Hvordan kan jeg begynde at investere med små penge?

Når du begynder at investere, er du ikke altid i stand til at gøre dette med en masse penge. For den ny investor, der stadig har erfaring, er det derfor attraktivt at investere med få penge. Men hvordan kan du med succes investere med et små beløb? I denne artikel finder du 8 gennemprøvede metoder, du kan bruge til at opnå gode resultater!

Hvordan kan du investere med små penge?

Det er meget godt muligt selv at starte med at investere med små penge. Du kan gøre dette for eksempel ved at handle med en cfd-mægler:

 • Du vil straks modtage en gratis demo for at prøve at handle risikofri.
 • Du kan handle med aktier, råvarer og valutaer!
 • Du kan aldrig miste mere end din indbetaling!

Vil du prøve at investere helt uden risiko? På PIus500 kan du prøve at investere med få penge med en ubegrænset $ 40.000 demo. Brug knappen nedenfor til øjeblikkeligt at åbne en gratis demo konto:

Der tabes penge på 80% af CFD-detailkontiene.Der tabes penge på 80% af CFD-detailkontiene.

invest little money

Hvad kan du investere i med små penge?

Der er flere måder, hvorpå du kan investere smart med få penge. Nedenfor diskuterer vi 8 gennemprøvede metoder, du kan bruge:

 • Køb aktier: Find ud af, hvordan du kan købe aktier med små penge.
 • ETF’er: med indeksfonde kan du diversificere selv med et små beløb.
 • CFD’er: med en gearing,du kan satse stort med meget lidt.
 • Optioner: få rabat på prisen på en aktie med optioner.
 • Indskyd: modtage en fast rente over dine penge.
 • Lån penge: Lån dine penge ud og modtag renter!
 • Handel: tjen penge på at købe og sælge ting.
 • Fast ejendom: med et små beløb kan du også investere i fast ejendom.

Metode 1: køb aktier med små penge

Du kan vælge at købe aktier. Når det beløb, du investerer med, er for lille, falder chancerne for succes i de fleste tilfælde betydeligt. Dette skyldes, at du betaler transaktionsomkostninger for hver investering. De fleste børsmæglere opkræver et minimumsbeløb pr. handel. Når du investerer med $100, betaler du et par procent i transaktionsgebyrer over hver handel. Aktien skal derefter stige flere procent for at opnå et positivt afkast.

Hos DEGIRO betaler du for eksempel 1,75 £ + 0,014% i transaktionsgebyrer. Når du investerer med £ 100, er dine transaktionsomkostninger 1,89%. Det gennemsnitlige årlige afkast på aktier er 5-8%. Når du investerer ved hjælp af DEGIRO, falder dit afkast betydeligt. Heldigvis har vi fundet en god måde at købe aktier rentabelt på med et små pengebeløb.

Nogle børsmæglere opkræver ikke faste kommissioner. Dine transaktionsomkostninger vil derefter være 100% i forhold til det beløb, du indbetaler, så du kan opnå et positivt afkast selv med et lille beløb. En god part til at købe aktier uden provision er eToro. Du kan prøve mulighederne her gratis med en demo. Brug knappen nedenfor for at åbne en gratis konto:

51% af detailinvestorerne mister deres penge med denne udbyder. Overvej venligst om du kan tage denne høje risiko for at miste penge.51% af detailinvestorerne mister deres penge med denne udbyder. Overvej venligst om du kan tage denne høje risiko for at miste penge.

Metode 2: investering i en ETF

Selvom du betaler lave transaktionsgebyrer, kan det stadig være risikabelt at investere i aktier med et små beløb. Dette skyldes, at du har færre muligheder for at sprede dine investeringer. Når du køber forskellige typer aktier, skal du sørge for, at din samlede investerings portefølje bliver mindre ustabil. Dårlige resultater inden for en sektor absorberes derefter af gode resultater inden for en anden sektor.

En god måde at anvende diversificering på med et små beløb er at investere i investeringsfonde eller ETF’er. En ETF eller børshandlet fond er en fond, som investerer alle deltageres penge i en kurv med aktier. Dette giver dig mulighed for selv at investere et små beløb i et udvalg af aktier.

Du har stadig en vis indflydelse, når du køber og sælger ETF’er. For eksempel fokuserer nogle fonde på en bestemt region eller sektor. Hvis du har meget tillid til Asien, kan du købe en særlig Asien fond. Hos eToro kan du købe og sælge ETF’er helt uden provision. Vil du vide mere om denne børsmægler? Brug derefter informations knappen nedenfor:

51% af detailinvestorerne mister deres penge med denne udbyder. Overvej venligst om du kan tage denne høje risiko for at miste penge.51% af detailinvestorerne mister deres penge med denne udbyder. Overvej venligst om du kan tage denne høje risiko for at miste penge.

Metode 3: Handle med CFD’er

Hvis du har lyst til at handle med små penge, kan du overveje at bruge CFD’er. Med CFD’er kan du handle i næsten alt. Du kan åbne CFD’er på aktier, men også på for eksempel råvarer.

Når du handler ved hjælp af CFD’er, kan du bruge gearing til at øge din investering med en bestemt faktor. Ved at bruge gearing kan du åbne en større position med et små beløb. Kort sagt, jo større gearing, jo højere er det potentielle afkast. Med moderne mæglere kan du bruge en gearing på 1:30. Som et resultat bliver små penge pludselig mange penge. Selv med et små depositum på $100 kan du investere over $3000!

Hvis du investerer lidt penge i CFD’er, er afkastet på dette investeringsprodukt ofte meget højere, end når du investerer i produkter uden gearing. Dette skyldes, at hver $1 fortjeneste ganges med gearingen.

For at give et eksempel: hvis du bruger en gearing på 1:10, er din potentielle fortjeneste ti gange større. Hvis du bruger et leverage fra 1:30, er den tredive gange større. Dette kan øge afkastet for investoren med et små budget!

Husk at et greb fungerer i to retninger. Dine potentielle tab akkumuleres også hurtigere. Når der ikke er flere penge på din konto, mister du alt. Små penge kan også blive til ingen penge.

Tip: læs vores CFD investering kurs for mere information.

Metode 4: optioner

Når du vil investere med små penge, kan du også vælge at bruge optioner. Med optioner køber du muligheden, men ikke forpligtelsen, til at købe eller sælge en bestemt aktie til en fast pris. Optioner på en aktie er billigere end selve aktien.

For eksempel kan du købe option for $2 for at købe en aktie til prisen af $10. Når prisen på aktien stiger, kan du tjene penge på den. Når prisen på aktien stiger til $15, og du kan købe aktien med mulighed for $2, kan du tjene $3.

Optioner er ret komplicerede investeringsprodukter. Når du ved, hvordan du bruger optioner, kan du opnå betydelige afkast. Samtidig er der en reel risiko for at miste hele din investering. Derfor er det vigtigt at undersøge mulighederne nøje, inden du begynder at investere i dem. I vores optioner kursus lærer du alt hvad du behøver at vide om dette investeringsprodukt:

Metode 5: opsparingskonto eller opsparing

Nogle mennesker er på udkig efter en sikker måde at lægge deres penge på med et gunstigt afkast. En opsparingskonto eller en opsparing synes derefter at være attraktive optioner. Dette er dog skuffende i praksis.

Renter på denne type opsparing er meget lave i dag. Som et resultat er det absolutte afkast allerede skuffende. Samtidig får inflationen dine penge til at miste endnu mere værdi. Så personligt vil jeg ikke råde dig til at betragte penge på et depositum som en investering.

Alligevel er det vigtigt at placere nogle af dine penge på en opsparingskonto. Det er vigtigt altid at have penge nok til uventede udgifter. Når du pludselig skal optage et lån, mister du endnu flere penge, da renten på forbrugerlån er høj. Sørg derfor for kun at investere med penge, som du kan gå glip af i den nærmeste fremtid!

trade with little money

Metode 6: Udlån af penge

Du kan også vælge at låne ud et mindre beløb. Den mest kendte måde at gøre dette på er ved at købe obligationer. En obligation er et lån udstedt af et selskab eller en regering. Du modtager derefter en fast, periodisk rentebetaling på gæld sikkerheden.

Obligationer er en relativt sikker investering. Det er især interessant at investere i obligationer, når du har en kort tidshorisont. Forvent dog ikke højt afkast, når du investerer i obligationer. På lang sigt viser det sig ofte at være skuffende, især sammenlignet med aktier.

Har du lyst til at vide mere om obligationer? Læs derefter vores omfattende guide til investering i obligationer:

Metode 7: køb & sælg

Når du har meget tid, kan du også tjene penge ved smart at købe og sælge produkter. Du kan se efter gode tilbud på eBay og derefter sælge dem for flere penge. Dette er en temmelig arbejdskrævende opgave, som du bare skal være i humør til. Alligevel kan du helt sikkert få en dejlig ekstra krone med dette.

For eksempel kan du kigge efter produkter, der tilbydes af folk, der ikke har nogen idé om, hvordan man markedsfører noget. Produkter, der sælges med vage, kornede fotos, klarer sig ofte ikke så godt. Produktet kan dog være af fremragende kvalitet. Derfor man skal investere i et godt kamera og præsenterer de produkter, du sælger pænt.

ebay buy sell

På eBay du kan nemt købe & sælge ting

Metode 8: investere i fast ejendom

Investeringer i sten er også meget interessante. De fleste mennesker tror imidlertid, at det ikke er muligt at investere et lille beløb i fast ejendom. Det er selvfølgelig ikke muligt at købe et helt hus med et beløb på $500 eller $1000. Der er dog interessante metoder til at investere i fast ejendom med et små beløb.

Du kan gøre dette ved at investere i en fond. Der er forskellige ejendomsfonde, der for eksempel investerer i lejligheder eller kontorbygninger. Når du køber en aktie i en fond, deler du i det overskud, der genereres af fonden.

Du betaler dog altid administrationsomkostninger for din deltagelse i fonden. At investere direkte i fast ejendom selv kan derfor være mere rentabelt. Du skal bruge en større kapital for at være i stand til at gøre dette.

Sæt klare mål

Hvis du vil begynde at investere med små penge, kræver dette en anden forberedelse, end hvis du ville begynde at investere med en masse penge. Når vi taler om få penge, taler vi om beløb på omkring hundrede pundeller et multiplum der af og ikke de tusindvis af pund, der undertiden bruges, når man investerer.

Før du begynder at investere med få penge, er det vigtigt, at du gør dine mål klare for dig selv. Aktiemarkedet har en tendens til at svinge, så det er vigtigt, at du bestemmer, hvordan du vil reagere på dette.

Med få penge kan du for eksempel vælge day trade. Ved day trading prøver du at tag fordel af både stigninger og fald i aktiekurserne. Til dette formål kan du gøre brug af et såkaldt derivat. Når du vil investere med få penge, er CFD’er en god option.

Tip: Læs også vores day trader håndbog og lær alt om day trading!

Hvad er det mindste beløb du kan investere med?

De fleste børsmæglere har et minimum depositum på $100. Det betyder, at du kun behøver at have $100 til rådighed for at begynde at investere. Når du bruger en gearing på 1:30 med denne indbetaling, kan du have en investeret kapital på $3000. Som investor med små penge er det derfor også muligt at åbne flere handler.

Kort sagt, som en nybegynder investor er det meget godt muligt at investere med få penge. Handel med få penge sikrer, at du får læringserfaring. Er du nysgerrig, hvor du kan investere med et små beløb? Vi har lavet en oversigt over de børsmæglere, hvor du kan handle med små beløb i for eksempel aktier:

De yderligere risici

Investering med få penge medfører yderligere risici. Med et større beløb har du en større margin. Det tilrådes kun at risikere en begrænset mængde af dine aktiver på en enkelt investering. Hvis du investerer med få penge, er det ofte ikke muligt. Du risikerer derefter titusinder af din investering balance på en handel.

Som et resultat har du meget mindre plads til fejl. Investering med få penge er derfor ikke for fejle. Hvis du skal investere med få penge, skal du være parat til at miste det hele.

Da marginen for fejl er meget mere begrænset, anbefales det bestemt at prøve mulighederne med en demo. Ved at bruge en demo kan du finde ud af, om investering er noget for dig. Brug knappen nedenfor for at sammenligne de forskellige demo konti:

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

2 kommentarer


 • Benjamin Boulter

  BlackBull Partners has engaged over 25,000 publishers. We’ve recently finished a new rebrand and would like to see how we can work with you too. More details at http://partners.blackbull.com or get in touch if you’d like to discuss.

  Why join BlackBull Partners?

  – 25k+ partners
  – CPA up to $1k per referral
  – 2,000+ multilingual marketing assets
  – 180+ countries & 15 support languages
  – Customisable live S2S tracking system

  Who are BlackBull Markets?

  – 1:500 leverage
  – $0 minimum deposit
  – 24/7 dedicated support
  – Multi-region regulated licences
  – New Zealand owned & operated
  – Award-winning trade execution speeds
  – No commission trading or spreads from 0.00 pips
  – Trade 26,000+ instruments – forex, shares, crypto, indices, oil, gold & silver
  – TradingView, cTrader, MT4, MT5, WebTrader, BlackBull CopyTrader, BlackBull Shares & BlackBull Trade

  Kind regards,

  Benjamin Boulter
  BlackBull Partners
  BlackBull Partners has engaged over 25,000 publishers. We’ve recently finished a new rebrand and would like to see how we can work with you too. More details at http://partners.blackbull.com or get in touch if you’d like to discuss.

  Why join BlackBull Partners?

  – 25k+ partners
  – CPA up to $1k per referral
  – 2,000+ multilingual marketing assets
  – 180+ countries & 15 support languages
  – Customisable live S2S tracking system

  Who are BlackBull Markets?

  – 1:500 leverage
  – $0 minimum deposit
  – 24/7 dedicated support
  – Multi-region regulated licences
  – New Zealand owned & operated
  – Award-winning trade execution speeds
  – No commission trading or spreads from 0.00 pips
  – Trade 26,000+ instruments – forex, shares, crypto, indices, oil, gold & silver
  – TradingView, cTrader, MT4, MT5, WebTrader, BlackBull CopyTrader, BlackBull Shares & BlackBull Trade

  Kind regards,

  Benjamin Boulter
  BlackBull Partners
  BlackBull Partners has engaged over 25,000 publishers. We’ve recently finished a new rebrand and would like to see how we can work with you too. More details at http://partners.blackbull.com or get in touch if you’d like to discuss.

  Why join BlackBull Partners?

  – 25k+ partners
  – CPA up to $1k per referral
  – 2,000+ multilingual marketing assets
  – 180+ countries & 15 support languages
  – Customisable live S2S tracking system

  Who are BlackBull Markets?

  – 1:500 leverage
  – $0 minimum deposit
  – 24/7 dedicated support
  – Multi-region regulated licences
  – New Zealand owned & operated
  – Award-winning trade execution speeds
  – No commission trading or spreads from 0.00 pips
  – Trade 26,000+ instruments – forex, shares, crypto, indices, oil, gold & silver
  – TradingView, cTrader, MT4, MT5, WebTrader, BlackBull CopyTrader, BlackBull Shares & BlackBull Trade

  Kind regards,

  Benjamin Boulter
  BlackBull Partners
  BlackBull Partners has engaged over 25,000 publishers. We’ve recently finished a new rebrand and would like to see how we can work with you too. More details at http://partners.blackbull.com or get in touch if you’d like to discuss.

  Why join BlackBull Partners?

  – 25k+ partners
  – CPA up to $1k per referral
  – 2,000+ multilingual marketing assets
  – 180+ countries & 15 support languages
  – Customisable live S2S tracking system

  Who are BlackBull Markets?

  – 1:500 leverage
  – $0 minimum deposit
  – 24/7 dedicated support
  – Multi-region regulated licences
  – New Zealand owned & operated
  – Award-winning trade execution speeds
  – No commission trading or spreads from 0.00 pips
  – Trade 26,000+ instruments – forex, shares, crypto, indices, oil, gold & silver
  – TradingView, cTrader, MT4, MT5, WebTrader, BlackBull CopyTrader, BlackBull Shares & BlackBull Trade

  Kind regards,

  Benjamin Boulter
  BlackBull Partners
  BlackBull Partners has engaged over 25,000 publishers. We’ve recently finished a new rebrand and would like to see how we can work with you too. More details at http://partners.blackbull.com or get in touch if you’d like to discuss.

  Why join BlackBull Partners?

  – 25k+ partners
  – CPA up to $1k per referral
  – 2,000+ multilingual marketing assets
  – 180+ countries & 15 support languages
  – Customisable live S2S tracking system

  Who are BlackBull Markets?

  – 1:500 leverage
  – $0 minimum deposit
  – 24/7 dedicated support
  – Multi-region regulated licences
  – New Zealand owned & operated
  – Award-winning trade execution speeds
  – No commission trading or spreads from 0.00 pips
  – Trade 26,000+ instruments – forex, shares, crypto, indices, oil, gold & silver
  – TradingView, cTrader, MT4, MT5, WebTrader, BlackBull CopyTrader, BlackBull Shares & BlackBull Trade

  Kind regards,

  Benjamin Boulter
  BlackBull Partners

  Svar

 • Benjamin Boulter

  Join over 40,000 partners in one of the industry’s leading performance marketing referral program.Why partner with us?- CPA up to $1k per referral- 2,200+ multilingual marketing assets- 180+ countries & 15 support languages- Customisable live S2S tracking systemAbout BlackBull Markets- 1:500 leverage- $0 minimum deposit- 24/7 client support- Multi-region regulated licences- No commission trading or spreads from 0.0- 26,000+ products including forex, equities, commodities, futures & indicesVisit partners.blackbull.com to find out more or get started today.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *