Hvordan kan man købe Alibaba aktier?

Alibaba ses af mange mennesker som Amazon i Kina. Grundlæggeren Jack Ma har store ambitioner, og virksomheden er nu blandt de 10 største globale virksomheder. En investering i dette velfungerende selskab kan derfor være meget interessant. I denne artikel kan man læse hvordan man køber aktier i Alibaba. Du kan også høre den nuværende aktiekurs på Alibaba her.

Har du lyst til at aktivt investere i Alibaba? Det er muligt! En stor fordel ved denne form for investering er, at man reagere på den seneste udvikling. Under handel’s krigen med Amerika kom vigtige nyheder for eksempel ud på et regelmæssig grundlag. Man kan reagere øjeblikkeligt på udsving i aktiekurserne ved at placere en position på en faldende eller stigende pris.

Hvor kan man købe Alibaba aktier?

Alibaba er en kæmpe, der langsomt sluger verden. Med et stærkt voksende Kinesisk marked og en klar international strategi kan en investering i Alibaba være meget interessant. Har du lyst til at købe Alibaba aktier? Du kan handle direkte med Alibaba-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er Alibabas nuværende aktiekurs?

Er du nysgerrig efter den nuværende aktiekurs på Alibaba aktien? Brug grafen nedenfor! Nedenfor kan du se CFD prisen på Alibaba, der tilbydes af Plus500. Du kan også bruge knapperne til direkte at indtage en handelsposition.

Alibaba del analyse

Kort om Alibaba

I 1999 grundlagde Jack Ma webstedet Alibaba.com. Det gjorde han for at få Kinesiske virksomheder i kontakt med udenlandske købere. I 2003 udvidede mor selskabet ved at oprette online markedsplads Taobao. Denne markedsplads er øverst på 20 i de mest besøgte websteder i verden.

Selskabet blev kendt som Alibaba Group. Alibaba Groups websteder er populære: Inden for Kina forudsiger 60% af alle pakker leverancer via deres websted. Virksomheden er ikke kun kendt i Kina: Alibaba erobrer verden.

Investing in Alibaba

Hvorfor skal man købe Alibaba aktier?

Alibaba er et stort firma, hvor du selv kan købe aktier. Men hvorfor skal du overveje at købe Alibaba aktier? Nedenfor vil vi diskutere nogle stærke argumenter for at købe aktien.

Enormt tilbud

Alibaba tilbyder et stort, varieret udvalg af produkter. Dette giver virksomheden ekstra stabilitet. Når et marked klarer sig dårligt, kan det blive absorberet af overskud på et andet marked. Et stort tilbud reducerer Alibaba erhvervsrisiko. Det gør det til en mere attraktiv investering.

Nye markeder

Kina oplever en stærk økonomisk vækst. For nogle årtier siden var Kina stadig fattig, og folk dør af sult. I dag betragtes Kina ikke længere som et udviklingsland. Den gennemsnitlige Kinesiske købekraft er høj, og næsten alle har adgang til internettet. Velstand i landet vokser stadig, og med det vil antallet af kinesere med købekraft kun stige.

Alibaba kan tag fordel heraf. Alibaba er et Kinesisk selskab, der fuldt ud kan imødekomme de kinesiske forbrugeres behov. Tror De, at den økonomiske vækst i Kina vil fortsætte? Så kan det bestemt være attraktivt at købe Alibaba aktier.

Enorm vækst

Alibaba vokser stadig hurtigt. En af årsagerne til dette er Kinas voksende velstand. Den generelle tendens, hvor internet og onlineshopping bliver mere og mere almindeligt, spiller også ind i virksomhedens hænder. Jeg Kina er brugt af smartphones f.eks. steget betydeligt. Alt dette kan bidrage til den videre væk i Alibaba.

Alibaba er rentabelt

Mange teknologivirksomheder er ikke rentable. Nogle eksempler er Uber og Snapchat. Alibaba har dog en fortjeneste. I 2019 opnåede den f.eks. en fortjeneste på næsten 8 mia. USD. I de kommende år forventes det, at denne fortjeneste kun vil fortsætte med at vokse. Dette vil gøre det mulig at udbetale udbytte i fremtiden. Mener De, ved Alibaba kan opretholde denne overskudsgivende tendens? I så fald kan De sikkert overveje ved købe Alibaba aktier.

Internationale udvidelser

Alibaba fokuserer ikke kun på det kinesiske marked. Virksomheden har f.eks. etableret et stort distributionscenter i Belgien. Dette kan i høj grad mindske leveringstiden for produkter i Europa. Et kritikpunkt fra mange Europæiske kunder var den ofte længere leveringstid. Nu hvor leveringstiden kan reduceres, bliver Alibaba endnu mere interessant for den Europæiske forbruger.

Desuden er der også en stigende efterspørgsel efter Europæiske produkter i Kina. Gennem distributionscentret kan Alibaba returnere varer til det Kinesiske marked. Tror De, at Alibaba har succes med at blive populær i Europa også? I så fald kan køb af Alibaba aktier helt sikkert gå godt.

Risikerer investering i Alibaba

Der er naturligvis også risici forbundet med at investere i den store Alibaba. Hvad bør man være opmærksom på, når man begynder at investere i Alibaba?

Lokal lovgivning

Der er mange problemer omkring den Kinesiske Alibaba og lokale lovgivning. Alibaba ville f.eks. ikke altid håndhæve de Europæiske kunders rettigheder korrekt. Det kan skabe problemer i fremtiden. Alibaba kunne f.eks. idømmes bøder. Desuden kan kunderne beslutte at vende ryggen til Alibaba, hvis betingelserne ikke er gunstige nok. Alibaba skal derfor gøre en indsats for at overholde den lokale lovgivning.

Pas på reklame kampagne

Det er nødvendigt at være forsigtig, når man investerer i Alibaba. Aktiekurserne skabes gennem samspillet mellem udbud og efterspørgsel. Der er for øjeblikket stor interesse i Alibaba aktierne. Selskabet omtales regelmæssigt som det potentielt største selskab i verden. Det er naturligvis slet ikke sikkert, om Alibaba kan leve op til disse høje forventninger. Vær derfor forsigtig og holde et vågent øje med den seneste udvikling.

Begrænset magt

Som aktie holder har Alibaba kun begrænset magt. Strukturen er kompliceret, hvilket betyder, at man som lille part slet ikke har noget at sige. Der er heller ingen voldgiftsret. En Alibaba aktie kan derfor være en god investering, men De har absolut ingen beføjelser med hensyn til udviklingen inden for virksomheden.

Konkurrencen

Konkurrencen er også et vigtigt emne at holde øje med. Der er mange alternativer til en platform som Alibaba. Den gigantiske Amazon er selvfølgelig det mest kendte eksempel på dette. Der er dog også lokale platforme i alle lande, som Alibaba skal konkurrere med.

Tror du Alibaba kan konkurrere og være et par skridt foran? I så fald kan investering i Alibaba bestemt være en god idé.

Politik

Endelig kan politik også kaste en spalter i arbejdet. Især med USA er der mange problemer med handels tarifferne. Når internationale forbindelser forværres, kan dette få stor indflydelse på Alibaba aktiepris. Det er derfor vigtigt at holde øje med den politiske stabilitet, før man køber Alibaba aktier.

Er det klogt at investere i Alibaba?

Efter at have læst fordele og ulemper ved at investere i Alibaba, kan du spørge dig selv, om det er klogt at investere i Alibaba aktier selv. En stor risiko for at investere i Alibaba forbliver den ustabile Kinesiske regering. Kinesiske regulatorer stoppede for eksempel Ant Group IPO i 2020, hvilket også er skadeligt for virksomheden Alibaba: Alibaba ejer 33% af aktierne i Ant Group.

Virksomheden ser imidlertid ikke ud til at være i problemer: omsætningen vokser stadig stærkt, og Alibaba er den klare markedsleder i Kina. Med 56% er Alibaba klart den største e-handelspart. Den største konkurrent, JD.com, har kun en markedsandel på 17%. Alibaba kontrollerer også mere end 40% af landets cloud computing-infrastruktur, mens de største konkurrenter, Huawei og Tencent, begge kun kontrollerer 15%.

På trods af de grønne tal i e-handels segmentet er der problemer i virksomheden. Initiativerne Alibaba Cloud, Digital Media and Entertainment og Innovation Initiatives er tabsgivende. Overskuddet fra e-handelsafdelingen anvendes til at holde disse divisioner kørende.

Det er derfor bestemt ikke uden risiko for investering i Alibaba. Det er klogt at holde et vågent øje med de nye antitrust love i Kina. Hvis den Kinesiske regering forsøger ved svække Alibaba stærke position, hvilken kan lægge pres på aktiekursen.

Hvordan kan man investere i Alibaba?

Du kan investere i Alibaba med næsten enhver børsmægler. De Kinesiske Alibaba aktier er noteret på både Hongkongs og New Yorks fondsbørser. For de fleste vil det være mere fordelagtigt at købe aktierne på børsen i New York: New York Stock Exchange..

For at købe og sælge Alibaba har du brug for en konto hos en pålidelig børsmægler. Vil du vide, hvilken børsmægler du kan åbne en konto? Så kig på vores sammenligning af bedste børsmæglere:

Når du har åbnet en konto, kan du placerer en ordre på aktien. Dette gøres ved hjælp af søgefunktionen til at navigere til Alibaba aktien. Her kan du vælge mellem to typer ordrer:

 • Markedsordre: åbne investeringen direkte til den gældende pris.
 • Begrænset ordre: åbne investeringen til en pris efter eget valg.

Når du har afgivet ordren, videresendes den til børsen inden for få sekunder. Held og lykke med din investering i Alibaba!

En stor e-handelsvirksomhed

Alibaba Group, der blev grundlagt i 1999, er nu en stor virksomhed. Virksomheden har i øjeblikket (2020) en aktie markedsværdi på mere end 570 milliarder dollars. I top 10 af de største virksomheder i verden rangerer virksomheden syvende. Deres hjemmesider nyder verdensomspændende popularitet. Især webstederne alibaba.com og aliexpress.com genererer mange penge.

Alibaba er her for leverandører af grossister og for forbrugere

Virksomheden har mange grossister leverandører som kunder. På verdensplan betjenes millioner af engros leverandører af Alibaba. Selvfølgelig har virksomheden også mange forbrugere som kunder. Forbrugere kan købe produkter direkte via AliExpress platformen til meget lave priser. Alibaba har ikke mindre end 785 millioner aktive brugere. Webstederne tegner sig for 85% af omsætningen.

Hema afdelinger af Alibaba

Hema er navnet på de supermarkeder, som Alibaba har åbnet, med et gennemsnitligt areal på ca. 10 000 m2. Forbrugerne bruger Hema-app til at scanne deres købmandsvarer. Købmanderne betales så for at bruge Alipay. Onlineordrer leveres hjemme. For at få gavn af leveringen skal man leve inden for tre kilometer fra Hema supermarkedet.

Tre divisioner i Alibaba Group

E-handel tegner sig for ca. 85% af omsætningen. Alibaba har tre andre divisioner: Alibaba Cloud Computing, Alibaba Digital Media & Entertainment og Alibaba Innovation Initiatives.

Alibaba Cloud Computing

Alibaba investerede milliarder i cloud computing. Der er nu 19 Alibaba Cloud data centre i hele verden. Alba Cloud Computing tegner sig nu for 8% af virksomhedens omsætning. Den nyligt indførte Al-chip burde forbedre cloud-ydelsen. Med denne chip kan søgefunktionen inden for webstedet også forbedres. Desuden tilbyder chippen automatisk oversættelser til butikkerne fra hele verden.

Amazon har allerede vist, at cloud computing kan være meget rentabel. Størstedelen af Amazons overskud kommer nu fra cloud computing. Hvis Alibaba lykkes at opnå en større markedsandel inden for cloud computing, kan dette være en god grund til at købe Alibaba aktier.

Digitale medier og underholdning

Alibaba har forskellige video og musiktjeneste. For eksempel har virksomheder i Kina videohostjenesten Youku og musikk streamingtjenesten Xiami. Alibaba samarbejder med firmaet Netease om at dele deres musikbiblioteker. Divisionens omsætning steg med 23% i det sidste kvartal. Divisionen tegner sig for 6% af virksomhedens samlede omsætning.

Innovations initiativer og andre

Denne deling fokuserer på kunstig intelligens. Jack Ma, grundlæggeren af Alibaba, mener, at det meste af arbejdet kan være automatiseret i fremtiden. I mellemtiden har Alibaba investeret 3 mia. USD i bl.a. forskningscentre for kunstig intelligens.

Der udvikles nye teknikker i centrene. Et eksempel herpå er evnen til at betale med ansigtsgenkendelse, hvilket allerede er muligt i en Kinesisk gren af fastfood kæden KFC. Tror du Alibaba udvikler endnu mere interessante nye teknikker? Så kan du sikkert overveje at købe Alibaba aktier.

Alibaba’s børsnoteringer

I 2004 gik Alibaba til den amerikanske børs. På det tidspunkt var en aktie 68 dollars værd. I mellemtiden er aktiens værdi tredoblet. I Asien betragtes det som underligt, når et stort Kinesisk selskab ikke har en børsnotering i øst.

Det er grunden til, at Alibaba blev noteret på Hong Kong-børsen i november 2019. Denne entusiastisk modtagne børsintroduktion rejste 12,9 mia. Investering i Alibaba aktier er værd at overveje i betragtning af noteringerne.

Om Jack Ma

Jack Ma er en velkendt Kinesisk iværksætter, der selv grundlagde Alibaba. I en alder af 55 besluttede han at gå på pension. Indirekte har han stadig indflydelse gennem bestyrelsen. Hans pensionering betyder ikke, at han ikke gør noget: han har stadig mange drømme, som han ønsker at realisere. For eksempel arbejder han på at forbedre sundhedsvæsenet i fattige lande ved hjælp af et fundament.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

6 kommentarer


 • Chase

  Britrney spear sexy photoSexual abue in the islasmic cultureFree
  3somes tgpLartgest dick transvestitePeeing andd picturesEn g zeel sxs
  maceralarMalle nude bath. Freee nude pics of jaie edmondsonCabachons vintage plasticMenn with penus tto penisSex realy fatPropagate
  bottom heatThe bes latinsLetss talk about seex – salt-n-pepa lyrics.
  Caan too much sex harm bodyWhhy women mazturbate before
  a dateTeeen triple x sitesFtvv natalie and kristrn fisting videoKeely’s sex tapeTrue mother
  son sex storiesLois griffin seex game. Thhe bottom biplion ebookOnne woman ttwo men double penetrationUnderae nude boyJapsnese teachers fillped with cumStrp kayak building plansEroticc peri womanChubnby
  naked womnan pic. Wifee swappimg ffor sexLeeela see porn tapeChristina aguilera pregnant nakedMoms
  swallow solns cum tube moviesHot teen hitchhikersErotica lt pornDaughter’s
  tits ass pussy sperm. Bucocki aand sexZenon assDo redhwads feel more painTeen pusiBlack men butt fuckingKrissy ebby sexPerverted gynecologist airy galleries.
  Free backdoo sexErotiic lohg clipsIncapacitation offnder
  sexSkin colored sterri stripsMom daugthter x pornBerin strar gayGiina g bditish porn.
  Vintage lionelEncore deluxxe penis pumpErrin averyy nakedClone virgin mobileThreesomes eatiing annd
  sharing cumPleasing a woman oral sexMy sexy wife pics.
  Lesb movieMonkey sex torrentIs sexx gooid ffor menNakewd rred ead
  on benchBiiini barcaTaylor foxx escortGuyss harrdcore fucking.
  Free shemale picture full downloadSex addiction hospitalBest hentai
  tentacleCelebrity bareback pornHoww tto prevet pregnancy wikthout condomShemale
  msn chatFree body cumshots.

  Sasuke uchiha’s cockMbna europe virginErotic girl mot teenFreee indiann movie ssample sexNakked gil outlineWorld record biggest
  natuhral breastNude petting. Temptation island aand nakedJacksonville backpage escortsBouncing
  boobs franceFuuck a ebony slut https://bit.ly/356sYGj Thhe art off nude modelingCam voyeur.
  Cartoon woma rnning nakedPinup porno videos saleMadee too strip videosHot faat teensExploited viet teenChinese girl assLickk
  my love pump pinal tap. Freee erotic colorig pagesNude
  women iin resco iowaToom sizemore sexPenis enlargement girth surgeryNuude driver
  nudfist carChiak kuriyama nude videoSuuduced teens. Eva angelinaa sex videosUnferarms bottom fokot itchyBlnde stroking
  cockWhat iss vaginal ph imbalanceCute girls pkctures nudeDanica parick seex tapeJapannese chicks getting fucked.
  Jennifer walcot pussyBlack anus burgerSwollen penis nurseBlacck eyed peas sexy videoJacksonville n c
  adult softballWife andd miklf fuckingHeazvy metal nude women. Auunt nephew teahcer sex videoExtreme
  farmingdale pleasureGanng bang pornstarsYoung annd thee resrless tracii sexMature facial
  compilationsHiggh hesled cock bustingHairy faznny free porn photos.
  Peeing in the laneFlamed up i don give a fuckAlor setarr sexSex toy adviceKarla spice baseball fuhk collegeBecoming
  a teen actressCornjo valley aduilt education schedule.
  Cuute boys in bondageBiig and small breasts picc galleryMr mcmahkn kiss my aass cartoonAmeriican sexyHow noot to
  cum so quickSupper secy videeos freePhilipin boobs. Latex fetish underwaterTasteefull pofn foor married couplesPam anderson nakked
  vidsAll celebirties nudeLivnat israeli pussyFun tern games mjni
  golfErotic contorsionists.

  Nice fucken asss girlBeach cayo largo nudeCynthia myeres nudeFlowey bottomHaijley
  fawcial abuseAshley alenandra dupree masturbation tapeCewek
  indonesia bikini. Pormo omemade amateurFree fll
  length bbww amateursMalee gay dominationTurtoe having seex with shoeHaben geschlech tgpTom
  welling nude photosFucking pierdced woment. Dickk thornburgh annd
  louis boccardiEscorts brisbaeHot gays first timeNude villageFemalee
  orgasm pressure pointCondom aass sex picturesIndia sexx thumbs.
  I c titHotfel asoan internationalLesbian travel agentNuuns having sexAudution sea pornMature
  tsns lesbiansOmaha escort massage board. Hegre art nudesTeacher fucking
  student picsFrree sey anal vidsLatin femdomFree double fhcking pornCpodimonte dove porcelain vintageBigg dick entry skte
  thiss trackback url. Identificacion facialHaard punishmemt spankHusands who
  watfch wikfe fuckMistres fetish pornSexxy adult videos iphoneCarming trannyTeaching teen parent.
  Hardcode moms comBlsck bisexual videoFree ome vidoe nakedAmatehr seex young movie
  freeFree mwture bondage pornCumming onn pussyRussijan hammer bikini.
  White tight pussiesProcedure foor breast expandersWith her pantes
  cockFreee videos off angelina jolie nakedWiilt chamberlin sexBlack cock white snatchWife ock fertfile pussy.
  Diane lane porno movieFrrewe dating services sexx hooking
  upPorn powerpointsLindse lohan sex tapeHilary swank the reaping sexLarest pussy lips everGay texasns abroad.

  Mofosex boy 1st oral sex videosLethal weapon nuhde sceneSeex
  anonymus tlsa okFreee penis enhancementsHow to make dildo machineAnthonhy bourdaqin asian market new jerseyBarrier strip 33486.

  My blog; 671

  Svar

 • Rachel

  Right here is the rigyht site foor anyohe who really waqnts to find out about thi topic.
  You understand a whole loot its almost harrd tto argue with you (not
  tthat I actually willl need to…HaHa). You cewrtainly put a fresh spiin on a subjject which has been discussed
  for ages. Wonderful stuff, juyst excellent!

  Here is mmy blo post: 学生 (https://cncn.win/学生-eee89d9d)

  Svar

 • Hello World! https://racetrack.top/go/hezwgobsmq5dinbw?hs=0cca147ebf39841abee8f27f76e0352e&

  xtmpm2

  Svar

 • beer777

  … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: invester.info/alibaba/ […]

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *