Hvordan kan du investere i Franske aktier?

At investere i Frankrig kan være meget tiltalende. Landet er mindre fokuseret på udenlandske lande og er derfor mindre afhængig af eksport end Tyskland. Men hvad er den bedste børsmægler til at købe Franske aktier? Og hvilke aktier er de mest interessante? I denne artikel kan du finde alle de oplysninger du har brug for.

Hvordan kan du investere i Frankrig mod lave transaktions gebyrer?

Før man begynder at investere i Frankrig, er det vigtigt at finde ud af, hvor man kan gøre det gunstigt. I denne artikel kan man læse direkte, hvordan man investerer i Frankrig.

Hvordan køber man Franske aktier billigt?

Vil du hellere købe de franske aktier rent fysisk? Så er det tilrådeligt at gøre det på en fordelagtig børsmægler. Transaktionsgebyrerne, som børsmæglere opkræver for udenlandske aktier, kan variere meget. En billig sted, hvor man kan investere i Franske aktier uden at betale kommission, er eToro. Brug knappen nedenfor direkte at åbne en konto hos denne børsmægler:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvordan investere man aktivt i Frankrig?

Hvis du er en meget aktiv trader, kan du bytte Franske aktier gennem CFD'er. Med en CFD kan du spekulere på prisstigninger og fald. Et godt sted for dette er PIus500. Brug knappen nedenfor at åbne en gratis demo konto:

Der tabes penge på 82% af CFD-detailkontiene.

Tip: Klik her for at se åbningstiderne for den Franske børs.

Hvad er de bedste Franske aktier?

Har du lyst til at vide, hvad de bedste Franske aktier er? Desværre er det svært at svare på. For eksempel investerer nogle mennesker for at opbygge en stabil udbytteindkomst, mens andre investerer for at opnå en høj pris gevinst.

Vi kan imidlertid vise, hvilke Franske aktier der er mest populære blandt investorer:

 1. Total
 2. Danone
 3. Sanofi
 4. LVMH
 5. L'Oreal
 6. Orange
 7. Novacyt
 8. Airbus
 9. Axa

Popularitet alene er ikke en god grund til at købe visse Franske aktier. Det er tilrådeligt at undersøge virksomheden godt, før der åbnes en investering ved at købe aktierne. Undersøg f.eks. virksomhedens fremtidige planer og sammenligner virksomheden med konkurrenter inden for industrien.

Hvad skulle man være opmærksom på når man investerer i Frankrig?

Det er vigtigt at holde øje med den Franske økonomi, når man investerer i Frankrig. Franske virksomheder sælger mange af deres produkter på hjemmemarkedet. Når økonomien ikke klarer sig godt, rammes mange Franske virksomheder straks hårdt. Selvfølgelig er dette mindre tilfældet for multinationale virksomheder, der sælger de fleste af deres produkter i udlandet.

Franske virksomheder bruger normalt euroen. Det betyder, at eurokursen også kan påvirke dine investeringer. Dette er naturligvis især tilfældet, når du investerer i en anden valuta end euroen. Prisen på euroen påvirker imidlertid også, i hvor høj grad Frankrig kan konkurrere med andre udenlandske virksomheder. Smarte investorer holder derfor nøje øje med eurokursen.

Hvordan kan du investere i CAC 40-indekset?

Aktierne er noteret i Frankrig på Euronext i Paris. Som investor kan det være meget vigtigt at beslutte, hvilken aktie du bør købe. Ved at investere dine penge i en fond behøver du ikke længere at træffe denne beslutning. Desuden kan De begrænse de sektorspecifikke risici ved at sprede Deres investeringer så meget som mulig i forhold til andre produktkategorier.

Hvis man ønsker at investere i den Franske økonomi, er det bedst på købe og ETF på CAC40. CAC40 inkluderer de 40 største Franske virksomheder. Virksomhedens vægt i indekset hænger sammen med virksomhedens størrelse. De bør derfor se nøje på, hvilke virksomheder der udgør størstedelen af indekset.

Et godt sted hvor du kan investere i CAC 40-indekset, er DEGIRO. I DEGIRO kan man handle gratis i de fonde, der er opført under udvælgelsen af kerne fonde. Brug knappen nedenfor direkte at åbne en konto hos DEGIRO:

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Hvordan kan man købe Carrefour aktier?

Har du lyst til at investere i Carrefour ? Ved at købe Carrefour aktier investerer du i Europas største detailvirksomhed. Men hvordan opstod Carrefour, og hvordan udvikler aktiekursen sig? På denne side finder du alle de informationer, du skal bruge for at købe Carrefour aktier.

Hvor kan man købe eller investere i Carrefour-aktier?

En investering i en kæde som Carrefour kan være interessant. En stor fordel ved supermarkeder er, at folk altid bliver ved med at spise, selv i økonomisk dårlige tider. Som følge heraf kollapser supermarked aktier ofte mindre under en økonomisk krise. Ikke mindre, selv når du køber Carrefour aktier, skal du nøje analysere virksomhedens stærke og svage sider.

Har du lyst til at købe eller investere i Carrefour aktier? Oversigten nedenfor viser dig en liste over de mest betroede og brugervenlige børsmæglere, som du kan bruge til at investere eller handle i Carrefour-aktier.

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er aktiekursen for Carrefour lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Carrefour? Grafen nedenfor viser, hvordan Carrefours aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Carrefour:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Carrefour.

Analyse af Carrefour:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Carrefour-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Carrefour-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Carrefour de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Carrefour gøre i 2023?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Carrefour vil gøre i 2023 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Carrefour, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om virksomheden Carrefour

Carrefour SA, der er baseret i Frankrig, er hovedsageligt aktiv i detailsektoren. Dets Franske navn betyder “korsvej”. Carrefour driver et netværk af hypermarkeder, supermarkeder, dagligvarebutikker, cash-and-carry-grossister, e-handels tjenester og hard discount butikker.

Ved udgangen af 2018 ejede Carrefour 1.384 hypermarkeder med Carrefour som varemærke. Det ejer også 3.319 supermarkeder med mærkenavnene Market og Bairro ved udgangen af 2018. Andre aktiviteter i 2018 omfatter administration af et netværk af 7.029 dagligvarebutikker, 1.379 Cash&Carry butikker, grossister og butikker, der sælger elektronik.

Fordi Carrefour driver forskellige typer butikker og ejer forskellige mærkenavne, kan en investering i virksomheden være særlig interessant. Når du køber Carrefour aktier, bliver du straks medejer af alle disse virksomheder.

Carrefour er nummer 1 og nummer 2

Carrefour er aktiv i mere end 30 lande. Carrefour er nummer 1 i Europa og nummer 2 på verdens plan. Den vigtigste del af virksomhedens omsætning opnås i Frankrig (46,9%). Resten af omsætningen opnås i Europa (27,7%), Latinamerika (18,2%) og Asien (7,2%). Denne geografiske spredning gør Carrefour til en mere interessant investering.

Fordi Carrefour ikke kun er aktiv i Europa, er risikoen mindre. Salgets fokus er klart i Europa, men nye vækstmarkeder kan føre til yderligere vækst i fremtiden. Dette kan være en god grund til at investere i Carrefour ved at købe deres aktier.

Carrefours historie

Carrefour-gruppen blev grundlagt i 1958. De tre Franske grundlæggere havde deltaget i en række detail seminar i USA. I 1960 blev den første lokale butik åbnet i Frankrig, i byen Annecy. Denne første butik lå tæt på en korsvej.

Det første (Europæiske) hypermarked blev åbnet i 1963 i Sainte-Genevíève-des-Bois. Et hypermarked er et stormagasin og et stort supermarked i ét.

I april 1976 startede Carrefour med produits libres. Carrefour solgte 50 fødevarer som olie, pasta og kiks i umærkede pakker. Prisen på disse umærkede fødevarer er meget lavere, hvilket gør dem til en attraktiv mulighed for den prisbevidste forbruger.

Carrefour fusionerede i 1989 med Promodès, et selskab, der dengang var kendt som Continent. Denne gruppe af Franske detailhandlere var en af hoved konkurrenterne på det Franske marked.

I dag fokuseret Carrefour på foranstaltninger til bedre spisning. Eksempelvis har virksomheden fokus på at reducere madspild og udvikle økologiske produkter. Tror du, at disse socialt ansvarlige forretningsstrategier kan bidrage til at opnå bedre resultater? Så kunne det være interessant at købe Carrefour aktier.

Risici ved at investere i Carrefour

Aktie Markedsanalytikere er ikke udelukkende optimistiske med hensyn til Carrefour aktien. Ifølge de seneste tal falder Carrefours markedsandel ikke yderligere. Det er dog ikke nok til, at analytiker er optimistisk. Analytikerne nævner følgende risici:

Virksomheden har i årevis lidt under dårlige markedsforhold. Antallet af kunder er faldende. Desuden er præstationen i non-food-segmentet skuffende.

Som følge af at operere i mange lande lider virksomheden af valutaudsving.

At købe Carrefour aktier er derfor bestemt ikke uden risiko.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Hvordan kan man købe Total aktier?

Total er et af de større globale olieselskaber. Dette Franske firma forsøger også at finde mere energieffektive alternativer. I denne analyse af Total læser du alt, hvad du skal vide, før du investerer i virksomheden. På denne side kan du også nemt se, hos hvilke mæglere du kan købe Total aktier mod lave gebyrer. Er du nysgerrig efter den seneste pris på virksomheden? Du kan også finde Totals nuværende aktiekurs her.

Hvor kan man købe eller investere i Total-aktier?

Har du lyst til at købe eller investere i Total aktier? Oversigten nedenfor viser dig en liste over de mest betroede og brugervenlige børsmæglere, som du kan bruge til at investere eller handle i Total-aktier.

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er aktiekursen for Total lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Total? Grafen nedenfor viser, hvordan Totals aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Total:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Total.

Analyse af Total:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Total-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Total-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Total de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Total gøre i 2023?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Total vil gøre i 2023 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Total, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Hvordan kan du købe Total aktier?

Har du tillid til det Franske olieselskab Total, og vil du købe Total-aktier? I denne del af artiklen vil vi diskutere, hvordan du kan begynde at investere i Total-aktier som nybegynder.

Du køber Franske aktier som Total hos en online børsmægler. En børsmægler er en virksomhed, der gør det muligt at købe og sælge aktier. Kunne du tænke dig at vide, hos hvilken børsmægler du kan investere i aktier? Så tag et kig på vores oversigt over bedste børsmæglere:

Efter du har oprettet en konto hos en børsmægler, kan du nemt finde aktien ved at bruge søgefeltet. Udfyld virksomhedens navn (Total) og brug købsknappen for at åbne en aktieposition. Når du vil investere i Total har du normalt to muligheder:

 • Marked ordre: med en markedsordre køber du aktien direkte til den nuværende pris.
 • Limit ordre: med en limit ordre køber du aktien til en fast pris.

Selv efter du har købt Total aktier, er det vigtigt at holde øje med situationen. Overvåg for eksempel olieprisen og se, hvordan olieproducenten klarer sig i forhold til konkurrenten. Har du tjent nok med din investering i Total? Så kan det være klogt at tage sin fortjeneste ved at sælge aktierne.

Om virksomheden Total

Total er et stats uafhængigt olieselskab. Virksomheden har hovedkontor i Paris og har produceret olie og gas i næsten et århundrede. Inden for olie og gasproduktion er Total den fjerdestørste virksomhed i verden. I dag er Total også aktiv inden for vedvarende el og energi..

Analyse af Total aktier

Før du investerer i Total aktier, er det vigtigt at analysere aktien nøje. Først og fremmest er det vigtigt at huske, at prisen på Total er stærkt forbundet med prisen på råolie olie. Når prisen på råolie stiger, kan virksomheden tjene mere. Totals aktiekurs og prisen på råolie har derfor en positiv sammenhæng. Det siger sig selv, at Totals forretningsdrift også spiller en vigtig rolle i den ultimative kursudvikling på aktien.

Det er også klogt at studere Totals grønne energipolitik nøje. I fremtiden vil fossile brændstoffer blive mindre og mindre populære. Først når Total kommer med nye innovationer, vil de være i stand til at fastholde en stærk position i en fjern fremtid. Tror du på, at det vil lykkes Total at følge med tiden? Så kan du bestemt overveje at købe Total-aktier.

Det er også vigtigt at holde godt øje med den politiske situation. Tænk for eksempel på forholdet mellem Total og Iran. I Iran kan vi finde den tredjestørste gasreserve i verden. Spændinger i regionen kan så have en negativ indvirkning på virksomhedens resultater.

På længere sigt forventes efterspørgslen efter olie at fortsætte med at stige. Efterhånden som økonomien vokser, stiger efterspørgslen efter energi. Hvis efterspørgslen stiger med lige udbud, vil dette have en positiv effekt på den samlede aktiekurs på lang sigt. Det er vigtigt at tage alle disse faktorer i betragtning, før du køber Total-aktier.

Stryker af Total aktier

Inden du begynder at købe Total aktier, vil du sikkert gerne vide, hvad virksomhedens styrker er. En god pointe ved Total er, at produktionen er godt spredt over forskellige regioner. En del af råolien producerer for eksempel i Nigeria og en anden del i Norge, hvilket begrænser produktions risici. Trods alt kan problemer i en region løses i en anden.

En anden stærk pointe ved Total aktien er, at de er fremragende til at anvende de nyeste teknikker, som gør dem i stand til at arbejde effektivt. Som følge heraf er det mindre sandsynligt, at Total-aktien falder i værdi, når efterspørgslen efter olie falder. De kan absorbere en del af det tabte overskud ved at spare omkostninger.

Totals konkurrenter

Det er vigtigt at holde godt øje med Totals konkurrenter. Sammenlign hvordan Total klarer sig sammenlignet med sine konkurrenter. På den måde sikrer du dig, at du køber den rigtige aktie. Men hvad er Totals største konkurrenter?

 • Royal Dutch Shell: Royal Dutch Shell er Totals største konkurrent.
 • ExxonMobil er baseret i Amerika og opnår også en enorm omsætning.
 • BP er en UK baseret virksomhed med en betydelig årlig omsætning.
 • Chevron fungerer ikke så godt som Total og er beliggende i USA.

Samarbejde

Samarbejde er altid vigtigt for en virksomhed. De kan være en god kilde til information og kan generere yderligere indtægter. Total arbejder i øjeblikket med Samsung og forsyner dem med olie til den kemiske sektor. Virksomheden har også arbejdet med PSA i mere end 50 år: Total er den eneste leverandør af smøremiddel til PSA’s fabrikker. Nye samarbejder kan booste Totals aktiekurs. Før du køber Total aktier, er det smart at undersøge de fremtidige planer for Total.

Historien om Total

CFP (Compagnie Française des Pétroles) blev oprettet i 1924. Olien blev derefter produceret i Mellemøsten. Gennem årene er Total blevet et velkendt navn i den internationale verden. I 1985 blev navnet på virksomheden CFP Total ændret til Total i 1991. I dag er Total aktiv i mere end 130 lande.

Total og bedre energi

Totals medarbejdere er alle forpligtet til at generere bedre energi. Deres service og produkter hjælper kunder over hele verden. Totals produkter skal være sikre, effektive og effektive. Total ønsker at give mennesker over hele verden billig, pålidelig og ren energi. Virksomhedens mål er derfor at blive både den mest ansvarlige og den vigtigste leverandør af energi.

Total ønsker at fortsætte med at vokse

Total sigter mod at øge den samlede olie og gasproduktion med 5% hvert år frem til 2022. I 2017 steg olie og gasproduktionen med mere end 20%. Virksomheden starter løbende nye projekter. Tror du, at Totals nye projekter vil bidrage til fremtidige driftsresultater? I så fald kan det være klogt at købe Total aktier.

Hvordan kan man købe Vivendi aktier?

Vivendi er et stort Fransk konglomerat, der omfatter mange virksomheder. I øjeblikket er virksomheden primært aktiv i musik og tv-branchen. Overvejer du at købe Vivendi-aktier? Inden der investeres i Vivendi, er det vigtigt at undersøge, i hvilke sektorer virksomheden er aktiv. Dette giver dig mulighed for at afgøre, om en investering er interessant. På denne side kan du også se den aktuelle Vivendi aktiekurs.

Hvor kan man købe eller investere i Vivendi-aktier?

Vivendi er mere end en virksomhed: det er en samling af virksomheder! Før du køber Vivendi aktier, er det derfor klogt at undersøge, hvordan de underliggende dele klarer sig.

Har du lyst til at købe eller investere i Vivendi aktier? Oversigten nedenfor viser dig en liste over de mest betroede og brugervenlige børsmæglere, som du kan bruge til at investere eller handle i Vivendi-aktier.

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er aktiekursen for Vivendi lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Vivendi? Grafen nedenfor viser, hvordan Vivendis aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Vivendi:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Vivendi.

Analyse af Vivendi:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Vivendi-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Vivendi-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Vivendi de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Vivendi gøre i 2023?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Vivendi vil gøre i 2023 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Vivendi, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om virksomheden Vivendi

Vivendi er et massemedie konglomerat baseret i Paris (dets hovedkvarter). Virksomheden har aktiviteter inden for film, videospil, tv, musik, video hosting og er desuden udgiver af bøger.

Vivendi består derfor af en samling af medievirksomheder, der alle er involveret i at skabe, producere og distribuere underholdning. Vivendi ejer halvtreds music labels, som de genererer et stabilt cash flow med. En anden kendt forretningsenhed er Canal+ koncernen, som er aktiv i mange lande. Virksomheden er hovedsageligt aktiv i Frankrig, Afrika, Vietnam, Polen og Myanmar.

Oprindelsen af Vivendi

I 1853 var der vand selskabet Compagnie Générale des Eaux (CGE). Virksomheden havde koncessioner til at levere vand i Lyon og senere i Paris, Nantes og Venedig plus Porto. I 1976 udvidede CGE sine aktiviteter ved at overtage flere virksomheder. Disse omfattede transporttjenester, byggefirmaer, fast ejendom og også affaldshåndtering. Endelig blev Compagnie Générale d’Entreprises Automobiles (CGEA) også opkøbt.

Canal+

I 1983 var CGE med til at stifte Canal+, som blev den første betalingskanal på fransk tv. I 1990’erne udvidede virksomheden yderligere til medier og telekommunikation. Inden for denne sektor foretog de flere opkøb for at vokse yderligere. I 1998 (da det franske telemarked blev dereguleret) blev Vivendi Universal og Vivendi Environnement splittet.

Oprettelse af “Vivendi”

Navnet blev ændret til Vivendi i 1998. Efterfølgende blev alle ejendoms- og byggefirmaer solgt. Vivendi fusionerede med blandt andre Maroc Telecom og NetHold. Herefter kunne de lancere digitale kanaler i Spanien, Polen, Italien, Skandinavien, Belgien og også i Holland. I 1999 fusionerede virksomheden med Pathé, en aftale til en værdi af 2,6 milliarder ifølge Wall Street Journal. De dele, der ikke var attraktive for Vivendi, blev solgt til Fornier, som efterfølgende skiftede navn til PaPathéthe.

De nuværende forretningsenheder

Virksomheden fokuserer på digital underholdning. Det er essentielt for virksomheden at udvikle synergier mellem de forskellige virksomheder og lade dem vokse sammen. Det er en udfordring for bestyrelsen og den daglige ledelse af koncernen.

Canal + Group

Canal + er førende inden for betalings-tv i Frankrig. Det er en international producent og distributør af tv-serier og film. Vivendi er eneejer af Canal +.

Universal Music Group

Sammen med Warner Music og Sony Music, Universal Music Group hører til de tre bedste pladeselskaber i verden.

Havas

Havas er en af de største reklame og kommunikationsvirksomheder i verden. Vivendi ejer 95 procent af alle aktier.

Gameloft

Mobilspil og downloads er virksomhedens kerneforretning. Hvert år er der mere end en milliard downloads af deres spil.

Editis

Dette er et Ffransk forlag, der blev opkøbt for 900 millioner Euro i 2019. Virksomheden er et af de største forlag i Frankrig.

Vivendi Village

Vivendi Village er en lille gruppe af virksomheder, der leverer live og digital underholdning.

Vivendi Ticketing

Vivendi Ticketing er specialist i distribution af billetter til live-begivenheder, sportsbegivenheder og kulturelle begivenheder. Virksomheden er aktiv i England, Frankrig og USA. De behandler fyrre millioner billetter årligt. Virksomheden er også aktiv for sine søsterselskaber, hvor den sælger billetter til kunstnere fra Universal Music Group.

En samling af virksomheder!

At Vivendi er aktiv på flere fronter inden for underholdnings sektoren skaber synergifordele, der kan være til gavn for virksomhedens resultater. Derudover ved de, hvordan man laver smarte overtagelser og vokser derfor længere og længere. Tror du, de vil fortsætte med at træffe smarte beslutninger i fremtiden? I så fald kunne det være interessant at købe Vivendi aktier.

En investering i Vivendi er mere stabil end en investering i én bestemt musikproducent. Virksomheden Vivendi investerer jo i et udvalg af forskellige virksomheder, så de dårlige resultater i en sektor kan opvejes af gode resultater i en anden.

Hvordan kan man købe Ubisoft aktier?

Ubisoft er en kendt udvikler af computerspil. Studiet blev engang startet af fem brødre og voksede fra Frankrig til en international virksomhed med mange filialer over hele verden. Ved at investere i Ubisoft investere du direkte i en af de største virksomheder i spilindustrien. Men hvad er den bedste måde at købe Ubisoft aktier på? Og hvad er den nuværende aktiekurs på Ubisoft aktien? På denne side kan du læse alt om det!

Hvor kan man købe eller investere i Ubisoft-aktier?

Har du lyst til at købe eller investere i Ubisoft aktier? Oversigten nedenfor viser dig en liste over de mest betroede og brugervenlige børsmæglere, som du kan bruge til at investere eller handle i Ubisoft-aktier.

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er aktiekursen for Ubisoft lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Ubisoft? Grafen nedenfor viser, hvordan Ubisofts aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Ubisoft:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Ubisoft.

Analyse af Ubisoft:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Ubisoft-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Ubisoft-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Ubisoft de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Ubisoft gøre i 2023?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Ubisoft vil gøre i 2023 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Ubisoft, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Er det klogt at købe Ubisoft aktier?

Før du kan beslutte dig for, om det er smart at købe Ubisoft aktier, er det tilrådeligt at undersøge spilmarkedet nøje. Spil bliver mere og mere komplekse, og de store spil selskaber konkurrerer om gamerens opmærksomhed. Ubisoft skal derfor konstant udgive nye, kreative titler for fortsat at præstere godt.

At investere i spillemarkedet kunne være en god idé: i 2025 forventes hele markedet at være det til en værdi af over 250 milliarder USD. Markedet vokser stadig stærkt, og flere og flere mennesker bliver fantastiske gamere. Gaming er derfor ikke længere kun noget for nørder.

Før du investere i Ubisoft, bør du undersøge, hvordan virksomheden klarer sig i forhold til konkurrenterne. På den måde kan du afgøre, om det er smart at købe Ubisoft aktier.

Om virksomheden Ubisoft

Det Franske firma Ubisoft Entertainment hed tidligere Ubisoft. Denne store virksomhed er en udvikler og udgiver af computerspil. Dette firmas hovedkontor ligger i Montreuil. Størrelsesmæssigt er denne uafhængige virksomhed den tredjestørste udgiver af computerspil i Europa og den tredjestørste i USA. I verden, hvis Japan er ekskluderet, er det den fjerdestørste virksomhed i spilindustrien. Virksomheden har 20 afdelinger i 16 lande.

En virksomhed med mange udviklingsstudier og filialer

Ubisoft Entertainment har udviklingsstudier og afdelingskontorer i Rotterdam, London, Paris, Abu Dhabi, Barcelona, Odessa, San Francisco, Shanghai, Singapore og andre. Hvert år etableres eller erhverves nye udviklingsstudier og filialer.

Tror du, at denne internationale ekspansion vil bidrage til Ubisofts succes? I så fald kan det være smart at købe Ubisoft aktier.

Ny undersøgelse af præstations opsamling i Toronto

Det nye præstations opsamling studie, som åbnede i 2012, dækker et areal på 750 kvadratmeter. Mange computerspil blev udviklet i dette studie. Teknologien udvikler sig konstant, hvorfor et nyt, ultramoderne studie blev åbnet i 2019. Dette nye studie gør det muligt at opnå et højere kvalitetsniveau. Endnu flere spændende og bedre spil kan skabes til gamere.

Historien om Ubisoft Entertainment

Virksomhedens historie begynder i 1986, da fem brødre grundlagde virksomheden Ubisoft. Virksomheden var beliggende i byen Carentoir i Frankrig. Brødrene gik straks i gang med at udvikle computerspil, og der blev indgået aftaler med andre computerspil udviklere. Gennem aftaler med virksomheder som Electronic Arts kunne brødrene distribuere de computerspil, de udviklede, i hele Frankrig.

I slutningen af 90’erne lykkedes det Ubisoft at sælge spillene i andre lande. Computerspillene blev solgt i Tyskland, Storbritannien og USA.

Redstorm Entertainment, en succesrig Amerikansk udgiver af computerspil, blev en del af Ubisoft i 2000. Navnet på det Franske firma blev Ubisoft Entertainment.

Det første spil af Ubisoft

Det første officielle spil udgivet af Ubisoft var Zombi. Zombi er et overlevelses-gyserspil i førsteperson, hvilket betyder, at du ser direkte gennem øjnene på den centrale helt. Spillet foregår i London, hvor du skal overleve et zombie udbrud.

Vækst med Red Storm

Virksomheden Ubisoft er vokset ved at overtage andre parter. Et eksempel på en udvikler, de købte, var Red Storm Entertainment. I 2000 blev denne virksomhed en del af Ubisoft. Spil, der efterfølgende blev udviklet, omfatter Tom Clancy’s Splinter Cell og Prince of Persia.

Det er klogt at holde et vågent øje med eventuelle overtagelser fra Ubisoft virksomheden. Hvis du mener, at en overtagelse bidrager positivt til virksomhedens resultater, kan det være klogt at købe Ubisoft aktier.

Hvordan kan man købe Peugeot Citroën aktier?

Peugeot er et uundværligt Fransk bilmærke. Historien om denne familievirksomhed går tilbage til 1810. Ikke desto mindre har de fulgt med tiden, og virksomheden har interessante planer for fremtiden. At købe Peugeot Citroën aktier kan derfor være en interessant investering. I denne artikel kan du læse, hvor du skal investere i Peugeot & tage et kig på den seneste aktiekurs.

Hvor kan man købe eller investere i Peugeot-aktier?

Peugeot Citroën reagerer på energiomstillingen ved at lancere nye elbiler. Virksomheden har også en ambitiøs plan, hvormed de håber at erobre det Amerikanske marked. Tror du, det vil lykkes denne Franske virksomhed at erobre nye markeder?

Har du lyst til at købe eller investere i Peugeot aktier? Oversigten nedenfor viser dig en liste over de mest betroede og brugervenlige børsmæglere, som du kan bruge til at investere eller handle i Peugeot-aktier.

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er aktiekursen for Peugeot lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Peugeot? Grafen nedenfor viser, hvordan Peugeots aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Peugeot:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Peugeot.

Analyse af Peugeot:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Peugeot-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Peugeot-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Peugeot de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Peugeot gøre i 2023?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Peugeot vil gøre i 2023 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Peugeot, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Er det smart at investere i Peugeot Citroën?

Afhængigt af det økonomiske klima kan det bestemt være interessant at investere i Peugeot Citroën aktier. En stærk side ved virksomheden er dens forskellige strategiske partnerskaber. De arbejder f.eks. med Ericsson at sætte 5G-køretøjer op og med Tata Motors også at kunne sælge køretøjer i Indien.

Virksomheden har opbygget en stærk position i Frankrig og Europa og opnår stabile resultater. Det er naturligvis tilrådeligt at holde godt øje med den generelle økonomiske situation: Når økonomien ikke klarer sig godt, køber folk færre biler, og det kan så være klogt at vente med at købe Peugeot Citroën-aktier.

Efterhånden som virksomheden spreder sine risici mere og mere, bliver en investering i virksomheden stadig mere attraktiv. For eksempel har Peugeot Citroën opbygget en stærk position i Kina og i Sydøstasien, som er stærke vækstmarkeder. Det er også godt at nævne, at virksomheden innoverer godt og for eksempel arbejder med elbiler. En veltimet investering i Peugeot Citroën aktier kan derfor slå godt ud.

Om virksomheden Peugeot

Peugeot har produceret biler i mange år. Peugeot er en del af PSA-koncernen, som også omfatter mærkerne DS, Citroën, Opel og Vauxhall. Peugeot er PSA’s største mærke. PSA er noteret på Euronext i Paris og indgår også i CAC 40-indekset.

I 2016 annoncerede PSA sine planer om at udvide betydeligt ved at opkøbe andre bilproducenter. De ønsker også at komme ind på nye markeder ved at udvide til Indien, Amerika, Canada og Asien. Virksomheden har hovedkvarter i Paris, hvorfra der skal køres salg af knap fire millioner biler. Det gør den til den tredje største bilproducent i Europa lige efter Renault.

Peugeots historie

Peugeot startede som en familievirksomhed i 1810 med produktion af kaffemøller og cykler. I 1858 føjede de løven til Peugeots logo og i 1889 blev Peugeots første bil produceret: en damp trehjulet cykel. I 1896, efter en familiestrid, blev bilafdelingen oprettet. Peugeot er helt klart et bilmærke, der har eksisteret længe.

Internationale priser

Peugeot har modtaget adskillige internationale priser for sine køretøjer: For eksempel var Peugeot bilen Årets Bil i Europa. Peugeot har også udviklet bilen med det laveste CO2-udslip i Europa. Peugeot er derfor et pålideligt mærke, hvis ældre modeller fra 1960’erne stadig kører i Afrika og Cuba.

Er du sikker på, at de nye biler også vil være meget pålidelige? I så fald kan du bestemt overveje at investere i Peugeot. Foretag først en god analyse af konkurrenterne for at afgøre, om investering i Peugeot faktisk er den rigtige beslutning.

El og hybridbiler

Peugeot er ikke blind for verdens trends, og de er derfor begyndt at udvikle hybridbil modeller. Virksomheden producerer også fulde elbiler, der yderligere reducerer CO2-udledningen.

El-kørsel er bedre for miljøet, og forbrugernes efterspørgsel efter elbiler er stigende. På grund af diesel skandalen (fra Volkswagen) miljøvenlig kørsel tog ekstra fart, især nu hvor mange virksomheder ikke længere tillader dieselbiler i deres flåde.

Tror du, at Peugeot vil kunne vokse yderligere med de energieffektive modeller? I så fald kan det være klogt at købe Peugeot aktier.

Peugeots ambitioner

PSA annoncerede i 2019, at de vil vende tilbage til Amerika i 2026. Målet er sat, men det vil selvfølgelig kræve en del forberedelse. Med ankomsten af nye modeller vil der også være flere muligheder for en god start. Hvis det lykkes Peugeot at få fodfæste i Amerika, vil de kunne opnå højere profit. Så kan Peugeot-aktien stige. Dette kan derfor være en god grund til at investere i Peugeot ved at købe aktierne.

Batterier og Total-Peugeot joint venture

Peugeot og Total vil arbejde sammen om at producere batterier til elbiler. Denne beslutning blev taget i januar 2020 og kunne bestemt være et smart strategisk træk. Total har masser af viden og tilstrækkelige ladepunkter til elbiler. I 2030 er målet at producere en million batterier, som mange elbiler kan produceres med.

Total ønsker at investere 5 milliarder i programmet og i 2021 vil de starte et pilotanlæg i Frankrig, hvor der skal investeres 200 mio. Totals andel i selskabet skal falde fra halvdelen til en tredjedel. Tror du, at dette samarbejde vil bidrage til Peugeots resultater? I så fald kan det være klogt at købe Peugeot aktier.

Hvordan kan man købe Michelin aktier?

Næsten alle kender Michelin fra de såkaldte Michelin stjerner, der tildeles restauranter af høj kvalitet. Dette er dog ikke virksomhedens vigtigste indtægtskilde: Michelin tjener mange penge på at sælge dæk. I denne artikel vil vi diskutere, hvordan og hvor man kan købe Michelin aktier. Du finder også den nuværende aktiekurs for virksomheden Michelin.

Hvor kan man købe eller investere i Michelin-aktier?

Har du lyst til at købe eller investere i Michelin aktier? Oversigten nedenfor viser dig en liste over de mest betroede og brugervenlige børsmæglere, som du kan bruge til at investere eller handle i Michelin-aktier.

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er aktiekursen for Michelin lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Michelin? Grafen nedenfor viser, hvordan Michelins aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Michelin:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Michelin.

Analyse af Michelin:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Michelin-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Michelin-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Michelin de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Michelin gøre i 2023?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Michelin vil gøre i 2023 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Michelin, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om virksomheden Michelin

Michelin er en af de største dækproducenter i verden og er stadig familieejet. Takket være denne smarte konstruktion har denne familievirksomhed været i stand til at tiltrække store mængder kapital. Hovedkontoret for denne Franske virksomhed er i Clermont-Ferrand.

Michelins historie

Michelin blev grundlagt i 1889 af brødrene Andre og Edouard Michelin. Brødrene gjorde virksomheden stor. For yderligere at udvide virksomheden blev de i 1934 ejere af Citroën, som blev

En mangesidet virksomhed

Michelin er en mangesidet virksomhed. Det gør mere end blot at producere dæk. Et eksempel på dette er virksomhedens rejseguider, som er udkommet siden 1900. Derudover er virksomheden kendt for de stjerner, den uddeler til restauranter i høj klasse.

Virksomhedens milepæle.

Virksomheden var flere gange de første til at komme med en bestemt type dæk. Nogle af virksomhedens milepæle var:

 • Det første udskiftelige cykeldæk (1891)
 • Det første gummidæk til biler (1895)
 • Det første komfort dæk til lastbiler (1926)
 • De første metalgitter forstærkede dæk (1936)

Michelins maskot

Virksomheden har en meget kendt maskot ved navn Bibendum. I dag er maskotten sammensat af bildæk, men i dag er han sammensat af cykeldæk. Denne maskot er afbildet i Michelin publikationer. For eksempel kan maskotten findes i det tomme blå område på virksomhedens vejkort.

Opkøb af Uniroyal Goodrich

I 1989 overtog Michelin den Amerikanske dækproducent Uniroyal Goodrich. Dette firma var den næststørste dækproducent i USA efter Goodyear. Forud for opkøbet betalte Michelin 0,9 mia. Derudover blev eksisterende gæld på 0,8 milliarder dollars overtaget. Dette opkøb styrkede virksomhedens position på det amerikanske marked for udskiftning af bildæk.

Kort og rejseguider udgivet af Michelin

Michelin har udgivet rejseguider siden 1900 og vejkort siden 1910. I starten udgav virksomheden kun vejkort og rejseguider over Frankrig. Nu udgiver den kort og guidebøger for næsten hele Europa og også for lande uden for Europa.

Hvorfor begyndte virksomheden at lave vejkort og rejseguider? Det gjorde de for at fremme salget af deres bildæk. Vej kortene og guidebøgerne stimulerede bil turismen, hvilket var gavnligt for dæk salget. Faktisk blev redigeringen af vejkort og rejseguider hurtigt uafhængig af dæk handelen.

Den røde guide udgivet af Michelin

Den årlige Røde Guide indeholder et udvalg af hoteller og restauranter. Den Røde Guide er bedst kendt for sine Michelin stjerner tildelt restauranter, der tilbyder fremragende køkken. For at blive tildelt stjernerne inspicerer omkring 70 inspektører omkring 50.000 restauranter i Europa hvert år.

Restauranter er begejstrede for disse stjerner, da en omtale i den røde guide er en garanti for kvalitet.

Dækproducenten lider under høje råvarepriser

I første halvdel af 2017 pressede høje råvarepriser Michelins overskud. For at fastholde resultatet måtte priserne hæves. De høje råvarepriser gav et tilbageslag på ikke mindre end 331 millioner euro. I andet halvår af 2017 var priserne på råvarer en smule faldende.

Inden du investere i Michelin, er det derfor klogt at se nærmere på, hvordan råvarepriserne udvikler sig. Undersøg hvilken råvarer er vigtige, og hvordan de påvirker aktiekursen. Sådan opnår du de bedste resultater med investeringer i Michelin.

Hvordan kan man købe Louis Vuitton (LVMH) aktier?

Næsten alle kender Louis Vuitton : Virksomhedens produkter er ofte forfalskede, og 18 % af alle falske produkter, der findes, bærer mærkenavnet. Virksomheden er børsnoteret som LVMH, fordi den også indeholder Moët & Chandon, som er en luksus champagne mager, og Hennessy, der er cognac producent. Vil du investere i det succesrige LVMH? I denne artikel vil vi diskutere, hvordan man bedst køber Louis Vuitton aktier.

Hvor kan man købe eller investere i Louis Vuitton-aktier?

Samlet set stiger forbruget mere og mere, og middelklassen kan godt lide den dyrere mode. Emerging markets, såsom Kina, har et voksende salgsmarked, som kan gavne virksomhedens rentabilitet. Virksomheden overtager også jævnligt andre luksusmærker: Et eksempel på dette er opkøbet af Tiffany & Co for et beløb på 16,2 mia.

Tror du, at Louis Vuittons strategi vil fortsætte med at skabe merværdi for aktionærerne i fremtiden?

Har du lyst til at købe eller investere i Louis Vuitton aktier? Oversigten nedenfor viser dig en liste over de mest betroede og brugervenlige børsmæglere, som du kan bruge til at investere eller handle i Louis Vuitton-aktier.

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er aktiekursen for Louis Vuitton lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Louis Vuitton? Grafen nedenfor viser, hvordan Louis Vuittons aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Louis Vuitton:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Louis Vuitton.

Analyse af Louis Vuitton:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Louis Vuitton-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Louis Vuitton-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Louis Vuitton de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Louis Vuitton gøre i 2023?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Louis Vuitton vil gøre i 2023 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Louis Vuitton, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om virksomheden Louis Vuitton

Louis Vuitton Malletier, almindeligvis forkortet til Louis Vuitton (LVMH), er et velkendt Fransk mærke, der fremstiller kufferter, tasker, tøj og tilbehør. En sand klassiker er Louis Vuitton taske fra 1932, og også legendarisk er monogrammet af dette tøjmærke introduceret af Georges Vuitton i 1996. Dette monogram består af bogstaverne L og V. flettet sammen mod en brun baggrund. Virksomhedens hovedkontor er i Paris.

Virksomhedens historie

I 1849 grundlagde håndværkeren Louis Vuitton virksomheden opkaldt efter ham. Han specialiserede sig i Paris i at lave håndtasker, kufferter og tilbehør. Virksomheden fusionerede i 1987 med champagne producenten Moët Chandon. Denne champagneproducent havde allerede overtaget cognac producenten Hennessy i 1975. Disse tre virksomheder udgør tilsammen holding gruppen Louis Vuitton Moët Hennessy. Virksomheden er noteret som LVMH på børsen i Paris.

Designeren Marc Jacobson, der var tilknyttet virksomheden som kunstnerisk leder i 16 år, var ansvarlig for virksomhedens tøjlinje og tilbehør. I 1997 blev en første dametøj kollektion designet af Jacobson lanceret. I 2000 blev en herretøj linje, også designet af Jacobson, lanceret.

Et ofte forfalsket mærke

Louis Vuitton har et billede som statussymbol. Derfor er det et af de mest forfalskede mærker i modeverdenen. I 2004 var 18 % af det verdensomspændende beslaglagte forfalskede tilbehør Louis Vuitton mærket tilbehør. Virksomheden beskæftiger særlige efterforsknings organer og advokater for at udrydde forfalskning. Krænkere retsforfølges gennem domstole rundt om i verden. 50 % af virksomhedens kommunikation budget bruges til at bekæmpe forfalskning af artikler produceret af virksomheden.

Moderselskabets overskud Louis går op i røg i 2020

LVMH, moderselskabet til blandt andet luksusmærket Louis Vuitton, har set en stor del af sit overskud gå op i røg i første halvdel af 2020. Nedlukningerne efter udbruddet af COVID-19 resulterede i, at langt færre produkter blev solgt sælges af virksomheden. LVMH måtte lukke sine butikker i flere lande på grund af corona foranstaltningerne.

I de første seks måneder af 2020 faldt omsætningen med mere end 27 %. Overskuddet faldt endnu mere kraftigt end omsætningen. Et overskud på EUR 3,3 milliarder blev opnået i første halvår af 2019. I første halvår af 2020 var overskuddet kun €522 millioner.

De største tab var i USA og Europa. Salget i Asien viser nu en opadgående tendens igen.

Som aktiv investor kan du også drage fordel af negativ udvikling. Det kan du for eksempel gøre ved at åbne en short position på aktien. Du kan også vælge at købe Louis Vuitton aktier til den lavere pris.

Hvordan kan man købe L’Oréal aktier?

L’Oréal er et velkendt skønheds og kosmetikmærke med oprindelse i Frankrig. Chancerne er, at du har brugt et produkt fra denne store virksomhed på et eller andet tidspunkt. Vidste du, at det er muligt at investere i L’Oréal aktier? I denne artikel diskuterer vi, hvordan man investerer i denne virksomhed. Du kan også se L’Oréals aktiekurs her.

Hvordan køber man L’Oréal-aktier?

Har du tro på L’Oréals fremtid? Så kan det være smart at købe aktierne! Glem ikke at lave en omfattende analyse først. Du kan f.eks. bruge grundlæggende eller teknisk analyse at afgøre, om det er klogt at investere i aktien. Du kan også se, hvordan L’Oréal klarer sig i forhold til konkurrenterne.

Hvis du så beslutter dig for at købe L’Oréal-aktier, skal du bruge en børsmægler. En børsmægler er en virksomhed, der køber og sælger aktier for sine kunder. eToro er et eksempel på en pålidelig børsmægler. Du kan købe alle slags aktier her uden at betale kommission. Brug knappen nedenfor for at åbne en konto direkte hos eToro:

Hvor kan man købe eller investere i L’Oréal-aktier?

Har du lyst til at købe eller investere i L’Oréal aktier? Oversigten nedenfor viser dig en liste over de mest betroede og brugervenlige børsmæglere, som du kan bruge til at investere eller handle i L’Oréal-aktier.

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er aktiekursen for L’Oréal lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på L’Oréal? Grafen nedenfor viser, hvordan L’Oréals aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om L’Oréal:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om L’Oréal.

Analyse af L’Oréal:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge L’Oréal-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan L’Oréal-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for L’Oréal de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på L’Oréal gøre i 2023?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at L’Oréal vil gøre i 2023 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for L’Oréal, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

L’Oréal, virksomheden

Det Franske firma L’Oréal er aktiv inden for skønhedspleje og kosmetik. Der tilbydes produkter til hudpleje, hårpleje, hårfarve, solbeskyttelse, eau de toilette, parfume og make-up. Virksomhedens hovedkvarter ligger i Clichy, Frankrig. Virksomhedens omsætning opnås i Vesteuropa, Nordamerika og resten af verden. Hver region står for omkring en tredjedel af det samlede salg.

Skabelsen af L’Oréal

L’Oréals grundlægger er den Franske kemiker Eugéne Schueller. I 1909 udviklede han farve skyllemidler til håret. Han solgte disse favre veske til frisører i Paris. Hans innovative hårfarveprodukter var en succes: snart blev resten af Frankrig erobret. Han registrerede sit firma den 31. juli 1919. Hans firma havde det lange navn Société Française de Teintures Inoffensives pour Cheveux. Heldigvis valgte han senere at ændre navnet til L’Oréal.

Virksomheder opkøbt af L’Oréal

L’Oréal styrke sin position i USA i 1995. Det gjorde de ved at overtage det Amerikanske kosmetikmærke Maybelline New York. For dette opkøb blev der betalt $660 millioner. Dette beløb inkluderer den $150 millioner gæld, som Maybelline havde på det tidspunkt. Efter opkøbet havde L’Oréal en markedsandel på 20% i USA, hvilket ikke gjorde det til markedsleder. Procter & Gamble har den største markedsandel i USA.

L’Oréal købte den kendte kosmetikkæde The Body Shop i 2006. For dette opkøb betalte virksomheden 950 millioner Euro. Ved opkøb er det altid klogt at tjekke, om de vil bidrage til det fremtidige driftsresultat. Hvis du tror, det vil have en positiv indflydelse på virksomhedens resultater, kan det være klogt at købe L’Oréal aktier.

Virksomhedens aktiviteter

På hvilke områder er virksomheden aktiv? Virksomheden er hovedsageligt aktiv inden for udvikling, produktion og salg af skønhedspleje og kosmetik. Der bruges meget tid og penge på udvikling af nye produkter. I 1950 arbejdede 100 kemikere med forskning. Dette tal voksede til 1.000 i 1984 og 4.000 i 2020. Dette repræsenterer store investeringer. For eksempel brugte virksomheden over 850 millioner euro på nye udviklingen i 2016.

Når du overvejer en investering i L’Oréal, kan det være klogt at holde øje med udviklingen som denne. Er virksomhedens produkter vellidt? Så kan det være klogt at investere i L’Oréal aktier.

På hvilke områder er virksomheden aktiv? Virksomheden er hovedsagelig aktiv inden for udvikling, produktion og salg af skønhedspleje og kosmetik. Der bruges meget tid og penge på udvikling af nye produkter. I 1950 arbejdede 100 kemikere med forskning. Dette tal voksede til 1.000 i 1984 og 4.000 i 2020. Dette repræsenterer store investeringer. For eksempel brugte virksomheder over 850 millioner euro på nye udviklingen i 2016.

Når du overvejer en investering i L’Oréal, kan det være klogt at holde øje med udviklingen som denne. Er virksomhedens produkter vellidt? Så kan det være klogt at investere i L’Oréal aktier.

L’Oréal aktier

L’Oréal aktier er noteret på Paris Stock Exchange. Selskabet kan også findes i CAC 40-indekset over de 40 vigtigste Franske selskaber noteret på Paris-børsen. Bettencourt Meyers-familien er selskabets største aktionær med 33% af aktierne. 23 % af aktierne ejes af det Schweiziske selskab Nestlé.

Hvordan blev Bettencourt-familien den største aktionær? Eugéne Schueller døde i 1957. Han overlod både sit firma og sin formue til Liliane, sin eneste datter. Hun tilbragte ikke resten af sit liv med at ligge på stranden: Hun ydede også et vigtigt bidrag til virksomhedens ekspansion og gjorde den til den mega gruppe, den er i dag.

Hvordan kan man købe BNP Paribas aktier?

Har du lyst til at investere i BNP Paribas ? Ved at købe BNP Paribas aktier investerer du i en af de største banker i verden. Samtidig investere du også i en bank med ikke alt for etiske forskningsmetoder. I denne artikel kan du læse om virksomhedens hovedaktiviteter. Du kan også se direkte her, hvor du kan købe aktierne, og du kan se den nuværende aktiekurs på BNP Paribas her.

Hvor kan man købe eller investere i BNP Paribas-aktier?

Har du lyst til at købe eller investere i BNP Paribas aktier? Oversigten nedenfor viser dig en liste over de mest betroede og brugervenlige børsmæglere, som du kan bruge til at investere eller handle i BNP Paribas-aktier.

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er aktiekursen for BNP Paribas lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på BNP Paribas? Grafen nedenfor viser, hvordan BNP Paribass aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om BNP Paribas:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om BNP Paribas.

Analyse af BNP Paribas:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge BNP Paribas-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan BNP Paribas-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for BNP Paribas de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på BNP Paribas gøre i 2023?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at BNP Paribas vil gøre i 2023 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for BNP Paribas, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om virksomheden BNP Paribas

Den 23 Maj 2000 fusionerede Banque Nationale de Paris og Paribas til BNP Paribas. Dette selskab, en af de største bankkoncerner i verden, har hovedkontor i Paris. Filialer af denne bankgruppe kan findes i 75 lande. I 2009 blev det Belgiske Fortis opkøbt. BNP Paribas blev derefter den største bank i Europa målt på aktiver under forvaltning. Siden 2010 har BNP Paribas været den største bank i verden målt på balancesummen.

Købet af Fortis

Med købet af Fortis banken købte BNP Paribas 75% af aktierne. Den Belgiske regering erhvervede resten af aktierne. Derudover købte BNP Paribas 25% af Fortis Insurance. De 25 % aktier i BNP Paribas Fortis blev solgt i 2013 af den Belgiske føderale regering til BNP Paribas Fortis, som banken betalte 3,25 millioner euro for. Dette gav den Franske bank det fulde ejerskab af den tidligere Fortis bank.

Fortis Investments er Fortis’ aktiv forvaltningsafdeling. BNP Paribas overtog også Fortis Investments. Da Fortis Investments blev overtaget af BNP Paribas, forvaltede Fortis Investments mere end 200 investeringsfonder på verdens plan.

Problemer i Europa og USA

BNP Paribas rapporterede ikke sin andel i Volta Frankrig i næsten et år. Derfor gav Financial Markets Authority BNP Paribas en administrativ bøde på €120.000 i 2009.

I USA regnede BNP Paribas med at skulle betale 10 milliarder USD i Juni 2014. Dette var et forlig om forbudt våbenhandel med Sudan og Iran. Den 28. juni 2014 blev der indgået en forligsaftale med de amerikanske myndigheder: Banken skulle betale 8,9 mia.

Bøden var så høj, fordi BNP Paribas trods advarsler var fortsat med den ulovlige praksis. I 2013 havde banken stadig et nettooverskud på 4,8 milliarder Euro, så den høje bøde i 2014 truede ikke bankens kreditværdighed.

Ikke mindre er det vigtigt, når du begynder at investere i BNP Paribas, at være meget opmærksom på denne type udvikling. Skandaler kan have stor indflydelse på prisen på en aktie. Ved aktivt at investere kan du reagere godt på både stigende og faldende aktiekurser.

Dårlig etisk politik

BNP Paribas klarer sig dårligt med hensyn til deres etiske politik. Banken overholdt næsten ikke retningslinjer inden for blandt andet menneskerettigheder, nature beskyttelse, reduktion af drivhusgasser og investeringer i våbenindustrien.

Banken finansierede lande, der producerer, designer og sælger våben. I 2016 ejede banken desuden 120 datterselskaber beliggende i skattely. Hvis du leder efter en etisk investering, er BNP Paribas derfor ikke det bedste valg.

Digitalisering

BNP Paribas har ligesom mange andre banker bemærket, at kunder besøger et fysisk sted sjældnere og sjældnere. Det reagerer virksomheden på ved løbende at udvikle sine digitale tjenester. Mere end 50 % af al kontakt foregår i dag via internettet, hvilket gør det til et strategisk smart træk at i stigende grad digitalisere tjenesten. Tror du, at digitalisering vil bidrage til BNP Paribas’ forretnings resultater? I så fald kan det være smart at købe BNP Paribas aktier.

Hvordan kan man købe Air France-KLM aktier?

Air France-KLM er et samarbejde mellem to store flyselskaber. Tilsammen er de det største flyselskab målt i omsætning, og de ligger på andenpladsen, når det gælder transport af store mængder gods. Men hvad er det bedste sted at købe Air France-KLM aktier? Og hvad er den aktuelle aktiekurs i Air France-KLM? I denne omfattende analyse vil du læse alt hvad du behøver at vide om Air France-KLM aktier.

Hvor kan man købe Air France-KLM-aktier?

Overvejer du at købe Air France-KLM aktier på lang sigt? Er du sikker på, at dette enorme firma vil fortsætte med at vokse? Så skal du bestemt overveje at foretage en investering!

Har du lyst til at købe Air France-KLM aktier? Du kan handle direkte med Air France-KLM-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er den nuværende aktiekurs i Air France-KLM?

Er du nysgerrig efter den aktuelle aktiekurs i Air France-KLM? Nedenfor kan du se virksomhedens seneste CFD prisdata. Du kan også placere en ordre direkte ved hjælp af knapperne køb og salg.

Investere i Air-France KLM under corona pandemien

Coronavirus har stor indflydelse på drifts resultaterne fra Air-France KLM. Under nedlukningen var hele flåden på jorden, og selv nu sælges der langt færre billetter. De Nederlandske og Franske regeringer har lovet milliarder i støtte. Ikke desto mindre er virksomhedens fremtid stadig usikker: en langsigtet investering i Air-France KLM er derfor meget risikabel i øjeblikket.

Det kan dog være et godt tidspunkt at aktivt investere i prisudviklingen på Air-France KLM. Da Pfizer udgav nyheden om, at vaccinen viste lovende resultater, steg prisen straks med titusinder på en dag. Andelen er derfor stadig af interesse for den aktive spekulant.

Air France-KLM total analyse

Om Air France-KLM

Air france KLM

I 2018 transporterede Air France-KLM i alt 101,4 millioner passagerer. Air France-KLM er en del af SkyTeam, som inkluderer mange andre kendte flyselskaber. Dette gør det til et af de største netværk af lufthavn i verden. Sammen transporterer virksomhederne mere end 384 millioner passagerer på mere end 13.000 daglige flyvninger.

Air France-KLM aktier er noteret i Amsterdam, Paris og New York. Air France-KLM tjener penge på tre måder:

 • Transport af passagerer
 • Godstransport
 • Udførelse af reparationer

Air France-KLM ligger først i verden med hensyn til godstransport. Kombinationen af Air France Industries og KLM Engineering & Maintenance klarer sig også godt inden for vedligeholdelse. De opretholder ikke blot deres egne fly, men også over 150 andre parter.

Tror De, at dette enorme luftfartsselskab fortsat vil vokse i fremtiden? Så kan det være attraktivt at investere i at købe aktier i Air France-KLM.

Hvad er stærke punkter i Air France-KLM-aktien?

Inden du køber Air France-KLM-aktier, er det vigtigt at foretage en ordentlig analyse. Det er klogt at kontrollere, hvad virksomhedens styrker er.

To mærker

Air France-KLM chauffør til forskellige mærker, Air-France og KLM. Dette giver selskabet mulighed for at reagere fuldt ud på både det Franske og det Nederlandske markeret. Begge mærker giver genlyd hos en anden målgruppe, og ved at lade dem eksistere, kan selskabet tiltrække mange passagerer.

Stordriftsfordele

Fordi virksomhederne er fusioneret, er der sket mange omkostningsbesparelser. Som et resultat optimeres processerne bedre, og begge virksomheder kan lære af hinanden. Tror du, at dette vil føre til bedre resultater hos Air France-KLM? Så kan det være interessant at købe aktierne.

En voksende målgruppe

På verdensplan stiger velstandsniveauet. Som et resultat tager flere og flere mennesker flyet for at tage på ferie. Når det samlede antal passagerer stiger, øges salgsmarkedet. Som et resultat har Air France-KLM flere muligheder for at sælge flyvninger, hvilket giver virksomheden mulighed for at få større fortjeneste.

For stor til at fejle

Små virksomheder går simpelthen fallit, når virksomheden ikke klarer sig godt. Dette synes ikke at fungere, som det gør for Air France-KLM. Da virksomheden kom i vanskeligheder på grund af corona pandemien, sprang både Hollænderne og de Franske myndigheder ind. Dette mindsker risikoen for en investering i virksomheden. Men når regeringen går videre med nationaliseringen i fremtiden, risikerer De stadig at miste mange penge med Deres investering i Air-France KLM.

buying KLM shares

Risici ved Air France-KLM aktier

Det siger sig selv, at aktier aldrig er uden risiko. Også hos Air France-KLM er der en række trusler, der skal tages i betragtning. I dette afsnit kan du finde en oversigt over de forskellige risici ved at investere i Air France-KLM.

Oliepriser

En stor risiko for aktiekursen i Air France-KLM er oliepriserne. Fly bruger meget olie. Når oliepris selskabets fortjenstmargen. Når oliepriserne stiger, ser du ofte, at aktiekursen i et flyselskab som Air France-KLM falder.

Miljøet

Der lægges mere og mere vægt på miljøet. Flyvning er ikke ligefrem en bæredygtig måde at rejse på. Regeringerne forsøger derfor i stigende grad at tage modet fra at flyve. Samtidig tilskynder regeringerne til alternative transportmidler som toget.

I øjeblikket er flyvning stadig stærkt sponsoreret. F.eks. beskattes petroleum ikke i hele verden. Hvis dette ændrer sig i fremtiden, kan det øge prisen for at flyve betydeligt. Regeringerne overvejer også at indføre yderligere skatter på fluer. Det kan reducere antallet af personer, der tager flyet.

Samtidig er bæredygtighed også en mulighed for et selskab som Air France-KLM. De udnytter dette ved konstant at forbedre miljøvenligheden af processerne i virksomheden. De tilbyder også passagerer mulighed for at kompensere for deres emissioner.

I 2021 indføres en ny flyafgift i Holland: passagerer skal derefter betale en ekstra afgift for hver flybillet. Dette kunne lægge yderligere pres på aktiekursen i Air France-KLM.

Flyve skam

Luftfartsselskaberne kæmper også for at bekæmpe flydespændingen. At flyve skam er en følelse af skam, at folk når et sted med en flyvemaskine. De negative følger af flyvning bliver mere og mere tydelige, og derfor giver hele grupper af mennesker afkald på at flyve. Air France-KLM vil skulle håndtere dette på en intelligent måde. Når alt kommer til alt, må flyvning ikke få ry for at ryge i disse dage.

Konkurrence

Konkurrence er også en stor risiko for Air France-KLM. Air France-KLM adskiller sig ved at tilbyde en bedre service end mange andre luftfartsselskaber. Alligevel tilbyder lavprisselskaberne ofte billetter, der er meget billigere. Mange er tilbøjelige til at se på prisen, og her kan Air France-KLM miste kunder.

KLM efterkommer dette ved f.eks. at gøre indchecket bagage fakultativ på lange flyvninger. Det gør det muligt at sænke billetpriserne for personer, der rejser uden bagage. Mener De, at disse strategier er tilstrækkelige til at holde sig foran konkurrencen? Så kan det være attraktivt at købe Air France-KLM aktier.

Infrastruktur begrænsninger

Air France-KLM ‘s vækst er begrænset af infrastruktur. I nogle lande er der simpelthen ikke plads nok til at udføre flere flyvninger. Beboerne protesterer ofte mod yderligere udvidelser af lufthavne. Som følge heraf kan antallet af flyvninger ikke stige, selv om efterspørgslen stadig kan stige.

Pandemic

Problems with the global economy as a whole may put severe pressure on the Air France-KLM share price. This can be seen, for example, during the corona pandemic in 2020. Because people can fly much less, KLM can barely fill up its aircraft. As a result, the company loses millions every day. Airlines such as Air-France KLM are also vulnerable to such developments in the future.

Investing in Air France KLM

Større indflydelse fra regeringer

Både de Nederlandske og de Franske myndigheder er store aktionærer i Air France-KLM. Desuden ydede begge regeringer i 2020 statsstøtte til virksomheden for at sikre dens overlevelse under corona pandemien. Som følge heraf vokser disse regeringers indflydelse inden for virksomheden kraftigt. Mange venstreorienterede politiske partier ønsker at begrænse lufttrafikken. Det er naturligvis ikke godt for virksomhedens rentabilitet. Det er derfor vigtigt at holde øje med denne udvikling, når De ønsker at købe Air-France KLM aktier.

Fortynding

Air-France KLM har en svag finansiel stilling på grund af coronapandemien. Som et resultat kan selskabet muligvis udstede nye aktier. Under alle omstændigheder bliver Air-France KLM nødt til at optage nye lån. Alt dette fører til fortynding og en reduktion i fremtidig rentabilitet. Investering i Air-France KLM er derfor risikabelt.

Fald i forretningsrejsende

Under corona pandemien opdagede flere og flere virksomheder, at det er perfekt muligt at afholde møder online. Selv efter pandemien forventes folk at flyve mindre ofte til arbejdsmøder. Businessklasse flybilletter bringer derimod en masse indtægter til et flyselskab som Air-France KLM. Denne tendens er derfor bekymrende for virksomhedens fremtid.

Air France-KLM’s historie

Air France – KLM er et Fransk-Nederlandsk multinationalt luftfartsselskab, der opererer i henhold til Fransk ret med hovedsæde i Roissy-Charles de Gaulle Lufthavnen i nærheden af Paris.

I 2003, den 30. september, blev Air France-KLM oprettet ved en fusion mellem Air France og KLM. Der blev oprettet en helt ny struktur under et nyt holdingselskab, Air France-KLM, som består af de to luftfartsselskaber, nemlig KLM og Air France. Dette omfatter igen en række regionale og budgetmæssige flyselskaber.

Det er hensigten, at Air France og KLM-mærkerne vil blive bevaret i et par årtier, inden de kan samles i et enkelt varemærke for at blive kendt i hele verden. For at afslutte fusionen på det pågældende tidspunkt måtte sammenslutningen opgive nogle få ankomst- og afgangstidspunkter i både Schiphol og Paris i henhold til Europa-Kommissionens beslutning.

Hovedkontor

Hovedkontoret for det nye holdingselskab er i Paris, men KLM vil fortsætte med at operere i henhold til Hollandsk lov. På denne måde kan landings og overflyvning rettigheder opretholdes.

Som et resultat af overtagelsen sluttede KLM sig også til SkyTeam, en alliance af samarbejdsvillige luftfartsselskaber. Air France var allerede medlem før fusionen.

Fremtiden for luftfart i Europa

Ifølge eksperter er der kun plads i det europæiske luftrum til tre store flyselskaber og et eller to billigere flyselskaber. Resten af de mindre flyselskaber fusionerer eller overtages af de større for at overleve.

I slutningen af 2007 overtog Air France-KLM hele den Belgiske VLM. VLM vil fortsat fungere som et uafhængigt selskab. Martinair blev også fuldt overtaget senere i 2008.

Tilhørende Air France-KLM holdingselskabet er:

 • Air France, herunder Brit Air, CityJet, Régional og Transavia.com France
 • KLM, including KLM CityHopper, Transavia.com and the rest of the Transavia.com France shares.
 • Air France-KLM Cargo inklusive Air France Cargo, KLM Cargo, Martinair Cargo.
 • Derudover er holdingselskabet stadig en delvis ejer af Kenya Airways, Alitalia, Airlinair, CCM Airlines, Air Tahiti, Air Mauritius, Royal Air Maroc og Air Calédonie.

Tror du, at alle disse mærker bidrager til resultaterne af Air-France KLM? Så kan det være interessant at investere i aktierne!

Hvordan kan man købe Airbus Group SE aktier?

Airbus og Boeing er altid udsat for hård konkurrence: På grund af Boeings problemer kan Airbus meget vel vinde i de kommende år. Spekulerer du på, hvor og hvordan man investerer i Airbus? I denne artikel drøfter vi i detaljer, hvordan man kan købe Airbus aktier.

Hvor kan du købe Airbus aktier?

Har du lyst til at købe Airbus aktier? Du kan handle direkte med Airbus-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er aktiekursen for Airbus?

Er du nysgerrig efter, hvordan aktiekursen i Airbus udvikler sig? I nedenstående graf kan du straks se, til hvilken pris du kan købe CFD aktier i Airbus:

Er det klogt at investere i Airbus?

En investering i Airbus kan, afhængigt af den økonomiske situation, gå godt. Når luftfarten klarer sig godt, fungerer Airbus aktier normalt også godt. Hold derfor øje med den økonomiske situation, hvis De ønsker at investere i Airbus. Når der er mange nye ordrer, kan Airbus eftergive bedre resultater.

Airbus ‘største konkurrent er Boeing: Disse to titere konkurrerer faktisk altid om markedsandele inden for civil luftfart. Airbus er i stand til at konkurrere godt på dette marked. I militær grenen gør det ikke altid så godt, at f.eks. A400 var en fiasko i 2016. Ikke desto mindre kan de fremtidige resultater for den normale luftfart kompensere for disse skuffende resultater.

Airbus er måske bedre stillet i forhold til sin konkurrent Boeing. Boeings omdømme er blevet svækket af tekniske problemer. På grund af dette kan Airbus meget vel vinde konkurrencen i fremtiden, hvilket kan være en god grund til at købe Airbus aktier.

Buy Airbus shares

Om Airbus

Selskabet Airbus Group var kendt som European Aeronautics Defence and Space Company (EADS) indtil 2014. Dette selskab er et Europæisk luftfarts og forsvarskonsortium. Selskabet blev stiftet i 2000 med fusionen mellem den Franske Aerospatiale Matra, den Tyske DASA og de Spanske Construcciones Aeronautics CASA).

Airbus koncernen har i alt 170 lokaliteter på verdensplan. Der findes flere filialer i Belgien, Tyskland, Frankrig, Spanien, Storbritannien og Nederlandene. De Nederlandske filialer er beliggende i Amsterdam og Leiden. I Leiden ligger Airbus koncernens hovedkontor. Hovedkontoret er beliggende i Nederlandene, fordi Nederlandene er neutralt.

De tre divisioner i Airbus Group

Airbus divisionen er virksomhedens største. Denne division bidrager med to tredjedele af omsætningen. Denne division leverer passagerfly til flyselskaber.

Airbus Helicopters divisionen producerer helikoptere til militær og civil brug.

Airbus Defense and Space division producerer militærfly. Derudover bidrager denne forretningsenhed til rumprogrammer, for eksempel ved at levere kunstige satellitter. Forsvarskontrakter tegner sig for ca. 15% af virksomhedens omsætning.

Virksomhedens historie

De Europæiske regeringer opretholdt tre gange så mange forsvarsvirksomheder som USA, selv om deres budget kun var halvt så stort som USA. Der var en risiko for, at store Amerikanske virksomheder ville købe mindre Europæiske virksomheder. Der blev derfor bebudet en fusion i 1999.

Dette skabte selskabet European Aeronautics Defence and Space Company N.V. (EADS). Selskabet blev stiftet i henhold til Nederlandsk ret med hovedsæde i Nederlandene. Hovedkontoret blev også etableret i de tre fusionspartnere DASA, Aerospatiale-Matra og Construcciones Aeronautics (CASA). Disse kontorer blev oprettet i München, Paris og Madrid.

Efter fusionen var virksomheden verdens største bygherre af helikoptere, missiler og bæreraketter. Det var også en af de største våbenproducenter og den tredje største flyproducent.

I 1999 havde de nyligt fusionerede virksomheder et samlet underskud på 900 mio. EUR. Det forventes imidlertid, at fusionen mellem de tre virksomheder ville resultere i øget overskud i den nærmeste fremtid. De første sorte tal blev skrevet i 2001. Dette skyldtes til dels det rekordmange antal fly, der blev solgt af Airbus.

560 fly leveret inden 2020 på trods af corona

Flyproducent Airbus formåede at levere 560 fly til kunder i 2020 på trods af corona. Det er over 300 fly mindre end i 2019. Med salget af 560 fly opfyldte Airbus dog sit interne mål. Med dette antal leverede fly forblev Airbus langt foran den Amerikanske konkurrent Boeing. Dette selskab meddelte i november 2020, at det kun havde leveret 118 nye fly.

Hvordan kan man købe Hermès aktier?

Hermès er en velkendt producent af luksusvarer. Da den globale velstand fortsætter med at stige, kan en virksomhed som Hermès øge sin rentabilitet på lang sigt. Er du nysgerrig efter, hvordan du selv kan investere i Hermès aktier? På denne side diskutere vi, hvordan og hvor du kan købe Hermès aktier.

Hvor kan man købe Hermès aktier?

Hermès kan udnytte de status orienterede samfund, hvor velstand vokser. Et godt eksempel på dette er Kina: Nye, rige Kinesere som at vise deres velstand ved at købe dyre produkter af et mærke som Hermès. Har du tillid til virksomhedens fremtidige vækst? I så fald kan det være interessant at investere i Hermès aktier ved at købe dem.

Har du lyst til at købe Hermès aktier? Du kan handle direkte med Hermès-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er Hermès’s aktiekurs?

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan prisen på Hermès aktier udvikler sig? I nedenstående skema kan du straks se, hvilken pris du kan købe og sælge CFD aktier Hermès:

Om Hermès

Det Franske modehus Hermès står for klasse, håndværk og 100% fremstillet i Frankrig. De håndlavede produkter er af den allerbedste kvalitet. Kendte produkter er Kelly og Birkin taskerne og silketørklæderne. Den berømte modedesigner Jean Paul Gaultier designede samlinger til dette modehus fra 2003 til 2011.

Virksomhedens historie

Selskabet blev grundlagt i Paris i 1837 af Thierry Hermès. Selskabet begyndte som sadelmagere, der fremstillede sadler for velhavende familier. I slutningen af det 19. århundrede tog andelen af sted som en ny hobby, der gjorde det mindre populært at rejse med hest. Hermes indførte derefter produkter, der var nødvendige for at rejse, f.eks. håndbagage og tasker. Disse nye produkter skulle også opfylde høje standarder: Europas elite værdsatte den høje kvalitet.

Virksomhedens samling fortsatte med at udvides. I 1920 begyndte virksomheden at tilbyde ure og smykker. Andre produkter, der tilbydes af virksomheden, er sko, slips, parfume og tilbehør til hjemmet.

Hermès åbnede butikker over hele verden. Firmaets flagskib er stadig butikken i Rue de Faubourg Saint Honoré i Paris. Verdensstjerner som Grace Kelly, Audrey Hepburn, Jacqueline Kennedy og Brigitte Bardot hører til klientellet i dette berømte modehus.

Hermès klarer sig godt

I marts 2019 offentliggjorde virksomheden sine 2018 resultater. Hermes klarer sig i modsætning til mange andre luksusmærker, der oplever faldende salg. Virksomhedens salg steg med 7,7 procent i 2018. Hermès er optimistisk med hensyn til fremtiden. Jo højere salg og højere fortjeneste skyldes hovedsageligt de mange Asiatiske kunder.

Tror du, at Hermès i fremtiden vil få mere overskud på det stadig mere velhavende asiatiske marked? I så fald kan det være interessant at købe Hermès aktier.

Omsætningsvækst i tredje kvartal

Væksten i omsætningen vendte tilbage i tredje kvartal af 2020. I butikkerne var væksten i indtægterne i tredje kvartal 12%. Butikkerne i Europa var nødt til at beskæftige sig med langt færre turister, hvilket til dels blev opvejet af lokale indkøb.

I Asien var tredje kvartal en succes. Salget steg med 29 procent. Denne stigning i omsætningen skyldes hovedsagelig det stigende antal onlinesalg. I Amerika faldt salget med 29 procent. Ifølge selskabet skyldes dette hovedsagelig lukning af butikker på Hawaii.

Det er også en god lejlighed for Hermès, som kan fortsætte som følge af corona pandemien: Ved at øge sin position på internettet kan folk lettere købe virksomhedens produkter.

Hvordan kan man købe AXA aktier?

AXA er et af de store multinationale forsikringsselskaber. Virksomheden er aktiv i forskellige regioner, så ved at investere i AXA kan man sprede sine risici på forskellige områder. I denne artikel kan man læse hvordan man bedst køber AXA aktier. Du kan også finde den seneste AXA aktiekurs her.

Hvor kan man købe AXA aktier?

Har du lyst til at købe AXA aktier? Du kan handle direkte med AXA-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er aktiekursen på AXA?

Er du nysgerrig efter, hvordan aktiekursen i AXA udvikler sig? I grafen nedenfor ser du straks til hvilken pris du kan handle med CFD aktier AXA:

Om virksomheden AXA

Det Franske multinationale forsikringsselskab Axa beskæftiger sig med global forsikring, investeringsforvaltning og andre finansielle tjenesteydelser. Dette selskab er hovedsagelig aktiv i Vesteuropa, Nordamerika, Indien Stillehavsområdet og Mellemøsten. Desuden er selskabet aktiv i Afrika. Dette forsikringsselskabs hovedkontor ligger i det ottende arrondissement i Paris.

Det Franske multinationale forsikringsselskab Axa beskæftiger sig med global forsikring, investeringsforvaltning og andre finansielle tjenesteydelser. Dette selskab er hovedsagelig aktiv i Vesteuropa, Nordamerika, Indien Stillehavsområdet og Mellemøsten. Desuden er selskabet aktiv i Afrika. Dette forsikringsselskabs hovedkontor ligger i det ottende arrondissement i Paris.

Virksomhedens historie

I 1816 blev det første (brand-) forsikringsselskab grundlagt i Frankrig. Da selskabet blev grundlagt, var navnet Mutuelle de L’assurance contre L’incendie. (MACL) Dette navn blev ændret til Mutuelles Unies i 1968 efter overtagelsen af Compagnie Parisienne de Garantie. I 1982 fusionerede dette selskab med Drouot Group. Selskabets navn blev herefter Mutuelles Unies / Drouot.

I 1985 blev selskabets navn ændret til AXA. Dette nye navn blev valgt fordi det kan udtales på samme måde på alle sprog. Det nye navn passer derfor til et selskab der gerne vil have en international tilstedeværelse. Desuden udstråler dette korte og frodige navn vitalitet. For at finde det nye navn foretog en ekstern konsulent en computerstøttet søgning.

Virksomheder erhvervet af AXA

I 1996 overtog AXA den Franske konkurrent UAP for et beløb på 9 mia. USD. Fusionen med UAP skabte det største forsikringsselskab i verden. Kombinationen af UAP og AXA havde aktiver under ledelse af 445 mia. USD og en samlet årlig præmieindtægt på 61 milliarder dollars.

AXA erhvervede Winterthur fra Credit Suisse i 2009 til 7,9 mia. EUR. Winterthur, med sine 13 millioner medlemmer fordelt over 17 lande, var en velkommen tilføjelse til AXA. Forsikringsselskabet opnåede straks en stærk stilling på det schweiziske marked. Den styrkede også sin markedsposition i andre Europæiske lande.

I september 2018 blev erhvervelsen af XL gruppen afsluttet. Dette er et Amerikansk skadesforsikringsselskab. AXA betalte for erhvervelsen et beløb på 12,4 mia. EUR. Det gør det til dyreste erhvervelse AXA nogensinde har lavet.

Som De kan se, er forsikringsselskabet meget aktivt med hensyn til at overtage andre virksomheder. Det skal altid undersøges nøje, om disse overtagelser bidrager positivt til AXAs forretningsresultater. Hvis dette er tilfældet, kan det være klogt ved købet AXA aktier.

Lavere fortjeneste for forsikringsselskabet AXA

I første halvdel af 2019 faldt det franske forsikringsselskab AXAs nettoresultat med 19% til EUR 2,3 mia. I samme periode steg salget med 4% til EUR 58 mia. Årsagerne til overskuddet, der faldt med næsten en femtedel, er nedskrivninger på derivater og det bogførte tab på € 600 mio., Der blev lidt ved salget af AXA Equitable Holdings.

Hvordan kan man købe Christian Dior SE aktier?

Christian Dior er et velkendt Fransk mærke, der producerer luksus produkter. Vil du investere i Dior aktier? I denne artikel diskuterer vi, hvordan du bedst kan investere i Dior ved at købe aktierne.

Hvor kan man købe Dior aktier?

Har du lyst til at købe Dior aktier? Du kan handle direkte med Dior-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er Dior’s aktiekurs?

Er du nysgerrig efter at se, hvordan prisen på CFD Christian Dior SE aktier udvikler sig? I nedenstående skema kan du straks se, til hvilken pris du kan købe og sælge CFD Christian Dior aktier.

Om Dior virksomheden

Det Franske luksus modehus Christian Dior SE er bedre kendt som Dior. Det Franske modehus “tøj og sko sælges kun i Dior ‘s egne butikker. Det vigtigste er kvindernes poster. Men firmaet har også en afdeling for mænd og kvinder for tøj og et Baby Dior mærke til børnetøj.

Modehuset ledes og kontrolleres af Bernard Arnault. Denne velkendte Franske forretningsmand leder også [ LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy). Dette er den største luksus gruppe i verden. Inden for LVMH ejer Dior 42,36% af aktierne. Desuden ejer Dior 59,01% af stemmerettighederne inden for LVMH.

Virksomhedens hovedkontor er i Paris.Køb Dior aktie

 

Virksomhedens historie

Det Franske modehus Dior blev grundlagt den 16. december 1946 i Paris på Avenue Montaigne. Hovedkontoret er der stadig. Modehuset nævner 1947 som grundår.

Christian Dior frigav sin første samling i 1947. Denne samling blev verdensberømt som “The New Look” af den Amerikanske udgave af bladet “Harper’s Bazaar”. Denne samling bestod af de bedst tilpassede og luksuriøse stoffer. Revolutionær for den tid var den runde skulder og den tætsiddende talje. Samlingerne i de følgende år havde altid en anden stil. Samlingerne i de følgende år havde altid en anden stil. For eksempel var efterårssamlingen fra 1948 med broderi motiver og en samling der blev udgivet i 1949, inspireret af mytologi.

En revolutionerende forandring

I midten af 1950’erne skete der en virkelig revolutionerende forandring. Hans stil, inspireret af mened, blev minimalistisk. Han blev en førende modeikon. Den 4. marts 1957 viste han sig på forsiden af bladet Time. Han døde samme år som et hjerteanfald.

Selv efter Diors død var modehuset en succes. Designere som Yves Saint Laurent og Marc Bohan tilføjede alt andet til firmaet. Firmaet blev større og større.

I 1984 blev modehuset Dior købt af den Franske forretningsmand Bernard Arnault. Selv i dag er Dior blandt de vigtigste ledere i modeverdenen.

En interessant aktie

Forretningsgruppen LVMH omfatter luksusmærker som Louis Vuitton, Dior, TAGHeuer og Zenith. LVMH udviste en bemærkelsesværdig modstandsdygtighed i tredje kvartal af 2020. LVMH ‘s aktiekurs viser en opadgående tendens. Det er ikke usandsynligt, at luksusmærkerne hurtigt vil komme sig efter krisen på korona.

Diors lagre handles på Euronext-fondsbørsen i Paris. Prisen på disse aktier har vist en klar opadgående tendens siden midten af marts 2020. Det er derfor værd at overveje at købe lagrene.

At Dior klarer sig godt selv i økonomisk vanskelige tider, er tydeligvis et godt tegn. Det kan også være en god grund til at købe Dior aktier.

Louis Vuitton bliver fuld ejer af Dior

Den Franske Arnaud familie ejer næsten halvdelen af LVMH. Denne familie ejede allerede tre fjerdedele af aktierne i Dior tøj gruppen. I 2017 blev det besluttet at købe de resterende aktier. Der betales omkring 12 milliarder euro for det. Med dette køb styrker Louis Vuitton sin andel på markedet for læder og luksusvarer.

Hvordan kan man købe Danone aktier?

Som barn nød jeg også regelmæssig dessert lavet af Danone. I dag opererer virksomheden på flere kontinenter: Danone sælger for eksempel flere produkter i nye Kina. En investering i Danone kan derfor være interessant. I denne artikel vi ser på hvordan man kan købe Danone aktier. Man kan også finde de seneste oplysninger om aktiekurser fra Danone selskabet.

Hvor kan man købe Danone aktier?

En investering i Danone kan stadig gå godt. F.eks. kan markedet til baby mejeriprodukter i Kina skabe flere og flere salg i fremtiden. Det er nødvendigt, at analysere, hvordan virksomheden sammenlignes med konkurrencen. Udover er det klogt at træde ind på det rigtig tidspunkt. Når man køber aktierne på toppen, kan det tage lang tid at opnå et positivt afkast af investeringen i Danone.

Har du lyst til at købe Danone aktier? Du kan handle direkte med Danone-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er Danones aktiekurs?

I grafen nedenfor kan man straks konsultere Danones CFD aktiekurs. Du kan også bruge købs og salgs knapper til at åbne en handelsposition på aktien.

Om virksomheden Danone

Det Franske fødevareselskab Groupe Danone blev grundlagt i 1909 af Isaac Carosso. Han begyndte i Barcelona med et små virksomhed der producerede yoghurt. Ti år senere blev der bygget en første fabrik i Frankrig. Selskabets vigtige produkter er mejeriprodukter og yoghurt, medicinsk mad og vand på flaske. Danones hovedkontor ligger i Paris.

Buy Danone shares

Betydningen af yoghurt

For den Græsk fødte Isak Carosso var yoghurt naturligvis et velkendt produkt. Han flyttede fra Thessaloniki til Barcelona i 1912. Der var han bekymret for at børnene ofte blev ført af tarmlidelser forårsaget af dårlig hygiejne. Isak var overbevist om at fermenterede mælkeprodukter ville styrke disse børns tarmflora. Derfor begyndte han at lave yoghurt. Han gav navnet på den virksomhed der ville fremstille denne yoghurt efter sin søn Daniel.

Virksomhedens aktiviteter og omsætning

Danone har opdelt sine aktiviteter i fire grupper: babyprodukter, vand, friske mejeriprodukter og medicinsk mad. Salget af friske mejeriprodukter tegner sig for 50% af salget, og 30% af salget og vandindholdet tegner sig for 20% af salget.

Det globalt aktive selskab opnår ca. 40% af salg i Europa. Det mindste mærket er USA. I Europa er Frankrig det vigtigste mærket, hvor Danone opkøbte 10% af salg i dette land.

Fusioner og opkøb lavet af Danone

Danone har fusioneret med flere virksomheder. Virksomhederne blev også anskaffet:

 • I 1967 blev virksomheden fusioneret med osteproducenten Gervais
 • Glasproducenten Boussois-Souchon-Neuvesel (BSN) besluttede at fokusere på fødevareindustrien. Dette selskab fusionerede med Gervais-Danone i 1973. Efter fusionen var selskabets navn BSN-Gervais-Danone. I 1994 blev dette navn forenklet: Navnet på selskabet blev Danone.
 • Det Hollandske selskab Numico, der indtil 1997 blev kendt som fødevarevirksomheden Nutricia, blev opkøbt i 2007.
 • Den Russiske Uni Milk Group blev opkøbt i 2010
 • I 2012 blev Wockhardt Groups fødevarevirksomheder i Indien opkøbt.
 • I 2013 blev der dannet en strategisk alliance med det Kinesiske selskab Mengliu. Dette selskab er førende på markedet for friske mejeriprodukter i Kina.
 • Det Amerikanske fødevarefællesskab White Wave Foods blev opkøbt i 2017. På tidspunktet for denne erhvervsvirksomhed erhvervet Danone også det Belgiske selskab Alpro. Danone betalte ca. 11 mia. EUR i forbindelse med overtagelsen af White Wave Foods. På grund af denne overtagelse opnår Danone nu mindst og fjerdedel af sit samlede salg i Nordamerika.

Disse typer for offentlige opkøb og samarbejde kan have en stærk indvirkning på virksomhedens resultater. Når man investerer i Danone, er det muligt at holde øje med disse tidligere overtagelser.

Stigende overskud som følger af stigende efterspørgsel for babymad

Takket være en stærk efterspørgsel efter babymad i Kina steg Danones fortjeneste i 2018. Efterspørgslen efter babymad stiger som følger af den stigende fødselstal i Kina. Desuden nyder Danone godt af, at den voksende Kinesiske middelklasse kan lide at købe produkter fra virksomheden. Denne stærke efterspørgsel imødegår den skuffende gennemførelse af yoghurt og mejeriafdelingen.

Kina er et vækstmarked, hvor flere og flere køber dyrere produkter. Det kan derfor være interessant at købe Danone aktier.