Hvor kan man købe Tullow Oil plc aktier?

Det uafhængige multinationale olieselskab Tullow Oil plc beskæftiger sig med efterforskning og produktion af olie og gas. En Irer grundlagde olieselskabet i 1995. Selskabet blev grundlagt i Tullow (Irland). Selskabet er noteret på London Stock Exchange og på Dublin Stock Exchange. Har du lyst til at købe Tullow Oil plc aktier? I denne artikel drøfter vi hvordan man kan gøre dette!

Hvor kan man købe Tullow Oil aktier?

Har du lyst til at købe Tullow Oil aktier? Du kan handle direkte med Tullow Oil-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
eToro0 € i gebyrer for Tullow Oil aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Tullow Oil?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Tullow Oil udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Tullow Oil kan købe og sælge.

 Tullow Oil Company Information

Nedenfor kan du se Tullow Oil vigtigste virksomhedsinformation.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Tullow Oil aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør Tullow Oil pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​ Tullow Oil vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om Tullow Oil aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Hovedsagelig aktiv i Afrika

Tullow Oil er hovedsagelig aktiv i Afrika. Produktion og efterforskning finder sted i Afrika og i Afrikas Atlantiske farvande. Under arbejdet i Atlanterhavets kystfarvande blev der opdaget et oliefelt ud for Ghana. Tullow er leder af dette område og de tilhørende anlæg. Desuden er selskabet den største aktionær. Andre Afrikanske lande, hvor virksomheden er aktiv, er Gabon og Uganda.

Virksomheden er i øvrigt ikke kun aktiv i Afrika. Tullow er også aktiv i Asien. Desuden er selskabet involveret i udvinding af naturgas i Nordsøen. Jeg alt er virksomheden aktiv i mere end 20 forskellige lande.

Tullow Oil plc shares

Tullow Oil’historie 1985-1999

Aldan Heavey grundlagde selskabet i 1985 i Tullow, en lille by i Irland. Han hørte om aktiviteter i Senegal fra en ven. Derfor besluttede han at starte sin forretning der. I 1986 underskrev han en licensaftale i Senegal.

I 1987 begyndte han at fremstille og sælge gas i landet. I 1989 blev selskabet efter at være blevet belønnet med den første Britiske onshore-licens, der blev aktiv i lande som Spanien, Italien og det sydlige Yemen. I 1990 blev selskabet aktiv i Sydasien. Jeg har gjort år underskrev selskabet en licensaftale i Pakistan. Der blev fundet gas i Pakistan i 1994.

Andre lande, hvor virksomheden blev aktiv i 1990’erne, omfatter Bangladesh, Indien, Egypten, Côte d’Ivoire og Rumænien.

Et voksende selskab

I 2000 forudsagde Tullow Oil en vigtig erhvervelse. BP ‘s gasfelter i Nordsøen, som var i produktion, blev overtaget. Som følger af denne overtagelse steg virksomhedens produktion og likviditet betydeligt. Virksomheden blev en vigtig ‘aktør’ i gasproduktionen i Nordsøen.

Overtagelsen af Energy Africa i 2004 fordoblede selskabets størrelse. Denne overtagelse gjorde produktion og efterforskning af olie og gas muligvis i Uganda, Gabon, Namibia og Congo blandt andre.

2006 var et succesrigt år. I Uganda blev der gjort fem fund af olie. I Det Forenede Kongerige blev der gjort tre fund af gas. I december 2006 forudsagde Tullow sin største overtagelse. Hardman Resources Limited blev købt for 1,1 milliarder dollars. Denne erhvervelse gav Tullow og dominerende stilling i Ghana. Desuden blev selskabet aktiv i Mauretanien, Fransk Guyana og Surinam.

I 2006 var Tullow aktiv i 22 lande. Selskabet havde 250 ansatte. Selskabets omsætning var 1.067 mio. USD.

Tullow fortsætter med at vokse

Efter 2006 vokser virksomheden fortsat. I 2012 var virksomheden aktiv i 25 lande. Selskabet har 1415 ansatte i det den år. Selskabets omsætning er 2,3 milliarder dollars. Virksomheden vil fortsætte med at vokse indtil 2015. I 2015 er virksomheden aktiv i 24 lande og har 2034 ansatte. Indtægterne i det år er 2,65 milliarder dollars.

Tullow i 2018

I 2018 vil virksomheden stadig være aktiv i 17 lande. I det år har virksomheden stadig 990 ansatte. Omsætningen i det år er 1,9 milliarder dollars.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *