Sammenlign børsmæglere: hvem er den bedste broker?

Leder du efter den bedste børsmægler, eller såkaldt broker? I denne sammenligning af børsmæglere finder du straks den børsmægler som passer bedst til dig. Du kan åbne en gratis (demo) konto, eller du kan læse en omfattende anmeldelse. Ved at sammenligne børsmæglere finder du ud af, hvilken handelspart der passer dig bedst!

Hvem er den bedste børsmæglere til at købe aktier?

eToro: Hos eToro kan du følge andre investorer gratis via social handel. Du kan også købe aktier uden omkostninger.

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvem er de bedste CFD-mæglere til aktivt at handle med aktier?

Disse brokers er bedst til aktiv handel. Med disse brokers handler du med CFD’er på aktier, råvarer & Forex. Disse brokers er især velegnede til kortvarig spekulation. Du kan altid prøve mulighederne gratis ved hjælp af en demo.Plus500: Plus500 tilbyder den mest brugervenlige software. Du kan prøve mulighederne gratis med en demo på $40.000. “Der tabes penge på 72% af CFD-detailkontiene”


En af det billigeste børsmæglere i Europa. Man handler der med det laveste priser. Børsmægleren har allerede vundet priser.

Plus500: let at bruge & omfattende

Plus500 er en af de mest populære brokers på internettet – og med god grund! Plus500 adskiller sig fra konkurrencen med sin brugervenlige software, der kan bruges både online og offline. Inden for Plus500 softwaren kan du åbne positioner på stigende og faldende valutakurser. Ved at bruge deres gratis ubegrænsede demo kan du øve dig, inden du begynder at handle med rigtige penge.

Hvorfor Plus500? afkrydsning Meget bruger venlig software afkrydsning Omfattende udvalg af værdipapirer afkrydsning Gratis demo konto afkrydsning Med Plus500 du modtager en gratis demo af $40.000.
Takket være den innovative demo-software fra Plus500 kan du prøve mulighederne for at handle uden risiko. Åben en konto nu>>>


Plus500_handel_software

Softwaren til den mest populære brokers Plus500

eToro: gratis investering & social handel

Hos eToro kan man investere i aktier uden transaktionsomkostninger. Dette er især interessant for folk, der kun ønsker at investere et lille beløb. Det giver dig mulighed for endda at opnå en god, lille fortjeneste ved kun at investere i en aktie. En anden mulighed er at investere ved hjælp af en gearing med CFD’er. Dette gør det muligt at åbne større handels positioner.
En anden interessant eToro funktionalitet er social handel eller social investering. Ved hjælp af eToro platformen kan du følge andre brugere. Åbner den investor du følger en ny position? Så kan du automatisk kopiere hans handel! Dette gør det muligt direkte at tag fordel af andres viden og erfaring. Du kan prøve alle disse muligheder uden risiko gennem en demo.
Klik her for at åbne en gratis demo konto med eToro >>
eToro_sammenlign_børsmæglere

Børsmæglere sammenlignet: vælg den rigtige broker til dig

At vælge den rigtige børsmægler er en personlig sag. Der er dog visse ting, der er værd at overveje, når man sammenligner børsmæglere. For eksempel kan børsmæglere variere meget med hensyn til brugervenlighed, gebyrer og funktionalitet. For at tage den bedste beslutning er det derfor vigtigt at overveje de værdier, du leder efter i en potentiel broker.
Når du har identificeret de værdier, du leder efter, kan det være klogt at lave en sammenligningstabel. Du kan endda tildele relative vægtninger til hver værdi afhængigt af hvor vigtige de er for dig. Du kan score børsmæglerne på forskellige funktioner og finde ud af, hvilken part der passer bedst til dig.

Hvilke tegn findes ved en børsmægler af høj kvalitet?

  • Gebyr: er børsmægleren billig? Sørg for, at du får et afkast på din investering!
  • Optioner: har du tilstrækkelige analyse optioner, der passer til din investeringsstil?
  • Rækkevidde: har din potentielle børsmægler tilstrækkelige værdipapirer sammenlignet med andre børsmæglere?
  • Brugervenlighed: er deres software nem at bruge?
  • Support: Kan du kontakte børsmægleren for at få hjælp?

I sidste ende giver det mening at prøve forskellige brokers. Opret gratis demo konti med forskellige børsmæglere, og find ud af, hvilken børsmægler der passer dig bedst!

Sammenlign børsmæglere efter funktioner

Hvis du leder efter en aktie børsmægler, der udmærker sig i et bestemt område, så tjek denne specielle tjekliste. Vi har samlet en liste over de bedste børsmæglere for hvert enkelt område.

Hvor kan du investere mod lave gebyrer?

Når du vil investere smart det er fornuftigt at vælge en børsmægler med lave gebyrer. Når du vil handle aktivt, er det bedst at vælge Plus500 eller eToro. Når du vil købe aktier direkte, er eToro den billigste løsning.

“Jeg vil have brugervenlig software”

Hvis du sætter pris på tilgængelig, brugervenlig software, skal du vælge en broker i overensstemmelse hermed. Hvis du ønsker at handle aktivt, er det bedst at vælge Plus500. Når du vil købe aktier direkte, er eToro den mest brugervenlige mulighed.

“Jeg vil have god kundeservice”

Når du vil være i stand til at tale live med en medarbejder, giver DEGIRO et stærkt valg. Hvis du ikke har noget imod at bruge live chat, tilbyder både Plus500 og eToro en solid mulighed.

“Jeg vil have professional software”

Når du vil lave en masse analyse, er det vigtigt at bruge omfattende software. Når du handler aktivt, er softwaren til Plus500 en stærk og omfattende mulighed for enhver potentiel TRADER. Hvis du vil købe aktier på lang sigt, er eToro’s software et bedre valg.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *