Hvordan kan man købe Ericsson aktier?

Ericsson er et velkendt Svensk selskab, der bygger mobilnetværk: De har for nylig gjort det til KPN. Har du lyst til at investere i Ericsson ved at købe deres aktier? I denne artikel ser vi på, hvordan man kan investere i Ericssons og man kan også finde den nuværende aktiekurs her.

Hvordan kan man købe Ericsson aktier?

Har du lyst til at købe Ericsson aktier? Du kan handle direkte med Ericsson-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Ericsson aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Ericsson aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Ericsson?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Ericsson udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Ericsson kan købe og sælge.

Ericsson Company Information

Nedenfor kan du se Ericsson vigtigste virksomhedsinformation.

Ericsson analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge Ericsson , er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan Ericsson har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Ericsson aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør Ericsson pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​Ericsson vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om Ericsson aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Om Ericsson, virksomheden

I dag producerer det Svenske selskab Ericssons telekommunikationsudstyr udstyr. I 1990’erne var virksomheden bedst kendt som producent af mobiltelefoner. På det tidspunkt, med en markedsandel på over 30%, var selskabet blandt lederne på mobiltelefonmarkedet. Selskabets hovedkontor ligger i Stockholm.

Buy Ericsson shares

Virksomhedens historie

Lars Magnus Ericsson oprettede selskabet i 1876 som en butik til erstatning af telegraf udstyr. En ordre i 1878 til at reparere nogle Bell telefoner inspireret ham til at købe og studere nogle af Siemens telefoner. I 1879 dukkede Ericsson’ første telefoner op på markedet.

Da Henrik Tore Cedergren i 1883 oprettede et uafhængigt telefonnetværk, fik Ericsson til opgave at levere udstyret til dette net. I 1884 blev den første manuelle telefon udveksling med en strømtavle vist på markedet. Ericsson opnåede en dominerende stilling på markedet for manuel telefoncentraler i det 20. århundrede.

I 1987 dukkede Ericssons første mobiltelefon, Hot Pocketline, op på markedet. Ericsson er blevet en af de største producenter af mobiltelefoner. Virksomheden ledte store tab i slutningen af 1990’erne. Den tabsgivende afdeling af mobiltelefoner blev et joint venture med Sony, der hedder Sony-Ericsson. Ericssons kerneforretning er udvikling og indførelse af mobilnetværk.

Ericsson bliver offentlig

I 1928 begyndte selskabet at udstede A og B aktier. A aktierne svarede til 1000 A aktier med hensyn til stemmefordeling. Ved at udstede mange B aktier i 1928 tjente firmaet mange penge. I dag er Ericssons aktier noteret på børsen i Stockholm: Stockholm Stock Exchange og på USA. Nasdaq.

KPN tillader fornyelse af Ericssons kerne netværk

KPN besluttede i oktober 2020 at forny sit kerne netværk, hvor alle trafikstrømme mødes. Ifølge KPN vil denne innovation forbedre kvaliteten af 5G netværket. Denne innovation sker med udstyr fra det Svenske virksomhed Ericsson. For sin sikkerhed ønsker KPN at få kernen i sit netværk fornyet af en vestlig virksomhed. Det Kinesiske firma Huawei, som blev udelukket af KPN i 2019 for at forny kernen i netværket, har bygget andre dele af KPNs netværk.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *