Hvordan kan man købe Baidu aktier?

Baidu er også kendt som Google of China. Kinas er markeret naturligvis enormt, og der kan optages en masse fortjeneste af dette. Ud over en søgemaskine tilbyder Baidu også forskellige andre internettjenester. Tænker du på at investere i Baidu? I denne artikel kan du læse alt hvad du har brug for at vide, før du køber Baidu aktier. Du kan også finde den nuværende aktiekurs på Baidu her.

Hvor kan man købe Baidu aktier?

Har du lyst til at købe Baidu aktier? Du kan handle direkte med Baidu-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Baidu aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Baidu aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Baidu?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Baidu udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Baidu kan købe og sælge.

Baidu Company Information

Nedenfor kan du se Baidu vigtigste virksomhedsinformation.

Baidu analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge Baidu , er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan Baidu har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Baidu aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør Baidu pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​Baidu vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om Baidu aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Er der klogt at investere i Baidu?

Svaret på dette spørgsmål var et rungende ja: Baidu blev set i årevis som den mest elskede Kinesiske teknologi. Disse høje forventninger blev ikke nødvendige fuldt ud: Virksomheden står over for en stor konkurrence fra andre virksomheder, som også sælger reklamer på internettet. Når De vil købe Baidu aktier, er det derfor nødvendigt at holde øje med konkurrencen fra Baidu.

Tencent som konkurrent

Et eksempel på en større konkurrent er Tencent. Tencent ‘s platform, WeChat, har ikke mindre end 1,2 mia. månedlige brugere. Andre eksempler på vidt udbredte platforme i Kina er applikationer til Byte Dance og medieplatformen Biibili. Efterhånden som de kinesiske indbyggere bruger flere og flere forskellige medier, bliver det mere og mere interessant for virKsomheder at bruge deres reklamebudgetter sammen med andre parter. Dette er naturligvis på bekostning af Baidu’ rentabilitet.

Desuden udgør WeChat ansøgningen en stor trussel mod Baidu med hensyn til funktionaliteter: F.eks. kan ansøgningen brugge til at forudsige betalinger, bestille mad, søge efter en taxa og læse nyheder. På grund af dette skal folk bruge en søgemaskine mindre ofte.

Mister projekter

Virksomhedens indkomst er også faldende på grund af tabsgivende projekter. Det bedste kendte eksempel herpå er iQiyi: Video platformen koster Baidu mange penge. I mellemtiden skal platforme også konkurrere med Tencent Video og Youku Toudou, som er offentliggjort af Alibaba.

Baidu forsøger at aflede opmærksomheden fra alle disse problemer ved at sætte deres nye projekter i søgelyset: Tænk på væksten i cloud tjeneste og ai kapaciteten og de selvkørende biler. Disse begreber er dog også tabsgivende og derfor ikke en god grund til at købe Baidu aktier.

 

På trods af disse problemer kan en investering i Baidu være interessant. Investeringer i Kina kan trods alt fungere godt på grund af den enorme vækst. Det er dog nødvendigt at spørge sig selv, om Baidu er den bedste løsning: Nogle af konkurrenterne i denne velkendte søgemaskine klarer sig bedre og kan give flere muligheder for vækst.

Om virksomheden Baidu

Med en marked aktie på 70% er Baidu den mest populære søgemaskine i Kina. Denne stor marked aktie skyldes sandsynligvis delvis blokaden af Google fra GWF (Great Firewall of China). Virksomheden tilbyder ikke blot en søgemaskine: Baidu tilbyder også snesevis af internettjenester og produkter. Desuden har virksomheden en stærkt fokus på kunstig intelligens. Dette selskabs hovedsæde, der blev grundlagt i 2000, er i Beijing.

Google har forsøgt ved overtage Baidu tidligere. Indtil videre har Baidu haft succes med at imødegå disse magt forsøg. Det er ikke mærkeligt at Google er interesseret i det Kinesiske mærket. Med Baidu søgemaskinen er der hver måned titusindvis af søgninger. Baidu tjener mange penge ved at sælge reklamer.

Baidu shares

Nogle af Baidu’ aktiviteter

Aktiviteterne i denne Kinesiske teknologi giganter inkluderer en app butik og en reklame platform. Selskabets app butik har over to milliarder brugere i hele verden. Reklame platformen, der ligner Google Ads, udgør størstedelen af selskabs indtægter. Denne reklame platform havde 126 mio. daglige brugere i 2017.

En tredje aktivitet i Baidu er video streamingtjenesten iQiyi. Denne videokanal havde 420 mio. aktive brugere hver måned i 2017. Virksomheden ønsker at oprette sit eget indhold og kan derfor konkurrere med Netflix.

Selvkørende biler

Siden 2017 vil Baidu fokusere på udviklingen af selvkørende biler med det såkaldte Apollo-projekt. Dette projekt fokuserer på udvikling af autonome køre og Al-programmer. Hundredvis af kendte virksomheder arbejder på disse projekter: Eksempler er Microsoft, NVIDIA, Daimler AG og Hyundai.

En encyklopædi

Baidu har også eget encyklopædi. Dette encyklopædi er en konkurrent til den Kinesiske Wikipedia. I modsætning til det Kinesiske encyklopædi er leksikonet ikke forstyrret af de de Kinesiske myndigheder. Dette er ikke tilfældet, fordi dette encyklopædi udøver selvcensur. Leksikonet, der hedder Baidu Baiku, indeholder allerede 90.000 artikler tre uger efter lanceringen.

Producent af smarte højttalere

Baidu er i øjeblikket (2019) den næststørste producent af smarte højttalere. Google blev overgået i 2019. Med 4.3 millioner talere har dette selskab og marked aktie på 16,9%. De 4,5 mio. smarte højttale, der blev leveret af Baidu i andet kvartal af 2019, tegner sig for en marked aktie på 17,3%. Markedsførende Amazon har en markeds aktie på over 25%.

Salget sker hovedsagelig i Kina

Dette Kinesiske selskab genererer 98% af sin omsætning i Kina. I 2017 skabte søgemaskine relaterede aktiviteter og omsætning på over 10 mia. USD. I det år skabte video strømmen en omsætning på 2,7 milliarder dollars. Indtægterne stammer hovedsagelig fra reklame gebyrer betalt af brugerne.

For at afgøre, om en investering i Baidu i øjeblikket er interessant, skal du se på det Kinesiske marked. Tror de, at den Kinesiske økonomi vil fortsætte med at vokse? Så kan det være interessant at investere i Baidu aktier.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *