Hvordan kan man købe Assa Abloy aktier?

Assa Abloy er et stort Svensk konglomerat, der leverer sikkerheds produkter. Har du lyst til at investere i Assa Abloy? I denne artikel drøfter vi, hvordan man bedst kan købe Assa Abloy aktier.

Hvordan kan man investere i Assa Abloy?

Har du lyst til at købe Assa Abloy aktier? Du kan handle direkte med Assa Abloy-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Assa Abloy aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Assa Abloy aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvor kan du købe Assa Abloy-aktier?
Ønsker du at købe Assa Abloy-aktier på lang sigt? Hos DEGIRO kan du nemt gøre dette. Hos DEGIRO kan du købe og sælge aktier til lave transaktionsomkostninger. Brug knappen nedenfor for at åbne en konto med det samme:

Om virksomheden Assa Abloy

Det Svenske konglomerat Assa Abloy BV leverer produkter og tjenester som nøgler, døre, porte og adgangs automatisering. Adgangskontrol omfatter også identitetskontrol ved hjælp af mærker, kort, nøgler og mobile og biometriske identifikationssystemer. Selskabet har hovedkontor i Stockholm, Sverige.

Assa Abloy’s historie

Virksomheden trådte i kraft i 1994, hvor der var en fusion mellem det Svenske selskab ASSA og den Finske producent af sikkerhedslåse Abloy. Firmaet voksede hurtigt. Et regionalt firma blev et globalt selskab. Mellem 1984 og 2018 steg antallet af ansatte tidoblet. Virksomheden er aktiv i mere end 70 lande verden over.

Erhvervede virksomheder

I Maj 1999 blev det Tyske selskab Effeff Fritz Fuzz erhvervet. Denne erhvervelse gjorde det muligt at trænge ind på markedet for elektromagnetiske låse. I 1999 blev det Israel baserede selskab Mul-T-Lock også erhvervet. Dette er en producent af meget sikre låse.

I 2000 overtog Assa Abloy Global lock gruppen Yale Intruder Security. Overtagelsen fordoblede selskabets størrelse. Anskaffelsen af Assa Abloy HID i samme år tilføjede selskabets produkter elektronisk identifikation.

Betydelige erhvervelser til Assa Abloy er Besam, et Svensk selskab, der er specialiseret i automatiske adgangsdøre, og Fargo Electronics, et selskab, der er specialiseret i udvikling af systemer til sikker udstedelse af bankkort, kreditkort, debetkort og identitetskort.

Erhvervelser

Mange flere virksomheder blev overtaget. Nogle eksempler herpå er erhvervelsen i 2009 af DITEC, en italiensk producent af dør-automatisering og erhvervelsen af Mercor SA i 2013, en Polsk producent af brand og sikkerhedsdøre. Lorient, der er en Britisk designer og producent af dør tætningssystemer af høj kvalitet, vil blive erhvervet i 2018. Bio anlægsområdet, der også er baseret i Storbritannien, vil blive erhvervet i 2020. Dette er et teknologiselskab med henblik på biometrisk adgang og personaleforvaltning.

Når Assa Abloy erhverver andre virksomheder, er det klogt at undersøge, om dette bidrager til virksomhedens resultater. Hvis du tror, at anskaffelserne er positive, kan det være klogt at købe Assa Abloy aktier.

Et virksomhed med gode fremtidsudsigter

Dette virksomhed har gode udsigter. I en stadig mere urbaniseret verden er der et voksende behov for sikkerheds og låse teknologier, som er mere avancerede end de eksisterende mekaniske løsninger. Tendensen i kontorer, virksomheder og hoteller er at sikre digital adgang. En dynamisk virksomhed som Assa Abloy kan helt sikkert drage fordel af dette.

I de seneste fem år, før COVID-19, voksede virksomhedens omsætning med 10,5% hvert år. Fortjenesten var på 9% hvert år. I øjeblikket lider virksomheden under den globale recession. På grund af COVID-19. Når COVID-19 er ovre, kan salg og overskud fortsat vokse.

En investering i et moderne selskab, der reagerer på en moderne tendens, kan helt sikkert være klogt!

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *