Hvordan kan man købeTwitter aktier?

Twitter’s IPO har fået megen opmærksomhed i medierne. Det er ikke så mærkeligt, når man mener, at det er den næststørste IPO i et teknologiorienteret selskab efter Facebook. Endnu mere interessant er det faktum, at selskabet var tabsgivende i forbindelse med børsnoteringen, og det lykkedes stadig at rejse næsten to milliarder dollars. Men hvordan kan du lave en fortjeneste på Twitter aktien?

Hvor kan man købe Twitter aktier?

Har du tillid i Twitter virksomheds fremtid ? I så fald kan det være klogt at investere på Twitter ved at købe aktierne.Har du lyst til at købe Twitter aktier? Du kan handle direkte med Twitter-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Twitter aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Twitter aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Twitter lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Twitter? Grafen nedenfor viser, hvordan Twitter s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Twitter:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Twitter.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Twitter de seneste 5 dage:

Hvordan tjener Twitter penge?

Twitter tjener penge med annonceindtægter. Facebook har allerede bevist, at dette kan være meget rentabelt. For at forblive rentabelt skal Twitter dog beholde sine brugere. Når brugere skifter til en anden platform, kan det reducere Twitter rentabiliteten betydeligt.

Er det klogt at investere i Twitter?

Internetvirksomheder som Facebook og Google har haft det godt i årevis og med en investering i et lignende selskab, som De kan opnå et højt afkast. Er det også klogt at investere penge i Twitter aktier? I 2019 lykkedes det Twitter at opnå en fortjeneste for første gang, hvilket naturligvis er et positivt signal. Samtidig rapporterede selskabet en nedgang i antallet af brugere. Dette er en negativ tendens: Uden brugerne kan virksomheden ikke opnå fortjeneste.

Trusler mod Twitter

De love om beskyttelse af privatlivets fred, der bliver stadig strengere i Europa, er også en risiko. Sociale medier er i stigende grad i søgelyset, også når det drejer sig om at udbrede falske nyheder. Twitter forsøger at reagere på dette ved at blokere Tweets, der indeholder falske erklæringer: Trompeter vil bestemt ikke være en fan af dette nye objekt.

Selv om antallet af brugere er faldende, lykkes det Twitter at tjene mere og mere hos de brugere, der bruger platformen. Virksomheden har også lukket projekter som Vine og afskediget personer, hvilket kan bidrage til at reducere omkostningerne på Twitter. Alt dette kan yde et positivt bidrag til Twitter ‘s resultater og dermed til selskabets aktiekurs.

Konkurrence

Men det er vigtigt at holde et vågent øje med konkurrencen: tidligere så du ofte en ny fest fortærende en gammel. Nutidens unge har ikke længere nogen idé om, hvad Myspace er, og Twitter kan nemt have et lignende slutmål. Det er derfor vigtigt at holde et vågent øje med nettets popularitet. På denne måde kan man afgøre, om en investering på Twitter stadig er interessant.

På nuværende tidspunkt formår Twitter at konkurrere mod de andre kæmper. Mikroblogging netværket er særlig populært i forbindelse med udveksling af nyheder. Omkring store begivenheder som det amerikanske valg kan man se, at netværket bruges meget.

Buying Twitter shares

Trin-for-trin håndbog til køb af Twitter aktier

Når du gennemgår trinnene i denne korte vejledning, kan du straks købe dine første Twitter aktier.

Trin 1: åbn først en konto hos en pålidelig børsmægler, hvor du kan investere i Amerikanske aktier til lave gebyrer. På denne måde øger du chancen for at opnå et positivt afkast.

Trin 2: find ud af om det er interessant at købe Twitter aktier NU. Nogle gange er det klogt at vente, til prisen falder lidt. Prisen for en aktie bevæger sig sjældent i en lige linje, og ved aktivt at træde i stedet kan man opnå et optimalt resultat.

Trin 3: find ud af, hvilket beløb du vil investere på Twitter. Hvis man er parat til at løbe større risici, kan man handle med et større beløb. Er du bange for at miste penge med dine investeringer på Twitter? Så kan det være klogt kun at satse på et lille beløb. Under alle omstændigheder er det altid tilrådeligt at sprede jeres penge ud over forskellige aktier.

Trin 4: vælg, om du ønsker at bruge en markedsordre eller en limiteret ordre. Med en markedsordre køber du Twitter aktierne til den nuværende pris. Med en limiteret ordre kan du fastsætte en pris, til hvilken du køber aktien. Hvis du bruger en limiteret ordre, kan du slet ikke købe Twitter aktier.

Trin 5: når investeringen er åbnet, er det vigtigt at evaluere dine investeringer korrekt. Undersøg, om det sociale medium stadig er populært. Ser Twitter ud til at gå ned ad bakke? I så fald ville det måske være bedre at sælge dine Twitter aktier igen.

Hvad er Twitter?

Twitter er blevet et verdensomspændende fænomen. Selv før der blev udstedt et lager, vidste alle, hvad dette sted stod for. Med over 500 millioner brugere er Twitter enormt populær: På ruten deler almindelige mennesker og virksomheder korte beskeder, der ikke indeholder mere end 140 tegn.

På trods af at det sociale netværk Twitter har eksisteret længe, er der endnu ikke skabt nogen fortjeneste. Når vi husker dette, er det virkelig bizart, at introduktionsprisen for aktien blev fastsat til 26 dollars. Efter introduktionen steg aktiekursen endnu mere til over 40 dollars!

Eksempel: investering i Twitter

Hvis du køber Twitter’s aktie til en pris på 40 dollars, og prisen stiger til 42 dollars på samme dag, tjener du $ 2 per aktie købt gennem en børsmægler som eToro. Hvis du bruger gearing, kan dette beløb endda stige yderligere!

Forestil grave, ved din bruger dette første depositum til at åbne en short position på Twitter den 14. november, som så er 45 dollars værd, når du tjener penge, når prisen går ned. Nogle få dage senere, allerede den 18. november, var prisen faldet til 41 dollars, og du tog straks din fortjeneste.

For det her bruger man kun et depositum på 100 dollars med en gearing på 1: 20, man kan så købe op til $2.000 aktier, hvilket er ca. 2640 dollars / 40 = 64 Twitter aktier. Med et depositum på 100 dollars ville De have tjent 184 dollars , hvilket er en forrentning på over 180% af Deres oprindelige indskud.

Bemærk, at gearingen kan virke i to retninger: Hvis tingene går galt, kan du straks miste hele din investering.

investing in Twitter

Hvad er fremtidsperspektivet for Twitter?

Hvad tror du, Twitter vil gøre på lang sigt? Faktum er, at det i sidste ende kun er rentable virksomheder, der vil blive ved med at være, og derfor skal virksomheden have en fortjeneste, hvis den skal forblive en succes. De sammenlignelige virksomheder LinkedIn og Facebook klarer sig godt på børsen i øjeblikket, så Twitter har sikkert potentiale.

Men investoren betaler 50 til 60 dollars pr. bruger, det er meget! Pengene fra IPO vil blive anvendt til at finansiere flere datacentre og udviklere. Vil Twitter være verdens fremtidige MySpace, eller har Twitter virkelig så meget potentiale? Hvad tror du?

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *