Hvordan kan du investere i Franske aktier?

At investere i Frankrig kan være meget tiltalende. Landet er mindre fokuseret på udenlandske lande og er derfor mindre afhængig af eksport end Tyskland. Men hvad er den bedste børsmægler til at købe Franske aktier? Og hvilke aktier er de mest interessante? I denne artikel kan du finde alle de oplysninger du har brug for.

Hvordan kan du investere i Frankrig mod lave transaktions gebyrer?

Før man begynder at investere i Frankrig, er det vigtigt at finde ud af, hvor man kan gøre det gunstigt. I denne artikel kan man læse direkte, hvordan man investerer i Frankrig.

Hvordan køber man Franske aktier billigt?

Vil du hellere købe de franske aktier rent fysisk? Så er det tilrådeligt at gøre det på en fordelagtig børsmægler. Transaktionsgebyrerne, som børsmæglere opkræver for udenlandske aktier, kan variere meget. En billig sted, hvor man kan investere i Franske aktier uden at betale kommission, er eToro. Brug knappen nedenfor direkte at åbne en konto hos denne børsmægler:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvordan investere man aktivt i Frankrig?

Hvis du er en meget aktiv trader, kan du bytte Franske aktier gennem CFD'er. Med en CFD kan du spekulere på prisstigninger og fald. Et godt sted for dette er PIus500. Brug knappen nedenfor at åbne en gratis demo konto:

Der tabes penge på 86% af CFD-detailkontiene.

Tip: Klik her for at se åbningstiderne for den Franske børs.

Hvad er de bedste Franske aktier?

Har du lyst til at vide, hvad de bedste Franske aktier er? Desværre er det svært at svare på. For eksempel investerer nogle mennesker for at opbygge en stabil udbytteindkomst, mens andre investerer for at opnå en høj pris gevinst.

Vi kan imidlertid vise, hvilke Franske aktier der er mest populære blandt investorer:

  1. Total
  2. Danone
  3. Sanofi
  4. LVMH
  5. L'Oreal
  6. Orange
  7. Novacyt
  8. Airbus
  9. Axa

Popularitet alene er ikke en god grund til at købe visse Franske aktier. Det er tilrådeligt at undersøge virksomheden godt, før der åbnes en investering ved at købe aktierne. Undersøg f.eks. virksomhedens fremtidige planer og sammenligner virksomheden med konkurrenter inden for industrien.

Hvad skulle man være opmærksom på når man investerer i Frankrig?

Det er vigtigt at holde øje med den Franske økonomi, når man investerer i Frankrig. Franske virksomheder sælger mange af deres produkter på hjemmemarkedet. Når økonomien ikke klarer sig godt, rammes mange Franske virksomheder straks hårdt. Selvfølgelig er dette mindre tilfældet for multinationale virksomheder, der sælger de fleste af deres produkter i udlandet.

Franske virksomheder bruger normalt euroen. Det betyder, at eurokursen også kan påvirke dine investeringer. Dette er naturligvis især tilfældet, når du investerer i en anden valuta end euroen. Prisen på euroen påvirker imidlertid også, i hvor høj grad Frankrig kan konkurrere med andre udenlandske virksomheder. Smarte investorer holder derfor nøje øje med eurokursen.

Hvordan kan du investere i CAC 40-indekset?

Aktierne er noteret i Frankrig på Euronext i Paris. Som investor kan det være meget vigtigt at beslutte, hvilken aktie du bør købe. Ved at investere dine penge i en fond behøver du ikke længere at træffe denne beslutning. Desuden kan De begrænse de sektorspecifikke risici ved at sprede Deres investeringer så meget som mulig i forhold til andre produktkategorier.

Hvis man ønsker at investere i den Franske økonomi, er det bedst på købe og ETF på CAC40. CAC40 inkluderer de 40 største Franske virksomheder. Virksomhedens vægt i indekset hænger sammen med virksomhedens størrelse. De bør derfor se nøje på, hvilke virksomheder der udgør størstedelen af indekset.

Et godt sted hvor du kan investere i CAC 40-indekset, er DEGIRO. I DEGIRO kan man handle gratis i de fonde, der er opført under udvælgelsen af kerne fonde. Brug knappen nedenfor direkte at åbne en konto hos DEGIRO:

Tip: prøv at handle gratis med en demo!