Hvordan kan man købe Britiske aktier?

Det kan være attraktivt at investere i Britiske eller Engelske aktier! Men hvor kan man købe Britiske aktier mod lave transaktionsgebyrer? Og hvad bør man være opmærksom på når man investerer i Engelske aktier?

Hvor kan du investere i Engelske aktier?

Du kan vælge enten at aktivt spekulere i Engelske aktier eller at købe aktierne på lang sigt. Vi diskuterer de bedste muligheder.

Hvor kan du aktivt investere i Engelske aktier?

Nogle vil gerne investere aktivt i Engelske CFD aktier. Det giver Dem mulighed for at reagere perfekt på den seneste prisudvikling. Det er f.eks. muligt at åbne en short position, hvor man kan opnå et godt resultat, selv når prisen falder.

Et godt sted, hvor du aktivt kan spekulere i Engelske CFD aktier, er PIus500. Med knappen nedenfor kan du åbne en demo konto gratis:

Der tabes penge på 82% af CFD-detailkontiene.

Hvad er den billigste metode til at købe Britiske aktier?

Foretrækker du at investere i engelske aktier på lang sigt? Derefter kan du købe aktier hos en børsmægler.

Når du skal investere i Engelske virksomheder, er det vigtigt at gøre det på en billig måde. Mange spilder penge, fordi de betaler for høje transaktionsomkostninger, og det er selvfølgelig en skam.

I de fleste tilfælde er det bedst at vælge en børsmægler, hvor man ikke betaler kommissioner. På den måde kan man opnå gode resultater med sine investeringer selv med et lille pengebeløb. eToro er en af de få børsmæglere, hvor man altid kan investere i Britiske aktier uden at betale kommission. Brug knappen nedenfor direkte at åbne en konto hos denne børsmægler:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hold øje med prisen på Britiske Pund

Når man køber Britiske aktier, er det vigtigt at være opmærksom på prisen på den Britiske Pund. Det er især vigtigt, når man investerer i Britiske aktier ved hjælp af en anden valuta, f.eks. euroen. Pundets vekselkurs kan så påvirke resultatet i euro. Når værdien af en Engelsk aktie stiger, men værdien af en euro mod pundet falder, kan man opnå et negativt resultat i euro.

Selv hvis du selv bruger Pundet, er det vigtigt at tage hensyn til valutakursen. Når det Britiske Pund falder i værdi, kan virksomheder, der eksporterer en masse produkter, lettere kunne konkurrere. Som følge heraf kan lagre af eksportorienterede virksomheder stige i værdi.

Når man investerer i Britiske aktier, er det derfor vigtigt at være opmærksom på Pundens valutakurs.

investere_engIand

Tillidens rolle

Hvis du ønsker at investere i England, er det vigtigt at undersøge forbrugernes tillid til regionen. Vi kan illustrere det godt med Brexit. Da England forlod Europa, faldt forbrugertilliden. Som følge heraf udførte virksomheder, der solgte produkter til det indre marked, mindre godt. Virksomheder, der sælger produkter til det indre marked, er derfor underudnyttet.

Samtidig betød faldet i Pund sterling, at virksomheder, der solgte produkter internationalt, opnåede bedre resultater. Produkterne er så relativt billige for lande, der bruger forskellige valutaer, hvilket betyder, at virksomheder, der er fokuseret på eksport, klarer sig bedre.

Det er derfor vigtigt at tage alle disse faktorer i betragtning, når man investerer i Britiske aktier. Bestem hvilke virksomheder, der har den bedste konkurrenceposition i øjeblikket, og køb deres aktier.

Tip: Tjek her for åbningstiderne på British Stock Exchange.

Sådan køber du Engelske aktier: 5 enkle trin

Investering i Engelske aktier behøver ikke at være vanskelig. I denne vejledning beskriver vi, hvordan du kan købe din første Engelske aktie i få trin.

Trin 1: åbning af en investeringskonto

Før du kan købe Engelske aktier, skal du først åbne en investeringskonto. For at gøre dette skal du efterlade nogle grundlæggende oplysninger: for eksempel dit navn, adresse, fødselsdato og kontaktoplysninger.

Du skal også uploade en kopi af din identifikation til næsten alle børsmæglere. Det gør det muligt for mægleren at kontrollere din identitet og sikre dig, at du ikke har nogen kriminel hensigt.

Kan De tænke Dem at vide, fra hvilken børsmægler man kan købe britiske aktier til den mest fordelagtige sats? Så kig på vores oversigt over de bedste børsmæglere:

Trin 2: indskud penge

Når du har åbnet en konto, skal du indbetale penge på din konto. På de fleste børsmæglere er det allerede muligt at investere så lidt som $ 100 i aktier. Dette giver dig mulighed for selv at investere et lille beløb i Engelske virksomheder.

Trin 3: vælg en aktie

Efter du har indskud penge, skal du vælge en aktie du gerne vil købe. Det er vigtigt at analysere, om aktien er værd at købe på det tidspunkt. En værdig til at købe en aktie er en del af et selskab, som sandsynligvis vil gøre det bedre i fremtiden. På den måde kan din kapital vokse på lang sigt.

At vælge en aktie er normalt let inden for en børsmæglers software. På billedet nedenfor kan du se, hvordan du vælger en aktie på eToro.

Britiske_aktie_selekt

Trin 4: køb en aktie

Når du har valgt en sød Britisk aktie, kan du placere en ordre på det. For det første må man tænke på det beløb, man ønsker at investere i andelen. Med nogle børsmæglere kan du anvende gearing. Med gearing kan man indtage en større position og således låne en del af pengene fra børsmægleren. Dette anbefales ikke for de fleste nybegyndere.

Når du har indtastet et beløb, kan du trykke på åben investering. Du køber derefter aktien direkte til den nuværende aktiekurs. Du kan også vælge at bruge en limit ordre. Med en limit ordre vælger du en pris, hvor du køber aktien.

Engelske_aktier_køb

Hvad har du brug for at vide om investering i Britiske aktier?

Før du investerer i Britiske aktier, skal du forstå nøjagtigt, hvordan aktier fungerer. I dette afsnit af artiklen diskuterer vi alt hvad du behøver at vide om investering i Engelske aktier.

Hvad er aktier?

Et selskab kan beslutte at gå offentligt. Når et selskab bliver offentligt, sælger den små dele til den, den ønsker at købe. Disse dele kaldes aktier. Når De køber en del af et selskab fra England, bliver De straks medejer af selskabet. Men din andel er så lille. Når et firma sælger en million aktier, og man køber en, er man kun én milliontedel af virksomheden.

Aktiekursen ændrer sig meget hurtig. Dette skyldes kampen mellem købere og sælgere af aktier. Princippet er enkelt: Når flere ønsker en andel, stiger priserne, og når færre mennesker ønsker en aktie, går prisen ned.

Har du lyst til at vide mere om aktier? Læs derefter vores artikel om hvad aktier er.

Hvordan kan du tjene penge på aktier?

Folk køber naturligvis aktier fordi de forventer at få en fortjeneste af dem. Der er to måder, hvorpå man kan tjene penge ved at investere i et Engelsk selskab.

Den første metode er velkendt: pris gevinst. Når flere vil have en andel, stiger priserne. Det er vigtigt at huske på, at prisen på en aktie ikke altid skal stige i overensstemmelse med værdien af et selskab. Nogle gange kan et firma også være en hype, som får prisen til at stige for højt. I så fald siger vi, at aktien er overvurderet.

Den anden måde at tjene penge på med Britiske aktier er at tag fordel af udbyttet. Selskaberne udlodder regelmæssigt en del af deres overskud i form af udbytte. I mange lande skal man først betale skat af udbyttebetalingen. Når denne skat er blevet trukket fra din investering, vil du modtage pengene direkte ind i din investeringskonto.

Investere_i_EngIand

Hvordan opnås bedre investerings resultater?

Ikke alle, der investerer i Britiske aktier, opnår også gode resultater. I denne del af artiklen giver vi dig nogle tip, der kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater.

Tip 1: øve sig

De fleste nybegyndere dykker lige i den dybe ende. Når man gør det, når man ikke kan svømme, ender det ikke godt. Det er derfor ikke mærkeligt, at 70-80% af start investorerne mister penge. I de fleste tilfælde er det klogere at øve sig på at købe og sælge aktier først.

En god måde at øve sig på at købe og sælge på er ved at åbne en gratis demo hos en børsmægler. Er du nysgerrig om, hvilke mæglere du kan prøve at investere med gratis? Klik derefter på knappen og sammenlign de forskellige demo konti med hinanden:

Tip 2: start lille

Når du har øvet dig med en demo, vil du lære, at det føles anderledes, når du investerer med rigtige penge. Det er derfor tilrådeligt at begynde at investere med et lille beløb: F.eks. 100 eller 200. Når man handler med en billig børsmægler, kan man købe et lille antal aktier. Det gør det muligt at købe engelske lagre i flere virksomheder, selv om der er tale om små investeringer.

Tip 3: Analyser aktier

Det er vigtigt at analysere virksomhederne godt. Hvis man f.eks. investerer 500 i Unilever, og man hører i nyhederne, at de vil afskedige ansatte, er der en god chance for, at aktiekursen falder. Negative nyheder kan sætte prisen for en aktie under pres. Dette betyder i øvrigt ikke umiddelbart, at det er nødvendigt at sælge sine lagre.

For eksempel kan du se på vigtige fundamentale data om en aktie. Forholdet mellem pris-til-indtjening (price-to-earning) viser, hvor stor en aktie der er tale om. For at beregne dette forhold deler du indkomsten pr. aktie med prisen på en aktie. Når forholdet mellem pris og indtjening er meget højt, er investorerne meget optimistiske med hensyn til fremtiden. Virksomheden skal derefter vokse kraftigt for at leve op til disse forventninger i fremtiden.

Du kan også se på gæld-til-kapital-forholdet (debt-to-Equity Ratio). Dette tal ligger mellem 0 og 1, hvor et højere tal viser en stærkere sammenhæng mellem egenkapital og gæld.

I øvrigt behøver dette ikke altid at være en dårlig ting: kapitalintensive virksomheder som f.eks. Byggefirmaer eller flyselskaber skal investere meget. Det tilrådes derfor at sammenligne aktien med andre aktier i sektoren.

Har du lyst til at vide, hvad de bedste Britiske aktier er, du kan købe? Derefter tilrådes det at anvende grundlæggende og teknisk analyse. Dette hjælper dig med at afgøre, om det er smart at købe en aktie.

Tip 4: spred dine risici

Inden for UK viser aktier meget forskellige resultater. Britiske supermarkeder klarer sig muligvis godt, men luksusmærker kan samtidig registrere dårlige resultater. Som investor er det derfor klogt at sprede dine muligheder så vidt muligt over de forskellige sektorer. På denne måde undgår du at miste en stor del af dine aktiver, fordi en sektor klarer sig dårligt.

Tip 5: forblive stædig

Den succesrige investor forbliver stædig. Bliv ved med at stille spørgsmål og antag ikke på forhånd, at du er en genial investor. Invester omhyggeligt og hold øje med den Britiske økonomi. Ved at gøre dette kan du opnå de bedste resultater.

Hvordan vælger man en god handelsplatform for Britiske aktier?

Når man ønsker at investere i Britiske aktier, er det vigtigt at vælge en platform af høj kvalitet. Det er derfor vigtigt at vælge en børsmægler med en officiel licens. I Storbritannien registreres professionelle mæglere under FCA. Er en børsmægler ikke under overvågning? Så er det bedre at vælge en anden børsmægler.

 

Det er også klogt at se nærmere på de transaktionsomkostninger, som børsmægleren opkræver for Engelske aktier. Nogle mæglere opkræver relativt højere omkostninger ved køb af aktier fra England. Når du bruger en anden valuta end pundet, skal du tjekke, om mægleren opkræver en provision for at konvertere din valuta til pundet.

Hvad er det Engelske aktieindeks?

Det mest kendte engelske aktieindeks er FTSE 100. FTSE 100 indeholder de hundrede største virksomheder noteret på den Engelske børs: English stock exchange. Nogle eksempler er Royal Dutch Shell og BP.

Hvis du straks vil anvende et godt niveau af diversificering, kan du vælge at investere i en ETF på aktieindekset. En ETF er et investeringsprodukt, der forsøger at spore prisen på for eksempel et indeks. En god børsmægler, hvor du kan investere i denne type indeks, er DEGIRO. Hos DEGIRO betaler du ingen transaktionsomkostninger for indeksfonde fra kerne markeringen. Med knappen nedenfor kan du direkte åbne en konto hos denne sted:

Ønsker du at vide mere om aktier i Storbritannien?

På invester.info kan du finde en masse specifik information om forskellige Engelske aktier. I denne kategori kan du direkte læse mere om de største virksomheder:

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Hvordan kan du købe Vodafone aktier?

Vodafone er markedsleder inden for mobilkommunikation. De forsøger også at reagere på nye tendenser som f.eks Tingenes Internet der giver dig mulighed for at tilslutte alle enheder i dit hjem. Vil du investere i fremtiden for Vodafone? Så viser vi dig, hvor du bedst kan købe aktier. Du kan også anmode om den aktuelle aktiekurs på Vodafone her.

Hvor kan man købe Vodafone aktier?

Overvejer du at købe Vodafone aktier på lang sigt? Så kan du bruge en online børsmægler! En online børsmægler er en part, der gør det muligt at tilføje aktier til din portefølje. Du bliver herefter medejer af virksomheden. Har du lyst til at købe Vodafone aktier? Du kan handle direkte med Vodafone-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Vodafone aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Vodafone aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Vodafone lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Vodafone? Grafen nedenfor viser, hvordan Vodafone s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Vodafone:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Vodafone.

Analyse af Vodafone:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Vodafone-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Vodafone-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Vodafone de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Vodafone gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Vodafone vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Vodafone , og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Er det klogt at investere i Vodafone?

Før du køber Vodafone aktier, er det vigtigt først at undersøge virksomheden grundigt. Virksomheden har en førende rolle inden for kommunikationsteknikker og med mere end 600 millioner kunder er virksomhedens rækkevidde enorm. Derudover udbetaler virksomheden et attraktivt udbytte, som gør investering i Vodafone interessant for den investor, der ønsker at opbygge en indkomst fra aktier.

Timing kan være særlig vigtig, når du investerer i Vodafone. Aktiekursen kan stige og falde og ved at lave en god analyse sørger du for at få det bedste ud af din investeringsstrategi. Har du svært ved at købe Vodafone aktier på det rigtige tidspunkt, kan du også vælge at købe aktierne forskudt. Du køber så Vodafone-aktier ved flere lejligheder, så du ikke risikerer at investere alle dine penge, når aktien lige er på toppen.

Det er også tilrådeligt at sammenligne Vodafone aktier med konkurrenterne. På den måde kan du afgøre, om det ikke er mere attraktivt at købe en anden aktie.

Om Vodafone

Vodafone er markedsleder inden for mobil, fastnet, bredbånd og tv. Virksomheden fornyer sig hele tiden og forbereder sig på fremtiden. Det tingenes internet er et godt eksempel på dette. Det er allerede på vej frem, og Vodafone er godt forberedt på det.

De er også meget aktive med fremkomsten af mobile betalingstjenester. Derudover er de aktive i den digitale transformation af emerging markets. Vodafone er en global spiller og ikke kun aktiv i Holland eller Europa. Virksomheden blev grundlagt i Storbritannien i 1985. Nu opererer de i 42 lande med deres egne eller partneres mobilnetværk og med bredbåndsinternet.

Investing in Vodafone

Vodafone er en global spiller!

Virksomheden har 625 millioner mobilkunder (i 2019), 27 millioner bredbåndskunder og 22 millioner tv-kunder. De har disse kunder gennem deres virksomheder eller sammen med partnere i de forskellige lande og associerede virksomheder i Vodafone. De arbejder på den digitale fremtid, der fungerer for alle.

Spredningen på tværs af forskellige regioner er en god grund til at købe Vodafone aktier. Hvis en region underpræsterer, kan resultaterne fra en anden region rumme dette.

Mobil og Vodafone

Der er flere mobile tjenester, som Vodafone kunder kan bruge til at ringe, sende sms’er og få adgang til datapakker. De har et stærkt og godt netværk og sigter efter 100% kvalitet. Vodafone har det største 5G-netværk i Europa.

Europas største bredbåndsnetværk

Vodafone har det største netværk for bredbåndsløsninger i Europa. De forbinder 118 millioner mennesker i Europa til internettet, hvilket gør dem til en dominerende og vigtig spiller på bredbåndsmarkedet.

Tror du, at Vodafone kan fastholde denne stærke position? Så kan det være interessant at købe Vodafone-aktier.

Andre Vodafone Tjenester

Vodafone tilbyder også løsninger til tingenes internet ved at sikre sikker kommunikation over Vodafones netværk. Derudover tilbyder Vodafone Cloud tjenester til virksomheder og husholdninger. Til erhvervsmarkedet har de også skræddersyede servicepakker både til små hjemmekontorer og store multinationale selskaber. Når Vodafone innoverer yderligere og lancerer nye, interessante tjenester, kan det være positivt for virksomhedens resultater.

Hvad er fremtidsudsigten for Vodafone?

Flere og flere innovative løsninger kommer til at gøre byerne smartere. En virksomhed som Vodafone spiller en vigtig rolle i dette. Gennem deres netværk er det muligt at lade enheder og personer kommunikere med hinanden. Vodafones tjenester hjælper med afvikling af trafikken, offentlig transport, affald, cykeltransport og at hjælpe i hjemmet.

Køleskabet kan automatisk informere supermarkedet om, at vi mangler mælk. Denne teknik er ved at tage endnu større spring, end vi forventer. Det vil Vodafone og andre kommunikations selskaber spille en stor rolle i. Dette er en fantastisk mulighed for Vodafone; reagerer selskabet godt på dette, kan det sætte skub i aktiekursen. Det er dog vigtigt, at Vodafone forbliver foran sine konkurrenter. Tror du, de kan gøre det? Så kan det være interessant at investere i Vodafone ved at købe deres aktier.

Hvordan kan du købe aktier i Royal Bank of Scotland Group?

Royal Bank of Scotland Group (RBS) eller i disse dage er Natwest Group PLC en stor Britisk bank. Ønsker du at investere i RBS aktier? I denne artikel ser vi på, hvordan og hvor man køber Natwest Group PLC aktier.

Hvor kan du købe Natwest Group PLC aktier?

Når du har lyst til at købe RBS aktier, er det vigtigt at huske, at regeringen i England stadig er en storaktionær. Banken forventes derfor ikke at lave spektakulære innovationer eller tage større risici. Forvent derfor ikke kæmpe vækst med en investering i Royal Bank of Scotland. Leder du efter en nogenlunde stabil aktie? Så kan du overveje at købe nogle Natwest Group PLC-aktier. Har du lyst til at købe Natwest Group PLC aktier? Du kan handle direkte med Natwest Group PLC-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Natwest Group PLC aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Natwest Group PLC aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Royal Bank of Scotland lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Royal Bank of Scotland ? Grafen nedenfor viser, hvordan Royal Bank of Scotland s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Royal Bank of Scotland :

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Royal Bank of Scotland .

Analyse af Royal Bank of Scotland :

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Royal Bank of Scotland -aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Royal Bank of Scotland-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Royal Bank of Scotland de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Royal Bank of Scotland  gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Royal Bank of Scotland  vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Royal Bank of Scotland , og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om virksomheden Royal Bank of Scotland

Royal Bank of Scotland Group, fra juli 2020 er Natwest Group plc, et Britisk bank og forsikringsholdingselskab med base i Edinburgh, Skotland. Virksomheden, som omfatter flere mærker af banker, tilbyder privat og virksomheds banking, private banking, forsikring og corporate finance fra sine kontorer i Europa, Nordamerika og Asien. Store datterselskaber i Storbritannien er NatWest, Royal Bank of Scotland, Ulster Bank, NatWest Markets og Courts. Virksomheden udsteder pengesedler i Skotland og Nordirland.

Buy Royal Bank of Scotland shares

Historien om denne virksomhed

I slutningen af 1960’erne, da den økonomiske situation for banksektoren blev mindre gunstig, fusionerede National Commercial Bank of Scotland med Royal Bank of Scotland. Sådan opstod National and Commercial Banking Group i 1968. I juli 1969 blev virksomhedens navn ændret til Royal Bank of Scotland Group. Kreditkrisen i 2008 fik banken til at løbe ind i store problemer.

Banken led et rekordstort tab på 31 millioner euro i 2008. I første omgang var 58 procent af banken ejet af den Britiske regering. Ved at sælge 11 millioner i nye aktier forsøgte selskabet at komme ud af problemerne. Den Britiske regering købte halvdelen af disse aktier op, med det resultat, at den Britiske regerings andel i selskabet steg til over 70 procent. I anden halvdel af 2015 begyndte den Britiske regering at sælge sin andel i Royal Bank of Scotland.

I februar 2020 blev det annonceret, at RBS Group ville blive omdøbt til NatWest Group. Den 23. juli 2020 var navneskiftet en kendsgerning. Selskabet vil sandsynligvis forblive et statsejet selskab indtil Marts 2025. De aktier, som den Britiske regering stadig besidder, skal senest være solgt i Marts 2025.

Virksomhed_strukturer i Natwest Group

Virksomheden er opdelt i fire hoveddele. Hver division har flere datterselskaber:

  • Retail Banking segment. I Storbritannien handler det under navnene Natwest, Royal Bank of Scotland og Ulster Bank.
  • Commercial banking segment. Dette segment er for erhvervskunder og kommercielle kunder, fra SMV’er til Britiske multinationale selskaber. Udbuddet er bank, finans og:
  • Private Banking segment betjener kunder med høj nettoværdi.
  • Natwest Group’s Investment Banking Business er et segment, der tilbyder investeringsbank tjenester og integrerede finansielle løsninger til store virksomheder og finansielle institutioner rundt om i verden.

Royal Bank of Scotland har rystet af skandaler

Ved at skifte navn til Natwest Group i 2020 håber Royal Bank of Scotland, et navn der har eksisteret i 293 år, at ryste sin nylige skandaløse fortid af sig. Under finanskrisen i 2008 investerede banken i rumblelån. I den periode ønskede virksomheden også at købe den Hollandske bank ABN AMRO, sammen med Fortis og den Spanske bank Banco Santander. Den aftale dræbte Bank of Scotland, hvorefter den Britiske skatteyder måtte redde banken. Som et resultat kom banken stort set i hænderne på den Britiske regering.

Hvordan kan du købe Rolls-Royce aktier?

Rolls-Royce har en rig historie og er kendt for sine biler af høj kvalitet. Alligevel investere du ikke i de biler, som virksomheden producerer ved at købe Rolls-Royce-aktier BMW ejer nu firmaets bilafdeling. Når du investerer i Rolls-Royce aktier, investere du hovedsageligt i luftfartsverdenen. Men hvor er det bedste sted at købe Rolls-Royce aktier? Og hvad er den nuværende aktiekurs for en Rolls-Royce aktie?

Hvor kan du købe Rolls-Royce aktier?

Har du lyst til at købe Rolls-Royce aktier? Du kan handle direkte med Rolls-Royce-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Rolls-Royce aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Rolls-Royce aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Rolls-Royce lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Rolls-Royce? Grafen nedenfor viser, hvordan Rolls-Royce s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Rolls-Royce:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Rolls-Royce.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Rolls-Royce de seneste 5 dage:

Rolls-Royce historie

I 1904 lancerede Charles Royce og Henri Rolls den første Rolls-Royce på markedet. Denne 10 HK var den første i en lang række af højkvalitets biler. En Rolls-Royce er kendt for at være uforgængelig: 65% af al Rolls-Royce, der nogensinde er lavet, er stadig på farten.

Rolls-Royce producerer også motorer til fly. Den første flymotor er Rolls Eagle fra 1915. Efter Anden Verdenskrig producerede virksomheden også jetmotorer. I 1971 var der problemer med RB-211 jet motoren, som fik virksomheden til at gå konkurs.

I 1973 blev virksomheden splittet, hvilket resulterede i, at den rentable bildivision fortsatte som en separat filial. Rolls-Royce holder mærket unikt ved stadig at bygge motoren til bilerne i hånden.

Buy Rolls Royce shares

Den bedste bil i verden

I 1906 blev Rolls-Royce kåret til den bedste bil i verden takket være produktionen af Silver Ghost. Denne bil havde en 40/50 HK sekscylindret motor. Indtil 1925 blev der bygget 6125 biler, og for at følge med efterspørgslen blev der bygget 1701 biler på et andet Springfield anlæg i USA i 1921. Denne nye fabrik blev lukket ned i 1931.

Biler med Spirit of Ecstasy

Prestigefyldte bilmærker havde ofte deres maskot omkring 1910, og Rolls-Royce var ingen undtagelse. Kunstneren Charles Sykes producerede den luksuriøse maskot Spirit of Ecstasy i form af en kvinde. Fra nu af var alle biler af dette mærke udstyret med denne luksuriøse maskot.

Overtagelse af BMW og Volkswagen

Begge Volkswagen og BMW ønskede at overtage Rolls-Royce. I 1998, til 30 millioner pund, afgav Volkswagen det højeste bud og blev ejer af maskotten og kølergrillen. BMW blev ejer af logoet og navnet. I 2003 blev der indgået en aftale, der tillod BMW at producere Rolls-Royce biler. I Goodwood, West Sussex, byggede BMW en ny fabrik til Rolls-Royce.

Men hvad investerer du egentlig i, når du køber Rolls-Royce aktier? Du investerer derefter i Rolls-Royce Holdings plc, som er en Britisk multinational. Virksomheden beskæftiger sig med produktion af motorer til fly. De gør dette så godt, at de er den tredjestørste producent af flymotorer i verden. Så når du investerer i Rolls-Royce, er det det, du køber en andel i.

Stigende salgstal i 2020

Rolls-Royces salgstal er stigende, blandt andet takket være Cullinan. Takket være denne SUV er salgstallene steget kraftigt, og der er solgt en fjerdedel flere biler end i 2018. I 2018 blev der solgt 4107 biler og i 2019 blev der solgt 5152 biler. En tredjedel af dette nummer blev solgt i USA. Rolls-Royce ønsker ikke at oplyse, hvor mange Cullinan biler der blev solgt i 2019.

Rolls-Royce virksomheden

Bilindustrien i Rolls-Royce er overtaget af BMW. Hvis du køber Rolls-Royce aktier nu, køber du aktier i Rolls-Royce Holding. Dette selskab er den tredjestørste producent af flymotorer i verden. Andre divisioner af virksomheden omfatter marinemotorer, forsvar og energi.

Hvordan kan man købe Novacyt aktier?

I denne artikel hvor vi taler om investering i løbet af coronavirus kan du læse mere om de interessante muligheder, der nu er på aktiemarkedet. Et eksempel på en aktie, du kan investere i, er Novacyt aktien. Novacyt er en virksomhed, der udvikler tests, der kan bruges til at opdage Coronavirus. Men er det klogt at investere i Novacyt aktier? Og hvor kan du gøre det?

Hvor kan man købe Novacyt aktier?

Har du lyst til at købe Novacyt aktier? Du kan handle direkte med Novacyt-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Novacyt aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Novacyt aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Novacyt lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Novacyt? Grafen nedenfor viser, hvordan Novacyt s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Novacyt:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Novacyt.

Analyse af Novacyt:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Novacyt -aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Novacyt-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Novacyt de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Novacyt gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Novacyt vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Novacyt , og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Hvad er det som Novacyt gør?

A]Novacyt er et virksomhed handlet på den Franske børs. Aktiekursen har udviklet sig betydeligt gennem årene. I forhold til for et par år siden har aktien det slet ikke godt. Men under indflydelse af Coronavirus kan du se, at aktiekursen har udviklet sig betydeligt og er fordoblet flere gange. Prisen er steget fra lidt over 10 cent til mere end 13 euro på sit højeste.[/A]

Men hvorfor klarer Novacyt-aktien sig pludselig så godt? Dette skyldes, at virksomheden har specialiseret sig i at levere diagnostiske tests på molekylært niveau. Coronavirus testen er måske ikke deres eneste test, men dette er en af de test, som virksomheden leverer.

Siden den 17. februar har EU godkendt Novacyts test for Coronavirus. I øjeblikket er der også indgivet en ansøgning til FDA. FDA har også godkendt testene, så de kan bruges i Amerika. Hvis virussen spreder sig yderligere i Amerika, kan det kun gavne rentabiliteten og aktiekursen.

Novacyts test har flere fordele. Testen kan kun påvise den seneste variant af virussen. Det er den variant, man hører meget om i nyhederne, og hvor al mediebevågenheden nu er fokuseret på. Mange andre tests afslører også andre former for coronavirus og kan derfor hurtigt give en falsk positiv.

Testresultaterne er tilgængelige inden for to timer, og der kræves ingen køling. Dette gør det muligt at sende testene til varmere områder billigt. Alt dette gør Novacyts tests yderst attraktive.

Er investering i Novacyt klog?

Det er vigtigt fortsat at se situationen så rationelt som muligt. Husk, at virksomheden klarer sig godt nu, primært på grund af behovet for en masse test: Efter pandemien kan salget falde kraftigt igen. Derfor er der en god chance for, at prisen falder igen.

Virksomheden var på randen af konkurs og havde ikke klaret sig så godt i længere tid. Derfor er det vigtigt, især for en langsigtet investering, at analysere virksomhedens vision for fremtiden ordentligt. Faktisk vil prisen på Novacyt sandsynligvis fortsætte med at klare sig godt, især når Coronavirus spreder sig yderligere. Hold derfor godt øje med helbredssituationen og drag dine konklusioner ud fra det.

Hvordan kan man købe Kingfisher aktier?

Kingfisher er en Engelsk multinational virksomhed med hovedkontor i London. Virksomheden har forskellige kendte mærker: tænk for eksempel på B&O, Castorama, Brico Dépot og Screwfix. Kingfisher er noteret på London Stock Exchange, hvor du kan købe aktierne. Har du lyst til at investere i en stor gør-det-selv virksomhed? Så kan du helt sikkert overveje en investering i Kingfisher! Du kan også anmode om de seneste aktiekurs data på denne side.

Hvor kan man købe Kingfisher aktier?

Tror du, at Kingfisher er godt forberedt til fremtiden? De har ændret organisationen betydeligt og er også i stigende grad aktive online. Dette kan have en positiv indflydelse på virksomhedens drift.

Har du lyst til at købe Kingfisher aktier? Du kan handle direkte med Kingfisher-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Kingfisher-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Kingfisher-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Kingfisher lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Kingfisher? Grafen nedenfor viser, hvordan Kingfisher s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Kingfisher:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Kingfisher.

Analyse af Kingfisher:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Kingfisher-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Kingfisher-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Kingfisher de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Kingfisher gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Kingfisher vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Kingfisher, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om Kingfisher

Kingfisher er en seriøs spiller i Gør-det-selv-verdenen. De betjener enkeltpersoner og virksomheder. Kingfishers velkendte mærker er B&Q, Castorama, Brico Dépôt, Screwfix og Kosher. Der er 77.000 mennesker, der arbejder i 1.326 butikker i 9 lande.

En masse viden er tilgængelig i virksomheden for at gøre bolig forbedringsprojekter nemmere. Det bedste resultat er vigtigt, hvilket naturligvis helt afhænger af folks behov. Hvordan lever mennesker? Hvilke forskellige typer boliger bor de i? Hvilke behov er der for at forbedre boligerne?

Tror du, at Kingfisher ved, hvordan man reagerer på markedets efterspørgsel? Så kan du helt sikkert overveje at købe Kingfisher aktier!

Kingfisher

Kingfishers transformation plan

I 2015 så Kingfisher mange muligheder for at arbejde som én stor virksomhed. Global ledelse og de lokale driftsselskaber gik hånd i hånd for at blive mere konkurrencedygtige og effektive. Ved at bruge de nyeste teknikker var det muligt at få en problemfri kunde oplevelse. Digitale muligheder gav en inspirerende shoppingoplevelse. Kunden kan endda design alting bedre og bruge produkterne.

Skala og ensartethed

Skalaen blev meget bedre udnyttet af transformationen. Der er sammensat et ensartet og førende produktsortiment. Fokus starter hos kunden: Med transformationen skal kundernes ønsker blive endnu mere centrale. Denne tilgang vil føre til mere vækst og overskud. Der skabes også besparelser ved at bruge delt lagerplads. For eksempel er der i de sidste tre år blevet sparet 100 millioner euro ved at bruge et fælles distributionscenter i Polen.

Tror du, at Kingfisher vil være i stand til at blive ved med at lave den slags smarte besparelser? Så kan det bare være klogt at investere i Kingfisher ved at købe aktier!

Online muligheder

Transformationen har også skabt online muligheder for Kingfisher gruppen. De genererer nu 7 procent af deres omsætning fra onlinesalg. På længere sigt forventes det, at dette vil fortsætte med at vokse i takt med, at flere og flere handler via internettet. Tror du, at Kingfisher vil være i stand til at tjene mere på internettet? Så kan online investering i Kingfisher være en attraktiv mulighed.

Tanker fra den nye chef hos Kingfisher

Den nye chef er stadig yderst kritisk over for organisationsstrukturen og dens kompleksitet. Der er stadig flere problemer at løse. Den nye chef er en Carrefour veteran: Thierry Garnier. Hans opgave er at finde vejen op. Langsom implementering af nye produkter, mangel på markedsføring og andre udfordringer i Frankrig er de vigtigste punkter at tage fat på.

Analytikere spekulerer

Adskillige analytikere spekulerer i at bryde gruppen op. På den måde ville det være en mindre attraktiv overtagelses kandidat. Det forventes dog ikke, at det sker, givet transformationsplanen og de stordriftsfordele, der opstår netop ved at arbejde inde fra en gruppe.

Det er vigtigt for Kingfisher at afklare hurtigt og finde vej op igen. De opererer i en cyklisk sektor, hvilket betyder, at den økonomiske situation har stor indflydelse på virksomhedens resultater. Ved at sprede aktiviteterne over flere lande bliver virksomheden mindre afhængig af ét specifikt marked.

Hvordan kan man købe EasyJet aktier?

Med et blomstrende marked kan det være interessant at investere i et flyselskab som EasyJet . Men hvad er den bedste metode til at købe EasyJet aktier? Og hvad er EasyJets nuværende aktiekurs? På denne side kan du finde al den information, du har brug for til din investering i EasyJet aktier!

Hvor kan man købe EasyJet aktier?

Har du tillid til pris kæmperen EasyJet? Tror du, at modellen med lavprisflyvninger og gode tjenester kan fortsætte med at eksistere i en verden, hvor flyver skam spiller en stadig vigtigere rolle? Så kan du overveje at købe EasyJet aktier! Har du lyst til at købe EasyJet aktier? Du kan handle direkte med EasyJet-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for EasyJet aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for EasyJet aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for EasyJet lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på EasyJet? Grafen nedenfor viser, hvordan EasyJets aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om EasyJet:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om EasyJet.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for EasyJet de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på EasyJet gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at EasyJet vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for EasyJet, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Er det klogt at investere i EasyJet?

Om det er klogt at investere i EasyJet afhænger i høj grad af den økonomiske situation. Folk skærer ofte ned på luksusprodukter, når økonomien ikke går godt.

Alligevel virker virksomheden krise sikker: Under corona krisen var det meste af EasyJets flåde sat på grund. Virksomhedens gode økonomiske stilling gjorde det muligt for EasyJet at holde sig oven vande. Alligevel kan du se, at den slags perioder med dårlig præstation lægger pres på resultaterne. Det kan tage lang tid for flyselskabet at vende tilbage til positive resultater.

Alligevel er EasyJet i en magtfuld position. Flyselskabet sælger sæder til billigere priser end mange konkurrenter. Især i økonomisk usikre tider leder forbrugerne efter billigere positioner: EasyJet er mere robust og vil være i stand til at komme sig over en økonomisk krise hurtigere end andre flyselskaber. En investering i EasyJet er derfor mindre risikabel end en investering i andre luftfarts selskaber.

Om EasyJet

EasyJet er et lavprisflyselskab, der opererer i Europa. De leder efter måder at holde omkostningerne så lave som muligt for at tilbyde deres kunder lave priser. EasyJet gør dette uden at reducere servicen til deres kunder. Rejser bliver nemme og overkommelige, og det skaber vækst. Tror du på, at easyJet kan blive ved med at vokse? Så kan det være attraktivt at købe EasyJet aktier.

Investing in EasyJet

EasyJet’s succes

Virksomhedens succes afhænger af flere faktorer. EasyJet har en stærk kapitalbase med en markedsværdi på 4 milliarder i 2020. De har også en sund likviditet. Baseret på kreditvurderinger ser vi, at selskabet er blandt de stærkeste i flybranchen.

EasyJet flyver moderne Airbus-fly. EasyJet flyver Airbus A320 og kan transportere 186 personer. Det er et fly, der kan vedligeholdes godt og også er ideelt for kunderne.

EasyJet beskæftiger mere end 10.000 mennesker. Omtrent en fjerdedel er piloter, og resten er kabinepersonale. De er dedikerede mennesker, der elsker at arbejde for EasyJet.

Buying EasyJet shares

Teknologi, indsigt og kundeloyalitet

EasyJet bruger forskellige teknikker til at øge omsætningen og kundeloyaliteten. Ved at udnytte de tilgængelige data optimalt er det muligt for dem at opbygge en god relation til kunden på længere sigt. Tror du, at smart brug af data kan bidrage til EasyJets resultater? Så kan det være smart at købe EasyJet-aktier.

En stærk position i Europæiske lufthavne

EasyJet udvikler og forbedrer aktivt sine stærke positioner i Europæiske lufthavne. Det sker blandt andet ved at øge hyppigheden af flyvninger. I øjeblikket konkurrerer de med traditionelle flyselskaber. Baseret på deres omkostningsfordel ønsker de at tiltrække flere kunder.

Omkostninger fordele for kunderne

EasyJet konfigurere flyene, så et højere antal personer kan rejse på dem. De har en yngre flåde end konkurrenterne og derfor færre vedligeholdelse omkostninger. EasyJet har også et velkendt varemærke og en sund balance, som de kan vokse i fremtiden.

Farer indenfor branchen

Indenfor branchen ser vi forskellige farer. I skrivende stund har Coronavirus for eksempel stor indflydelse på rejserne. Der er andre faktorer, der kan bestemme en ændring i sektoren. Disse omfatter mulige ulykker med fly og terrorangreb. Disse er alvorlige ting at overveje, når du køber flyselskabs aktier.

Som aktiv investor kan du reagere på den slags begivenheder. For eksempel kunne man under angrebene på World Trade Center se, at aktierne hos mange flyselskaber faldt kraftigt. Du kan derefter vælge at åbne en short position. Når du short sælger, tjener du penge til en faldende pris.

Når du begynder at investere aktivt i EasyJet aktier, er det vigtigt at holde godt øje med den seneste udvikling. De kan have en stærk indflydelse på aktiekursen.

Kortsigtet horisont

For nu ser vi EasyJet høste fordelene af Thomas Cooks konkurs. Flyselskabet har kunnet overtage mange flyvninger, og kunderne vælger nu også EasyJet. Når de yder en god service, er det selvfølgelig også en mulighed for fremtiden. Det er så muligt at betjene flere kunder på deres hjem marked og fra andre lande i Europa. Med sin sunde likviditet er der muligheder for at vokse. Især nu hvor der er et hul i markedet, som skal udfyldes hurtigt.

Når du investerer i flyselskaber, er det derfor klogt at analysere konkurrencen godt. Hvordan klarer konkurrencen sig for eksempel med hensyn til kapacitetsudnyttelse? Og tjener den gennemsnitlige konkurrent mere? Først når man synes, EasyJet klarer sig godt i forhold til konkurrenterne, er det klogt at købe aktierne.

Muligheder og risici

At investere i et flyselskab som EasyJet kan fungere godt. I fremtiden vil folk sandsynligvis kun flyve mere. Den globale velstand stiger og med det markedet for en virksomhed som EasyJet. Dette kunne være en god grund til at købe EasyJet-aktier.

Samtidig ser vi også, at den såkaldte flyveskam bliver mere og mere almindelig. Folk er i stigende grad opmærksomme på virkningerne af flyvning på klimaet. Bevidste kunder vælger i stigende grad alternative transportmidler. Regeringer kan også indføre nye love, der kan være ugunstige for flyselskaber. Alt dette kan lægge pres på easyJet og andre fly aktier.

Hvordan kan du købe BP aktier?

BP er et stort olieselskab. De blev berygtede på grund af et stort olieudslip, men situationen ser ud til at være under kontrol igen. Er du interesseret i at investere i BP? På denne side kan du direkte opdage den bedste metode til at købe BP aktier! Du kan også finde den seneste aktiekurs for BP på denne side.

Hvor kan du købe BP aktier?

Har du lyst til at købe BP aktier? Du kan handle direkte med BP-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for BP aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for BP aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for BP lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på BP? Grafen nedenfor viser, hvordan BP s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om BP:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om BP.

Analyse af BP:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge BP-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan BP-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for BP de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på BP gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at BP vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for BP, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Er det klogt at investere i?

Det faktum, at resultaterne af et selskab som BP er stærkt afhængige af det socioøkonomiske klima, var tydelige i 2020. Pris krigen mellem Saudi-Arabien og Rusland fik olieprisen til at falde sammen og på samme tid, corona pandemien fik den samlede efterspørgsel efter olie til at falde. På trods af denne type tilbageslag formåede BP at overleve og udnyttede endda denne udvikling til at udarbejde en ny strategi.

Virksomheden har opstillet en ny strategi for at omdanne sig til et hybrid energiselskab, der reducerer investeringerne i olie og gas og øger investeringerne i vedvarende energi. Bæredygtighed er selvfølgelig et varmt emne, og investorer finder også dette stadig vigtigere: Hvis BP tager dette seriøst, kan det helt sikkert løfte aktiekursen.

Indtil videre ser det helt sikkert ud som om BP tager bæredygtighed seriøst. Virksomheden har indgået forskellige samarbejder, der bidrager til at gøre sine aktiviteter mere bæredygtige. For eksempel har virksomheden sammen med Shell og Total besluttet at oprette infrastruktur til transport og lagring af kuldioxid i Nordsøen. Virksomheden samarbejder også med Equinor om at oprette vindmøller og oprette et brint produktionsanlæg med Oersted på.

Det er klart, at BP stadig prøver på, hvilke teknikker der fungerer bedst. Hvis investeringerne slår godt ud, kan dette øge aktiekursen. Desuden betaler virksomheden stadig en attraktiv udbytte, så det kan bestemt være interessant at købe BP aktier. Det er dog vigtigt at huske, at olie bliver mindre og mindre vigtig; der kommer et tidspunkt, hvor BP virkelig har brug for en klar vending.

Køreplan for køb af BP aktier

For at købe BP aktier skal du kun gennemgå et par enkle trin. Først skal du åbn en konto med en børsmægler. En børsmægler, eller en såkaldt broker, er en part, der gør det muligt at købe og sælge aktier. I dag kan du vælge at prøve mulighederne med en demo eller at investere direkte med et beløb.

Så skal du vælge et godt tidspunkt at købe aktier på. Du kan købe aktierne direkte, eller du kan vælge at afgive en ordre. Med en ordre åbner du først en position, når prisen når en vis værdi. Det kan være klogt at komme ind på forskellige tidspunkter. I praksis er det meget svært at afgøre, om prisen er høj eller lav.

Når du først har taget stilling, er du ikke færdig: Du skal også definere en exit-strategi. Investerer du i BP for at opbygge en indtægt fra udbytte? Så kan du måske holde på aktien i årtier. Handler du aktivt i BP aktier? Så er det vigtigt at foretage en analyse og afgøre, hvornår det er klogt at sælge aktierne igen.

Strategi for køb af BP aktier

Inden du køber BP aktier, er det vigtigt at anvende en god investeringsstrategi. Hertil skal du undersøge, om aktien i øjeblikket er værd at købe.

Det er klogt først at analysere olieprisen. Et firma som BP opnår meget bedre resultater, når olieprisen er høj. Tror du, at olieprisen vil stige i fremtiden? Så kan en investering i BP være ekstra attraktiv.

Hvis du vil købe aktier på lang sigt, er det vigtigt at kontrollere de finansielle publikationer omhyggeligt. Her kan du også finde BP’s udbytte plan. Virksomheder udbetaler regelmæssigt udbytte, og du kan tag fordel af dette som investor.

Når du investerer i aktien, kan du udføre forskellige analyser. Afhængigt af din strategi anbefaler vi en af disse analyser:

BP som en investering til indtægt

BP kan være en god investering for folk, der leder efter aktier, der giver en indkomst. Selv under corona krisen betalte det et netto udbytte. Til kursen i skrivende stund er udbytteudbyttet omkring 6%. De har reduceret udbytte afkastet, men der er en god chance for, at det stiger igen i bedre tider.

Virksomheden sigter også mod at være fuldt CO2-neutral i 2050. Disse investeringer i en mere bæredygtig fremtid er vigtige. Mange analytikere mener, at olieindustrien snart er forbi. På kort sigt bliver det ikke så slemt som forventet, men nu hvor klimaet bliver et centralt emne, bliver olien mindre og mindre vigtig.

investing in BP

De største konkurrenter

BP er et af de største statslige uafhængige olieselskaber. De andre olieselskaber på denne liste er Chevron, Total, ExxonMobil, Shell og ConocoPhillips. Det er klogt at holde øje med disse konkurrenter, både i gode og dårlige tider.

Undersøg, hvordan forskellige virksomheder klarer sig. På den måde kan du afgøre, om BP er det mest attraktive valg som investering.

En trin-for-trin plan til køb af BP aktier

Du behøver kun at gå gennem et par enkle trin for at købe BP aktier. Først skal du åbne en konto med en børsmægler. En børsmægler, eller såkaldt broker, er en part der gør det muligt at købe og sælge aktier. I dag kan du vælge at prøve mulighederne med en demo eller at investere direkte med en sum penge.

Du skal derefter vælge et indgangspunkt. Du kan købe aktierne direkte, eller du kan vælge at afgive en ordre. Med en ordre åbner du en position, når prisen når en vis værdi. Det kan være klogt at træde til på forskellige tidspunkter. I praksis er det meget svært at afgøre, om prisen er i dybden eller peak.

Når du har taget stilling, er du ikke færdig endnu. Du skal også etablere en exit strategi. Investerer du i BP for at opbygge udbytteindkomst? Så kan du måske beholde andelen i årtier. Handler du aktivt i BP aktier? Så er det vigtigt at foretage en analyse og afgøre, hvornår det er klogt at sælge aktierne igen.

buy BP shares

Hvad laver BP?

BP er et stort stats uafhængigt olieselskab. Tidligere blev virksomheden kaldt British Petroleum eller Amoco. Virksomhedens hovedsæde findes i London. BP er aktiv i cirka 70 lande. Olieselskabet producerer millioner af tønder olie om dagen.

I 2017 var BP’s andel 20% af den samlede Amerikanske olieproduktion. BP tegnede sig også for cirka 30% af det Russiske statsolieselskab Rosnefts produktion i 2017. BP behandler meget af olien på sine raffinaderier. Disse raffinaderier kan behandle 1,9 millioner tønder råolie hver dag.

Olieselskabet er aktivt inden for forskellige områder. BP er aktiv inden for forskning og produktion af elektricitet, gas, og de genbruger også produkter.

Hold øje med konkurrenterne

Inden du investere i BP aktier, er det klogt at være meget opmærksom på konkurrencen. BPs største og bedst kendte konkurrent er Hollænderne fra Royal Dutch Shell. Andre større konkurrenter er Amerikanske ExxonMobil og Franskmændene fra Total.

Det er altid smart at kontrollere, hvordan det går med de andre virksomheder økonomisk. På den måde kan du analysere, om en investering i en konkurrents aktie kan være mere attraktiv. Det er også vigtigt at undersøge, om BP stadig kan konkurrere.

Prisen på olie

En aktie som BP korrelerer altid stærkt med olieprisen. Forholdet er ikke helt en på en: Hvis prisen på olie stiger, men virksomheden ikke fungerer korrekt, kan prisen på en BP aktie stadig falde.

Alligevel lever BP virksomheden af olie. Når det går godt med olieprisen, kan BP’s rentabilitet stige yderligere. Overvejer du en investering i BP? Så er det klogt også at se på virksomhedens vision for fremtiden.

Du kan også vælge at investere direkte i olie som en vare. I denne artikel, vi diskuterer, hvordan du rentabelt kan investere i olie.

BPs filialer i Holland

BP er også aktiv i Holland. BP har været 100% ejer af BP Rotterdam olieraffinaderi siden 2007. Virksomhedens placering er Europoort. Virksomheden har en filial i Pernis. PB olieraffinaderiet i Rotterdam kan forarbejde 400.000 tønder olie hver dag. BP sælger også sine produkter i Holland. Der er omkring 300 BP tankstationer i Holland. BP har en markedsakie på 14 % i Holland.

BP og energi omstillingen

Klimaændringer er et af de vigtigste spørgsmål. Verden har brug for mere energi for at opretholde sin hurtige vækst. Samtidig er der krav om færre emissioner. CO2 udledningen skal reduceres i fremtiden. Bare fokus på vedvarende energi er ikke nok. Emissionerne på verdens plan bør også falde. BP forsøger derfor at forbedre sine produkter.

BP kunder kan reducere deres emissioner takket være disse forbedrede produkter. Desuden reducerer BP emissionerne fra sit raffinaderi. De undersøger, om det er muligt at afbryde restvarmen fra raffinaderiet i Rotterdam. Virksomheder og husstande i regionen kan derefter bruge denne restvarme. BP er også aktiv inden for vedvarende energi. F.eks. Udvikler og realiserer BP i Holland solparker.

Selvom olieselskaberne bliver mindre populære på grund af det øgede fokus på klimaforandringer, er vi stadig meget afhængige af sort guld. Tror du, der stadig er en fremtid for en virksomhed som BP? Så kan du overveje at investere i BP ved at købe aktierne.

En virksomhed med en lys fremtid

I 2010, der var en eksplosion og olieudslip som involverer Deep Water Horizon olieplatformen. Denne begivenhed skadede BPs ry. I årevis har BP skulle betale erstatning. Udbetalingen af krav og bøder falder hvert år. BP har også gennemført omkostningsbesparelser.

Som investor kan du tag fordel af en lignende krise ved at reagere intelligent på den. Når en katastrofe rammer, vil aktiekursen ofte falde kraftigt. Du kan derefter åbne en kort position. Når du åbner en kort handel, tjener du penge, når prisen på en aktie falder.

En anden strategi, du kan bruge, er at lede efter et nyt, attraktivt øjeblik at købe. I tilfælde af panik reagerer markederne ofte for kraftigt. Sådan et øjeblik kan du bruge til at købe en aktie som BP med en pæn rabat.

BP explosion

Hvordan kan man købe Burberry aktier?

Overvejer du at investere i Burberry aktier? Så er denne side det rette sted for dig! Her kan man direkte se, hvor børsmæglere man kan købe eller sælge Burberry aktier. På denne side kan du også høre om Burberry aktiekursen.

Hvor kan man købe Burberry aktier?

Har du lyst til at købe Burberry aktier? Du kan handle direkte med Burberry-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Burberry aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Burberry aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Burberry lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Burberry? Grafen nedenfor viser, hvordan Burberry s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Burberry:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Burberry.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Burberry de seneste 5 dage:

Om Burberry virksomheden

Det Britiske luksus modehus Burberry designer og distribuerer konfektions beklædning. Det spiseklare sortiment omfatter de berømte skytte trøjer, sko. Lædervarer, modetilbehør, briller, kosmetiske præparater og dufte. Virksomheden fokuserede oprindeligt på udendørs beklædning. Nu er virksomheden aktiv på det højteknologiske marked. Gabardine stoffet fremstilles udelukkende for Burberry mærket. Stoffet er vandafvisende og åndbart.

Burberry er et børsnoteret selskab med børsnotering på London Stock Exchange. Selskabets hovedkontor ligger i London, England. Dette hovedkontor ligger på samme sted, hvor der blev åbnet en butik i 1891.

Buying-Burberry-stocks

Virksomhedens historie

Thomas Burberry grundlagde Burberry-firmaet i 1856. Han åbnede sin butik i Basingstoke, Hampshire. I 1891 blev der åbnet en butik på Haymarket i London.

Logoet, der er udformet i 1904, er velkendt. Det er et “Equestrian Knight” logo med en ridder på hesteryg.

Den berømte skyttetrøje blev født under Første Verdenskrig. Engelske officerer bar skyttefrakken i skyttegravene. Efter krigen blev skyttefrakken populær blandt civile. Det er også Burberry checken. Denne tartan er blevet brugt som foring for skyttetrøjer siden 1920 ‘erne.

En uafhængig familievirksomhed

Indtil 1955 var Burberry en selvstændig familievirksomhed. I det pågældende år blev selskabet overtaget af Great Universal Stores (GUS). Selskabet blev optaget på børsen. I 2005 solgte GUS sine sidste lagre. Siden da er selskabets aktier blevet handlet under navnet.

I 1970’erne udbrød der voldelige fodboldoptøjer. Burberry ‘s image var så bulet, da fodboldhooligans i stigende grad blev set iført Burberry-tøjet. Et varemærkes anseelse er vigtigt. Når man begynder at investere i Burberry, er det derfor vigtigt at undersøge, om mærket stadig fungerer godt i forhold til konkurrencen.

Usolgt tøj, tilbehør og tøj ødelagt

I juli 2018 blev det afsløret, at Burberry havde destrueret mere end 90 mio. GBP til beklædning, tilbehør og parfume i de seneste fem år. Ifølge Burberry var dette sket for at beskytte varemærket og forhindre, at genstandene blev stjålet eller solgt billigt.

Greenpeace protesterede mod denne situation. Ifølge Burberry genererede de energi fra at brænde genstandene. Afbrænding var derfor miljøvenlig. I september 2018 meddelte virksomheden, at den ville holde op med at brænde uafhændede produkter med øjeblikkelig virkning. Burberry bekendtgjorde også på det tidspunkt, at det ville holde op med at bruge ægte pels i sine produkter.

Tror De, at dette øgede fokus på bæredygtighed kan øge aktiekursen? I så fald kan det være interessant at købe Burberry aktier.

Burberry ønsker rige kinesiske kunder

Burberry vil sælge tøj til rige Kinesere. Derfor går modehuset ind i partnerskab med Tencent. Dette er den Kinesiske ejer af den populære chat app WeChat. I Kina vil de to virksomheder eksperimentere med nye butikskoncepter, hvor sociale medier spiller en central rolle.

Åbningen af den nye butik i den Kinesiske by Shenzhen er det første skridt i dette samarbejde. Værkstedet vil indeholde store spejle, imponerende trapper, kunstværker og murbrokker. Besøgende i denne smukke butik vil blive lokket til at tage selleri og posere selleri på WeChat.

I Kina kan man se, at velstanden stiger konstant. Desuden finder mange kinesere det vigtigt at vise deres status; en andel som Burberry kan kun drage nytte af dette i fremtiden. Det kan derfor være en god grund til at købe Burberry aktier.

Hvordan kan man købe Unibet aktier?

Onlinespil selskabet Unibet blev grundlagt i 1997 og har hovedkontor i Malta. For at kunne udbyde sine onlinetjenester har selskab tilladelse i flere lande. Online casinoer kan være meget udbytterige: Huset vinder altid. En investering i Unibet aktier kan derfor gå godt. I denne artikel kan man finde ud af, hvordan man køber aktier, og man også kan se den sidste aktiekurs.

Hvordan kan man købe Unibet aktier?

Er du sikker på, at flere og flere mennesker begynder at spille online? Og tror du, Unibet kan reagere godt på udviklingen på dette marked? Så er det måske smart at købe aktier. Har du lyst til at købe Unibet aktier? Du kan handle direkte med Unibet-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Unibet aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Unibet aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Unibet?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Unibet udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Unibet kan købe og sælge.

Unibet Company Information

Nedenfor kan du se Unibet vigtigste virksomhedsinformation.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Unibet aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad er Unibets aktiekurs?

Har du lyst til at vide, hvordan Unibets aktie klarer sig i øjeblikket? Se grafen nedenunder! Der kan man se, hvordan CFD aktien udvikler sig i realtid. Man kan også bruge knapper til direkte ved åbne en handelsposition.

< graph>

Virksomhedens historie

Grundlæggeren af Unibet er Andres Storm, og han boede oprindelig i London. Selskabet drev i første omgang fra sit hjem. Det lykkedes skinke ved få den licens, der var nødvendigt for at drive og spil forretning. I 1998 begyndte Unibet at udbyde væddemål pr. telefon, og i 1999 lancerede selskaber sidde første online websted. Selskabet blev senere Unibet Group PLC, hvorefter der blev opnået en første internationale spillelicens i Malta.

Virksomheden voksede derefter hurtigt: I 2004 havde Unibet Group PLC allerede mere end 300.000 registrerede kunder. Disse kunder kom fra mere end 100 forskellige lande. I 2004 selskabet blev først noteret på den Svenske børs i Stockholm. Selskabet erhvervede flere selskaber: Nogle af dem er BetChoice i Australien og Stan James Online.

De ønskede bedre støtte til den nye multi-mærkestrategi. Derfor blev navnet på selskabet ændret til Kindred Group i 2016. Denne virksomhed lancerede andre spillemærker over hele verden. Tror du, at disse nye hasardspil vil bidrage til, at Unibet bliver en succes? Så er det måske smart ved købe aktier.

buy unibet shares

Unibet online tjenester

Dette online spil selskab tilbyder alle typer spil: Online casino spil og roulette, f.eks .. Derudover tilbyder Unibet online-bingo spil. Unibet har en ekspansiv række af spiltyper. Dette udbud er uden tvivl en af grunden til, at virksomheden nu er en af de største aktører på markedet for online spil.

Inden man investerer i Unibet, er det klogt ved sammenligning af selskaber med konkurrenter. Tror du, Unibet er et bedre kasino? Så kan du overveje at investere i Unibet.

En succesrig virksomhed

Med mere end 13,5 millioner kunder over hele verden er Unibet en succesrig virksomhed. Selvfølgelig håber de at tjene mange penge med et af de online casino spil på dette websted.

En vigtig årsag til succesen med dette online spil firma er anvendelsen af smart marketing teknik affiliate marketing. Ejere af websteder, der henviser spillere til Unibet webstedet, modtager en kommission. Dette giver virksomheden mulighed for at tiltrække kunder uden at bruge mange penge på reklame.

Køb Unibet aktier

Onlinespil bliver stadig mere populær: Spillevirksomheder udnytter denne voksende popularitet. Investor kan tag fordel af denne voksende popularitet. De kan f.eks. opnå spekulere ved at købe Unibet aktier. Denne virksomheds paraplyorganisation er Unibet Group. Unibet koncernens aktier er noteret på børsen OMX i Stockholm, Sverige.

Næsten en halv million euro bøde for Unibet

I 2019 modtog spil selskabet Unibet en bøde på 470.000 euro fra Gaming Authority. De modtog denne bøde, fordi virksomheden udtrykkeligt fokuseret på det Nederlandske markeret. Det gjorde det muligt at betale det Nederlandske betalingssystem perfekt. Unibet havde også en Nederlandsk kundetjenester. Dette er ikke tilladt, da det er forbudt at udbyde online spil i Nederlandene.

Bøderne kan påvirke at aktiekursen falder drastisk. Som aktiv erhvervsdrivende kan de udnytte dette ved at indtaste en kort holdning. Med en kort position opnår man et positivt resultat, når aktiekurserne falder.

Hvor kan man købe Tullow Oil plc aktier?

Det uafhængige multinationale olieselskab Tullow Oil plc beskæftiger sig med efterforskning og produktion af olie og gas. En Irer grundlagde olieselskabet i 1995. Selskabet blev grundlagt i Tullow (Irland). Selskabet er noteret på London Stock Exchange og på Dublin Stock Exchange. Har du lyst til at købe Tullow Oil plc aktier? I denne artikel drøfter vi hvordan man kan gøre dette!

Hvor kan man købe Tullow Oil aktier?

Har du lyst til at købe Tullow Oil aktier? Du kan handle direkte med Tullow Oil-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Tullow Oil aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Tullow Oil aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Tullow Oil?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Tullow Oil udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Tullow Oil kan købe og sælge.

 Tullow Oil Company Information

Nedenfor kan du se Tullow Oil vigtigste virksomhedsinformation.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Tullow Oil aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør Tullow Oil pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​ Tullow Oil vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om Tullow Oil aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Hovedsagelig aktiv i Afrika

Tullow Oil er hovedsagelig aktiv i Afrika. Produktion og efterforskning finder sted i Afrika og i Afrikas Atlantiske farvande. Under arbejdet i Atlanterhavets kystfarvande blev der opdaget et oliefelt ud for Ghana. Tullow er leder af dette område og de tilhørende anlæg. Desuden er selskabet den største aktionær. Andre Afrikanske lande, hvor virksomheden er aktiv, er Gabon og Uganda.

Virksomheden er i øvrigt ikke kun aktiv i Afrika. Tullow er også aktiv i Asien. Desuden er selskabet involveret i udvinding af naturgas i Nordsøen. Jeg alt er virksomheden aktiv i mere end 20 forskellige lande.

Tullow Oil plc shares

Tullow Oil’historie 1985-1999

Aldan Heavey grundlagde selskabet i 1985 i Tullow, en lille by i Irland. Han hørte om aktiviteter i Senegal fra en ven. Derfor besluttede han at starte sin forretning der. I 1986 underskrev han en licensaftale i Senegal.

I 1987 begyndte han at fremstille og sælge gas i landet. I 1989 blev selskabet efter at være blevet belønnet med den første Britiske onshore-licens, der blev aktiv i lande som Spanien, Italien og det sydlige Yemen. I 1990 blev selskabet aktiv i Sydasien. Jeg har gjort år underskrev selskabet en licensaftale i Pakistan. Der blev fundet gas i Pakistan i 1994.

Andre lande, hvor virksomheden blev aktiv i 1990’erne, omfatter Bangladesh, Indien, Egypten, Côte d’Ivoire og Rumænien.

Et voksende selskab

I 2000 forudsagde Tullow Oil en vigtig erhvervelse. BP ‘s gasfelter i Nordsøen, som var i produktion, blev overtaget. Som følger af denne overtagelse steg virksomhedens produktion og likviditet betydeligt. Virksomheden blev en vigtig ‘aktør’ i gasproduktionen i Nordsøen.

Overtagelsen af Energy Africa i 2004 fordoblede selskabets størrelse. Denne overtagelse gjorde produktion og efterforskning af olie og gas muligvis i Uganda, Gabon, Namibia og Congo blandt andre.

2006 var et succesrigt år. I Uganda blev der gjort fem fund af olie. I Det Forenede Kongerige blev der gjort tre fund af gas. I december 2006 forudsagde Tullow sin største overtagelse. Hardman Resources Limited blev købt for 1,1 milliarder dollars. Denne erhvervelse gav Tullow og dominerende stilling i Ghana. Desuden blev selskabet aktiv i Mauretanien, Fransk Guyana og Surinam.

I 2006 var Tullow aktiv i 22 lande. Selskabet havde 250 ansatte. Selskabets omsætning var 1.067 mio. USD.

Tullow fortsætter med at vokse

Efter 2006 vokser virksomheden fortsat. I 2012 var virksomheden aktiv i 25 lande. Selskabet har 1415 ansatte i det den år. Selskabets omsætning er 2,3 milliarder dollars. Virksomheden vil fortsætte med at vokse indtil 2015. I 2015 er virksomheden aktiv i 24 lande og har 2034 ansatte. Indtægterne i det år er 2,65 milliarder dollars.

Tullow i 2018

I 2018 vil virksomheden stadig være aktiv i 17 lande. I det år har virksomheden stadig 990 ansatte. Omsætningen i det år er 1,9 milliarder dollars.

Hvordan kan man købe Virgin Galactic aktier?

Efter Richard Branson har udforsket himlen med Virgin Airways , troede han, at var på tiden at komme ind i rummet. Med Virgin Galactic kan folk med mange penge brænde ($ 250.000 for et lift) flyve rundt i rummet i halvanden tid. Billetterne sælger let, og en investering i dette interessante nye forretningskoncept kan helt sikkert gå godt. Men hvordan kan man købe billige Virgin Galaktiske aktier?

Hvor kan man købe Virgin Galactic aktier?

En investering i et selskab, der er aktiv på det kommercielle område, kan være bemærkelsesværdigt interessant. Markedets samlede værdi forventes at være over 800 mia. USD over nogle årtier. På dette tidspunkt er der virkelig i den tidlige faser. Det er en spekulativ investering, der vil gøre det muligt for Dem at få penge på lang sigt.

Det er meget vigtigt at holde sig skarp: Virgin Galactic er ikke alene i rumkapløbet. Elon Musks SpaceX og Jezz Bezos ‘Blue Origin fokuserer også på at tilbyde kommercielle flyvninger i rummet. Derfor bør de undre dem over, om den nuværende pris pasning til den aktuelle perspektiv for virksomheden: Virgin Galactic er langt fra at opnå en fortjeneste.

Har du lyst til at købe Virgin Galactic aktier? Du kan handle direkte med Virgin Galactic-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Virgin Galactic aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Virgin Galactic aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Virgin Galaktiske?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Virgin Galaktiske udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Virgin Galaktiske kan købe og sælge.

Virgin Galaktiske Company Information

Nedenfor kan du se Virgin Galaktiske vigtigste virksomhedsinformation.

Virgin Galaktiske analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge Virgin Galaktiske, er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan Virgin Galaktiske har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Virgin Galaktiske aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør Virgin Galaktiske pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​Virgin Galaktiske vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om Virgin Galaktiske aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Om Virgin Galactic, virksomheden

Virgin Galactic er ved at udvikle et kommercielt rumskib, der gør det muligt for rumturister ved forudsigelse af suborbital rumfart flyvning. For at gøre det muligt har the Spaceship Company, et selskab ejet af Virgin Galactic, udviklet et suborbital rumfart fly SpaceShipTwo.

Virgin Galaktiske planer om at bruge fem af disse rumfly, som først blev afsløret til offentligheden i december 2019, til at forudsige suborbital flyvning med passagerer med en billetpris på 250.000 dollars.

Buy Virgin Galactic Shares

Virksomhedens historie

Selskabet Virgin Galactic blev grundlagt i 2004 af Richard Branson, en Britisk iværksætter, som tidligere havde grundlagt selskab Virgin Atlantic. Prøveflyvninger foregik med rummelige fly. I 2004 forudsagde SpaceShipOne sin første vellykkede prøveflyvning, og i 2010 forudsagde SpaceShipTwo sin første vellykkede prøveflyvning.

I 2010 forudsagde prototyper af VVS Enterprise rumfartøjer også en vellykket første prøveflyvning. I 2014 styrtede den første SpaceShipTwo ned og dræbte piloten. Ifølge Virgin Galactic gik ulykken ikke på kompromis med programmet.

I 2018 fandt den første prøveflyvning og flyafgang fra den fornyede SpaceShipTwo og WhitekNightTwo platformen sted. Under nogle raketmotorprøveflyvninger i 2018 og 2019 blev højden på 50 kilometer overskredet flere gange, en højde, som Virgin anser for at være begrænset. Virgin Atlantic planlægger ved lancere sine rumflyvninger i 2021. Ved første flyvning bliver Richard Branson og hans familie den første passagerer.

Virgin Galactic bliver offentlig

Virgin Galactic blev tildelt og børsnotering på New York Stock Exchange den 28. oktober 2019. Ved lanceringen af denne fondsbørs så mange analytiske potentiale. Prisen steg i april 2019 til den maksimale højde på over 40 dollars. Derefter er aktiekursen faldet ganske kraftigt. Næsten et år efter at beholdningen er blevet indført, er bestanden stadig mere værd slut 6 USD mere slut åbning prisen på 12.90 USD den 28. oktober 2019.

Mange mennesker ønsker at gå ud i rummet

I slutningen af marts 2020 meddelte det rum selskab Virgin Galactic, næsten 8.000 mennesker havde udtrykt interesse for en flyvning til rummet. Alle interesserede parter skal indsætte 1.000 dollars. Billetten til rumflyvning koster $ 250.000. Under denne flyvning på omkring 90 minutter er der passagererne og følges af vægtløshed i nogle få minutter.

Lige så snart mange mennesker vil udbetale et forskud, modtager virksomheden straks til mulige likviditet. Dette er også et godt tegn og kan vise, at Virgin Galactic kan være en rentabel forretning i fremtiden. Det kan derfor være interessant at købe nogle få Virgin Galactic aktier.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!