Hvordan køber man Kinesiske aktier?

I dag er det meget attraktivt at investere i Kina. Landet har en blomstrende middelklasse, og middelklassen køber mere og mere. Dette giver de Kinesiske virksomheder mulighed for at levere deres produkter og tjenesteydelser til denne nye koncern, hvilket naturligvis er godt for rentabiliteten. Men hvordan kan man selv investere i Kina?

Hvor kan du købe Kinesiske aktier?

Vil De hellere investere i Kina på lang sigt? Det kan man gøre ved at købe kinesiske aktier. For at kunne foretage disse investeringer har man brug for en konto hos en børsmægler. En god mægler, som De kan investere i i kinesiske virksomheder, er eToro. Hos eToro betaler du ikke kommissioner. Brug knappen nedenfor at åbne en konto direkte med eToro:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvordan investere man i Kinesiske aktier?

Det er forståeligt, at du vil drage fordel af dette nye marked. Men hvor kan du faktisk investere i Kina? Og hvor er det billigste?

Hvis du vil investere aktivt i Kina ved at bruge CFD'er, er Plus500 et godt sted. Med denne børsmægler kan man bruge forskellige ordrer, der muliggør handel på kort sigt. De får også en provision på 0% på alle handelspositioner. Brug knappen nedenfor at oprette en gratis demo konto:

Der tabes penge på 80% af CFD-detailkontiene.

Alt om at investere i Kina

Hvorfor kan investering i Kina være interessant?

Investering i Kina kan være fascinerende på grund af den enorme vækst. I den vestlige verden har den største vækstspurt allerede fundet sted, og den årlige vækst bremses. I et voksende land som Kina vil du se, at der stadig er meget plads til vækst. Dette skyldes, at landet oplevede en meget hurtig udvikling. Den tidligere hovedsagelig fattige befolkning har mere og mere at bruge.

Med en samlet befolkning på over en milliard er Kina et usædvanligt stort marked. Landets middelklasse vokser, hvilket giver virksomhederne mulighed for at levere produkter og tjenesteydelser til flere og flere mennesker. Som følge heraf er der stadig meget plads til (nye) virksomheder, hvilket gør det muligt at fortsætte med at vokse betydeligt. Alligevel er det ikke alt sammen positivt: At investere i Kina medfører også ganske få risici.

kinesiske_investeringer

Hvilke risici er der ved at investere i Kina?

Den store vækst pris er også en risiko. Mange virksomheds muligheder er meget hævet. Dette er alt i tråd med den forventede vækst. På et tidspunkt eksisterer der dog en risiko for overkapacitet. Dette kan ske, når den endelige vækst skuffer. Pludselig produceres for mange biler og stål. Mange af disse produkter er cykliske, hvilket betyder, at efterspørgslen kun er høj i tider med økonomisk velstand.

Da det Kinesiske marked stadig er relativt nyt, er det også mere risikabelt at investere på markedet. Konkurrencen er hård, og det er ikke altid klart, hvem der vil blive etableret. Succesfulde virksomheder i dag kan vælte i fremtiden.

Leder du efter en relativt sikker investering i Kina? Så er teknologivirksomheder som Alibaba og Tencent interessante. Disse selskaber har kun få aktiver og er lidt beskyttet mod konkurrence. Desuden har flere og flere adgang til internettet, hvilket kan gøre det attraktivt at investere i et kinesisk internetselskab.

Pas på gæld

Gæld er altid en risiko, når du begynder at investere i en region. I Kina vil du se, at både statsgæld og selskabs gæld er steget. Som en procentdel af BNP er tallene ikke alarmerende. Det er dog vigtigt at huske, at landets samlede indkomst er steget.

Vi lærte allerede i 2008, hvordan et stort bjerg af gæld kan forstyrre en økonomi. Ved køb af kinesiske aktier er det derfor vigtigt at holde øje med gældsudviklingen i landet.

Hvad er virkningen af handelskrigen?

Handelskrigen mellem Amerika og Kina har skabt stor medieinteresse. Men hvad er virkningen af handelskrigen på Kinesiske virksomheder? Denne effekt kan forblive ret begrænset.

Handelskrigen og de øgede toldsatser er trods alt kun relevante for virksomheder, der er meget afhængige af import og eksport. Mange kinesiske virksomheder fokuserer nu på det indre marked. Ikke mindre vil du bemærke, at spændingerne har haft en negativ effekt på aktiekurserne. Du kan bruge tidspunkter som disse til at se efter gode tilbud på aktiemarkedet.

Flere og flere Kinesiske virksomheder sortlistes af Amerika. For eksempel kan Huawei ikke længere sælge de fleste af sine produkter i Amerika, og den populære applikation TikTok er også blevet forbudt. Disse spændinger kan lægge pres på de fremtidige vækstrater for kinesiske virksomheder, der huser internationale ambitioner.

kina_handel_krig

Pas på bedrageri

I nye økonomier ser man ofte mere bedrageri. Bestyrelsen tilbereder bøgerne eller tragten penge væk. Disse former for begivenheder kan være dårlige både for aktiekursen og for virksomheden. Det er derfor vigtigt at kontrollere, om det selskab, som De ønsker at investere i, opererer etisk.

Er De bekymret over sårbarheden over for svindel med investeringer i Kina? Så er det klogt at investere så diversificeret som muligt. Problemer i et selskab kan derefter opvejes af succeser i et andet selskab. Man kan anvende diversificering ved at købe flere aktier i forskellige virksomheder eller ved hjælp af en indeksfond.

Et nyligt eksempel på svig findes i selskabet Luckin Coffee. I årevis oppustede firmaet sine tal, og det virkede meget mere succesfuldt end det var. Dette var muligt, fordi Kina stiller meget lavere krav til revision udført af revisorer. Desuden har mange vestlige investorer mistet mange penge i at investere i denne Kinesiske aktie.

Regeringens indflydelse

En anden risiko for at investere i Kina er den store offentlige indflydelse på mange virksomheder. I hemmelighed kunne den Kinesiske regering være et selskabs største aktionær. Samtidig sælger nogle virksomheder hovedsageligt produkter til den kinesiske regering. Et godt eksempel på dette er firmaet Hikvision, som hurtigt kan identificere mennesker, der bruger kunstig intelligens. Tilsynsmæssig kvalitet i nogle af disse virksomheder er derfor tvivlsom.

Pas på valutakurser

Kinesiske aktier er noteret på flere børser. Man kan for eksempel købe Kinesiske aktier i De forenede Stater ved at betale med dollars eller i Hongkong ved at betale med Hong Kong dollar. Hvis du bruger en anden valuta end din egen, er der en risiko for, at din investering vil devaluere i din egen valuta. På et sådant tidspunkt er det vigtigt at holde øje med valutakursen.

Samtidig påvirker valutakursen for den Kinesiske Yuan også resultaterne fra Kinesiske virksomheder. Når et selskab markedsfører mange produkter i udlandet, kan en billig Yuan hjælpe. I så fald er det billigere for udlændinge at købe Kinesiske varer.

Hvad er de bedst kendte aktieindekser i Kina?

Der er to kendte indekser, der sporer virksomheder i Kina. Nedenfor diskutere vi de velkendte indekser, som du kan investere i.

Hang Seng indeks

Hang Seng indeks er Hong Kong’s indeks. Virksomheder, der er noteret på dette indeks, fokuserer ofte mere på udlandet. En fordel ved Hong Kong indekset er, at de virksomheder, der er anført på dette indeks, ofte har mindre korruption. Samtidig er det lettere for udenlandske virksomheder at drive forretning der.

Men hvis du vil investere i det Kinesiske marked direkte, er Hang Seng indekset muligvis ikke det bedste valg i betragtning af dets internationale orientering.

Tip: Tjek åbningstiderne for Hong Kong børsen her.

Shanghai-Composite

Kinas største og mest kendte indeks er Shanghai-Composite. Ud over Shanghai-Composite. er der også Shanghai-Composite. På Shanghai-Composite finder du utallige teknologivirksomheder, der ikke er særlig velkendte i vest.

Tip: Tjek åbningstiderne for den Kinesiske børs: China stock exchange her.

Hvad er andre kendte indekser for det Kinesiske aktiemarked?

Nedenfor vil vi diskutere kendte indekser, der sporer det Kinesiske aktiemarked:

FTSE China 50

FTSE China 50 indeks sporer de 40 største og mest likvide kinesiske aktier noteret på Hong Kong-børsen. Dette inkluderer de såkaldte H-Shares, Red Chip-aktier og P Chips.

Hang Seng China Enterprises (HSCEI)

Dette indeks sporer de 50 vigtigste kinesiske H-aktier noteret på Hong Kong Stock Exchange.

MSCI China

Dette indeks sporer de største og mest likvide aktier, der er noteret på Hong Kong-børsen. Dette inkluderer H-aktier, B-aktier, Red Chips og P Chips.

MSCI China A

Dette indeks sporer de største og mest likvide Kinesiske A virksomheder, der er noteret i Renminbi. Disse aktier er noteret på Shenzhen eller Shanghai børsen.

MSCI China H

Dette indeks følger de største og mest likvide aktier noteret på Hong Kong Stock Exchange.

Kendte kinesiske trackere at følge

Below are some well-known EFTs you can buy when you want to invest in China:

 • MSCI Kina gennem Xtrackers MSCI China Index
 • CSI Kina med X Trackers CSI 300 swap: en EFT med en stærk risiko spredning
 • Ishares China ETF: har desværre en lidt højere pris og er derfor mindre interessant

Hvor kan jeg købe billige kinesiske trackers?

En billig og pålidelig børsmægler til køb og salg af Kinesiske aktier sporerne er DEGIRO. Hos DEGIRO handler du også gratis i de indeksfonde, der er nævnt i kerne valget. Brug knappen nedenfor for at åbne en konto med DEGIRO:

investere_i_kinesiske_aktier

Hvad er velkendte Kinesiske aktier at investere i?

I denne del af denne artikel ser vi på nogle kendte Kinesiske aktier, som du kan overveje at købe.

Tencent

Tænk på Tencent som Facebook fra Kina. Virksomheden kæmper for dominans i den kinesiske it verden sammen med Alibaba (og i mindre grad Baidu). En velkendt Tencent-platform er selvfølgelig WeChat. De tjener dog flere penge gennem online spil. Spil som League of Legends og Supercell tiltrækker mange spillere, og virksomheden tjener mange penge på denne måde. Der er stadig plads til udvikling på dette marked. Investering i den kinesiske aktie Tencent kan derfor være interessant.

Beijing Capital International Lufthavn

Med denne aktie kan du investere i den største lufthavn i Beijing. Antallet af fly til Kina vil stige yderligere i fremtiden. Investering i den internationale lufthavn kan derfor være rentabel. Den nye lufthavn er dog en formidabel konkurrent, som man skal overvåge.

Kweichow Moutai

En anden interessant aktie at investere i Kweichow Moutai. Dette Kinesiske selskab beskæftiger sig med fremstilling af spiritus. Kinesiske folk som sprut og virksomhedens salg og fortjeneste er vokset betydeligt. En investering i dette Kinesiske selskab kan derfor gå godt.

Hvilken slags Kinesiske aktier er der?

Investering på den Kinesiske børs er mere kompleks, fordi der er mange typer aktier. Du kan investere i A-aktier, B-aktier, H-aktier, Røde chips, P-chips, and N-aktier.

A-aktier

Det er Kinesiske virksomheder, hvis hovedsæde ligger på det Kinesiske fastland. De handles på børsen i Shanghai eller Shenzhen og er noteret i den Kinesiske Yuan valuta. Som udenlandsk investor kan man ikke blot købe A-aktier. De skal investere indirekte i A-aktier gennem f.eks. en ETF.

B-aktier

Dette er Kinesiske virksomheder, der også er baseret på det Kinesiske fastland. De er noteret i Amerikanske dollars på Shanghai Stock Exchange og i Hong Kong dollars på Shenzhen Stock Exchange.

H-aktier

Dette er virksomheder, der er baseret på Kina, men er noteret på Hong Kong børsen. Virksomhederne er noteret i Hong Kong dollars.

Røde chips

Red chips are Chinese state-owned enterprises. These companies can be found outside the mainland (usually in Hong Kong) and are also traded in Hong Kong dollars.

P-chips

Disse virksomheder er ikke statsejede, men ligger uden for Kina. Aktierne handles i Hong Kong dollars i Hong Kong og er ofte placeret i skattely (som for eksempel Caymanøerne).

N-aktier

N-aktier er Kinesiske virksomheder beliggende uden for fastlandet. Disse aktier er for eksempel noteret på NYSE eller Nasdaq og er derfor meget internationalt orienterede. Disse aktier kan handles i dollars.

Invester klogt i kinesiske aktier

Når man skal investere i Kinesiske aktier, er det vigtigt at gøre dette klogt. Køb ikke bare tilfældige firmaer, fordi du kan lide navnene. Planlæg og tænk over hvornår og hvorfor det er interessant at komme ind. Skriv din plan ned, så du holder fast ved din strategi!

Når man begynder at handle aktivt, er det endnu vigtigere at have en god plan. I dette tilfælde skal man altid tænke på en exitstrategi. Ved at bruge et stop loss kan du undgå at miste en stor del af din investering i Kinesiske aktier på grund af en fejl.

Endelig er det naturligvis vigtigt at huske på, at man, når man investerer i Kinesiske aktier, altid har en risiko for at miste hele den oprindelige investering. Investér derfor klogt!

Køb_kinesiske_aktier

Tendenser i Kina

Den hastighed, hvormed Kinas økonomi vokser, aftager. Dette er ikke overraskende, når man overvejer, at den Kinesiske økonomi er meget større nu end for årtier siden. Eksporten bliver mindre og mindre vigtig for Kina, mens deres marked bliver mere og mere interessant. Efterspørgslen efter luksusprodukter vokser, og når folk bliver ældre, kan du se, at forsikrings og sundhedssektoren også har et stort vækstpotentiale.

Volatiliteten i Kinesiske aktier er over gennemsnittet. Dette skyldes dels, at primært privatpersoner er aktive på den Kinesiske børs. Disse personer reagerer hurtigt og uforudsigeligt på ændringer i stemningen: Kinesiske investorer forventer ofte et hurtigt og højt afkast. Som et resultat er det ofte smartere at investere aktivt i kinesiske aktier. Når alt kommer til alt, når du investerer passivt, vil du ikke blive kompenseret for de stærke prisudsving.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Hvordan kan man købe Alibaba aktier?

Alibaba ses af mange mennesker som Amazon i Kina. Grundlæggeren Jack Ma har store ambitioner, og virksomheden er nu blandt de 10 største globale virksomheder. En investering i dette velfungerende selskab kan derfor være meget interessant. I denne artikel kan man læse hvordan man køber aktier i Alibaba. Du kan også høre den nuværende aktiekurs på Alibaba her.

Har du lyst til at aktivt investere i Alibaba? Det er muligt! En stor fordel ved denne form for investering er, at man reagere på den seneste udvikling. Under handel’s krigen med Amerika kom vigtige nyheder for eksempel ud på et regelmæssig grundlag. Man kan reagere øjeblikkeligt på udsving i aktiekurserne ved at placere en position på en faldende eller stigende pris.

Hvor kan man købe Alibaba aktier?

Alibaba er en kæmpe, der langsomt sluger verden. Med et stærkt voksende Kinesisk marked og en klar international strategi kan en investering i Alibaba være meget interessant. Har du lyst til at købe Alibaba aktier? Du kan handle direkte med Alibaba-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Alibaba aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Alibaba aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Alibaba lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Alibaba? Grafen nedenfor viser, hvordan Alibaba s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Alibaba:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Alibaba.

Analyse af Alibaba:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Alibaba-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Alibab -aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Alibaba de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Alibaba gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Alibaba vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Alibaba , og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Alibaba del analyse

Kort om Alibaba

I 1999 grundlagde Jack Ma webstedet Alibaba.com. Det gjorde han for at få Kinesiske virksomheder i kontakt med udenlandske købere. I 2003 udvidede mor selskabet ved at oprette online markedsplads Taobao. Denne markedsplads er øverst på 20 i de mest besøgte websteder i verden.

Selskabet blev kendt som Alibaba Group. Alibaba Groups websteder er populære: Inden for Kina forudsiger 60% af alle pakker leverancer via deres websted. Virksomheden er ikke kun kendt i Kina: Alibaba erobrer verden.

Investing in Alibaba

Hvorfor skal man købe Alibaba aktier?

Alibaba er et stort firma, hvor du selv kan købe aktier. Men hvorfor skal du overveje at købe Alibaba aktier? Nedenfor vil vi diskutere nogle stærke argumenter for at købe aktien.

Enormt tilbud

Alibaba tilbyder et stort, varieret udvalg af produkter. Dette giver virksomheden ekstra stabilitet. Når et marked klarer sig dårligt, kan det blive absorberet af overskud på et andet marked. Et stort tilbud reducerer Alibaba erhvervsrisiko. Det gør det til en mere attraktiv investering.

Nye markeder

Kina oplever en stærk økonomisk vækst. For nogle årtier siden var Kina stadig fattig, og folk dør af sult. I dag betragtes Kina ikke længere som et udviklingsland. Den gennemsnitlige Kinesiske købekraft er høj, og næsten alle har adgang til internettet. Velstand i landet vokser stadig, og med det vil antallet af kinesere med købekraft kun stige.

Alibaba kan tag fordel heraf. Alibaba er et Kinesisk selskab, der fuldt ud kan imødekomme de kinesiske forbrugeres behov. Tror De, at den økonomiske vækst i Kina vil fortsætte? Så kan det bestemt være attraktivt at købe Alibaba aktier.

Enorm vækst

Alibaba vokser stadig hurtigt. En af årsagerne til dette er Kinas voksende velstand. Den generelle tendens, hvor internet og onlineshopping bliver mere og mere almindeligt, spiller også ind i virksomhedens hænder. Jeg Kina er brugt af smartphones f.eks. steget betydeligt. Alt dette kan bidrage til den videre væk i Alibaba.

Alibaba er rentabelt

Mange teknologivirksomheder er ikke rentable. Nogle eksempler er Uber og Snapchat. Alibaba har dog en fortjeneste. I 2019 opnåede den f.eks. en fortjeneste på næsten 8 mia. USD. I de kommende år forventes det, at denne fortjeneste kun vil fortsætte med at vokse. Dette vil gøre det mulig at udbetale udbytte i fremtiden. Mener De, ved Alibaba kan opretholde denne overskudsgivende tendens? I så fald kan De sikkert overveje ved købe Alibaba aktier.

Internationale udvidelser

Alibaba fokuserer ikke kun på det kinesiske marked. Virksomheden har f.eks. etableret et stort distributionscenter i Belgien. Dette kan i høj grad mindske leveringstiden for produkter i Europa. Et kritikpunkt fra mange Europæiske kunder var den ofte længere leveringstid. Nu hvor leveringstiden kan reduceres, bliver Alibaba endnu mere interessant for den Europæiske forbruger.

Desuden er der også en stigende efterspørgsel efter Europæiske produkter i Kina. Gennem distributionscentret kan Alibaba returnere varer til det Kinesiske marked. Tror De, at Alibaba har succes med at blive populær i Europa også? I så fald kan køb af Alibaba aktier helt sikkert gå godt.

Risikerer investering i Alibaba

Der er naturligvis også risici forbundet med at investere i den store Alibaba. Hvad bør man være opmærksom på, når man begynder at investere i Alibaba?

Lokal lovgivning

Der er mange problemer omkring den Kinesiske Alibaba og lokale lovgivning. Alibaba ville f.eks. ikke altid håndhæve de Europæiske kunders rettigheder korrekt. Det kan skabe problemer i fremtiden. Alibaba kunne f.eks. idømmes bøder. Desuden kan kunderne beslutte at vende ryggen til Alibaba, hvis betingelserne ikke er gunstige nok. Alibaba skal derfor gøre en indsats for at overholde den lokale lovgivning.

Pas på reklame kampagne

Det er nødvendigt at være forsigtig, når man investerer i Alibaba. Aktiekurserne skabes gennem samspillet mellem udbud og efterspørgsel. Der er for øjeblikket stor interesse i Alibaba aktierne. Selskabet omtales regelmæssigt som det potentielt største selskab i verden. Det er naturligvis slet ikke sikkert, om Alibaba kan leve op til disse høje forventninger. Vær derfor forsigtig og holde et vågent øje med den seneste udvikling.

Begrænset magt

Som aktie holder har Alibaba kun begrænset magt. Strukturen er kompliceret, hvilket betyder, at man som lille part slet ikke har noget at sige. Der er heller ingen voldgiftsret. En Alibaba aktie kan derfor være en god investering, men De har absolut ingen beføjelser med hensyn til udviklingen inden for virksomheden.

Konkurrencen

Konkurrencen er også et vigtigt emne at holde øje med. Der er mange alternativer til en platform som Alibaba. Den gigantiske Amazon er selvfølgelig det mest kendte eksempel på dette. Der er dog også lokale platforme i alle lande, som Alibaba skal konkurrere med.

Tror du Alibaba kan konkurrere og være et par skridt foran? I så fald kan investering i Alibaba bestemt være en god idé.

Politik

Endelig kan politik også kaste en spalter i arbejdet. Især med USA er der mange problemer med handels tarifferne. Når internationale forbindelser forværres, kan dette få stor indflydelse på Alibaba aktiepris. Det er derfor vigtigt at holde øje med den politiske stabilitet, før man køber Alibaba aktier.

Er det klogt at investere i Alibaba?

Efter at have læst fordele og ulemper ved at investere i Alibaba, kan du spørge dig selv, om det er klogt at investere i Alibaba aktier selv. En stor risiko for at investere i Alibaba forbliver den ustabile Kinesiske regering. Kinesiske regulatorer stoppede for eksempel Ant Group IPO i 2020, hvilket også er skadeligt for virksomheden Alibaba: Alibaba ejer 33% af aktierne i Ant Group.

Virksomheden ser imidlertid ikke ud til at være i problemer: omsætningen vokser stadig stærkt, og Alibaba er den klare markedsleder i Kina. Med 56% er Alibaba klart den største e-handelspart. Den største konkurrent, JD.com, har kun en markedsandel på 17%. Alibaba kontrollerer også mere end 40% af landets cloud computing-infrastruktur, mens de største konkurrenter, Huawei og Tencent, begge kun kontrollerer 15%.

På trods af de grønne tal i e-handels segmentet er der problemer i virksomheden. Initiativerne Alibaba Cloud, Digital Media and Entertainment og Innovation Initiatives er tabsgivende. Overskuddet fra e-handelsafdelingen anvendes til at holde disse divisioner kørende.

Det er derfor bestemt ikke uden risiko for investering i Alibaba. Det er klogt at holde et vågent øje med de nye antitrust love i Kina. Hvis den Kinesiske regering forsøger ved svække Alibaba stærke position, hvilken kan lægge pres på aktiekursen.

Hvordan kan man investere i Alibaba?

Du kan investere i Alibaba med næsten enhver børsmægler. De Kinesiske Alibaba aktier er noteret på både Hongkongs og New Yorks fondsbørser. For de fleste vil det være mere fordelagtigt at købe aktierne på børsen i New York: New York Stock Exchange..

For at købe og sælge Alibaba har du brug for en konto hos en pålidelig børsmægler. Vil du vide, hvilken børsmægler du kan åbne en konto? Så kig på vores sammenligning af bedste børsmæglere:

Når du har åbnet en konto, kan du placerer en ordre på aktien. Dette gøres ved hjælp af søgefunktionen til at navigere til Alibaba aktien. Her kan du vælge mellem to typer ordrer:

 • Markedsordre: åbne investeringen direkte til den gældende pris.
 • Begrænset ordre: åbne investeringen til en pris efter eget valg.

Når du har afgivet ordren, videresendes den til børsen inden for få sekunder. Held og lykke med din investering i Alibaba!

En stor e-handelsvirksomhed

Alibaba Group, der blev grundlagt i 1999, er nu en stor virksomhed. Virksomheden har i øjeblikket (2020) en aktie markedsværdi på mere end 570 milliarder dollars. I top 10 af de største virksomheder i verden rangerer virksomheden syvende. Deres hjemmesider nyder verdensomspændende popularitet. Især webstederne alibaba.com og aliexpress.com genererer mange penge.

Alibaba er her for leverandører af grossister og for forbrugere

Virksomheden har mange grossister leverandører som kunder. På verdensplan betjenes millioner af engros leverandører af Alibaba. Selvfølgelig har virksomheden også mange forbrugere som kunder. Forbrugere kan købe produkter direkte via AliExpress platformen til meget lave priser. Alibaba har ikke mindre end 785 millioner aktive brugere. Webstederne tegner sig for 85% af omsætningen.

Hema afdelinger af Alibaba

Hema er navnet på de supermarkeder, som Alibaba har åbnet, med et gennemsnitligt areal på ca. 10 000 m2. Forbrugerne bruger Hema-app til at scanne deres købmandsvarer. Købmanderne betales så for at bruge Alipay. Onlineordrer leveres hjemme. For at få gavn af leveringen skal man leve inden for tre kilometer fra Hema supermarkedet.

Tre divisioner i Alibaba Group

E-handel tegner sig for ca. 85% af omsætningen. Alibaba har tre andre divisioner: Alibaba Cloud Computing, Alibaba Digital Media & Entertainment og Alibaba Innovation Initiatives.

Alibaba Cloud Computing

Alibaba investerede milliarder i cloud computing. Der er nu 19 Alibaba Cloud data centre i hele verden. Alba Cloud Computing tegner sig nu for 8% af virksomhedens omsætning. Den nyligt indførte Al-chip burde forbedre cloud-ydelsen. Med denne chip kan søgefunktionen inden for webstedet også forbedres. Desuden tilbyder chippen automatisk oversættelser til butikkerne fra hele verden.

Amazon har allerede vist, at cloud computing kan være meget rentabel. Størstedelen af Amazons overskud kommer nu fra cloud computing. Hvis Alibaba lykkes at opnå en større markedsandel inden for cloud computing, kan dette være en god grund til at købe Alibaba aktier.

Digitale medier og underholdning

Alibaba har forskellige video og musiktjeneste. For eksempel har virksomheder i Kina videohostjenesten Youku og musikk streamingtjenesten Xiami. Alibaba samarbejder med firmaet Netease om at dele deres musikbiblioteker. Divisionens omsætning steg med 23% i det sidste kvartal. Divisionen tegner sig for 6% af virksomhedens samlede omsætning.

Innovations initiativer og andre

Denne deling fokuserer på kunstig intelligens. Jack Ma, grundlæggeren af Alibaba, mener, at det meste af arbejdet kan være automatiseret i fremtiden. I mellemtiden har Alibaba investeret 3 mia. USD i bl.a. forskningscentre for kunstig intelligens.

Der udvikles nye teknikker i centrene. Et eksempel herpå er evnen til at betale med ansigtsgenkendelse, hvilket allerede er muligt i en Kinesisk gren af fastfood kæden KFC. Tror du Alibaba udvikler endnu mere interessante nye teknikker? Så kan du sikkert overveje at købe Alibaba aktier.

Alibaba’s børsnoteringer

I 2004 gik Alibaba til den amerikanske børs. På det tidspunkt var en aktie 68 dollars værd. I mellemtiden er aktiens værdi tredoblet. I Asien betragtes det som underligt, når et stort Kinesisk selskab ikke har en børsnotering i øst.

Det er grunden til, at Alibaba blev noteret på Hong Kong-børsen i november 2019. Denne entusiastisk modtagne børsintroduktion rejste 12,9 mia. Investering i Alibaba aktier er værd at overveje i betragtning af noteringerne.

Om Jack Ma

Jack Ma er en velkendt Kinesisk iværksætter, der selv grundlagde Alibaba. I en alder af 55 besluttede han at gå på pension. Indirekte har han stadig indflydelse gennem bestyrelsen. Hans pensionering betyder ikke, at han ikke gør noget: han har stadig mange drømme, som han ønsker at realisere. For eksempel arbejder han på at forbedre sundhedsvæsenet i fattige lande ved hjælp af et fundament.

Hvordan kan du købe NIO aktier?

NIO er en Kinesisk producent af elbiler. Kineserne kalder NIO Weila. Betydningen af dette Kinesiske ord er ‘blå himmel kommer’. Med sin elbil ønsker virksomheden at bidrage til at gøre luften renere. Dette Kinesiske firma er efter egne ord ved at udvikle fremtidens bil. I Kina hedder virksomheden ‘Tesla-morder‘.

En investering i NIO kan derfor bestemt være interessant: især når man tænker på, at aktiekursen blev 25 gange mere værd på et års tid. Men hvad er det bedste sted at købe NIO-aktier?

Hvor kan du købe NIO aktier?

Er du sikker på, at NIO vil besejre Tesla? Markedet for elbiler er enormt og vil vokse enormt i fremtiden. Det kan derfor være meget interessant at investere i en virksomhed som NIO. Har du lyst til at købe NIO aktier? Du kan handle direkte med NIO-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for NIO aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for NIO aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for NIO lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på NIO? Grafen nedenfor viser, hvordan NIOs aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om NIO:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om NIO.

Analyse af NIO:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge NIO-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan NIO-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for NIO de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på NIO gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at NIO vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for NIO, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

IEr det klogt at investere i NIO?

Der er forskellige argumenter for og imod at købe NIO-aktier. Inden du investerer i NIO, kan det under alle omstændigheder være klogt at analysere bilmarkedet nøje. Hvis økonomien går godt, og folk køber flere biler, har det en positiv effekt på virksomhedens resultater.

Meget vigtigere er de udviklinger og innovationer, som virksomheden har frigivet. Gode nyheder om nye prototyper kan give NIO aktiekursen et betydeligt løft. Sammenlign produkterne godt med konkurrenterne fra sammenlignelige bilproducenter: På den måde kan du afgøre, om NIO kan følge med konkurrenter.

Inden du investerer i NIO, er det vigtigt at tjekke, om det aktuelle prisniveau er realistisk. I 2020 vil elektrisk kørsel gennem Tesla være noget af en hype: Aktiekursen på det Kinesiske NIO er også blevet 25 gange så meget værd på få måneder. Du ser ofte en del korrektion i fremtiden med denne form for enorm stigning. Det skete for eksempel også hos flere cannabis virksomheder, hvilket var en hype i år 2018.

Det er også særligt vigtigt at analysere det Kinesiske marked ordentligt. Hjemme markedet er inde i en svær periode, og desuden får virksomheden færre og færre tilskud. Virksomheden giver endnu ikke overskud og har brug for ny finansiering i fremtiden. Dette gør en investering i NIO risikabel. Ved at investere aktivt kan du også i fremtiden drage fordel af faldende aktiekurser.

Den Kinesiske start-up NIO

NIO er en af de første Kinesiske start-ups til at fokusere på elbiler. Da virksomheden blev grundlagt i 2014, hed den Next Car. Dette navn blev ændret til NIO et par år senere. Virksomheden blev grundlagt af den Kinesiske iværksætter Bin Li og hovedkontoret ligger i Shanghai.

Virksomheden vil beskæftige over 4.000 mennesker på 19 lokationer i 2018. Disse steder er placeret i Kina, USA og Europa.

NIO

Hvad NIO ønsker at opnå

Den første bil fra NIO er NIO EP9. Denne racerbil er hurtigere end Teslas hurtigste bil. NIO designer og producerer smarte elbiler. Virksomheden forsker også i kunstig intelligens og muligheden for selvkørende biler. Den første selvkørende elbil kan komme på markedet i 2020. Selvkørende biler forventes at udgøre 20 % af bilmarkedet om ti år. Firmaet NIO håber at kunne distribuere sine biler over hele verden inden da.

NIO producerer ikke som Tesla de dyrere premiumbiler. Virksomheden har fokus på elbiler til middelklassen. Foreløbig fokuserer NIO også primært på det Kinesiske marked. Synes du, det er et godt træk? Så kan det være meget attraktivt at købe NIO-aktier.

NIO er endnu ikke en Tesla morder

Det er lidt for tidligt at kalde NIO for en Tesla morder. I øjeblikket (2020) er Tesla den bedst kendte og mest populære elbil. NIO er stadig i gang med at erhverve en markeds aktie. Desuden kan en Tesla køre op til 1.000 kilometer på et fuldt batteri. Det er meget mere end de 350 kilometer, som en elbil fra NIO kan køre med fuldt batteri. NIO er endnu ikke en egentlig konkurrent til Tesla. Fordelen ved NIO’s elbiler er, at de er meget billigere.

Tror du, det vil lykkes NIO at være en seriøs konkurrent til Tesla i fremtiden? I så fald kunne det være meget interessant at købe NIO aktier.

Andre produkter og tjenester fra NIO

NIO tjener ikke kun sine penge ved at sælge elbiler: Virksomheden tilbyder også Power Home, som er ladestandere til folks hjem. NIO tilbyder også tjenester. Et eksempel er Power Express. Denne service, som er på standby i 24 timer, oplader kundernes batterier. Der tjenes også penge på at sælge forsikringer til sine elbiler. Tror du, at disse tjenester bidrager til resultaterne af NIO aktierne? Så kan du helt sikkert overveje at lave en investering!

NIO i fremtiden

NIO kan være en attraktiv, men ikke helt risikofri investering. Det Kinesiske firma producerer billigere end Tesla. Hvis de formår at opbygge en større markedsandel, kan de få store overskud. Markedet for elbiler bliver enormt i fremtiden. Tror du det vil lykkes NIO at opbygge en stærk position på dette marked? I så fald er det klogt at købe NIO aktier.

Hvordan kan du købe Xiaomi aktier?

Xiaomi er muligvis ikke særlig kendt i Storbritannien. Ikke mindre er Xiaomi en stor aktør på verdensplan, der sælger de fleste smartphones efter Apple, Samsung, Huawei og Oppo. Virksomheden har en særlig stærk base i Kina. På det seneste har virksomheden dog også formået at erobre andre lande med deres telefoner. Men hvordan kan du faktisk investere i Xiaomi, og er det klogt at købe Xiaomi aktier?

Hvordan kan du investere i Xiaomi?

Hvis du vil investere i telefonselskabet Xiaomi, skal du have en konto hos en børsmægler. En børsmægler gør det muligt at købe og sælge Xiaomi aktier. Men hvad er de bedste mæglere til selv at handle i denne virksomhed?

Køb af Xiaomi aktier hos eToro

Har du lyst til at købe Xiaomi aktier? Du kan handle direkte med Xiamoi-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Xiaomi aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Xiaomi aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Xiaomi lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Xiaomi? Grafen nedenfor viser, hvordan Xiaomi s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Xiaomi:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Xiaomi.

Analyse af Xiaomi:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Xiaomi-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Xiaomi-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Xiaomi de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Xiaomi gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Xiaomi vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Xiaomi, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Hvad laver Xiaomi?

Virksomheden blev grundlagt i 2010 og er derfor ret ny. I 2011 lancerede de M1, som var deres første telefon. Efter at denne telefon viste sig at være en succes, udvidede Xiaomi sine aktiviteter ved at udvikle flere smartphones. I dag samarbejder virksomheden også med mange andre virksomheder og producerer alle mulige forskellige produkter: actionkamera og smarte lys er nogle eksempler.

En praktisk video, hvor du lærer mere om virksomheden Xiaomi

Fremtiden for Xiaomi

Da virksomheden netop blev stiftet, kom størstedelen af omsætningen fra smartphone salg. Dette ser ud til at ændre sig: I de senere år er andelen af smartphone salget faldet, og andre livsstilsprodukter får en vigtigere position i virksomheden. Dette er en god mulighed for virksomheden, da de spreder deres risici på tværs af flere produktkategorier. Hvis Xiaomi formår at opbygge en stærkere position i andre produktgrupper, kan det være attraktivt at købe Xiaomi aktier.

Xiaomi interests

I begyndelsen fokuserede virksomheden hovedsageligt på det Kinesiske marked. Virksomheden begynder også at udforske andre regioner. En stor del af indkomsten kommer fra Kina, men også andre lande spiller en stadig vigtigere rolle. For eksempel har Xiaomi nu lagt et godt grundlag for at sælge deres produkter i Indien.

Xiaomi regios

Det ser ud til, at Xiaomi har haft succes med at udvide deres position. Det gør de både ved at fokusere på andre produktkategorier og ved at erobre nye markeder. Der er klart en opadgående tendens i virksomhedens driftsresultater. Hvis du som investor har tillid til denne opadgående tendens, kan det være attraktivt at købe Xiaomi aktier.

Hvordan gik det me IPO?

Virksomhedens børsnotering var temmelig skuffende. Xiaomi håbede oprindeligt at rejse 10 milliarder kroner ved at udstede aktier på børsen i Hong Kong. Desværre viste det sig anderledes: Det samlede provenu beløb sig til omkring 6 milliarder, hvilket bringer virksomhedens værdi ved lanceringen op på omkring 50 milliarder USD.

Pengene fra børsnoteringen blev brugt til at udvide virksomheden yderligere. En stor del af de indsamlede penge går til forskning og udvikling af nye elektroniske produkter. En anden stor del af pengene bruges til at udvikle Internet of Things livsstilsprodukter.

Nogle investeringstips

 • Spread dine risici: Invester ikke alle dine penge i Xiaomi aktier.
 • Brug et stop loss til at dække potentielle tab.
 • Følg udviklingen på smartphone markedet tæt.

Hvordan kan du købe Sinopec Group aktier?

Olie markedet er enormt, og i Kina vokser middelklassen stadig: Et kinesisk olieselskab har muligheder nok til at øge sin rentabilitet. I denne artikel diskuterer vi, hvordan man bedst investerer i Sinopec Group aktierne.

Hvor kan du købe aktier i Sinopec Group?

Flere og flere lande tilkendegiver, at de vil sige farvel til olie og andre fossile brændstoffer. Der vil dog gå lang tid, før alternativerne overtager markedet. Dermed kan du stadig opnå et godt resultat ved at investere i olieselskaber. Har du lyst til at købe Sinopec Group aktier? Du kan handle direkte med Sinopec Group-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Sinopec Group aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Sinopec Group aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Sinopec lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Sinopec? Grafen nedenfor viser, hvordan Sinopec s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Sinopec:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Sinopec .

Analyse af Sinopec:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Sinopec-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Sinopec-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Sinopec de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Sinopec gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Sinopec vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Sinopec, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om virksomheden Sinopec Group

Den store petroleums og petrokemiske virksomhedsgruppe Sinopec Group blev etableret af staten i juli 1988 baseret på det tidligere China National Petrochemical Corporation. I 2018 blev Sinopec et aktieselskab. Sinopec Group er den største leverandør af olie og petrokemiske produkter i Kina. Virksomheden er også den næststørste producent af olie og gas i Kina.

Det er verdens største raffinerings virksomhed og den tredjestørste kemivirksomhed. Med 30.000 servicestationer i Kina er virksomheden Kinas største servicestation. Virksomheden tegner sig for 60% til 70% af alle rå olie håndteres af Kina. På nuværende tidspunkt fokuserer virksomheden på udvikling af skifergas i Kina.

Buying-Sinopec-stocks

Datterselskabet Sinopec

China Petrochemical and Chemical Corporation er et datterselskab af Sinopec Group. I dette datterselskab inkorporerede Sinopec Group en vigtig del af sine aktiviteter. I 2000 havde Sinopec 25 raffinaderier til sin rådighed. Med en årlig kapacitet på 130 millioner tons råolie ejede virksomheden cirka 50 % af al kinesisk raffinering kapacitet. Aktierne i Sinopec, grundlagt i 2000, blev noteret på børserne i Hong Kong, London og New York. Sinopec Group ejer 70% af aktierne i dette datterselskab.

Virksomhedens historie

China National Petrochemical Corporation, forgængeren for Sinopec Group, blev grundlagt i 1983. Denne virksomhed blev etableret for at bygge og drive raffinering kapacitet og den petrokemiske produktion. Virksomheden overtog 90 % af raffineringen af lokale myndigheder og forskellige ministerier.

Sinopec Group var det første kinesiske olieselskab, der foretog undervands efterforskning i Angola i samarbejde med BP. Virksomheden søgte også efter gas i Saudi Arabien. I 2009 blev det Schweiziske selskab Addax Petroleum opkøbt for 8,27 milliarder Canadiske Dollars. Dette selskab, som er aktivt i Vest Afrika og Mellemøsten, er en af de største olieproducenter i verden.

Virksomheden kan øge sin lønsomhed med disse internationale investeringer i fremtiden. Dette kan gøre det attraktivt at købe Sinopec aktier.

Forskning i kulstof neutralitet

I november 2020 etablerede Sinopec et strategisk partnerskab med tre institutioner for i fællesskab at forske i toppen af kulstofemissioner og kulstof neutralitet i energi og kemisk industri. Opinions ledere og eksperter inden for klimaændringer, energi og kemisk industri undersøger den strategiske vej til at opnå CO2-neutralitet inden 2030.

Hvordan kan du købe China Telecom aktier?

Ved at investere i China Telecom investerer du i den største fast telefoni udbyder og den fjerdestørste mobiludbyder i Kina. Virksomheden er 100% ejet af den Kinesiske regering. På denne side kan du se, fra hvilke børsmæglere du kan købe China Telecom aktier. Du kan også anmode om den nuværende aktiekurs for China Telecom her.

Hvor kan man købe aktier i China Telecom?

Har du lyst til at købe China Telecom aktier? Du kan handle direkte med China Telecom-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for China Telecom aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for China Telecom aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er China Telecoms nuværende aktiekurs?

Har du lyst til at vide, hvad aktiekursen på China Telecom er? Så tag et kig på grafen nedenfor. Her finder du den seneste CFD pris på China Telecom. Med knapperne kan du direkte åbne en position på aktien.

Om China Telecom

China Telecom Corporation Limited er en virksomhed i Kina. Det er en storstilet udbyder af informationstjenester i verden. Disse omfatter mobile og kablede telekommunikations tjenester, internettet, informations tjenester og andre telekommunikations tjenester.

China Telecom er hovedsageligt aktiv i Kina. Virksomheden har mere end 300 millioner abonnenter, der betjener de fleste af kunderne i bredbånds divisionen. Omkring halvdelen af alle kunder (150 mio.) har en bredbåndsforbindelse. Virksomheden er noteret på børserne i Hong Kong og Shanghai.

China Telecom

China Telecom’s historie

China Telecom blev etableret i 2002. Fra starten har de investeret massivt i forretnings aktiviteter og deres netværk. China Telecom har gennem årene opkøbt flere virksomheder. De har opkøbt Best Stones digitale aktiviteter og China Telecom (Europe) for at øge væksten.

I 2015 gik de ind i et joint venture med andre teleselskaber China Mobile og China Unicom. I 2015 var der noget tumult, da det kom frem, at formanden for China Telecom (Chang Xiaobing) var mistænkt for korruption. Han sagde op og blev senere dømt.

En korruptionsskandale har ofte negative konsekvenser for prisen på en aktie. Når du investerer i China Telecom, er det derfor klogt at holde godt øje med denne type udvikling. Er der en skandale? Så kan du åbne en short position på kursen på aktien for at opnå gode resultater, selv når aktiekursen er faldende.

Cloud og 5G

I den nærmeste fremtid er det vigtigt for China Telecom at udrulle 5G-mulighederne yderligere. Dette hurtigere internet vil give mange muligheder for deres kunder. Flere og flere virksomheder arbejder i skyen og ser fordelene ved dette. Det er vigtigt at integrere dette endnu bedre inden for de nuværende muligheder og dermed tilbyde bedre løsninger til sine kunder.

Strategiske partnere

For at forbedre og styrke netværket ser China Telecom mange muligheder for at samarbejde med campusser, kommuner og internetvirksomheder. Strategiske partnerskaber vil hjælpe med at få den vækst, folk leder efter. Opbygning og styring af netværk sammen er en af mulighederne.

Tror du, at disse strategiske tiltag vil bidrage til China Telecoms resultater? Så kan det være attraktivt at købe aktier i China Telecom.

Innovation

Det er vigtigt at blive ved med at forny sig. Til dette formål leder China Telecom konstant efter de bedste toptalenter derude. De ønsker også at gennemgå og forbedre forsknings- og udviklings strukturen. De erkender også, at det er vigtigt at fokusere på kerneaktiviteterne for at opnå den ønskede vækst.

Forventninger til fremtiden

Kina gennemgår en proces med digital transformation. Kommercialiseringen af 5G-netværket vil bidrage til dette og fremskynde processen. Online økonomien vil også bevæge sig til et nyt udviklingstrin. Derudover er kommunikations- og informations branchen under en hidtil uset udvikling. Det digitale Kina, Cyberpower og Smart-samfundet vil dermed bygge mere værdi. Mætningen af forbrugermarkedet er blevet bemærket af den administrerende direktør for China Telecom.

Bygning stabilitet

China Telecom arbejder på forbedringer af netværket og dets kundeservice. De stræber efter en stabil vækst, når det kommer til omsætning og overskud. Integrering af nye teknikker skaber nye muligheder såsom integration af cloud-netværk for regeringer og virksomheder. 5G-tendensen vil yderligere bidrage til dette. Innovation er fortsat vigtig for at være på forkant med konkurrenterne, og 5G-netværket er centralt i dette.

Hvordan kan du købe China Mobile aktier?

Vil du investere i det største Kinesiske teleselskab? Det kan du gøre ved at købe China Mobile aktier! Med et stærkt voksende marked kan en investering i China Mobile fungerer godt. På denne side kan du læse alt, hvad du behøver at vide om China Mobile aktier. Du kan også anmode om de seneste prisdata her.

Hvor kan man købe China Mobile aktier?

China Mobile er noteret på New York Stock Exchange. Selv som udenlandsk investor kan du nemt købe og sælge China Mobile aktier. Har du lyst til at købe China Mobile aktier? Du kan handle direkte med China Mobile-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for China Mobile aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for China Mobile aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er den nuværende aktiekurs på China Mobile?

Er du nysgerrig efter den nuværende aktiekurs for virksomheden China Mobile? I grafen nedenfor kan du se CFD prisen på China Mobile. Du kan også vælge at åbne en stilling direkte.

Om China Mobile

I Kina er flere virksomheder aktive inden for telekommunikationstjenester. China Mobile er den største af disse virksomheder. I 2018 blev China Mobile rangeret som nummer 53 på en liste over verdens største virksomheder. Virksomheden blev etableret i 1997 og er hovedsageligt aktiv i Kina, hvordan kontrollerer 70 % af mobilmarkedet. Ved udgangen af 2017 havde China Mobile 887 millioner kunder, hvoraf 650 millioner bruger 4G-netværket. Det havde også 113 millioner bredbåndskunder i 2017.

China Mobile historie

I slutningen af 1990’erne var der mange små provins telefonselskaber i Kina, der var for små til at operere landsdækkende. Dette skabte behovet for et større telefonselskab. Investeringsbanken Goldman Sachs lykkedes med at samle omkring ti provinsielle telefonselskaber, hvilket førte til oprettelsen af China Mobile i 1997. Da virksomheden blev grundlagt i Hong Kong, var virksomhedens navn også China Telecom (Hong Kong) Limited. Navnet China Mobile blev givet til virksomheden i 2000, hvorefter den siden 2006 har båret det officielle firmanavn China Mobile Limited.

China Mobile har arbejdet med Vodafone siden 2002. Vodafone købte en mindre andel på få procent i China Mobile. I mellemtiden har Vodafone solgt denne interesse igen, men Vodafone arbejder stadig med China Mobile.

China Mobile begyndte at lede efter nye kunder uden for Kina. En andel i True Corporation blev erhvervet i 2014. Dette selskab tilbyder mobiltelefon tjenester i Thailand, hvilket giver China Mobile adgang til et nyt marked.

Når China Mobile formår at opbygge en stor position i et andet land, kan det have en positiv indflydelse på aktiekursen. Tror du, at China Mobile vil være i stand til at ekspandere yderligere? I så fald kan det være klogt at købe China Mobile-aktier.

China Mobile

Stærk vækst i datatrafik

China Mobile begyndte at tilbyde datatrafik i 2014. I det første år var antallet af kunder allerede 10 millioner, hvilket repræsenterer cirka 10 % af antallet af kunder. I de følgende år steg datatrafiken markant, mens brugen af telefoni faldt. I 2013 ringede kunderne i gennemsnit 486 minutter om måneden, mens kunderne i 2017 i gennemsnit ringede 366 minutter om måneden. I dag er data den største bidrager til China Mobiles omsætning.

Kinas voksende velstand vil kun øge markedet i landet. Efterspørgslen efter hurtigere tjenester og mere data vil derfor fortsætte med at stige. Tror du, at China Mobile kan reagere godt på dette? I så fald kan du bestemt overveje at investere i China Mobile.

Hvordan kan man købe Bank of China Limited aktier?

Bank of China er en statsejet virksomhed. Banken blev grundlagt i 1912 og er en af de vigtigste statsbanker i Kina. Med den stærkt stigende Kinesiske økonomi kan det være interessant at investere i Bank of China ved at købe aktier. I denne artikel kan du læse, hvordan du kan investere i denne virksomhed. Du kan også finde den aktuelle aktiekurs for Bank of China på denne side.

Hvordan kan du købe Bank of China aktier?

Det er også muligt for udlændinge at købe Bank of China aktier på Shanghai børsen. For at kunne købe Bank of China aktier skal du være smart. Det er muligt at købe aktierne gennem børsen i Hong Kong. Denne børs er tilgængelig for investorer fra alle lande.

Har du lyst til at købe Bank of China aktier? Du kan handle direkte med Bank of China-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Bank of China aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Bank of China aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er den nuværende aktiekurs på Bank of China?

Når du investerer, er det vigtigt at holde et vågent øje med Bank of China aktiekurs. Dette diagram viser CFD aktiekursen. Med knapperne kan du direkte åbne en handelsposition i aktien.

Om Bank of China

Banken blev oprettet for at erstatte Imperial Bank of China. Banken udfyldte rollen som Centralbank indtil 1948. Af de fire store banker, Kina har, er dette den med flest internationale kontakter. Banken tilbyder en bred vifte af bankydelser primært til erhvervskunder og også til privatkunder. Bankens hovedkontor ligger i Beijing.

Bankens_historie

Fra 1912 og fremefter spillede denne bank en vigtig rolle i Kinas handel med andre lande. Efter 1949 blev Bank of China ansvarlig for handel med udenlandsk valuta.

Efter 1949 spillede banken også en støttende rolle i handelen mellem Kinesiske virksomheder med udenlandske parter. Banken kom på statens hænder i 1994. Den blev derefter en kommerciel organisation. I august 2004 blev banken et aktieselskab.

I begyndelsen ejede staten alle aktierne. Dette ændrede sig i juni 2006, da bankens aktier blev noteret på Hong Kong Stock Exchange. I juli 2006 blev aktierne også noteret på Shanghai Stock Exchange.

Buy Bank of China shares

Bankens hovedaktionær

Central Huijin Investments er hovedaktionær i banken. Dette er et holdingselskab for staten, da Huijn ingen egne kommercielle aktiviteter har. Det er en suveræn formuefond, der har en andel på 65% i denne bank. Denne fond har også interesse i de tre andre store Kinesiske banker.

Bank of China er en stor og globalt aktiv bank

I Kina er Bank of China den næststørste långiver. Med hensyn til markedsværdi er det den femtestørste bank i verden. Banken blev 100 % statsejet i juni 2006.

Den globalt aktive bank har filialer på alle kontinenter. Uden for Kina er banken aktiv i 27 lande og territorier. For eksempel er banken aktiv i Canada, Australien, Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Japan, Malaysia, Thailand, Indonesien og Sydafrika. Banken har et filialkontor på Caymanøerne. Banken er også aktiv i USA. I 2010 var bankens filial i New York den første Kinesiske bank til at tilbyde Remini produkter til Amerikanere.

Bankens datterselskaber

Bank of China har en række datterselskaber. Større datterselskaber er:

 • BOC Hong Kong-komponenten, som er noteret på Hong Kong Stock Exchange. Dette datterselskab er ansvarlig for bankens aktiviteter i Hong Kong.
 • BOC International-divisionen er aktiv inden for investeringsbank virksomhed
 • Forsikringerne varetages af Bank of China Insurance division.
 • Bankens egne investeringer og tredjeparts formuesforvaltning administreres af Bank of China Group Investment.
 • Investerings midlerne er placeret hos Bank of China Management afdelingen.
 • BOC Aviation divisionen er bankens fly leasingselskab. Banken ejer og administrere fly. I 2014 havde banken 230 egne fly. Derudover var der i det år 20 fly under deres ledelse.

Hvordan kan man købe HTC aktier?

HTC var engang en stor og populær telefonproducent. Disse dage kan de ikke følge med stor konkurrenter som Apple og Samsung. Men de håber at kunne konkurrere med de store telefon mærke igen i fremtiden. Tror du, det vil virke? Så kan det være attraktivt at købe HTC aktier. I denne artikel vil vi drøfte, hvordan vil investere i HTC.

Hvordan kan man købe HTC aktier?

Har du lyst til at købe HTC aktier? Du kan handle direkte med HTC-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for HTC aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for HTC aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad laver virksomheden HTC?

Det Taiwanske virksomhed HTC blev grundlagt i 1997. Bogstaverne HTC står for High Tech Computer Corporation. Selskabet begyndte at designe og producere bærbare computere i 1997. Oprindeligt lavede virksomheden smartphones, som primært var baseret på Windows Mobile.

Som med stiftende medlem af Open Handset Alliance, fokuserede virksomheden på at udvikle Android styresystemet til smartphones. Selskabet markedsførte HTC Dream var den første smartphone med Android styresystem. HTC har hovedkvarter i Xindian, New Taipei City.

Buy HTC shares

Tab af marked aktie og nettotab

Oprindeligt var HTC en succesrig leverandør af smartphones. Konkurrence fra Apple Inc. og Samsung Electronics hjalp ikke HTCs markeds aktie. I april 2015 udgjorde deres marked aktie kun 7,2%. De to dominerende udbydere af smartphones, Apple og Samsung havde hver en marked aktie på ca. 18%. HTC selskabet førte flere på hinanden følgende nettotab.

HTC’s kursændring

I 2015 besluttede virksomheden ikke blot på at lave smartphones. I samarbejde med Valve Corporation blev HTC Vive udviklet som en virtuel virkelighed headset. Dette headset, som anvender rumlige opfølgende teknologi, gør det muligt for brugere at bevæge sig i 3D områder. Bevægelsesstyrede håndholdte styreenheder gør det muligt for brugere at kommunikere med miljøet. Den første forbruger version af dette headset blev offentliggjort i april 2016.

HTC laver stadig smartphones. I fremtiden vil selskabet dog fokusere mere og mere på Internet of Things og virtuel virkelighed. Tror De, at det vil hjælpe virksomheden med at opnå gode resultater i fremtiden? Så er det måske smart at købe HTC aktier.

Anskaffelse af personale og Google’s licenser

I 2017 bekendtgjorde Google, ca. halvdelen af HTCs 4000 ansatte, der arbejdede i virksomhedens design og forskningsafdeling, skulle overtage. Google overtog også licensen fra HTC. De erhvervede arbejdstagere var også medarbejdere, der var involveret i Googles HTC fremstillede Pixel smartphone. Med dette køb, som blev afsluttet i Januar 2018, styrkede Google sin hardware forretning.

HTC ønsker at vende tilbage til det dyrere segment af smartphone marked

I 2019 meddelte HTC, at det ønsker at bringe telefoner af høj kvalitet tilbage på markedet. På dette tidspunkt leverer HTC kun telefoner i det nedre og mellemstore segment. I de senere år har den fokuseret på udviklingen af virtuel virkelighed. På markedet til smartphone har virksomheden ikke gjort noget ved innovation i de senere år. Som nævnt tidligere arbejder halvdelen af selskabet tidligere smartphone team nu på Google.

Tror du, kan HTC vende tilbage til det dyrere segment af smartphones? Så er det måske klogt at investere i HTC aktier.

Hvordan kan man investere i Tencent aktier?

Tencent er en kæmpe stor teknologisk konglomerat i Kina. Selskabet er kendt fra WeChat og internetportalen QQ. Med mere end 1 milliard aktive brugere har selskabet fået og stor stilling. Har du lyst til at investere i dette lovende selskab? Læs mere om Tencent i denne artikel og beslut dig for om du også vil købe aktier. Du kan også høre den nuværende aktiekurs på Tencent her.

Hvor kan man købe Tencent aktier?

Har du tillid i fremtiden for Tencent? Så kan du overveje at købe Tencent aktier på lang sigt. Det er meget vigtigt at vælge en fordelagtig og pålidelig børsmægler for deres investeringer. Mange mister en stor del af deres afkast, fordi de betaler for meget transaktionsomkostninger.

Har du lyst til at købe Tencent aktier? Du kan handle direkte med Tencent-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Tencent aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Tencent aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Tencent lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Tencent? Grafen nedenfor viser, hvordan Tencent s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Tencent :

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Tencent.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Tencent de seneste 5 dage:

Hvad gør en investering i Tencent interessant?

Det kan være meget interessant at investere i Tencent! Kina har en vækstøkonomi med et voksende indre markeret. Investeringer i Kina kan derfor medføre stor afkast. Desuden er internet og voksende sektor, og Tencent har opbygget en stærk position med WeChat.

WeChat ‘stjæler’ mange brugere fra den store konkurrent Baidu. Søgemaskinen Baidu ses i stigende grad som unødvendig af mange brugere af WeChat. Det skyldes, at man kan gøre mange ting med WeChat: Reservation af flybilletter, ringer efter taxaer og betalinger er blot nogle få eksempler. Tencents softwareprogram er derfor meget forskelligartet, hvilket gør en investering attraktiv.

Man kan se dette i de finansielle data: Tencent har et solidt finansielt grundlag, så virksomheden vil ikke lade komme i vanskeligheder. Selskabets reklameindtægter vokser hurtigt, og når tendensen fortsætter, kan de snuppe flere annoncører væk fra Baidu.

Hvilke risici er der ved at investere i Tencent?

Investeringer i Tencent aktier er ikke uden risici. Teknologi virksomheder rundt om i verden er under stigende politisk pres. Regeringerne stiller f.eks. flere og flere spørgsmål om spørgsmål vedrørende privatlivets fred, og reglerne bliver strengere. Desuden er den Kinesiske regering ikke altid forudsigelig: De kan blokere dele af Tencent præcis sådan fra en dag til den næste.

Ovn i det der er vanskelige forhold mellem Amerika og Tencent: Den Amerikanske regering kunne blokere flere af Tencents tjenester, hvilket ikke ville være til fordel for virksomhedens rentabilitet. En lignende hændelse fandt sted i Indien, hvor en række Kinesiske ansøgninger blev blokeret efter en grænsestrid.

Virkningerne af denne form for spænding er dog begrænset, da størstedelen af Tencent’ indtægter kommer fra Kina. Den fremtidige vækst er dog begrænset til denne udvikling og det er klogt at være opmærksom på dette.

Er det klogt at investere i Tencent ?

En investering i Tencent kan helt sikkert være interessant på trods af risici. Med over 1,2 milliarder WeChat brugere og stigende overskud er det meget at vende ryggen til firmaet. Men det er altid klogt at sprede risikoen: Lad være med at investere alle dine penge i Tencent aktier.

Være opmærksom på valutakursen

Når man investerer i Kina, det er meget vigtigt at være opmærksom på valutakursen. Aktierne i Tencent er ikke noteret på børsen i Hongkong (Hong Kong stock exchange). Før du køber aktierne, bytter du din valuta for Hong Kong dollars. Valutakurser for Hong Kong dollar påvirker derefter deres investerings resultater i deres valuta. Tencent har også en liste over New York Stock Exchange, der gør det muligt også ved købe aktierne der. Når man køber Tencent aktier på New Yorks Stock Exchange, investere du i den Amerikanske dollar.

Om Tencent

I 1998 blev det Kinesiske virksomhed Tencent officielt kaldt Tencent Holdings Ltd. Sammenlignet med Apple, Alphabet (Google), Microsoft og Amazon Tencent for at være en af verdens største virksomheder. Det Kinesiske teknologiselskab er det største internet selskab i verden efter Google og Amazon.com. Selskabet har hovedsæde i Shenzhen. Selskabet er dog officielt registreret på Kanaløerne (Channel Islands).

Tencent Shares

Virksomhedens aktiviteter

Tencent startede som en spilleportal. Gennem og række populære spil er selskabet blevet en verdens største spilvirksomheder. Desuden udvikler selskabet sig selv alle former for onlinespil.

Deres øvrige kerneaktiviteter er sociale medier. De tjener penge på deres sociale medier, WeChat. Det er en applikation med over en milliard brugere. Denne applikation er WhatsApp, men meget mere omfattende. Du kan bruge WeChat til at betale gennem TenPay. Ind i applikationen kan man for eksempel bestille flybilletter og købe produkter. Tencent kan selvfølgelig tjene mange penge fra det.

Et andet produkt fra dette selskab er den store internetportal QQ. Det er den største og mest populære internetportal i Kina.

Med disse produkter har Tencent opbygget og stærk position på den Kinesiske markering. Det kan være en god grund til at købe Tencent aktier.

Virksomheden er vokset gennem erhvervelse.

Som følge af alle former for overtagelser er selskabet vokset betydeligt. I 1986 købte den Finske spilkonsol Supercell f.eks. en aktiepost på 85%. Tencent betalte 8,6 milliarder dollars for denne interesse. Dette er den største erhvervelse i Tencent ‘s historie. Tencent investerer også i det populære Kinesiske e-sports marked. Derfor erhvervede de selskaber Riot Games. Dette firma laver den populære League of Legends.

Erhvervelse kan have indflydelse på prisen på en aktie. Det er derfor tilrådeligt først at undersøge, om Tencent ønsker at erhverve nye virksomheder, før den investerer i Tencent aktier.

Yderligere investeringer

An advantage of these investments is that the company applies a solid level of risk diversification. As an investor, you benefit from this when you buy Tencent stocks.

Tencent er heller ikke ude af stand til at investere her og der. Virksomheden har f.eks. en aktiepost i Tesla, Snapchat, Spotify, JD com og Activision Blizzard. På denne måde kan de være en fordel for dem, der er forbundet med andre selskabers aktiviteter. Hvis man ønsker at investere i Tencent, er det derfor klogt at se nøje på, hvad de selv investerer i.

En fordel ved disse investeringer er, at virksomheden anvender et solidt risiko diversificering niveau. Som investor får du gavn af det, når du køber Tencent aktier.

Udvikling og innovation

Tencent forstår betydningen af innovation i teknologi verdenen. Virksomheden beskæftiger mere end 50% af sit personale inden for forskning. De forsøger hele tiden at holde trit med konkurrencen. Et eksempel på en succes, som de har opnået, er udviklet af en mobilversion af Call of Duty. Dette spil blev lanceret sammen med Activision og modtaget mere end 100 millioner downloads i den første måned.

Indirekte investeringer i Tencent?

Man kan naturligvis investere i Tencent aktierne ved at købe dem direkte. I så fald er der tale om en valutakursrisiko. Prisen for en Tencent aktie i Hongkong dollar kan hund svinge betydelig. De kan også indirekte investere i Tencent ved at købe Prosus aktier på den Nederlandske børs. Dette selskab har en stor interesse i Tencent.

Vanskeligt forhold til den Kinesiske regering

Virksomheden har et vanskeligt forhold til den Kinesiske regering. Tencent ‘s videospil spilles ofte på mobiltelefonen. Andelen af videospil i virksomhedens omsætning er på 40%. Disse videospil er ofte begrænset af den Kinesiske regering. Den Kinesiske regering gør dette, fordi de mener, at disse videospil er vanedannende.

Den Kinesiske regering begrænset til eksempel brugen af spillet Honours of Kings. I 2018 havde den Kinesiske regering indvendige mod spil Monster Hunter. Salget skulle stoppe en dag efter den officielle indførelse af spillet.

I øvrigt måtte virksomheder som f.eks. Tencent kontrollere sig selv for at sikre sig, at brugerne ikke spillede for meget. Unge får ikke lov til at spille i mere end halvanden tid om dage, og om natten får de slet ikke lov til at lege. Når virksomheden ikke følger disse strenge regler, kan regeringen tage deres licens.

Dette er en risiko for investeringer i Tencent: Stærk statslig indgriben kan lægge pres på et selskabs rentabilitet. Vær opmærksom på den kinesiske regering og deres politikker, når du vil investere i Tencent aktier!

Fokus på Europa

Til dels på grund af dette vanskelige forhold til den Kinesiske regering søger Tencent nye markeder. Europa er en meget interessant mulighed for dem. Virksomheden ønsker at investere 10 mia. EUR i Europa. Der fokuseres på cloud applikationer. Omsætningen på denne afdelingskontor vokser, og der er stor efterspørgsel efter cloud tjenester i Europa.

Virksomheden ønsker også at arbejde via Tyskland om spil, der kan sælges i Europa. Med de stærke restriktioner i Kina søger virksomheden sandsynligvis og bedre markeret, hvor de kan sælge deres spil uden grænser.

Diversificeringen i nye regioner kan have en positiv virkning på Tencent aktiekursen. Tror du, ved Tencent vil opnå bedre resultater i fremtiden? Så er det måske smart at købe Tencent-aktier!

Hvordan kan man købe Baidu aktier?

Baidu er også kendt som Google of China. Kinas er markeret naturligvis enormt, og der kan optages en masse fortjeneste af dette. Ud over en søgemaskine tilbyder Baidu også forskellige andre internettjenester. Tænker du på at investere i Baidu? I denne artikel kan du læse alt hvad du har brug for at vide, før du køber Baidu aktier. Du kan også finde den nuværende aktiekurs på Baidu her.

Hvor kan man købe Baidu aktier?

Har du lyst til at købe Baidu aktier? Du kan handle direkte med Baidu-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Baidu aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Baidu aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Baidu?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Baidu udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Baidu kan købe og sælge.

Baidu Company Information

Nedenfor kan du se Baidu vigtigste virksomhedsinformation.

Baidu analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge Baidu , er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan Baidu har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Baidu aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør Baidu pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​Baidu vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om Baidu aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Er der klogt at investere i Baidu?

Svaret på dette spørgsmål var et rungende ja: Baidu blev set i årevis som den mest elskede Kinesiske teknologi. Disse høje forventninger blev ikke nødvendige fuldt ud: Virksomheden står over for en stor konkurrence fra andre virksomheder, som også sælger reklamer på internettet. Når De vil købe Baidu aktier, er det derfor nødvendigt at holde øje med konkurrencen fra Baidu.

Tencent som konkurrent

Et eksempel på en større konkurrent er Tencent. Tencent ‘s platform, WeChat, har ikke mindre end 1,2 mia. månedlige brugere. Andre eksempler på vidt udbredte platforme i Kina er applikationer til Byte Dance og medieplatformen Biibili. Efterhånden som de kinesiske indbyggere bruger flere og flere forskellige medier, bliver det mere og mere interessant for virKsomheder at bruge deres reklamebudgetter sammen med andre parter. Dette er naturligvis på bekostning af Baidu’ rentabilitet.

Desuden udgør WeChat ansøgningen en stor trussel mod Baidu med hensyn til funktionaliteter: F.eks. kan ansøgningen brugge til at forudsige betalinger, bestille mad, søge efter en taxa og læse nyheder. På grund af dette skal folk bruge en søgemaskine mindre ofte.

Mister projekter

Virksomhedens indkomst er også faldende på grund af tabsgivende projekter. Det bedste kendte eksempel herpå er iQiyi: Video platformen koster Baidu mange penge. I mellemtiden skal platforme også konkurrere med Tencent Video og Youku Toudou, som er offentliggjort af Alibaba.

Baidu forsøger at aflede opmærksomheden fra alle disse problemer ved at sætte deres nye projekter i søgelyset: Tænk på væksten i cloud tjeneste og ai kapaciteten og de selvkørende biler. Disse begreber er dog også tabsgivende og derfor ikke en god grund til at købe Baidu aktier.

 

På trods af disse problemer kan en investering i Baidu være interessant. Investeringer i Kina kan trods alt fungere godt på grund af den enorme vækst. Det er dog nødvendigt at spørge sig selv, om Baidu er den bedste løsning: Nogle af konkurrenterne i denne velkendte søgemaskine klarer sig bedre og kan give flere muligheder for vækst.

Om virksomheden Baidu

Med en marked aktie på 70% er Baidu den mest populære søgemaskine i Kina. Denne stor marked aktie skyldes sandsynligvis delvis blokaden af Google fra GWF (Great Firewall of China). Virksomheden tilbyder ikke blot en søgemaskine: Baidu tilbyder også snesevis af internettjenester og produkter. Desuden har virksomheden en stærkt fokus på kunstig intelligens. Dette selskabs hovedsæde, der blev grundlagt i 2000, er i Beijing.

Google har forsøgt ved overtage Baidu tidligere. Indtil videre har Baidu haft succes med at imødegå disse magt forsøg. Det er ikke mærkeligt at Google er interesseret i det Kinesiske mærket. Med Baidu søgemaskinen er der hver måned titusindvis af søgninger. Baidu tjener mange penge ved at sælge reklamer.

Baidu shares

Nogle af Baidu’ aktiviteter

Aktiviteterne i denne Kinesiske teknologi giganter inkluderer en app butik og en reklame platform. Selskabets app butik har over to milliarder brugere i hele verden. Reklame platformen, der ligner Google Ads, udgør størstedelen af selskabs indtægter. Denne reklame platform havde 126 mio. daglige brugere i 2017.

En tredje aktivitet i Baidu er video streamingtjenesten iQiyi. Denne videokanal havde 420 mio. aktive brugere hver måned i 2017. Virksomheden ønsker at oprette sit eget indhold og kan derfor konkurrere med Netflix.

Selvkørende biler

Siden 2017 vil Baidu fokusere på udviklingen af selvkørende biler med det såkaldte Apollo-projekt. Dette projekt fokuserer på udvikling af autonome køre og Al-programmer. Hundredvis af kendte virksomheder arbejder på disse projekter: Eksempler er Microsoft, NVIDIA, Daimler AG og Hyundai.

En encyklopædi

Baidu har også eget encyklopædi. Dette encyklopædi er en konkurrent til den Kinesiske Wikipedia. I modsætning til det Kinesiske encyklopædi er leksikonet ikke forstyrret af de de Kinesiske myndigheder. Dette er ikke tilfældet, fordi dette encyklopædi udøver selvcensur. Leksikonet, der hedder Baidu Baiku, indeholder allerede 90.000 artikler tre uger efter lanceringen.

Producent af smarte højttalere

Baidu er i øjeblikket (2019) den næststørste producent af smarte højttalere. Google blev overgået i 2019. Med 4.3 millioner talere har dette selskab og marked aktie på 16,9%. De 4,5 mio. smarte højttale, der blev leveret af Baidu i andet kvartal af 2019, tegner sig for en marked aktie på 17,3%. Markedsførende Amazon har en markeds aktie på over 25%.

Salget sker hovedsagelig i Kina

Dette Kinesiske selskab genererer 98% af sin omsætning i Kina. I 2017 skabte søgemaskine relaterede aktiviteter og omsætning på over 10 mia. USD. I det år skabte video strømmen en omsætning på 2,7 milliarder dollars. Indtægterne stammer hovedsagelig fra reklame gebyrer betalt af brugerne.

For at afgøre, om en investering i Baidu i øjeblikket er interessant, skal du se på det Kinesiske marked. Tror de, at den Kinesiske økonomi vil fortsætte med at vokse? Så kan det være interessant at investere i Baidu aktier.

Hvordan kan man købe Huawei aktier?

Huawei er en af de største telefon producenter. Men de producerer også mange andre teknologiske produkter: Jeg skriver for eksempel denne artikel på en rar Huawei bærbar. Virksomheden er bestemt ikke uden skandaler, men stå stadig fast på sin position. Er det mulig at investere i dette Kinesiske selskab ved at købe Huawei aktier?

Hvordan kan man købe Huawei aktier?

Huawei aktierne kan ikke købes. Selskabet er ikke et børsnoteret selskab. Hvem ejer firmaet? Selskabets websted oplyser, at mange ansatte i virksomheden har mindst én aktie. Et udvalg af repræsentanter vælges af disse ansatte. Dette udvalgte udnævner derefter bestyrelsen og tilsynsrådet.

Så desværre kan man ikke købe Huawei aktier. Dette kan heller ikke tilrådes i betragtning af vanskelige forhold mellem Huawei og USA. Man kan vælge at investere i alternativer: Tænk på en investering i f.eks. Samsung eller Apple.

Har du lyst til at lære den bedste metode til at købe aktier? Læs vores særlige råd om at købe aktier:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for . Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for . Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Om Huawei

Den Kinesiske forretningsmand Ren Zhengfei grundlagde Huawei i 1988. I 1988 begyndte hans selskab at levere udstyr til telefonnettet. I dag spiller Huawei også en dominerende rolle på verdensmarkedet. Siden 2012 har selskabet været den største udbyder af telekommunikationsnet i verden. Det multinationale Kinesiske selskabs hovedkontor ligger i Shenzhen.

buy Huawei shares

Huawei’s aktiviteter

Virksomheden fokuserede bl.a. på forretningsområdet ved at udbyde komplette telekommunikationsnet. Senere skiftede deres opmærksomhed mere og mere til forbrugermarkedet. Selskabet sælger mobile internet produkter, tablets og smartphones.

Huawei udvikler mobiltelefoni teknologi

I slutningen af 1990’erne begyndte Huawei at udvikle mobiltelefon teknologi. Så begyndte udvidelsen af selskabet i udlandet. I Sverige og USA åbnede virksomheden bl.a. forskningscentre.

Huawei mistænkt til spionage

Der er mistanke om spionage. Der er mistanke om, at den Kinesiske regering vil få adgang til fortrolig information gennem dette selskab. Derfor har lande som Australien, New Zealand og Japan truffet foranstaltninger.

Huawei er afskåret fra at bygge 5G netværk. Det Kinesiske selskab må derfor ikke opbygge et 5G netværk i disse lande. De Europæiske lande som Tyskland, Tjekkiet, Frankrig og Polen overvejer også at forbyde virksomheden fra 5G nettet. I Storbritannien er Huawei ikke forbudt. Selskabet måtte dog acceptere yderligere foranstaltninger for at forhindre eventuel spionage.

Huawei nægter disse mistanker om spionage. Disse mistanker er dog meget skadelige for omdømme og forretningsresultater uden for Kina. Denne udvikling kan derfor i væsentlig grad reducere virksomhedens driftsresultater.

Forbud mod brug af udstyr Huawei

I det kommende år vil Amerikanske virksomheder heller ikke få lov til at bruge udstyr fra de Kinesiske tv virksomheder Huawei og ZTE. Den 13. maj 2020 forlængede præsident Trump undtagelsestilstanden i dette spørgsmål i et år. Han mener, der er en spionage.

Ifølge USA udspionerer Kina Vesten. Kina bruger udstyr fra virksomheder som Huawei. Forbuddet mod Amerikanske virksomheder, der handler med Huawei, gælder også for det Amerikanske selskab Google Derfor har nye Huawei smartphones kun en begrænset version af Android. Denne version er ikke udstyret med Googles apps og tjenester.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!