Hvordan kan man investere i Daimler aktier?

Den Tyske multinationale Daimler AG producere og sælger biler, busser og lastbiler. Du kender nok Mercedes delen af Daimler. Daimler, som Volkswagen og BMW, er en stor Tysk bil producent. De biler, som virksomheden producerer, falder ind i det dyrere segment og er af høj kvalitet. Daimler har hovedkontor i Stuttgart i Baden-Württemberg. Har du lyst til at investere i Daimler? Så er du på den rette plads på denne side! Her drøfter vi, hvordan man køber de billigste Daimler aktier.

Sådan handler man aktivt i Daimler (eller Mercedes)?

Har du lyst til at handle aktivt i Mercedes eller Daimler? Så kan du åbne en konto med Plus500! Plus500 er en børsmægler, hvor man kan spekulere med CFD’er om prisudviklingen for Daimler aktier. Ved at bruge CFD kan du åbne en position på en stigende og faldende pris. Dette gør det muligt at tag fordel af den seneste udvikling på aktiemarkedet i ethvert økonomisk klima.

En anden fordel ved handel med Plus500 er, at man kan bruge en gearing. Man kan bruge en multiplikator: Hvis man optager en fortjeneste på 5% ved at bruge gearing, kan den stige til 25%. Samtidig stiger dine tab: Et fald på 5% vil betyde og tab på 25%. Vil du prøve denne innovative måde at håndtere risikofri på? Åbn så en konto på Plus500 med knappen:

Hvordan kan man købe Daimler aktier?

Tror du at denne bilproducent har en lyst fremtid foran sig? I alle projekterne i Kina går det godt, i denne sag. Kina har en enorm befolkning, og den gennemsnitlige beboer i landet har flere og flere penge at bruge. Det er dog vigtigt at holde øje med de konkurrerende bilfirmaer.

Et godt sted, hvor du kan vælge Daimler aktier, er eToro. Hos eToro betaler man aldrig kommission, når man køber en aktie. Dette gælder også for Tyske Daimler aktier. Brug knappen nedenfor til at købe Daimler aktier direkte fra eToro:

Hvad er Daimlers aktiekurs?

Er du nysgerrig efter den nuværende pris på CFD aktier Daimler? I grafen kan man se, hvordan aktien har fungeret i løbet af den foregående periode. Med knapperne kan man straks åbne en handelsposition.

Fra Daimler-Benz til Daimler AG

Selskabet Daimler AG var tidligere kendt som Mercedes. I 1926 blev selskabet skabt ved fusionen mellem Benz & Cie og Daimler Motoren Gesellschaft Daimler-Benz. I 1998, efter fusionen med den Amerikanske bilproducent Chrysler blev selskabets navn ændret til DaimlerChrysler AG. Efter afhændelsen af Chrysler blev selskabet navn ændret til Daimler AG i 2007.

Daimler produkter, tjenester og forretning enheder

I 2017, Daimler’s produkter, tjenester og forretning enheder var:

  • Personbiler: Forretningsenhed for biler. Denne forretningsenhed tegner sig for 50% af virksomhedens samlede omsætning.
  • Lastbiler: Daimler Trucks forretningsenhed. Denne forretningsenhed tegner sig for 20% af virksomhedens samlede omsætning.
  • Vans: Varevogne: Mercedes-Benz Vans forretningsenhed. I 2017 var denne forretningsenheder bidrag til virksomhedens omsætning 10 milliarder euro.
  • Busser: Daimler Buses forskningsenhed. Dette er den mindste forretningsenhed, der havde en omsætning på 4 milliarder euro i 2017.
  • Finansielle tjenester: Forskningsenhed Financial Service. Denne forskningsenhed leverer finansielle tjenester til Daimler kunder.

Daimler’s operationer i Kina

Efter Daimler fusionen med Chrysler blev en af verdens største bilfirmaer dannet. Målt ved salg, fortjeneste og marked kapitalisering var DaimlerChrysler var det tredjestørste bil selskab i verden. Efter denne fusion fik Daimler også adgang til den Kinesiske markering.

Chrysler har co-ejet Beijing Jeep Corporation i Beijing. Dette joint venture fremstillede licenserede Amerikanske Jeeps. Efter fusionen med Daimler blev Mercedes biler godkendt. Efter fusionen med Chrysler ophørte i 2017, forblev Daimler aktiv på den Kinesiske marked.

I 2017 har Daimlers fabrikker og produktionskapacitet på ca. 430.000 biler og beskæftiger mere end 11.500 personer i Kina. Fujian Daimler Automotive Ltd del af selskabet er en anden del af Daimlers aktiviteter i Kina. Dette selskab startede i 2010 med produktionen af Mercedes varevogne. Daimler producent også tunge og mellemstore lastbiler i Kina sammen med selskabet Foton Motor. I 2017 blev 112.000 af disse lastbiler med navnet Auman solgt.

buy Daimler shares

Daimler’s ny gruppe struktur

I 2019 blev der lanceret en ny koncernstruktur. Koncernen består af tre datterselskaber:

  • Ansvarlig for Mercedes-Benz Cars & Vans er datterselskab Mercedes-Benz AG.
  • Ansvarlig for Daimler Trucks & Buses er datterselskab Daimler Trucks.
  • Ansvarlig for finansiering af køretøjer, forvaltning af vogntyper og mobilitet er datterselskab Daimler Mobility AG.

 Samarbejde med  BMW om selvkørende biler

I 2020 meddelte BMW og Daimler, at de vil samarbejde sammen. 1200 Ingeniører fra disse bilproducenter vil arbejde sammen om teknologien til selvkørende biler. Samarbejdet mellem de to selskaber tager sigte på at udvikle fører assisterende systemer, automatisk parkering og automatiseret kørsel på motorvejen.

Ved at arbejde sammen kan omkostningerne blive sparet. Bilerne forventes at være udstyret med denne nye teknologi fra 2024. Tror De, ved dette vil bidrage til de resultater, som Daimler har opnået? Så kan det være interessant at købe Daimler aktier.

Handige links: aan de slag met beleggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *