Hvordan kan man købe Assa Abloy aktier?

Assa Abloy er et stort Svensk konglomerat, der leverer sikkerheds produkter. Har du lyst til at investere i Assa Abloy? I denne artikel drøfter vi, hvordan man bedst kan købe Assa Abloy aktier.

Hvordan kan man investere i Assa Abloy?

Har du lyst til at købe Assa Abloy aktier? Du kan handle direkte med Assa Abloy-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Om virksomheden Assa Abloy

Det Svenske konglomerat Assa Abloy BV leverer produkter og tjenester som nøgler, døre, porte og adgangs automatisering. Adgangskontrol omfatter også identitetskontrol ved hjælp af mærker, kort, nøgler og mobile og biometriske identifikationssystemer. Selskabet har hovedkontor i Stockholm, Sverige.

Assa Abloy’s historie

Virksomheden trådte i kraft i 1994, hvor der var en fusion mellem det Svenske selskab ASSA og den Finske producent af sikkerhedslåse Abloy. Firmaet voksede hurtigt. Et regionalt firma blev et globalt selskab. Mellem 1984 og 2018 steg antallet af ansatte tidoblet. Virksomheden er aktiv i mere end 70 lande verden over.

Erhvervede virksomheder

I Maj 1999 blev det Tyske selskab Effeff Fritz Fuzz erhvervet. Denne erhvervelse gjorde det muligt at trænge ind på markedet for elektromagnetiske låse. I 1999 blev det Israel baserede selskab Mul-T-Lock også erhvervet. Dette er en producent af meget sikre låse.

I 2000 overtog Assa Abloy Global lock gruppen Yale Intruder Security. Overtagelsen fordoblede selskabets størrelse. Anskaffelsen af Assa Abloy HID i samme år tilføjede selskabets produkter elektronisk identifikation.

Betydelige erhvervelser til Assa Abloy er Besam, et Svensk selskab, der er specialiseret i automatiske adgangsdøre, og Fargo Electronics, et selskab, der er specialiseret i udvikling af systemer til sikker udstedelse af bankkort, kreditkort, debetkort og identitetskort.

Erhvervelser

Mange flere virksomheder blev overtaget. Nogle eksempler herpå er erhvervelsen i 2009 af DITEC, en italiensk producent af dør-automatisering og erhvervelsen af Mercor SA i 2013, en Polsk producent af brand og sikkerhedsdøre. Lorient, der er en Britisk designer og producent af dør tætningssystemer af høj kvalitet, vil blive erhvervet i 2018. Bio anlægsområdet, der også er baseret i Storbritannien, vil blive erhvervet i 2020. Dette er et teknologiselskab med henblik på biometrisk adgang og personaleforvaltning.

Når Assa Abloy erhverver andre virksomheder, er det klogt at undersøge, om dette bidrager til virksomhedens resultater. Hvis du tror, at anskaffelserne er positive, kan det være klogt at købe Assa Abloy aktier.

Et virksomhed med gode fremtidsudsigter

Dette virksomhed har gode udsigter. I en stadig mere urbaniseret verden er der et voksende behov for sikkerheds og låse teknologier, som er mere avancerede end de eksisterende mekaniske løsninger. Tendensen i kontorer, virksomheder og hoteller er at sikre digital adgang. En dynamisk virksomhed som Assa Abloy kan helt sikkert drage fordel af dette.

I de seneste fem år, før COVID-19, voksede virksomhedens omsætning med 10,5% hvert år. Fortjenesten var på 9% hvert år. I øjeblikket lider virksomheden under den globale recession. På grund af COVID-19. Når COVID-19 er ovre, kan salg og overskud fortsat vokse.

En investering i et moderne selskab, der reagerer på en moderne tendens, kan helt sikkert være klogt!

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

2 kommentarer


 • Hugo

  Heyy I am sso thrilldd Ifound your webpage, I really foound yoou bby accident, whkle I was browsing onn Digg foor sommething else, Regardless I amm here nnow and would jhst lijke too sayy cheers foor a marvelous postt annd
  a all rouhd thrillinhg blog (I aso lovbe the theme/design),
  I don’t have ime to read iit all at the momjent butt I have bookmarked it and also included your RSS feeds, so hen I have time I will be back tto
  ead a great deal more, Please do eep up the superb work.

  https://bit.ly/3xsDLJD

  Stop by mmy bllog … 140

  Svar

 • Hello World! https://racetrack.top/go/hezwgobsmq5dinbw?hs=9b785ce6d1f42128b990753ff0708ea1&

  2yid2t

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *