DEGIRO gennemgang: mine erfaringer med denne børsmægler

I denne gennemgang kan du læse alt, hvad du har brug for at vide om børsmægleren DEGIRO. I den korte DEGIRO-manuel vil vi vise, hvordan du kan åbne din første handel med DEGIRO. Vi vil også drøfte gebyrer , som DEGIRO opkræver deres kunder. Ved at kombinere disse oplysninger kan man hurtigt beslutte, om DEGIRO er rigtigt for Dem. Vil du sammenligne DEGIRO med andre børsmæglere? Se vores formidleres sammenligningsside!

DEGIRO gennemgang konklusion

Vi undersøgte grundigt mulighederne for DEGIRO i forbindelse med denne undersøgelse. I vores mening er DEGIRO en stor børsmægler, eller såkaldt broker, til at købe og sælge aktier med. DEGIRO er særlig attraktiv på grund af de relativt lave gebyrer, de opkræver. DEGIRO ‘s software er brugervenlig, men giver ikke mange analysemuligheder. DEGIRO vil være et stort valg for mange investorer.

Har du lyst til at åbne en konto hos DEGIRO? Brug knappen til at åbne en konto hos denne børsmægler direkte:

DEGIRO broker review

Hvad er de største fordele ved DEGIRO?

  • DEGIRO er en af det billigste børsmægler tilgængelig.
  • Åbning af en konto med DEGIRO er 100% fri.
  • Softwaren er brugervenlig og let at anvende.
  • Deponering og hævning af penge er meget let.

Hvad er de største ulempe ved DEGIRO?

  • DEGIRO er ikke det bedste til aktiv traders.
  • Mulighederne for analyser er ret begrænsede.

DEGIRO omfattende gennemgang

Vi starter artiklen med en omfattende gennemgang af DEGIRO. Hvis du ønsker at læse mere om en specifik funktionalitet hos denne børsmægler, kan du hurtigt navigere til afsnittet ved at trykke på en af links:

Hvordan fungerer det at åbne en konto med DEGIRO?

Det er let at åbne en konto hos DEGIRO. For at starte skal du kun indtaste et login navn og en adgangskode.

DEGIRO sign up

Når du har oprettet en konto, skal du give nogle yderligere oplysninger. Alle børsmæglere skal kontrollere, om kontohaveren faktisk eksisterer. På den måde forhindrer børsmæglerne kriminelle eller terrorister i at bruge kontiene til at hvidvaske penge. I DEGIRO kan man vælge mellem forskellige slags konti. Vi drøfter i korte træk disse konti:

Almindelig konto

Med en almindelig konto kan man handle med alle kendte værdipapirer. DEGIRO kan med regelmæssige mellemrum låne dine aktier til tredjeparter. Andre parter låner regelmæssigt aktier for at indtage en short position. Når man indtager en short position på en aktie, kan man tjene penge på en faldende pris. DEGIRO modtager et gebyr for udlån af aktierne. Dette er ikke helt uden risiko: Den anden part kan gå konkurs, og i teorien kan man miste sine aktier. Heldigvis sker det sjældent i praksis.

Depot konto

Personligt mener jeg, at risikoen er begrænset, og derfor har jeg oprettet en regelmæssig konto hos DEGIRO. Men hvis du vil minimere risikoen, kan du vælge at oprette en depot konto. DEGIRO må ikke låne aktierne i en depotkonto til tredjemand. Ulempen ved depot kontoen er de omkostninger, der opkræves for modtagelse af udbytte.

Aktiv handel konto

De kan også åbne en konto for aktiv handel med DEGIRO. Med denne konto kan man handle med riskier-derivater. Man får også mere frihed: Man kan f.eks. bruge margin. Det er så muligt at have en negativ balance. Men De skal betale renter af denne balance.

I mange tilfælde er det ikke tilrådeligt at anvende margin. Investere kun med penge, du virkelig har råd til at tabe. Når man skylder penge, skal man betale renter, og afkastet af Deres investeringer skal være meget højere for at opnå et godt resultat. Under alle omstændigheder er DEGIRO mindre egnet til aktiv handel. Hvis du ønsker at spekulere, er det bedre at åbne en konto hos Plus500 eller eToro.

Hvad er softwarens kvalitet?

Hos DEGIRO foretager du alle dine investeringer ved at bruge deres online handelsplatform. De grundlæggende funktioner er til stede, og det er ret let at åbne eller lukke en ordre. Men man bør ikke forvente mirakler, når det drejer sig om software.

Analyse mulighederne er ret begrænsede. Når man besøger en virksomheds virksomhedsprofil, ser man nogle grundlæggende oplysninger om denne aktier. Du kan læse en kort beskrivelse med generelle oplysninger om firmaet, og du kan bestemme indtjeningen pr. aktie. Hvis du vil foretage en mere omfattende analyse, skal du bruge andre eksterne websteder. Manglen på yderligere oplysninger er derfor en ulempe i forbindelse med denne undersøgelse.

Teknisk analyse

Hos DEGIRO kan man foretage en teknisk analyse. Mulighederne er tilstrækkelige: Man kan vælge mellem dusinvis af indikatorer, som man kan gå tilbage til ti år. Ud over disse indikatorer tilbyder DEGIRO ingen andre former for rådgivning eller uddannelse.

Udbytte og oplysninger

Udbytte lægges automatisk til din konto. Efter min mening kan det være endnu bedre at give oplysninger inden for online softwaren. Det er undertiden uklart, hvornår udbytte eksempelvis er krediteret. DEGIRO-software kan være mere brugervenlig i denne henseende.

Mobil platform

De kan også investere ved hjælp af DEGIRO ‘s mobil handelsplatform. Mobilapplikationen har stort set de samme funktioner som onlineweb forhandleren. Du kan placere ordrer og placere aktier i dine favoritter liste med mobilplatformen. Den mobile platform gør det muligt at spore dine investeringer på vejen, og du kan om nødvendigt foretage nogle justeringer. Den mobile platform er ligesom web forhandleren ikke meget omfattende, men tilbyder de funktioner, man kan forvente. Den mobile platform scorer som tilstrækkelig i vores gennemgang.

DEGIRO mobile trading app

Hvor høj er handel gebyrerne med DEGIRO?

De nuværende omkostninger ved DEGIRO er klart synlig på børsmæglerens websted på grundlag af gebyrer. DEGIRO opkræver ikke nogen frihedsstraf. De betaler kun for de investeringer, De udfører. Det samme gebyr gælder for hver (aktie) transaktion. Der er normalt en fast del og en variabel del. Den faste del ændres ikke, uanset hvor mange værdipapirer De køber, men den variable del gør det tydeligvis.

Hvis man f.eks. køber Britiske aktier med DEGIRO, betaler man 1,75 + 0,014%. Hvis man åbner en position til 1.000 pund, betaler man 1,89 pund i transaktionsomkostninger. Hvis De åbner en position med en samlet værdi på 10.000 pund, stiger denne forhøjelse til 3,15 GBP.

Vil De vide, hvor høje omkostningerne er for forskellige investeringsprodukter i DEGIRO? I denne del af artiklen kan du finde ud af, hvilke gebyrer du betaler for hvert investeringsprodukt:

Hvor meget betaler du for gebyrer for aktier?

De lave omkostninger er et positivt punkt i denne gennemgang. I Storbritannien betaler de 1,75 + 0,014% GBP,, hvilket er meget lavere end de fleste konkurrenter. De maksimale omkostninger, du betaler, er 5 GBP. Tyske, Canadiske og Amerikanske aktier kan også handles på DEGIRO. Omkostningerne til de mere eksotiske udvekslinger som f.eks. Hongkong, Japan og Singapore er betydeligt højere.

Hvad er omkostningerne ved ETF’er eller indeksfonde?

En stor fordel ved DEGIRO er, at man kan investere i mange indeksfonde uden transaktionsgebyrer. For at gøre det, skal De investere i en selektion ETF. Det er f.eks. FundShare fonde. Med en indeksfond kan man overvåge et marked eller en sektor med lave omkostninger. Det kan være en attraktiv måde at opbygge egenkapital på. Det er tilrådeligt at se nærmere på vilkårene og betingelserne for denne forfremmelse på DEGIRO’s hjemmeside.

Med hensyn til nyligt noterede investeringsfonde betaler de højere transaktionsomkostninger. De betaler 7,5 + 0,1% eller i nogle tilfælde endog 75 + 0,1%. Vær derfor forsigtig og opmærksomme på hvilken form for fond du køber!

Hvad er omkostningerne ved obligationer?

De betaler også lave omkostninger på obligationer hos DEGIRO. Det er imidlertid vigtigt at bemærke, at valgene er noget begrænsede. I øjeblikket kan man kun købe Nederlandske, Belgiske, Portugisiske, Franske og Tyske obligationer. Obligationer fra Nederlandene, Belgien, Portugal og Frankrig kan handles til €2 + 0,06%.

Tyske obligationer er dyrere på 5 + 0,05%, og nogle mere eksotiske obligationer handles til endnu højere priser. Vær forsigtig når du vil købe eksotiske obligationer!

Hvad er omkostningerne ved aktieoptioner?

Omkostningerne pr. kontrakt om Eurex aktier (Tyskland) er 0,75 EUR. En kontrakt dækker 100 aktier, og omkostningerne pr. aktie er så 0.0075 EUR, hvilket er meget rimeligt. Tyske, Belgiske, Franske og Portugisiske alternativer er også billige for handel med DEGIRO.

Ved Amerikanske valg betaler du kun 0,50 dollars pr. kontrakt i DEGIRO. Der kan dog opkræves yderligere aktiekurser. For eksempel betaler du 5 EUR for at bruge markedet. Selv om man kun køber en aktie, skal man betale beløbet hver måned. Handel med Amerikanske optioner kan derfor blive dyrt for små investorer.

Hvor meget koster det at udføre en option?

At udføre en option, som De betaler 1 EUR pr. kontrakt i DEGIRO. I de fleste tilfælde er det mere attraktivt blot at sælge optionen.

Hvor meget koster investering i futures?

Med hensyn til futures, der er opført i Amsterdam, Bruxelles, Lissabon og Paris, betaler De 2,5 EUR pr. kontrakt. Det er også muligt at investere i Amerikanske futures. Transaktionsgebyret for Amerikanske futures er $0,50 pr kontrakt. Men du bliver nødt til at betale yderligere fem dollars pr. kalendermåned for at udnytte det Amerikanske marked.

Hvad er valuta omkostningerne?

For at konvertere valutaer betaler du normalt 0,1%. Så når du køber aktier i Dollars, mister du straks 0,1%. Det er muligt at konvertere valutaer manuelt. Du betaler 10 € + 0,02%, hvilket kan være billigere i store transaktioner. Hvis du kan købe aktien i din valuta, er det altid tilrådeligt.

Hvad er renteudgifterne?

Når man låner penge, betaler man renter. Britiske aktier er 1,25% over LIBOR. Det er billigere end forbrugerkredit, men kan få Deres tilbagevenden til at falde betydeligt. Vær derfor forsigtig med at investere med lånte penge hos DEGIRO.

Hvor meget betaler du for quotes?

Amsterdam, Tyske og Amerikanske quotes (kun CME) er fuldstændig fri for DEGIRO. For de levende quotes på andre børser må man ofte betale. Omkostningerne varierer fra få euro til 10,50 EUR. Vil du bytte med en udenlandsk børs? Så er det vigtigt først at overveje, hvor meget du skal betale for citaterne.

Hvor meget koster short positioner?

Hos DEGIRO kan man også indtage en short position på en aktie. Så spekulerer du på et fald i aktiekursen. Satserne herfor varierer alt efter risikoen for andelen. Hvad angår de lavrisiko aktier, De betaler 1%, og for højrisiko aktier, betaler De 2%.

Hvor meget betaler du i tilfælde af et underskud?

Ved handel med margin kan man være nødt til at håndtere et underskud. Omkostningerne ved et vedvarende underskud er €50 + 0,5%. Hvis du overskrider margin med 125%, betaler du 100 + 1%. Så det er vigtigt at sørge for, at du ikke overskrider marginen på din konto.

Er der andre ekstraordinære udgifter?

Overførsel af en portefølje til DEGIRO koster 10 EURO pr. position. Når du bestiller over telefonen, koster det 8,5 ekstra. Behandlingen af udbytte er gratis. Når man vælger aktieudbytte, betaler man 7,50 EUR i gebyrer. For at abonnere på emissioner betaler man 2 + 0,02%. At overføre penge er gratis.

For hver fondsbørs betaler man også 2,5 EUR i forbindelse med gebyrer. Dette er en ulempe for mindre traders, da det kan køre op deres transaktionsgebyrer.

Konklusion: gebyrer hos DEGIRO

The fees are a positive point in our test of DEGIRO. Of all professional English brokers, DEGIRO offers investing at the lowest rates. Therefore, DEGIRO is suitable for building a portfolio.

Hvilke handle optioner er der for DEGIRO?

Et af de vigtigste elementer i en mæglerens vurdering er naturligvis handle optioner. I DEGIRO har man mange investeringsmuligheder. Man kan vælge mellem 60 børser, hvilket gør det muligt at investere i mere eksotiske lande som Tyrkiet eller New Zealand.

Hos DEGIRO kan man skelne mellem forskellige investeringsprodukter: Fra aktier til fonde og fra gearede produkter til obligationer. I DEGIRO kan man højst sandsynligt finde den sikkerhed, man ønsker at investere i.

Hvordan kan man placere en ordre hos DEGIRO?

Jeg har allerede foretaget nogle transaktioner med DEGIRO ‘s software. Efter min mening kan software være noget mere brugervenligt, men generelt gør det, hvad det skal gøre.

Når du har indsat penge, kan du søge efter det aktiv, du ønsker at investere i. Jeg har gennemført rentable transaktioner med DEGIRO i Plus500 og ABN AMRO aktier. De kan se resultaterne af disse transaktioner med DEGIRO nedenfor:

DEGIRO trades

Når du vil åbne en position, må du først finde den rette sikkerhed. Med søgefunktionen kan man nemt finde den sikkerhed, man ønsker at handle med. Du kan søge ved at indtaste navnet, ISIN eller Securities Identification Number eller ved at bruge symbolet. Efter du har fundet den sikkerhed, du kan trykke på knappen køb for at åbne en investering.

DEGIRO manual investments

Mange aktier handles på flere børser. Det er altid tilrådeligt at vælge en børs, der lister beholdninger i din valuta. Når Deres konto er noteret i Euro, er det billigere at bytte aktier, der er noteret i Euro. Når du køber aktier i en anden valuta, skal du betale yderligere transaktionsgebyrer for at veksle dine euro for dollars. Desuden vil De skulle håndtere en valutakursrisiko.

order screen DEGIRO

Før du køber lageret, skal du give nogle yderligere detaljer. Inden for den angivne skærm kan du angive, hvor mange aktier du vil købe. Du kan også vælge ordrens rækkefølge. Med en limiteret ordre køber du kun aktie til en bestemt pris. Med en markedsordre køber du aktierne uden hensyn til den aktuelle pris. De kan derefter angive, om ordren skal anvendes kontinuerligt eller kun i løbet af den pågældende dag. Man kan også bestille et bestemt beløb, hvis man kun synes, det er attraktivt at købe aktierne til en lavere sats.

Hvis du ønsker at beskytte penge, kan du vælge at gå ind i et stoppunkt. Et stop loss er en værdi, som du automatisk afslutter positionen. Når du har købt en aktie, skal du oprette en separat ordre til automatisk ved lukke den ved et forudbestemt tab.

Når du har åbnet din position, kan du finde den under dine åbne positioner:

DEGIRO open positions

Vil du sælge din investering? Så skal du bare trykke på knappen sælg. Med en markedsordre vil du sælge værdipapirerne til den aktuelle pris.

Hvordan kan DEGIRO være så billig?

DEGIRO er en billig børsmægler, der tilbyder investeringer i lave priser. Hvordan er det muligt, at DEGIRO er så billig?

Dette skyldes forskellige beslutninger, som selskabet har truffet. Hovedårsagen til deres billige tjenester er, at de har en yderst effektiv it-struktur, og at de bygger hele deres software internt.

DEGIRO låner også regelmæssigt værdipapirer. Det er nødvendigt for at gøre det muligt for kunderne at åbne short positioner. Lånoptagelse indebærer en lille risiko. Det er imidlertid muligt at deaktivere denne funktionalitet. Når du åbner en depotkonto i stedet for en normal konto, vil DEGIRO ikke låne dine værdipapirer til en anden part. En stor ulempe ved denne kontotype er, at man betaler ekstra omkostninger, når man modtager udbytte.

Endelig arbejder DEGIRO på at opnå stordriftsfordele. I øjeblikket er DEGIRO aktiv i omkring 18 lande. Ved at opdele kontorerne over et større antal kunder kan driftsomkostningerne pr. transaktion reduceres betydeligt, og dette kan bidrage til at holde priserne nede. DEGIRO har dog ikke en betydelig markedsandel i alle lande endnu.

Hvordan kan du indsætte penge med DEGIRO?

Du kan sætte penge på din konto på et HVILKET som helst tidspunkt med DEGIRO. Du kan gøre det ved hjælp af knappen book money in & out. Så kan du indsætte penge i din konto ved at overføre penge fra din bank til din investeringskonto. Når du vælger iDEAL, indbetales pengene direkte til din konto. Du behøver ikke vente på at investere.

Du kan hæve penge tilbage når som helst. Faktisk kan du overføre penge til din bankkonto. Det er kun muligt at trække balancen tilbage. Hvis du vil trække din portefølje tilbage, må du først sælge værdipapirerne. Pengene er booket uden problemer og rammer altid din konto inden for et par dage. Derfor er deponering og tilbagetrækning af penge et stærkt punkt i denne gennemgang.

Kundeservice

DEGIRO kan opnås både pr. telefon og pr. e-mail. I nedgangstider kan du altid nå dem hurtigt. Når markederne er meget flygtige, har DEGIRO nogle gange problemer med at holde øje. F.eks. kan de under korona krisen kun nås på Engelsk og angive, at det er bedre at sende en e-mail. Derfor er deres svartid steget betydeligt.

Kundeservice er af god kvalitet, når den fungerer. Jeg mener dog, at de skal være i stand til at klare de særlige markedsforhold. Derfor får de kun et tilstrækkeligt antal point for deres kundeservice i forbindelse med vores gennemgang.

Hvor sikkert er DEGIRO?

Du vil selvfølgelig vide, om de er pålidelige, før du indsætter penge sammen med dem. For at fastslå, om det er sikkert at investere med DEGIRO, er det vigtigt at se på mæglerens forordning. Pålidelige børsmæglere overses altid af en tilsynsmyndighed.

DEGIRO bevarer kundernes aktiver på særskilte konti. Når DEGIRO uventet går konkurs, skal dine penge være sikre der. De penge, som De stiller, vil også blive placeret i en særskilt fond. DEGIRO kan ikke unødigt røre ved disse penge. Der findes endog et investor garantisystem. Hvis DEGIRO skulle bryde disse regler, ville der blive udbetalt en restitution på op til 20.000 EUR.

Faktisk DEGIRO har eksisteret i over 10 år og tjener over 500.000 kunder, er også et godt tegn. Derfor er det sikkert at indsætte penge med Plus500. Jeg har selv været kunde hos DEGIRO i lang tid, og jeg har aldrig stødt på nogle lyssky handlinger. Investering i DEGIRO er derfor 100% sikker.

Regulering

DEGIRO overvåges af Financial Conduct Authority (FCA) og den Nederlandske Nationalbank (Dutch National Bank, DNB). Desuden kan De finde DEGIRO i Chamber of Commerce register under nr. 34342820.

Uddannelse og vejledning

Hos DEGIRO kan du finde nogle oplysninger om at investere i investor akademiet. Videoerne på deres hjemmeside er klare og kan hjælpe dig på din måde. Der findes imidlertid ingen avancerede oplysninger, der kan hjælpe Dem med at træffe investeringsbeslutninger. Inden for uddannelse og vejledning scorer DEGIRO ikke bemærkelsesværdigt højt i denne undersøgelse.

For hvem er DEGIRO egnet?

DEGIRO er egnet til den private investor, der har visse aktiver. DEGIRO er en børsmægler til køb af investeringsprodukter på lang sigt. I DEGIRO kan man f.eks. købe populære lagre eller handel i Dow Jones.

Ud over disse standardprodukter er det også muligt at håndtere med obligationer, optioner og indeksfonde. Produktsortimentet er meget omfattende, og transaktionsomkostninger er lave. Det gør det muligt at begynde at investere med små pengebeløb.

De største fordele ved DEGIRO

  • DEGIRO er en af de billigste børsmæglere, der er til rådighed.
  • Det er muligt at investere på verdensplan på forskellige børser.
  • Der er ingen skjulte omkostninger: Åbning af en konto er 100% gratis.
  • Det er muligt at bruge en margin til at investere med flere penge, end du har deponeret.

Konklusion af gennemgang: Investering i DEGIRO?

DEGIRO er et relativt nyt selskab med en stærk drivkraft til at ekspandere. Takket være de billige tjenester og den grundlæggende, men enkle software er det muligt for privatpersoner at investere fordelagtigt i lagre med et beskedent budget. Hvis man leder efter en børsmægler med få klokker og fløjter, og hvor man får valuta for penge, er DEGIRO et fast valg.

Har du lyst til at åbne en konto hos DEGIRO? Klik på knappen nedenfor og åbn en gratis konto direkte:

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *