Hvordan kan man købe Siemens aktier?

Siemens er aktiv inden for forskellige sektorer i mere end 190 lande. Det gør en investering i Siemens til en god mulighed for den investor, som kan lide at sprede sine risici. Ikke mindre er det de fleste at nævne, at gruppens fokus er på energi. I denne artikel kan man læse om det er klogt at købe Siemens aktier. Man kan også finde den sidste aktiekurs.

Hvordan kan man købe Siemens aktier?

Tror du, hos Siemens passer ind i din portfolio? Før man køber aktien, skal man analysere, hvordan selskabet har det. Har virksomheden gode planer til fremtiden og er økonomien i god stand? Tror du stadig, det er klogt at købe Siemens aktier? Så er det bedst at gøre dette hos en billig børsmægler [/handel/handel-billig].

Har du lyst til at købe Siemens aktier? Du kan handle direkte med Siemens-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
eToro0 € i gebyrer for Siemens aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Siemens ?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Siemens udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Siemens kan købe og sælge.

Siemens Company Information

Nedenfor kan du se Siemens vigtigste virksomhedsinformation.

Siemens analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge Siemens , er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan Siemens har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Siemens aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør Siemens pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​Siemens vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om Siemens aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Er det klogt at investere i Siemens?

Der er flere fordele og ulemper i forbindelse med Siemens-aktierne. For det første har Siemens klart valgt at sprede sine aktiviteter og investeringer over mindst otte forskellige sektorer i alt. Det er en fordel, for på denne måde er der skabt og naturlig spredning af risici. Dette kan gøre en investering i Siemens mindre risikabel og dermed mere attraktiv.

Til trods for denne fordel skal det bemærkes, helt op til 30% af den samlede omsætning stammer fra de tre energirelaterede komponenter. Tager energisektoren et dyk? Derefter kunne dette reducere aktierne i Siemens aktier. Som aktiv investor kan man naturligvis reagere herpå ved åbne en short position. Ikke desto mindre er det nødvendige at holde øje med energimarkedet, når man køber Siemens aktier.

En anden svaghed i Siemens aktien er at den er afhængig af eksterne leverandører. Hvis der er problemer med disse leverandører, kan virksomhedens rentabilitet komme under pres. Virksomheden var også nødt til at håndtere forskellige skandaler i medierne omkring korruption. Konsekvenserne var begrænset, men hvis virksomheden skulle håndtere en større skandale i fremtiden, kunne dette medføre og nødvendig nedgang i aktiekursen.

Trods disse svagheder kan en investering i Siemens gå godt. Virksomheden ved, hvordan man kan innovere, og hvert år bringer de nye løsninger og produkter, der svarer til kundernes behov. Fordi mærket er så velkendt i hele verden, appellerer det til mange mennesker. Sammenlign hund Siemens med konkurrencen, før man køber aktierne.

buy siemens shares

Hvad er Siemens virksomheden?

Siemens er et oprindeligt tysk konglomerat, der i årenes løb er vokset til en absolut global aktør inden for elektronik og elektroteknik. Mens jeg skriver denne artikel, Siemens er aktiv inden for forskellige sektorer. Disse inkluderer ikke blot industrien, men også energisektoren og sundhedssektoren. I øjeblikket er virksomheden aktiv i mindst 190 forskellige lande. Siemens ‘hovedkontor ligger i de Tyske byer Berlin og München. Siemens aktierne er også opdateret på Deutsche Börse med ticker SIE.

En virksomhed med betydelig mangfoldighed

De ser det måske ikke først, men Siemens er et meget diversificeret selskab. Denne virksomheds aktiviteter opdelt i mindst forskellige forskellige afsnit:

  • Energi & Gas;
  • Vindkraft & Vedvarende Energi;
  • Energistyring;
  • Bygning Teknologier;
  • Mobilitet;
  • Digital fabrik;
  • Procesindustrie og Drev;
  • Sundhedspleje;
  • Divisionen for Finansielle Tjenester ( The Financial Services Division);

Det er dog først og fremmest de tre første energirelaterede aktiviteter, der genererer indtægterne. I gennemsnit tegner disse aktiviteter sig tilsammen for lige så meget som 40% af den samlede omsætning. De nødvendige geografiske markører for Siemens er generelt Europa, Afrika og Mellemøsten. Det er interessant nok, at markederne i Nord  og Sydamerika tilsammen kun tegner sig for en fjerdedel af selskaber samlet omsætning.

Hvis man har lyst til at investere i Siemens, er det derfor nødvendigt at undersøge disse regioner ekstra omhyggeligt. Hvis tingene går godt økonomisk der, vil virksomheden rentabilitet stige. Som følger heraf kan aktiekursen stige yderligere.

Siemens’s historie

Siemens selskabet blev stiftet den 12. oktober 1847 af Werner von Siemens og Johann Georg Hanne. I begyndelsen blev virksomheden ikke kaldt Siemens, men ‘Telegraphen-Bauanstalt von Siemens & Halske’. Selskabet blev børsnoteret i 1899.

Siemens ‘historie har på ingen måde altid betragtet humant og rosenrødt’. Det er f.eks. almindeligt kendt, hos Siemens i forbindelse med Anden Verdenskrig anvendte tvangsarbejdere til at arbejde med Siemens & Halske produkter. Disse tvangsarbejdere var placeret i koncentrationslejren Groß-Rosen og omkring 20 forskellige fabrikker der blev oprettet omkring koncentrationslejren Ravensbrück.

Siemens, som vi ved, har faktisk sin oprindelse i 1966. Det var på det tidspunkt, hos Siemens & Halske AG valgte at fusionere med Siemens-Schuckertwerke AG og Siemens-Reiniger-Werke AG. Det, som mange ikke kan huske, er, hos Siemens i nogen tid også var aktiv inden for IT sektoren under navnet “Siemens IT Solutions & Services”. Denne filial af selskabet blev solgt til ATOS i 2010.

Siemens fremsatte en vigtig meddelelse den 18. september 2011. Den meddelte, at den ikke længere ville fortsætte med at producere kernekraftværker. I midten af 2013 besluttede Siemens også at sælge sin aktiepost på 50% i joint venturet med Nokia Siemens Networks til Nokia.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *