Hvordan kan du investere i Franske aktier?

At investere i Frankrig kan være meget tiltalende. Landet er mindre fokuseret på udenlandske lande og er derfor mindre afhængig af eksport end Tyskland. Men hvad er den bedste børsmægler til at købe Franske aktier? Og hvilke aktier er de mest interessante? I denne artikel kan du finde alle de oplysninger du har brug for.

Hvordan kan du investere i Frankrig mod lave transaktions gebyrer?

Før man begynder at investere i Frankrig, er det vigtigt at finde ud af, hvor man kan gøre det gunstigt. I denne artikel kan man læse direkte, hvordan man investerer i Frankrig.

Hvordan køber man Franske aktier billigt?

Vil du hellere købe de franske aktier rent fysisk? Så er det tilrådeligt at gøre det på en fordelagtig børsmægler. Transaktionsgebyrerne, som børsmæglere opkræver for udenlandske aktier, kan variere meget. En billig sted, hvor man kan investere i Franske aktier uden at betale kommission, er eToro. Brug knappen nedenfor direkte at åbne en konto hos denne børsmægler:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvordan investere man aktivt i Frankrig?

Hvis du er en meget aktiv trader, kan du bytte Franske aktier gennem CFD'er. Med en CFD kan du spekulere på prisstigninger og fald. Et godt sted for dette er PIus500. Brug knappen nedenfor at åbne en gratis demo konto:

Der tabes penge på 80% af CFD-detailkontiene.

Tip: Klik her for at se åbningstiderne for den Franske børs.

Hvad er de bedste Franske aktier?

Har du lyst til at vide, hvad de bedste Franske aktier er? Desværre er det svært at svare på. For eksempel investerer nogle mennesker for at opbygge en stabil udbytteindkomst, mens andre investerer for at opnå en høj pris gevinst.

Vi kan imidlertid vise, hvilke Franske aktier der er mest populære blandt investorer:

 1. Total
 2. Danone
 3. Sanofi
 4. LVMH
 5. L'Oreal
 6. Orange
 7. Novacyt
 8. Airbus
 9. Axa

Popularitet alene er ikke en god grund til at købe visse Franske aktier. Det er tilrådeligt at undersøge virksomheden godt, før der åbnes en investering ved at købe aktierne. Undersøg f.eks. virksomhedens fremtidige planer og sammenligner virksomheden med konkurrenter inden for industrien.

Hvad skulle man være opmærksom på når man investerer i Frankrig?

Det er vigtigt at holde øje med den Franske økonomi, når man investerer i Frankrig. Franske virksomheder sælger mange af deres produkter på hjemmemarkedet. Når økonomien ikke klarer sig godt, rammes mange Franske virksomheder straks hårdt. Selvfølgelig er dette mindre tilfældet for multinationale virksomheder, der sælger de fleste af deres produkter i udlandet.

Franske virksomheder bruger normalt euroen. Det betyder, at eurokursen også kan påvirke dine investeringer. Dette er naturligvis især tilfældet, når du investerer i en anden valuta end euroen. Prisen på euroen påvirker imidlertid også, i hvor høj grad Frankrig kan konkurrere med andre udenlandske virksomheder. Smarte investorer holder derfor nøje øje med eurokursen.

Hvordan kan du investere i CAC 40-indekset?

Aktierne er noteret i Frankrig på Euronext i Paris. Som investor kan det være meget vigtigt at beslutte, hvilken aktie du bør købe. Ved at investere dine penge i en fond behøver du ikke længere at træffe denne beslutning. Desuden kan De begrænse de sektorspecifikke risici ved at sprede Deres investeringer så meget som mulig i forhold til andre produktkategorier.

Hvis man ønsker at investere i den Franske økonomi, er det bedst på købe og ETF på CAC40. CAC40 inkluderer de 40 største Franske virksomheder. Virksomhedens vægt i indekset hænger sammen med virksomhedens størrelse. De bør derfor se nøje på, hvilke virksomheder der udgør størstedelen af indekset.

Et godt sted hvor du kan investere i CAC 40-indekset, er DEGIRO. I DEGIRO kan man handle gratis i de fonde, der er opført under udvælgelsen af kerne fonde. Brug knappen nedenfor direkte at åbne en konto hos DEGIRO:

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

More Articles

Hvordan kan man købe Air France-KLM aktier?

Air France-KLM er et samarbejde mellem to store flyselskaber. Tilsammen er de det største flyselskab målt i omsætning, og de ligger på andenpladsen, når det gælder transport af store mængder gods. Men hvad er det bedste sted at købe Air France-KLM aktier? Og hvad er den aktuelle aktiekurs i Air France-KLM? I denne omfattende analyse vil du læse alt hvad du behøver at vide om Air France-KLM aktier.

Hvor kan man købe Air France-KLM-aktier?

Overvejer du at købe Air France-KLM aktier på lang sigt? Er du sikker på, at dette enorme firma vil fortsætte med at vokse? Så skal du bestemt overveje at foretage en investering!

Har du lyst til at købe Air France-KLM aktier? Du kan handle direkte med Air France-KLM-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Air France-KLM-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Air France-KLM-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for KLM  lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på KLM ? Grafen nedenfor viser, hvordan KLM s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om KLM:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om KLM.

Analyse af KLM:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge KLM-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan KLM-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for KLM de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på KLM gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at KLM vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for KLM, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Investere i Air-France KLM under corona pandemien

Coronavirus har stor indflydelse på drifts resultaterne fra Air-France KLM. Under nedlukningen var hele flåden på jorden, og selv nu sælges der langt færre billetter. De Nederlandske og Franske regeringer har lovet milliarder i støtte. Ikke desto mindre er virksomhedens fremtid stadig usikker: en langsigtet investering i Air-France KLM er derfor meget risikabel i øjeblikket.

Det kan dog være et godt tidspunkt at aktivt investere i prisudviklingen på Air-France KLM. Da Pfizer udgav nyheden om, at vaccinen viste lovende resultater, steg prisen straks med titusinder på en dag. Andelen er derfor stadig af interesse for den aktive spekulant.

Air France-KLM total analyse

Om Air France-KLM

Air france KLM

I 2018 transporterede Air France-KLM i alt 101,4 millioner passagerer. Air France-KLM er en del af SkyTeam, som inkluderer mange andre kendte flyselskaber. Dette gør det til et af de største netværk af lufthavn i verden. Sammen transporterer virksomhederne mere end 384 millioner passagerer på mere end 13.000 daglige flyvninger.

Air France-KLM aktier er noteret i Amsterdam, Paris og New York. Air France-KLM tjener penge på tre måder:

 • Transport af passagerer
 • Godstransport
 • Udførelse af reparationer

Air France-KLM ligger først i verden med hensyn til godstransport. Kombinationen af Air France Industries og KLM Engineering & Maintenance klarer sig også godt inden for vedligeholdelse. De opretholder ikke blot deres egne fly, men også over 150 andre parter.

Tror De, at dette enorme luftfartsselskab fortsat vil vokse i fremtiden? Så kan det være attraktivt at investere i at købe aktier i Air France-KLM.

Hvad er stærke punkter i Air France-KLM-aktien?

Inden du køber Air France-KLM-aktier, er det vigtigt at foretage en ordentlig analyse. Det er klogt at kontrollere, hvad virksomhedens styrker er.

To mærker

Air France-KLM chauffør til forskellige mærker, Air-France og KLM. Dette giver selskabet mulighed for at reagere fuldt ud på både det Franske og det Nederlandske markeret. Begge mærker giver genlyd hos en anden målgruppe, og ved at lade dem eksistere, kan selskabet tiltrække mange passagerer.

Stordriftsfordele

Fordi virksomhederne er fusioneret, er der sket mange omkostningsbesparelser. Som et resultat optimeres processerne bedre, og begge virksomheder kan lære af hinanden. Tror du, at dette vil føre til bedre resultater hos Air France-KLM? Så kan det være interessant at købe aktierne.

En voksende målgruppe

På verdensplan stiger velstandsniveauet. Som et resultat tager flere og flere mennesker flyet for at tage på ferie. Når det samlede antal passagerer stiger, øges salgsmarkedet. Som et resultat har Air France-KLM flere muligheder for at sælge flyvninger, hvilket giver virksomheden mulighed for at få større fortjeneste.

For stor til at fejle

Små virksomheder går simpelthen fallit, når virksomheden ikke klarer sig godt. Dette synes ikke at fungere, som det gør for Air France-KLM. Da virksomheden kom i vanskeligheder på grund af corona pandemien, sprang både Hollænderne og de Franske myndigheder ind. Dette mindsker risikoen for en investering i virksomheden. Men når regeringen går videre med nationaliseringen i fremtiden, risikerer De stadig at miste mange penge med Deres investering i Air-France KLM.

buying KLM shares

Risici ved Air France-KLM aktier

Det siger sig selv, at aktier aldrig er uden risiko. Også hos Air France-KLM er der en række trusler, der skal tages i betragtning. I dette afsnit kan du finde en oversigt over de forskellige risici ved at investere i Air France-KLM.

Oliepriser

En stor risiko for aktiekursen i Air France-KLM er oliepriserne. Fly bruger meget olie. Når oliepris selskabets fortjenstmargen. Når oliepriserne stiger, ser du ofte, at aktiekursen i et flyselskab som Air France-KLM falder.

Miljøet

Der lægges mere og mere vægt på miljøet. Flyvning er ikke ligefrem en bæredygtig måde at rejse på. Regeringerne forsøger derfor i stigende grad at tage modet fra at flyve. Samtidig tilskynder regeringerne til alternative transportmidler som toget.

I øjeblikket er flyvning stadig stærkt sponsoreret. F.eks. beskattes petroleum ikke i hele verden. Hvis dette ændrer sig i fremtiden, kan det øge prisen for at flyve betydeligt. Regeringerne overvejer også at indføre yderligere skatter på fluer. Det kan reducere antallet af personer, der tager flyet.

Samtidig er bæredygtighed også en mulighed for et selskab som Air France-KLM. De udnytter dette ved konstant at forbedre miljøvenligheden af processerne i virksomheden. De tilbyder også passagerer mulighed for at kompensere for deres emissioner.

I 2021 indføres en ny flyafgift i Holland: passagerer skal derefter betale en ekstra afgift for hver flybillet. Dette kunne lægge yderligere pres på aktiekursen i Air France-KLM.

Flyve skam

Luftfartsselskaberne kæmper også for at bekæmpe flydespændingen. At flyve skam er en følelse af skam, at folk når et sted med en flyvemaskine. De negative følger af flyvning bliver mere og mere tydelige, og derfor giver hele grupper af mennesker afkald på at flyve. Air France-KLM vil skulle håndtere dette på en intelligent måde. Når alt kommer til alt, må flyvning ikke få ry for at ryge i disse dage.

Konkurrence

Konkurrence er også en stor risiko for Air France-KLM. Air France-KLM adskiller sig ved at tilbyde en bedre service end mange andre luftfartsselskaber. Alligevel tilbyder lavprisselskaberne ofte billetter, der er meget billigere. Mange er tilbøjelige til at se på prisen, og her kan Air France-KLM miste kunder.

KLM efterkommer dette ved f.eks. at gøre indchecket bagage fakultativ på lange flyvninger. Det gør det muligt at sænke billetpriserne for personer, der rejser uden bagage. Mener De, at disse strategier er tilstrækkelige til at holde sig foran konkurrencen? Så kan det være attraktivt at købe Air France-KLM aktier.

Infrastruktur begrænsninger

Air France-KLM ‘s vækst er begrænset af infrastruktur. I nogle lande er der simpelthen ikke plads nok til at udføre flere flyvninger. Beboerne protesterer ofte mod yderligere udvidelser af lufthavne. Som følge heraf kan antallet af flyvninger ikke stige, selv om efterspørgslen stadig kan stige.

Pandemic

Problems with the global economy as a whole may put severe pressure on the Air France-KLM share price. This can be seen, for example, during the corona pandemic in 2020. Because people can fly much less, KLM can barely fill up its aircraft. As a result, the company loses millions every day. Airlines such as Air-France KLM are also vulnerable to such developments in the future.

Investing in Air France KLM

Større indflydelse fra regeringer

Både de Nederlandske og de Franske myndigheder er store aktionærer i Air France-KLM. Desuden ydede begge regeringer i 2020 statsstøtte til virksomheden for at sikre dens overlevelse under corona pandemien. Som følge heraf vokser disse regeringers indflydelse inden for virksomheden kraftigt. Mange venstreorienterede politiske partier ønsker at begrænse lufttrafikken. Det er naturligvis ikke godt for virksomhedens rentabilitet. Det er derfor vigtigt at holde øje med denne udvikling, når De ønsker at købe Air-France KLM aktier.

Fortynding

Air-France KLM har en svag finansiel stilling på grund af coronapandemien. Som et resultat kan selskabet muligvis udstede nye aktier. Under alle omstændigheder bliver Air-France KLM nødt til at optage nye lån. Alt dette fører til fortynding og en reduktion i fremtidig rentabilitet. Investering i Air-France KLM er derfor risikabelt.

Fald i forretningsrejsende

Under corona pandemien opdagede flere og flere virksomheder, at det er perfekt muligt at afholde møder online. Selv efter pandemien forventes folk at flyve mindre ofte til arbejdsmøder. Businessklasse flybilletter bringer derimod en masse indtægter til et flyselskab som Air-France KLM. Denne tendens er derfor bekymrende for virksomhedens fremtid.

Air France-KLM’s historie

Air France – KLM er et Fransk-Nederlandsk multinationalt luftfartsselskab, der opererer i henhold til Fransk ret med hovedsæde i Roissy-Charles de Gaulle Lufthavnen i nærheden af Paris.

I 2003, den 30. september, blev Air France-KLM oprettet ved en fusion mellem Air France og KLM. Der blev oprettet en helt ny struktur under et nyt holdingselskab, Air France-KLM, som består af de to luftfartsselskaber, nemlig KLM og Air France. Dette omfatter igen en række regionale og budgetmæssige flyselskaber.

Det er hensigten, at Air France og KLM-mærkerne vil blive bevaret i et par årtier, inden de kan samles i et enkelt varemærke for at blive kendt i hele verden. For at afslutte fusionen på det pågældende tidspunkt måtte sammenslutningen opgive nogle få ankomst- og afgangstidspunkter i både Schiphol og Paris i henhold til Europa-Kommissionens beslutning.

Hovedkontor

Hovedkontoret for det nye holdingselskab er i Paris, men KLM vil fortsætte med at operere i henhold til Hollandsk lov. På denne måde kan landings og overflyvning rettigheder opretholdes.

Som et resultat af overtagelsen sluttede KLM sig også til SkyTeam, en alliance af samarbejdsvillige luftfartsselskaber. Air France var allerede medlem før fusionen.

Fremtiden for luftfart i Europa

Ifølge eksperter er der kun plads i det europæiske luftrum til tre store flyselskaber og et eller to billigere flyselskaber. Resten af de mindre flyselskaber fusionerer eller overtages af de større for at overleve.

I slutningen af 2007 overtog Air France-KLM hele den Belgiske VLM. VLM vil fortsat fungere som et uafhængigt selskab. Martinair blev også fuldt overtaget senere i 2008.

Tilhørende Air France-KLM holdingselskabet er:

 • Air France, herunder Brit Air, CityJet, Régional og Transavia.com France
 • KLM, including KLM CityHopper, Transavia.com and the rest of the Transavia.com France shares.
 • Air France-KLM Cargo inklusive Air France Cargo, KLM Cargo, Martinair Cargo.
 • Derudover er holdingselskabet stadig en delvis ejer af Kenya Airways, Alitalia, Airlinair, CCM Airlines, Air Tahiti, Air Mauritius, Royal Air Maroc og Air Calédonie.

Tror du, at alle disse mærker bidrager til resultaterne af Air-France KLM? Så kan det være interessant at investere i aktierne!

Hvordan kan man købe Airbus Group SE aktier?

Airbus og Boeing er altid udsat for hård konkurrence: På grund af Boeings problemer kan Airbus meget vel vinde i de kommende år. Spekulerer du på, hvor og hvordan man investerer i Airbus? I denne artikel drøfter vi i detaljer, hvordan man kan købe Airbus aktier.

Hvor kan du købe Airbus aktier?

Har du lyst til at købe Airbus aktier? Du kan handle direkte med Airbus-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Airbus-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Airbus-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Airbus lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Airbus? Grafen nedenfor viser, hvordan Airbus s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Airbus:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Airbus.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Airbus de seneste 5 dage:

Er det klogt at investere i Airbus?

En investering i Airbus kan, afhængigt af den økonomiske situation, gå godt. Når luftfarten klarer sig godt, fungerer Airbus aktier normalt også godt. Hold derfor øje med den økonomiske situation, hvis De ønsker at investere i Airbus. Når der er mange nye ordrer, kan Airbus eftergive bedre resultater.

Airbus ‘største konkurrent er Boeing: Disse to titere konkurrerer faktisk altid om markedsandele inden for civil luftfart. Airbus er i stand til at konkurrere godt på dette marked. I militær grenen gør det ikke altid så godt, at f.eks. A400 var en fiasko i 2016. Ikke desto mindre kan de fremtidige resultater for den normale luftfart kompensere for disse skuffende resultater.

Airbus er måske bedre stillet i forhold til sin konkurrent Boeing. Boeings omdømme er blevet svækket af tekniske problemer. På grund af dette kan Airbus meget vel vinde konkurrencen i fremtiden, hvilket kan være en god grund til at købe Airbus aktier.

Buy Airbus shares

Om Airbus

Selskabet Airbus Group var kendt som European Aeronautics Defence and Space Company (EADS) indtil 2014. Dette selskab er et Europæisk luftfarts og forsvarskonsortium. Selskabet blev stiftet i 2000 med fusionen mellem den Franske Aerospatiale Matra, den Tyske DASA og de Spanske Construcciones Aeronautics CASA).

Airbus koncernen har i alt 170 lokaliteter på verdensplan. Der findes flere filialer i Belgien, Tyskland, Frankrig, Spanien, Storbritannien og Nederlandene. De Nederlandske filialer er beliggende i Amsterdam og Leiden. I Leiden ligger Airbus koncernens hovedkontor. Hovedkontoret er beliggende i Nederlandene, fordi Nederlandene er neutralt.

De tre divisioner i Airbus Group

Airbus divisionen er virksomhedens største. Denne division bidrager med to tredjedele af omsætningen. Denne division leverer passagerfly til flyselskaber.

Airbus Helicopters divisionen producerer helikoptere til militær og civil brug.

Airbus Defense and Space division producerer militærfly. Derudover bidrager denne forretningsenhed til rumprogrammer, for eksempel ved at levere kunstige satellitter. Forsvarskontrakter tegner sig for ca. 15% af virksomhedens omsætning.

Virksomhedens historie

De Europæiske regeringer opretholdt tre gange så mange forsvarsvirksomheder som USA, selv om deres budget kun var halvt så stort som USA. Der var en risiko for, at store Amerikanske virksomheder ville købe mindre Europæiske virksomheder. Der blev derfor bebudet en fusion i 1999.

Dette skabte selskabet European Aeronautics Defence and Space Company N.V. (EADS). Selskabet blev stiftet i henhold til Nederlandsk ret med hovedsæde i Nederlandene. Hovedkontoret blev også etableret i de tre fusionspartnere DASA, Aerospatiale-Matra og Construcciones Aeronautics (CASA). Disse kontorer blev oprettet i München, Paris og Madrid.

Efter fusionen var virksomheden verdens største bygherre af helikoptere, missiler og bæreraketter. Det var også en af de største våbenproducenter og den tredje største flyproducent.

I 1999 havde de nyligt fusionerede virksomheder et samlet underskud på 900 mio. EUR. Det forventes imidlertid, at fusionen mellem de tre virksomheder ville resultere i øget overskud i den nærmeste fremtid. De første sorte tal blev skrevet i 2001. Dette skyldtes til dels det rekordmange antal fly, der blev solgt af Airbus.

560 fly leveret inden 2020 på trods af corona

Flyproducent Airbus formåede at levere 560 fly til kunder i 2020 på trods af corona. Det er over 300 fly mindre end i 2019. Med salget af 560 fly opfyldte Airbus dog sit interne mål. Med dette antal leverede fly forblev Airbus langt foran den Amerikanske konkurrent Boeing. Dette selskab meddelte i november 2020, at det kun havde leveret 118 nye fly.

Hvordan kan man købe Hermès aktier?

Hermès er en velkendt producent af luksusvarer. Da den globale velstand fortsætter med at stige, kan en virksomhed som Hermès øge sin rentabilitet på lang sigt. Er du nysgerrig efter, hvordan du selv kan investere i Hermès aktier? På denne side diskutere vi, hvordan og hvor du kan købe Hermès aktier.

Hvor kan man købe Hermès aktier?

Hermès kan udnytte de status orienterede samfund, hvor velstand vokser. Et godt eksempel på dette er Kina: Nye, rige Kinesere som at vise deres velstand ved at købe dyre produkter af et mærke som Hermès. Har du tillid til virksomhedens fremtidige vækst? I så fald kan det være interessant at investere i Hermès aktier ved at købe dem.

Har du lyst til at købe Hermès aktier? Du kan handle direkte med Hermès-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Hermès-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Hermès-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Hermès lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Hermès? Grafen nedenfor viser, hvordan Hermès s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Hermès:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Hermès.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Hermès de seneste 5 dage:

Om Hermès

Det Franske modehus Hermès står for klasse, håndværk og 100% fremstillet i Frankrig. De håndlavede produkter er af den allerbedste kvalitet. Kendte produkter er Kelly og Birkin taskerne og silketørklæderne. Den berømte modedesigner Jean Paul Gaultier designede samlinger til dette modehus fra 2003 til 2011.

Virksomhedens historie

Selskabet blev grundlagt i Paris i 1837 af Thierry Hermès. Selskabet begyndte som sadelmagere, der fremstillede sadler for velhavende familier. I slutningen af det 19. århundrede tog andelen af sted som en ny hobby, der gjorde det mindre populært at rejse med hest. Hermes indførte derefter produkter, der var nødvendige for at rejse, f.eks. håndbagage og tasker. Disse nye produkter skulle også opfylde høje standarder: Europas elite værdsatte den høje kvalitet.

Virksomhedens samling fortsatte med at udvides. I 1920 begyndte virksomheden at tilbyde ure og smykker. Andre produkter, der tilbydes af virksomheden, er sko, slips, parfume og tilbehør til hjemmet.

Hermès åbnede butikker over hele verden. Firmaets flagskib er stadig butikken i Rue de Faubourg Saint Honoré i Paris. Verdensstjerner som Grace Kelly, Audrey Hepburn, Jacqueline Kennedy og Brigitte Bardot hører til klientellet i dette berømte modehus.

Hermès klarer sig godt

I marts 2019 offentliggjorde virksomheden sine 2018 resultater. Hermes klarer sig i modsætning til mange andre luksusmærker, der oplever faldende salg. Virksomhedens salg steg med 7,7 procent i 2018. Hermès er optimistisk med hensyn til fremtiden. Jo højere salg og højere fortjeneste skyldes hovedsageligt de mange Asiatiske kunder.

Tror du, at Hermès i fremtiden vil få mere overskud på det stadig mere velhavende asiatiske marked? I så fald kan det være interessant at købe Hermès aktier.

Omsætningsvækst i tredje kvartal

Væksten i omsætningen vendte tilbage i tredje kvartal af 2020. I butikkerne var væksten i indtægterne i tredje kvartal 12%. Butikkerne i Europa var nødt til at beskæftige sig med langt færre turister, hvilket til dels blev opvejet af lokale indkøb.

I Asien var tredje kvartal en succes. Salget steg med 29 procent. Denne stigning i omsætningen skyldes hovedsagelig det stigende antal onlinesalg. I Amerika faldt salget med 29 procent. Ifølge selskabet skyldes dette hovedsagelig lukning af butikker på Hawaii.

Det er også en god lejlighed for Hermès, som kan fortsætte som følge af corona pandemien: Ved at øge sin position på internettet kan folk lettere købe virksomhedens produkter.

Hvordan kan man købe AXA aktier?

AXA er et af de store multinationale forsikringsselskaber. Virksomheden er aktiv i forskellige regioner, så ved at investere i AXA kan man sprede sine risici på forskellige områder. I denne artikel kan man læse hvordan man bedst køber AXA aktier. Du kan også finde den seneste AXA aktiekurs her.

Hvor kan man købe AXA aktier?

Har du lyst til at købe AXA aktier? Du kan handle direkte med AXA-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for AXA aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for AXA aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for AXA lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på AXA? Grafen nedenfor viser, hvordan AXA s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om AXA:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om AXA.

Analyse af AXA:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge AXA-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan AXA-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for AXA de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på AXA gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at AXA vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for AXA, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om virksomheden AXA

Det Franske multinationale forsikringsselskab Axa beskæftiger sig med global forsikring, investeringsforvaltning og andre finansielle tjenesteydelser. Dette selskab er hovedsagelig aktiv i Vesteuropa, Nordamerika, Indien Stillehavsområdet og Mellemøsten. Desuden er selskabet aktiv i Afrika. Dette forsikringsselskabs hovedkontor ligger i det ottende arrondissement i Paris.

Det Franske multinationale forsikringsselskab Axa beskæftiger sig med global forsikring, investeringsforvaltning og andre finansielle tjenesteydelser. Dette selskab er hovedsagelig aktiv i Vesteuropa, Nordamerika, Indien Stillehavsområdet og Mellemøsten. Desuden er selskabet aktiv i Afrika. Dette forsikringsselskabs hovedkontor ligger i det ottende arrondissement i Paris.

AXA

Virksomhedens historie

I 1816 blev det første (brand-) forsikringsselskab grundlagt i Frankrig. Da selskabet blev grundlagt, var navnet Mutuelle de L’assurance contre L’incendie. (MACL) Dette navn blev ændret til Mutuelles Unies i 1968 efter overtagelsen af Compagnie Parisienne de Garantie. I 1982 fusionerede dette selskab med Drouot Group. Selskabets navn blev herefter Mutuelles Unies / Drouot.

I 1985 blev selskabets navn ændret til AXA. Dette nye navn blev valgt fordi det kan udtales på samme måde på alle sprog. Det nye navn passer derfor til et selskab der gerne vil have en international tilstedeværelse. Desuden udstråler dette korte og frodige navn vitalitet. For at finde det nye navn foretog en ekstern konsulent en computerstøttet søgning.

Virksomheder erhvervet af AXA

I 1996 overtog AXA den Franske konkurrent UAP for et beløb på 9 mia. USD. Fusionen med UAP skabte det største forsikringsselskab i verden. Kombinationen af UAP og AXA havde aktiver under ledelse af 445 mia. USD og en samlet årlig præmieindtægt på 61 milliarder dollars.

AXA erhvervede Winterthur fra Credit Suisse i 2009 til 7,9 mia. EUR. Winterthur, med sine 13 millioner medlemmer fordelt over 17 lande, var en velkommen tilføjelse til AXA. Forsikringsselskabet opnåede straks en stærk stilling på det schweiziske marked. Den styrkede også sin markedsposition i andre Europæiske lande.

I september 2018 blev erhvervelsen af XL gruppen afsluttet. Dette er et Amerikansk skadesforsikringsselskab. AXA betalte for erhvervelsen et beløb på 12,4 mia. EUR. Det gør det til dyreste erhvervelse AXA nogensinde har lavet.

Som De kan se, er forsikringsselskabet meget aktivt med hensyn til at overtage andre virksomheder. Det skal altid undersøges nøje, om disse overtagelser bidrager positivt til AXAs forretningsresultater. Hvis dette er tilfældet, kan det være klogt ved købet AXA aktier.

Lavere fortjeneste for forsikringsselskabet AXA

I første halvdel af 2019 faldt det franske forsikringsselskab AXAs nettoresultat med 19% til EUR 2,3 mia. I samme periode steg salget med 4% til EUR 58 mia. Årsagerne til overskuddet, der faldt med næsten en femtedel, er nedskrivninger på derivater og det bogførte tab på € 600 mio., Der blev lidt ved salget af AXA Equitable Holdings.

Hvordan kan man købe Christian Dior SE aktier?

Christian Dior er et velkendt Fransk mærke, der producerer luksus produkter. Vil du investere i Dior aktier? I denne artikel diskuterer vi, hvordan du bedst kan investere i Dior ved at købe aktierne.

Hvor kan man købe Dior aktier?

Har du lyst til at købe Dior aktier? Du kan handle direkte med Dior-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Dior aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Dior aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Dior?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Dior udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Dior kan købe og sælge.

Dior Company Information

Nedenfor kan du se Dior vigtigste virksomhedsinformation.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Dior aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad er Dior’s aktiekurs?

Er du nysgerrig efter at se, hvordan prisen på CFD Christian Dior SE aktier udvikler sig? I nedenstående skema kan du straks se, til hvilken pris du kan købe og sælge CFD Christian Dior aktier.

Om Dior virksomheden

Det Franske luksus modehus Christian Dior SE er bedre kendt som Dior. Det Franske modehus “tøj og sko sælges kun i Dior ‘s egne butikker. Det vigtigste er kvindernes poster. Men firmaet har også en afdeling for mænd og kvinder for tøj og et Baby Dior mærke til børnetøj.

Modehuset ledes og kontrolleres af Bernard Arnault. Denne velkendte Franske forretningsmand leder også [ LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy). Dette er den største luksus gruppe i verden. Inden for LVMH ejer Dior 42,36% af aktierne. Desuden ejer Dior 59,01% af stemmerettighederne inden for LVMH.

Virksomhedens hovedkontor er i Paris. Køb Dior aktie

 

Virksomhedens historie

Det Franske modehus Dior blev grundlagt den 16. december 1946 i Paris på Avenue Montaigne. Hovedkontoret er der stadig. Modehuset nævner 1947 som grundår.

Christian Dior frigav sin første samling i 1947. Denne samling blev verdensberømt som “The New Look” af den Amerikanske udgave af bladet “Harper’s Bazaar”. Denne samling bestod af de bedst tilpassede og luksuriøse stoffer. Revolutionær for den tid var den runde skulder og den tætsiddende talje. Samlingerne i de følgende år havde altid en anden stil. Samlingerne i de følgende år havde altid en anden stil. For eksempel var efterårssamlingen fra 1948 med broderi motiver og en samling der blev udgivet i 1949, inspireret af mytologi.

En revolutionerende forandring

I midten af 1950’erne skete der en virkelig revolutionerende forandring. Hans stil, inspireret af mened, blev minimalistisk. Han blev en førende modeikon. Den 4. marts 1957 viste han sig på forsiden af bladet Time. Han døde samme år som et hjerteanfald.

Selv efter Diors død var modehuset en succes. Designere som Yves Saint Laurent og Marc Bohan tilføjede alt andet til firmaet. Firmaet blev større og større.

I 1984 blev modehuset Dior købt af den Franske forretningsmand Bernard Arnault. Selv i dag er Dior blandt de vigtigste ledere i modeverdenen.

En interessant aktie

Forretningsgruppen LVMH omfatter luksusmærker som Louis Vuitton, Dior, TAGHeuer og Zenith. LVMH udviste en bemærkelsesværdig modstandsdygtighed i tredje kvartal af 2020. LVMH ‘s aktiekurs viser en opadgående tendens. Det er ikke usandsynligt, at luksusmærkerne hurtigt vil komme sig efter krisen på korona.

Diors lagre handles på Euronext-fondsbørsen i Paris. Prisen på disse aktier har vist en klar opadgående tendens siden midten af marts 2020. Det er derfor værd at overveje at købe lagrene.

At Dior klarer sig godt selv i økonomisk vanskelige tider, er tydeligvis et godt tegn. Det kan også være en god grund til at købe Dior aktier.

Louis Vuitton bliver fuld ejer af Dior

Den Franske Arnaud familie ejer næsten halvdelen af LVMH. Denne familie ejede allerede tre fjerdedele af aktierne i Dior tøj gruppen. I 2017 blev det besluttet at købe de resterende aktier. Der betales omkring 12 milliarder euro for det. Med dette køb styrker Louis Vuitton sin andel på markedet for læder og luksusvarer.

Hvordan kan man købe Starbucks aktier?

Selv folk, der ikke kan lide kaffe, kender Starbucks mærket godt. Det er beundringsværdigt, at det lykkes for virksomheden at få folk til at betale et par euro eller dollars for en kop kaffe. Det lykkedes dem at skabe et stærkt mærke, som hvert år får enorm spekulereter. Har du lyst til at investere i Starbucks selv? Denne artikel er vi på, hvordan man kan købe Starbucks aktier.

Hvordan kan man aktivt investere i Starbucks?

Som aktiv investor eller spekulator kan man tag fordel af alle prisudviklingen i Starbucks aktier. Når dårlige nyheder kommer ud, kan prisen på en Starbucks aktie falde kraftigt. Et godt eksempel herpå kan findes i aktiekursen i det konkurrerende selskab Lucky Coffee: Dette selskab viste sig at have begået regnskabssvindel, som medførte et drastisk nedgang i aktiekursen. Heldigvis har man som aktiv investor kun brug for udsving for at opnå et godt resultat med sine handelsaktiviteter.

Har du lyst til at købe Starbucks aktier? Du kan handle direkte med Starbucks-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Starbucks aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Starbucks aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Starbucks?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Starbucks udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Starbucks kan købe og sælge.

Starbucks Company Information

Nedenfor kan du se Starbucks vigtigste virksomhedsinformation.

Starbucks analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge Starbucks, er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan Starbucks har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Starbucks aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør Starbucks pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​Starbucks vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om Starbucks aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Hvad er Starbucks aktiekurs?

Har du lyst til at vide, hvordan Starbucks aktien klarer sig? Så kan det være interessant at holde øje med aktiekursen. På denne side finder man grafen med de seneste udviklinger på aktiemarkedet. Man kan også bruge knapperne til at åbne en CFD position direkte.

Er det klogt at investere i Starbucks?

Det er aldrig klogt at købe en aktie blindt. Det er derfor klogt først at undersøge, om det er klogt at købe Starbucks aktier.

Det stærke mærker billede er en god grund til at investere i Starbucks. Folk tænker mere end kaffe, når de kommer til at drikke. Det er et kontor for nogle mennesker og en stue for andre. Denne immaterielle værdi er vanskelig at udtrykke med hensyn til værdi. Under alle omstændigheder er det vanskeligt at kopiere den. Der er også omkostninger forbundet med at skifte til en konkurrent på grund af loyalitetsprogrammet, som de har haft succes med. Dette mindsker også risikoen for, at en konkurrent vil være i stand til at kapre selskabets kunder.

buy starbucks shares

Starbucks kan dog have det svært med den nye generation. Årtusinder mener, at det er vigtigt at produkterne er økologiske. Dette er tilfældigt i Starbucks, da virksomheden er meget omhyggelig med at producere sin kaffe på en bæredygtig måde. Mange unge foretrækker dog også at købe lokalt hos en lille virksomhed. Starbucks passerer selvfølgelig ikke i hende og må appellere til den unge generation på andre måder.

Virksomheden forsøger at innovere ved at gøre det muligt at indsamle kaffe. Under en pandemi er dette naturligvis meget nyttigt. Det er dog tvivlsomt, om Starbucks ‘kunder virkelig kommer til kaffe alene. Mærket adskiller sig netop, fordi det er et ekstra sted, hvor folk kan føle sig hjemme.

En god grund til at købe Starbucks aktier er vækstpotentialet. Især i Kina kan selskaber opbygge og større kundegrundlag. Befolkningen i landet bliver mere og mere velstående, og der er naturligvis en masse overskud, der skal skabes her.

Trin for investering i Starbucks

Før man køber sin første Starbucks aktie, skal man gennemgå nogle vigtige skridt. For det første er det specielt at overveje, om man overhovedet skal investere. Hvis du ikke har råd til at miste penge, bør du forlade stedet. Du skal jo kun investere med penge, du ikke har brug for med det samme.

Når du har penge tilbage ved investere, kan du beslutte at investere en del af det i Starbucks. For at gøre det skal du først have en konto hos en børsmægler, eller såkaldt broker. En broker er et selskab, der kan købe og sælge aktier på deres vegne. Har du lyst til at vide om hvor kan du købe aktier? Klik derefter her for at sammenligne de bedste børsmæglere.

Når man har åbnet en konto, kan du finde aktierne via søgefunktionen. Så skal du udfylde, hvor mange aktier du vil købe. De skal også overveje, om de ønsker at købe aktierne direkte med en markedsordre. Alternativt kan du bruge en begrænset ordre. Med en limiteret ordre køber du kun den aktie, når en bestemt pris er nået. I nogle tilfælde kan det være smart at anvende og stoppunkt: Man lukker automatisk investering med et vist tab.

Efter at have åbnet investeringen er det klogt at læse den regelmæssigt. Se, hvordan selskabet klarer sig og kommer op med en exitstrategi.

invest_in_starbucks

Om virksomheden Starbucks

Navnet Starbucks vil uden tvivl lyde (meget) kendt for de fleste mennesker på denne planet. Det er trods alt verdens største kæde af kaffehuse. Langt størstedelen af disse kaffehuse findes i USA og nabolandet Canada.

Flere og flere Starbucks filialer bliver systematisk åbnet i andre dele af verden. Et besøg på et af Starbucks ‘steder giver dig ikke kun mulighed for at nyde godt af en dejlig kop kaffe, men også en lang række andre drikkevarer og søde delikatesser. Starbucks aktierne er noteret på NASDAQ og SBUX.

Verdens største kaffehus kæde

Starbucks producere størstedelen af sin omsætning med sine kaffeblandinger og forskellige andre kaffedrikke kombineret med mælk, sukker og is. Der er oprettet forskellige filialer med nødvendige på ristning Starbucks kaffebønner. Det er fabrikker i Kent, Washington, York, Pennsylvania, Carson Valley, Nevada og Amsterdam.

I modsætning til hvad mange tror, er det ikke obligatorisk at besøge en af Starbucks ‘filial for at nyde den lækre Starbucks kaffe. Starbucks kan faktisk købes i forskellige afdelinger og mange andre butikker. På den måde er det også muligt at nyde en lækker kop kaffe derhjemme.

Starbucks’s historie

Med hensyn til åbningen af den første Starbucks butik skal vi tilbage i tiden, indtil 1971. I den Amerikanske by Seattle blev den første butik oprettet af tre partnere. De var Jerry Baldwin, Zev Siegl og Gordon Bowker.

I modsætning til hvad mange folk har haft mistænkte, solgte den første Starbucks butik ikke kun kaffebønner af høj kvalitet. Desuden blev udstyret også udbudt til salg til at lave kaffe. I løbet af det første år blev kaffebønnerne købt ind. Dette blev gjort ved Peet’s Coffee & Tea, som også var meget kendt. På et tidspunkt senere besluttede Starbucks dog at købe sine kaffebønner direkte fra kaffebønnerne.

En vigtig milepæl fundet sted i 1982. På det tidspunkt valgte Howard Schultz at købe i Starbucks. Under et besøg i den Italienske modeby Milano i 1982 havde han en idé om at sælge kaffe- og espresso drikke i Starbucks butikker.

Fra det øjeblik var det ikke længere kun muligt at købe løse kaffebønner. I sig selv en god plan, men de tre oprindelige grundlæggende kunne ikke lide det. De tidligere, at selskabet forblev trofast mod sine (oprindelige) kerneaktiviteter. Howard Schulz var dog overbevist om sin plan og valgte at oprette sin kæde af kaffebarer i 1985 under navnet “Il Giornale”.

Et år tidligere havde de tre grundlæggende af Starbucks overtaget den velkendte kaffebønne mægler Peet’s Coffee & Tea i 1984. I 1987 ville de tre sidste ende sælge Starbucks til Schulz ‘selskab. Sidstnævnte valgte at beholde navnet Starbucks, hvorefter alle hans grene straks fik det nye navn. Desuden blev selskabet hurtigt udvidet med nye filialer. De første Starbucks virksomheder, der så dagens lys, var i Vancouver og Chicago.

Fordele og ulemper ved køb af Starbucks aktier

Starbucks er stolt for at kalde sig verdens største kæde af kaffebarer. Der er et utroligt antallet af mennesker rundt om i verden, som elsker kaffe og de andre drikkevarer på Starbucks ‘steder, hvilket gør dem meget populære. Desuden ligger Starbucks butikker strategisk tæt på rejse boligområder og forretningscentre.

På trods af Starbucks drikkevarers enorme popularitet er der også nogle røde flag til at overveje som potentiel investor i Starbucks aktier. Tidligere var det faktisk allerede tydeligt, at der fandtes ulovlige skatteordninger i forskellige lande. Sådanne tilfælde kan skade selskab omdømme og Starbucks aktier potentiale. Aktiekursen kan da være buet. Som aktiv investor kan man naturligvis tag fordel af dette.

Hvordan kan man købe Renault aktier?

Renault er en af verdens største bilproducenter. En investering i virksomheden kan derfor helt sikkert være attraktiv. I denne artikel ser vi på, hvordan man kan investere i Renault. Man kan også finde den sidste Renault aktiekurs på denne side.

Hvordan kan man købe Renault aktier?

Har du lyst til at købe Renault aktier? Du kan handle direkte med Renault-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Renault aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Renault aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Renault?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Renault udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Renault kan købe og sælge.

Renault Company Information

Nedenfor kan du se Renault vigtigste virksomhedsinformation.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Renault aktiekurser for de sidste 5 dage:

Er det klogt at investere i Renault?

Som en af de vigtigste og største bilproducenter på planeten ser Renault ud til at være en vigtig og potentiel interessant aktør for bil investorer. Det forhold, hos Groupe Renault består af forskellige mærker, gør det også umagen værd at købe Renault aktier. Tilstedeværelsen af disse forskellige mærker inden for koncernen er i sig selv en form for diversificering, som investorerne vil være glade for at se. Dette gælder naturligvis også for tilstedeværelsen af RCI Banque.

Til trods for denne diversificering skal der altid tages hensyn til de potentielle risici i sektoren, som De vil investere i. Når man køber Renault aktier som investor, er man afhængig af de resultater, der er opnået inden for bilsektoren. Skuffende tal inden for denne sektor kan derfor hurtigt få en negativ indvirkning på prisen på Renault aktierne.

Før man køber Renault aktierne, er det tilrådeligt at sammenligne selskabet med andre konkurrerende bilmærker. Folk køber ofte en bil, som de har en vis følelse af. Når et bilmærke bliver mindre populært, kan salget falde kraftigt. Dette er naturligvis ikke positivt for mærkets aktiekurs.

buy renault shares

Om virksomheden Renault

Renault er en af de mest kendte og mest vigtig Franske producenter af ikke blot personbiler, men også erhvervskøretøjer, lastbiler, traktorer og endog flymotorer. Selskabet blev grundlagt i 1899 af Louis Renault. Selskabet er kendt for at have været et statsejet selskab for en væsentlig del af dets eksistens. Som statsejet selskab gennemgik selskabet livet under navnet ‘Régie Nationale des Usines Renault‘. Renault er noteret på Euronext-fondsbørsen med ticker RNO.

Renault Group

Den såkaldte “Groupe Renault” er faktisk en samling af fem forskellige virksomheder eller mærker. Til at begynde med er der naturligvis Renault mærket med samme navn. Dette Franske mærke er godt for produktionen af 2,4 mio. biler eller lette erhvervskøretøjer. Der er også andre virksomheder og mærker, der tilhører koncernen. Disse inkluderer f.eks. Renault Samsung Motors. Dette mærke udgør i gennemsnit ca. 79.000 biler på markedet hvert år.

Andre velkendte mærker som f.eks. Dacia og Lada tilhører også Groupe Renault. Dette gælder også for Alpine, som igen dukkede på markedet i 2017 efter en lang fraværsperiode. En bemærkelsesværdig kendsgerning er, at Renault også er aktiv i Folkerepublikken Kina. Renault bruger to lokale partnere. Virksomheden sælger lette erhvervskøretøjer i Kina under varemærker som Jinbei og Huansong.

Renaults historie

Til oprettelsen af firmaet Renault går vi tilbage i tiden, mere specifikt til juleaften i år 1898. Det er på denne juleaften, ved Renault brødrene (Louis, Marcel og Fernand) taler om bilen, der er ved døren. Det var specifikt en såkaldt Voiturette, der var blevet sat sammen som et eksperiment af den daværende 22-årige Louis. Et stykke tid senere blev bilen genstand for et vigtigt spil med en fejende advokat.

For at vinde væddemålet måtte Louis køre bilen op i Rue Lepic i Montmartre. Det ser ikke ud til at være et problem i dag, men det var dengang. Denne vej har en gradient på 13%. Advokaten var så imponeret over at han straks købte en kopi til sig selv. Der blev hurtigt fulgt på en række yderligere ordrer, som lå til grund for Renault-firmaet. Selskabet begyndte officielt, da Renault Frères selskabet blev stiftet den 25. februar 1899.
I mellemtiden kan det siges at Renault er blevet en af de vigtigste og også de største bilproducenter i Europa. Groupe Renault består ikke udelukkende af den nævnte bil. Den såkaldte RCI Banque, den største leverandør af den finansielle behandling i den Europæiske bilindustri, er også en del af koncernen. Renaults hovedaktionærer er ikke blot den Franske stat, men også dens partner bilmærke Nissan.

Køb Société Générale aktier

Société Générale har eksisteret siden 1864 og har siden været en af de største banker i Frankrig. I årenes løb har banken også opnået og ændret markeds aktie i flere andre lande. Det gør det interessant at investere i Société Générale. I denne artikel ser vi på, hvordan man køber Société Générale aktier, og man kan også finde den seneste aktiekurs her.

Hvordan kan man købe Societe Generale aktier?

Hvis man ønsker at investere i Frankrig, kan det være en god beslutning på at købe Société Générale aktier. Bankens aktier er ofte stærkt afhængig af den økonomiske situation i en region. Hvis den Franske økonomi klarer sig godt, er det også mere sandsynligt, på Société Générale ‘s aktier vil vokse i værdi. Man skal undersøge, hvordan virksomheden forudsiger sig og om der træffes forkerte beslutninger.

Har du lyst til at købe Societe Generale aktier? Du kan handle direkte med Societe Generale-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Societe Generale-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Societe Generale-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Société Générale lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Société Générale ? Grafen nedenfor viser, hvordan Société Générale  s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Société Générale :

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Société Générale .

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Société Générale de seneste 5 dage:

Er det klogt at investere i Société Générale?

Société Générale har en oprettet værdi i det finansielle landskab. Selv om den i begyndelsen var stærkt afhængig af det Franske marked, synes dette at have ændret sig. Den demografiske spredning af investeringerne har gjort Société Générale til en vigtig aktør i hele Europa. Société Générale har også forudsagt nogle vigtige investeringer i lande uden for Europa, f.eks. i flere Afrikanske lande.

Men det er også her, tingene bliver mere risikofyldte. Selv om Société Générale har en solid fundament, er det rigtigt, at der også er forudsagt nogle dristige investeringer på ustabile markeder. Det er en risiko, som enhver aktionær bør være opmærksom på.

Det er også nødvendigt at huske på, at bankbeholdningen er meget cyklisk. Når økonomien klarer sig dårligt, falder aktiekurserne næsten øjeblikkeligt. Som aktiv trader kan man reagerer herpå ved at indtaste en short position til denne aktie.

buy_Société_Générale_shares

Om virksomheden Société Générale

I 1864 blev der oprettet “Société Générale”. På det tidspunkt var dette og almindeligt samfund, som til dels var ansvarligt for at stimulere handel og beskæftigelse i Frankrig. I årenes løb har denne selskabs karakter ændret sig.

I dag præsenterer Société Générale sig selv som forbruger og investeringsbank. Selv om virksomheden blev grundlagt med fokus på det Franske marked, er den også aktiv på international plan. I det internationale finansielle kredsløb benævnes banken normalt SocGen. Ved at købe Société Générale aktier er det muligt at blive aktionær i denne finansielle aktør, hvilket bestemt er nødvendigt for Frankrig.

Stor forretningsbank i Europa

Société Générale har siden oprettelsen altid været en af de vigtigste handels banker i Europa, når vi ser på deres indkomst. Selv når det drejer sig om markedskapitalisering, er Société Générale en af de Franske top banker.

På skrivningstidspunktet findes banken i mere end 80 forskellige lande rundt om i verden. Sammen med BNP Paribas og Crédit Lyonnais beskriver Societe Generale som en af de tre “klassiske finansielle institutioner”, der findes på det Franske marked. Société Générale aktierne er noteret på Euronext, hvor de håndterer med GLE-ticker.

Har du lyst til at investere i den Franske økonomi? Så burde man overveje at købe Société Générale aktier!

Société Générale’s historie

Société Générale kan kalde sig en af de ældste banker i Frankrig. Forretnings Banken blev grundlagt i 1864. Oprindeligt blev den omtalt som  ‘Société Générale pour favorement le développement du commerce et de l’industrie en France’… en hel mundfuld!

Société Générale etablerede sig hurtigt som en imponerende aktiestruktur. Det viste sig at være et udmærket valg, da antallet af aktionærer steg voldsomt. I 1895 havde Société Générale allerede 14.000 aktionærer. I 1913 var tallet steget til en imponerende 122.000.

Krigsårene efterlod dybe sår hos Société Générale, hovedsagelig fordi de mistede mange Russiske kunder. I mellemtiden var det russiske mærket blevet det næstvigtigste markeret … sammen med Frankrig.

Yderligere udvikling

Selv om Société Générale altid har været trofast over for sit hjemmemarked, så banken det som et nødvendigt skridt til at forudsige betydelige internationale udvidelser. Dette blev gjort for at sprede risikoen for investeringer og forhindre, at konkurrencen tog for stor del af en marked aktie.

Dette førte til en række overtagelser, som hovedsagelig blev gennemført i den centrale del af Europa. Société Générale valgte f.eks. ved overtage den Tjekkiske bank Komerční Banka og den såkaldte SKB Banka i Slovenien. Desuden blev der oprettet en særlig investeringsafdeling i Rusland. Jacques Der Megreditchian var oprindeligt ansvarlig for denne investering filiale. I mellemtiden er Société Générale blevet urokkeligt medtaget på at lytte over de vigtigste handels banker i Europa.

Tror De, at disse internationale investeringer på andre markeder vil føre til større overskud i fremtiden? Så må De overveje at investere i Société Générale aktier!

Hvordan kan man købe Danone aktier?

Som barn nød jeg også regelmæssig dessert lavet af Danone . I dag opererer virksomheden på flere kontinenter: Danone sælger for eksempel flere produkter i nye Kina. En investering i Danone kan derfor være interessant. I denne artikel vi ser på hvordan man kan købe Danone aktier. Man kan også finde de seneste oplysninger om aktiekurser fra Danone selskabet.

Hvor kan man købe Danone aktier?

En investering i Danone kan stadig gå godt. F.eks. kan markedet til baby mejeriprodukter i Kina skabe flere og flere salg i fremtiden. Det er nødvendigt, at analysere, hvordan virksomheden sammenlignes med konkurrencen. Udover er det klogt at træde ind på det rigtig tidspunkt. Når man køber aktierne på toppen, kan det tage lang tid at opnå et positivt afkast af investeringen i Danone.

Har du lyst til at købe Danone aktier? Du kan handle direkte med Danone-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Danone aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Danone aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Danone lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Danone? Grafen nedenfor viser, hvordan Danone s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Danone:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Danone.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Danone de seneste 5 dage:

Om virksomheden Danone

Det Franske fødevareselskab Groupe Danone blev grundlagt i 1909 af Isaac Carosso. Han begyndte i Barcelona med et små virksomhed der producerede yoghurt. Ti år senere blev der bygget en første fabrik i Frankrig. Selskabets vigtige produkter er mejeriprodukter og yoghurt, medicinsk mad og vand på flaske. Danones hovedkontor ligger i Paris.

Buy Danone shares

Betydningen af yoghurt

For den Græsk fødte Isak Carosso var yoghurt naturligvis et velkendt produkt. Han flyttede fra Thessaloniki til Barcelona i 1912. Der var han bekymret for at børnene ofte blev ført af tarmlidelser forårsaget af dårlig hygiejne. Isak var overbevist om at fermenterede mælkeprodukter ville styrke disse børns tarmflora. Derfor begyndte han at lave yoghurt. Han gav navnet på den virksomhed der ville fremstille denne yoghurt efter sin søn Daniel.

Virksomhedens aktiviteter og omsætning

Danone har opdelt sine aktiviteter i fire grupper: babyprodukter, vand, friske mejeriprodukter og medicinsk mad. Salget af friske mejeriprodukter tegner sig for 50% af salget, og 30% af salget og vandindholdet tegner sig for 20% af salget.

Det globalt aktive selskab opnår ca. 40% af salg i Europa. Det mindste mærket er USA. I Europa er Frankrig det vigtigste mærket, hvor Danone opkøbte 10% af salg i dette land.

Fusioner og opkøb lavet af Danone

Danone har fusioneret med flere virksomheder. Virksomhederne blev også anskaffet:

 • I 1967 blev virksomheden fusioneret med osteproducenten Gervais
 • Glasproducenten Boussois-Souchon-Neuvesel (BSN) besluttede at fokusere på fødevareindustrien. Dette selskab fusionerede med Gervais-Danone i 1973. Efter fusionen var selskabets navn BSN-Gervais-Danone. I 1994 blev dette navn forenklet: Navnet på selskabet blev Danone.
 • Det Hollandske selskab Numico, der indtil 1997 blev kendt som fødevarevirksomheden Nutricia, blev opkøbt i 2007.
 • Den Russiske Uni Milk Group blev opkøbt i 2010
 • I 2012 blev Wockhardt Groups fødevarevirksomheder i Indien opkøbt.
 • I 2013 blev der dannet en strategisk alliance med det Kinesiske selskab Mengliu. Dette selskab er førende på markedet for friske mejeriprodukter i Kina.
 • Det Amerikanske fødevarefællesskab White Wave Foods blev opkøbt i 2017. På tidspunktet for denne erhvervsvirksomhed erhvervet Danone også det Belgiske selskab Alpro. Danone betalte ca. 11 mia. EUR i forbindelse med overtagelsen af White Wave Foods. På grund af denne overtagelse opnår Danone nu mindst og fjerdedel af sit samlede salg i Nordamerika.

Disse typer for offentlige opkøb og samarbejde kan have en stærk indvirkning på virksomhedens resultater. Når man investerer i Danone, er det muligt at holde øje med disse tidligere overtagelser.

Stigende overskud som følger af stigende efterspørgsel for babymad

Takket være en stærk efterspørgsel efter babymad i Kina steg Danones fortjeneste i 2018. Efterspørgslen efter babymad stiger som følger af den stigende fødselstal i Kina. Desuden nyder Danone godt af, at den voksende Kinesiske middelklasse kan lide at købe produkter fra virksomheden. Denne stærke efterspørgsel imødegår den skuffende gennemførelse af yoghurt og mejeriafdelingen.

Kina er et vækstmarked, hvor flere og flere køber dyrere produkter. Det kan derfor være interessant at købe Danone aktier.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!