Investering i Bitcoin Gold: skulle du købe det?

Bitcoin Gold er den nyeste division af Bitcoin. Tidligere så vi en opdeling af Bitcoin og Bitcoin Cash. I denne artikel ser vi udførligt på, hvad Bitcoin Gold er nøjagtigt. Du vil også straks se, hvordan du kan drage fordel af investeringer i det nye Bitcoin Gold.

Hvad er kort sagt Bitcoin Gold?

Bitcoin Gold er en ny fork. En fork er en såkaldt opdeling af den originale Bitcoin og opstår, når der er uenighed om et teknisk aspekt af valutaen. Bitcoin Gold hævder at være en forbedret version af Bitcoin.

Hovedmålet med Bitcoin Gold er at decentralisere valutaen igen. Grundlæggerne hævder, at der er brug for for meget computerkraft for at få en Bitcoin. Som et resultat er det ikke længere muligt for en normal person at få Bitcoins ved at udvinde dem med computere. Bitcoin Gold systemet skal gøre systemet mere demokratisk.

Hvordan og hvor kan du købe/handle Bitcoin Gold?

Ligesom enhver kryptovaluta er Bitcoin Gold meget ustabilt. Hvis du kan klare dette, kan Bitcoin Gold tilbyde interessante og rentable muligheder. Du kan handle i denne valuta med en online børsmægler. Med en online børsmægler, eller såkaldt broker, har du derefter følgende to muligheder:

  • Køb: du tjener penge, når kryptovaluta`s pris stiger
  • Short: du tjener penge, når kryptovaluta`s pris falder

Du kan handle i Bitcoin Gold på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Bitcoin Gold ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Bitcoin Gold.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Bitcoin Gold.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Bitcoin Gold for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Bitcoin Gold blive købt på din konto!

Bitcoin_Gold_logo

Hvordan investere du klogt i kryptovaluta?

Det er vigtigt at forstår at kryptokurver som Bitcoin Gold har en øget risiko. Aktier bevæger sig generelt kun i begrænset omfang. Dette adskiller sig fra Bitcoin Gold. Det er derfor vigtigt kun at investere penge, som du virkelig kan gå glip af. Du skal ikke være bange for at tabe penge. Ud over disse potentielle tab er der naturligvis også større potentielle afkast.

Når du beskæftiger dig med en kryptovaluta som Bitcoin Gold, er forskning vigtig. Valutaen reagerer stærkt på visse begivenheder. Hvis der f.eks. kommer nyheder om, at sikkerheden ikke fungerer korrekt, vil prisen falde kraftigt. Du kan svare på det ved at gå short på det rigtige tidspunkt. Når du så tror, at bunden er i sigte kan du derefter købe valutaen igen. På den måde kan du drage fordel af både faldet og stigningen.

Mere teknisk information

Grundlæggeren af Bitcoin Gold er Jack Liao, der lancerede Bitcoins hårde fork. Målet med Bitcoin Gold er til sidst at blive bedre end Bitcoin. Han valgte en speciel algoritme med modstand mod ASIC. En ASIC er specielt designet til en opgave. ASIC bruges derfor ofte til minedrift af Bitcoin. På Bitcoin Gold kan den dog ikke bruges.

Køb af Bitcoin Gold

Bitcoin_Gold

Hvis du har stor tillid til Bitcoin Gold, kan du selvfølgelig købe det. At købe Bitcoin Gold er mere risikabelt end at handle med det. I øjeblikket er fremtiden for Bitcoin Gold stadig usikker. Både Bitcoin Cash og Bitcoin Gold faldt betydeligt i værdi efter lanceringen. Det er derfor tvivlsomt, om disse valutaer i sidste ende vil spille en væsentlig rolle på markedet for kryptovaluta.

Ud over de tekniske aspekter afhænger dette primært af markedsførings aspekterne. Valutaen skal trods alt markedsføres ligesom med en IPO aktie. Support er vigtig her. Kun hvis valutaen til sidst accepteres som betaling, vil den påtage sig en væsentlig rolle.

Kom i gang med Bitcoin Gold med det samme

Ønsker du at komme i gang med det samme med handel med Bitcoin Gold og andre kryptovalutaer? Det er så klogt at først øve med en demo! Den mest omfattende broker, hvor du kan investere i kryptovaluta, er i øjeblikket Plus500. Klik her for at åbne en gratis demo konto med Plus500 og opdag mulighederne for at investere i Bitcoin Gold.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!