dette selskab tilbyder mobiltelefon tjenester i Thailand, hvilket giver China Mobile adgang til et nyt marked.

Når China Mobile formår at opbygge en stor position i et andet land, kan det have en positiv indflydelse på aktiekursen. Tror du, at China Mobile vil være i stand til at ekspandere yderligere? I så fald kan det være klogt at købe China Mobile-aktier.

China Mobile

Stærk vækst i datatrafik

China Mobile begyndte at tilbyde datatrafik i 2014. I det første år var antallet af kunder allerede 10 millioner, hvilket repræsenterer cirka 10 % af antallet af kunder. I de følgende år steg datatrafiken markant, mens brugen af telefoni faldt. I 2013 ringede kunderne i gennemsnit 486 minutter om måneden, mens kunderne i 2017 i gennemsnit ringede 366 minutter om måneden. I dag er data den største bidrager til China Mobiles omsætning.

Kinas voksende velstand vil kun øge markedet i landet. Efterspørgslen efter hurtigere tjenester og mere data vil derfor fortsætte med at stige. Tror du, at China Mobile kan reagere godt på dette? I så fald kan du bestemt overveje at investere i China Mobile.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *