eToro tutorial: hvordan kan du investere med eToro?

Er du nysgerrig om hvordan du kan investere med succes i eToro? I denne tutorial kommer du til at  lære alt du behøver at vide for at handle på eToro inden for 30 minutter. Vi gennemgår, hvordan softwaren fungerer, og vi kommer til at diskutere, hvordan du kan tage smarte investerings beslutninger.

I denne tutorial:

Klikke på disse links og du kommer til at navigerer direkte til den specifikke del i denne tutorial:

Hvordan kan du åbne en konto hos eToro?

I denne tutorial bruger vi softwaren til eToro. eToro er en af de største børsmæglere i Holland. Dette skyldes delvis, at du på eToro kan købe aktier helt uden kommission. Dette giver dig mulighed for at opnå gode investerings resultater, når du kun investerer et små beløb. Derudover kan du teste eToros muligheder gratis og uden risiko gennem en demo. Så hvad er de største fordele ved eToro?

 • Du kan øve gratis med en ubegrænsede demo.
 • Du kan købe aktier uden kommission.
 • Du kan åbne en demo på 3 minutter.

Ønsker du at komme i gang med en gratis demo på eToro? Klik på knappen nedenfor for at åbne en konto direkte:

76% af detailinvestorerne mister deres penge med denne udbyder. Overvej venligst om du kan tage denne høje risiko for at miste penge.76% af detailinvestorerne mister deres penge med denne udbyder. Overvej venligst om du kan tage denne høje risiko for at miste penge.

For at åbne din gratis demo konto skal du kun udfylde nogle enkelte oplysninger, som dit navn, din e-mail adresse, adgangskode og telefonnummer. Det er også muligt at åbne en konto via din Facebook eller Google konto.

opret en konto etoro

Har du lyst til at vide mere om eToro? I vores stor analyse kan du læse alt hvad du behøver at vide!

Del 1: eToro software

I denne del af vores tutorial vi kommer til at forklar hvordan du kan åbne handler med softwaren til eToro. Og vi kommer til at diskutere, hvordan du kan købe din første aktie inden for få minutter. Har du lyst til at vide noget specifikt om eToros software? Ved at bruge nedenstående links kan du springe direkte til sektionen i artiklen:

Hvordan købe du en aktie hos eToro?

Når du har åbnet en demo konto, kan du bruge eToros software via din browser. Når du vil købe en bestemt aktie, skal du trykke på handels markederne. Under ‘handels markeder’ kan du hurtigt finde aktie at investere i. Klik på branche for at filtrere for aktier fra en bestemt branche eller klik på børs for at finde aktier, der er noteret på en bestemt børs.

filter shares

Leder du efter en bestemt aktie? Så kan du også bruge søgefunktionen. I denne guide vi kommer til at købe Microsoft aktier. Når du bruger søgefunktionen, vil du straks se det skærmbillede, du har brug for for at åbne en position. Tryk på handel knappen for at åbne en position.

vejledende priser

Når du har trykket på knappen, åbnes aktie skærmen. Vær sikker på du trykker på køb og sørg for at leverage, eller såkaldt gearing er indstillet til 1X. Ved at bruge en leverage på en, køber du aktien med dine egne penge. Glem ikke at indstille det beløb, du vil købe aktier for. Hos eToro er det ikke muligt at investere i del aktier. Ved at trykke på knappen Åbn Handel (Open Trade) åbner investeringen direkte på din konto.

etoro - trial vejledende priser

Tip: Have styr på dinne gevinster og tab

Inden for eToros software, det er også muligt at administrere automatisk dine gevinster og tab. I nogle tilfælde det kan være klogt at indstille en værdi, hvor du automatisk tager dit tab eller dit fortjeneste.

vejledende priser

Det er meget vigtigt at huske at disse værdier kan aldrig garanteres. Når markedet er ekstrem ustabilt, kan dit stop loss eller take spekulere  udføres til en mindre gunstig værdi.

Du har også muligheden til at bruge et trailing stop loss. Dette er en særlig type stop loss, der bevæger sig, når prisen stiger. Dette forhindrer dig i at lukke positionen for tidligt og gå glip af potentielle gevinster. Samtidig beskytter du investeringen mod et potentielt fremtidigt tab. Du kan nemt vælge denne mulighed i eToros software. Stop loss og take profit er ikke garanteret, og handel med gearing indebærer høje risici.

trailing stop loss eToro

Er køb af aktier faktisk gratis?

Køb af aktier på eToro er 100% kommission gratis. Dette gør eToro meget mere attraktivt end konkurrencen. Ved at tilbyde denne service, håber eToro at du kan også handler med aktier ved hjælp af CFD’er. Med CFD’er kan du aktivt handle aktier med leverage. Ved at opkræve finansieringsrenter tjener de et stort overskud på denne type handel. I den næste del af vores guide til eToro kan du læse, hvordan du aktivt kan handle ved hjælp af CFD’er.

Aktivt handle med CFD’er

Hos eToro du kan også vælge at tage lidt mere risici. Dette kan du gøre ved at bruge CFD’er. CFD’er er finansielle derivater som giver dig mulighed for at anvende gearing, eller såkald leverage. I denne del af vores tutorial vil kommer til at diskutere hvordan dette fungerer.

Brug leverage ved eToro

Når du afgiver en ordre, kan du også vælge at bruge leverage. Når du anvender leverage, behøver du kun deponere en små del af den samlede handel. Resten af pengene finansieres derefter af børsmægleren. Du kan også bruge en gearing ved f.eks. at flytte multiplikatoren fra X1 til x30.

leverage trading eToro

vejledende priser

Brug af gearing sikrer, at både dine gevinster og dine tab bevæger sig ekstrem hurtigt. Når du køber en aktie uden gearing, har kursudsving en mindre signifikant indvirkning på dine resultater:

 • En 10% stigning fører til et overskud på 10%.
 • Et 10% fald fører til et tab på 10%.

Når du bruger en leverage på X10, øges resultaterne i begge retninger eksponentielt. Bagefter opnår du følgende resultater:

 • En 10% stigning fører til et overskud på 100%
 • Et 10% fald fører til et tab på 100%

Investering med leverage gør det muligt at opnå et højt afkast på kort tid. Samtidig er handel med gearing også meget mere fyldt med risici. Udover det er meget vigtigt at huske at denne måde at handle bestemt ikke er gratis.

Handel omkostninger med leverage

Når du handler med leverage, eller såkaldt gearing, låner du nogle af de penge, du har brug for. Hvis du lader handlen være åben i mere end en dag, skal du betale finansieringsomkostninger. De daglige finansieringsomkostninger er lave og vises altid under knappen ‘Open Trade’(‘Åbn handel’). Nedenfor kan du se prisen på en EUR/USD position til en værdi af $300.000 ved “time of writing”:

leverage costs

vejledende priser

Det er meget vigtigt at huske disse omkostninger. Når du vil tage en langsigtet investering, er det klogere at købe aktierne uden en multiplikator. Du betaler ikke ekstra gebyrer, og du kan hold positionen, så længe du vil.

Hvordan kan du tag fordel af faldende aktie kurser?

Hos eToro det er også muligt at tjene penge, når aktiekurserne falder. Hvis du har lyst til at tage fordel af en faldende pris, skal du trykke på knappen salg i ordre skærmen:

short eToro

Når du åbner en salg position ( short position), tjener du penge, når prisen falder. Det er vigtigt at nævne, at du kun kan spekulere i en faldende pris med CFD’er. Hvis du vil investere uden finansieringsomkostninger, du kan ikke åbne en short position på en aktie.

Hvordan afgiver du en ordre hos eToro?

Det er også muligt at afgive en ordre hos eToro. Med en ordre åbner du kun investeringen når en bestemt pris er nået. Du kan gøre dette ved at ændre indstillingen Handel til Ordre inden for eToro handel platformen. Derefter kan du indstille den pris, som du har lyst til at købe aktien til.

place order eToro

vejledende priser

Hvordan kan du indsætte penge hos eToro?

Du kan til enhver tid indsætte penge i eToro. Det er også muligt at handle med så lidt som $200. For at gøre dette skal du skifte fra din virtuelle demo konto til en konto med rigtige penge. Når du har skiftet til en konto med rigtige penge, kan du trykke på knappen deposit money “Indskud penge”:

Før du kan indsætte penge, skal du først bekræfte din identitet. Den Europæiske Union har gjort dette obligatorisk for at bekæmpe hvidvaskning af penge. Du kan indbetale penge til eToro hurtigt ved hjælp af dit kreditkort.

Have styr på dine investeringer

Nederst på skærmen har du altid muligheden til at se din aktuelle konto saldo.

cash management eToro

vejledende priser

 • Den tilgængelige kredit er det beløb du kan stadig bruge til at åbne investeringer.
 • Det samlede beløb, er det beløb du bruger til dine nuværende handler.
 • Overskuddet viser resultatet af dine åbne handler.
 • Kapitalen viser den samlede værdi fra din konto.

Du har let styr på dine åbne positioner, eller såkaldte open positions.  Du kan bagefter se på hver investering og dens præstationer. Du kan også justere det øjeblik, du tager dit spekulere eller dit tab.

open position eToro

vejledende priser

Når du investerer med leverage, eller såkaldt gearing, skal du have nok penge på din konto. Når der ikke er nok penge tilbage til at finansiere dine åbne positioner, mister du det fulde beløb på din konto.

Smart investering med eToro

Mange nye investorer mister straks alle deres penge på eToro. Dette sker ofte fordi de handler for hensynsløst. Det tilrådes at øve med en demo først. Når du kommer til at forstår softwaren, kan du beslutte at foretage en indbetaling. Indsæt først et små beløb, så du oplever, hvordan det er at tabe og vinde rigtige penge.

Først efter du har fået nok erfaring, kan det være interessant at bruge gearing på dine handler. Det er vigtigt at bruge leverage i moderation. Især med ustabile investering produkter kan du hurtigt miste det fulde beløb på din konto.

Et andet meget vigtigt tip er kun at åbne investeringer som giver dig et gunstigt risiko-afkast forhold. Hvis det potentielle fortjeneste på en investering er 10%, og det potentielle tab er kun 5%, er dette en investering med et godt risiko-afkast forhold. Du er nødt til at få det rigtigt i mindre end halvdelen af tilfældene for at få et godt resultat.

Når man spekulerer med CFD’er det er meget vigtigt at bruge altid et stop loss. På grund af gearing, kan du ellers miste hele beløbet på din konto. Som et god råd, du skal altid vurdere dine handler. Ved at gøre det kan du lære af dine fejl og forbedre din handel strategi.

Søger du efter en mere passiv måde at investere på? Så kan eToros sociale handelsplatform være en god mulighed! I den næste del af denne guide vi vil diskutere, hvordan du kan tjene penge på autopilot ved hjælp af denne funktionalitet.

Del 2: social handel

Hos eToro har du også muligheden for social handel. Dette er en interessant mulighed som giver dig chancen for at tag fordel af viden og færdigheder hos andre investorer. I denne del af vores tutorial ser vi ser på hvordan du bedst kan udnytte denne mulighed.

Snak om aktier

Inden for eToros software kan du besøge News Feed. Newsfeed er eToros sociale medie platform. Her deler traders deres meninger og erfaringer. Hvis du er i tvivl om en investering, kan du sparre med andre investorer der. Dette er en nyttig tilføjelse som kommer med et afslag.

På eToro kommer du til at finde mange amatør mæssige investorer. Disse investorer tager ikke altid hensyn til de forskellige faktorer, der kan påvirke en aktie kurs. Det er derfor meget vigtigt at træffe dine investerings beslutninger baseret på flere faktorer.

eToro trading discussions

vejledende priser

Kopiering efter investorer

En meget interessant mulighed for nye investorer er evnen til at kopiere andre traders. På eToro kan alle dele deres handler med andre investorer. Investorer som er meget succesrige og modtager mange tilhængere kommer til at modtage en kommission for deres arbejde.

Sådan vil investorer på eToro platformen være motiverede til at levere rigtige gode resultater.

eToro copy traders

Du kommer til at finde detaljer om enhver investor du kan følge. På denne måde kan du finde ud af, om det er klogt at følge denne trader.

Under alle omstændigheder det er meget vigtigt at se på følgende statistikker:

 • Statistikker: her kan du se hvilken handels resultaterne er.
 • Portfolio: her kan du se hvilke værdipapirer den trader investerede i.
 • Chart: denne chart viser investors resultat over tid.
 • Feedback: du kan læse indlæg fra den trader her.

Det er meget vigtigt ikke blot at kopiere tilfældige investorer. Specifikt er det vigtigt at vælge traders med en længere track record. Ved at vælge traders med en lang track record, reducerer du chancen for at miste en masse penge, når den trader bliver skurk. Uanset hvad, det er fortsat meget vigtigt at overvåge investeringerne hos de traders, du følger.

Hvordan finder du en god trader at følge?

På samme måde kan det være en kunst at vælge gode traders. I denne del af eToro tutorial dækker vi kort, hvad du skal se efter, når du vælger en god investor til at følge.

Følg ikke blindt den mest populære trader. Nogle gange er en trader tilfældigvis blevet populær. En populær trader behøver ikke altid være den trader med de bedste resultater. Kontroller derfor altid, hvor rentabel den trader rigtig er.

Kontroller også hvor konsekvent hans resultater er. Når investoren har et enormt tab den ene måned og et stort overskud den anden måned, er resultaterne ikke stabile nok.

Det er også meget vigtigt at kontrollere, om investoren undertiden taber. At holde investeringer åbne for længe kan fungere godt i længere tid. I sidste ende kan en position sprænge hele kontoen. Det er derfor vigtigt at vælge en investor, der ikke er bange for at tage tab.

Husk også at kontrollere om den trader du overvejer at følge, gør en indsats. Besvarer han for eksempel spørgsmål på sit feed? Hvis dette ikke er tilfældet, ville jeg aldrig følge den investor. Hvis han ikke gider at svare på enkle spørgsmål, er han sandsynligvis heller ikke en pålidelig person at følge.

Endelig skal du spørge dig selv om den trader, du har lyst til at følge, passer inden for din profil. Hvad vil du investere i? Hvor stor risiko er du villig til at tage? Hvis du mener, at den trader er den rigtige for dig, kan du begynde at følge ham. Det tilrådes at gøre dette med en små beløb penge i starten. Hvis resultaterne forbliver positive, kan du langsomt øge de beløb, du investerer.

risk score eToro

Hvad er den maksimale risiko, du vil tage på eToro?

Del 3: fondbørs handel

Har du lyst til at investere med eToro? Så skal du forstå, hvordan aktiehandel fungerer. I denne del af denne tutorial lærer du selv at forudsige prisen på en aktie.

Hvad bestemmer prisen på en aktie?

Før du begynder at investere i aktier ved eToro, det er meget vigtigt at huske at en aktie kurs oprettes af folk som dig og mig. Aktiemarkedet balancerer altid ud. Den forlangte pris på aktiemarkedet er den pris, hvor antallet af købere og sælgere er ens.

Når antallet af købere stiger, stiger også prisen. Når antallet af mennesker som ønsker at købe aktien falder, falder også prisen. Når du begynder at investere i aktier, er det derfor meget vigtigt at overveje, hvad den gennemsnitlige investor ville gøre. I denne del af vejledningen ser vi hurtigt på, hvordan du kan forudsige kursudviklingen på en aktie.

Det generelle marked

Den første faktor som spiller en vigtig rolle i fastlæggelsen af prisen på en aktie, er den generelle markedsforhold. Når et lands økonomi ikke klarer sig så godt ser du at aktierne i virksomhederne i den økonomiske zone falder. Hvis økonomien klarer sig godt, og investorerne er euforiske kan priserne stige kraftigt.

Ekstreme eksempler inkluderer her korona krisen i 2020 og kredit krisen i 2008. Dette er store arrangementer som har en enorm indvirkning på økonomien. Mange investorer er amatører, og de får hurtigt panik. I denne slags situationer ser du, at folk dumper deres aktier i massevis. Aktiekurserne kan derefter pludselig falde enormt.

corona crisis price decrease

For eksempel kan du se i grafen ovenfor, hvor stærkt styrtede ned Dow Jones, efter at det blev klart, at korona krisen ville have en enorm indflydelse på økonomien. Efter et sådan krak ser du ofte en glat opsving. Som en smart investor kan du tag fordel af det dobbelte af disse situationer. Du kan short sælge aktier på det kraftige fald og samtidig købe aktier med rabat.

Undersøg aktien

Selvfølgelig følger ikke alle aktier markedet en efter en. Det er derfor også meget vigtigt at undersøge virksomheden bag aktien. Under korona krisen kunne du for eksempel se, at nogle virksomheder havde en meget hårdere tid end andre.

For eksempel klarer sig virksomheder, som lever af turisme, forfærdeligt. Fly er jordforbundet, og det er usikkert, hvornår det vil være muligt at flyve hvor som helst. Du kan se på aktiekursen for Air France KLM i de første uger af korona krisen i denne graf:

share eToro example

På det samme tid kan du se, at nogle virksomheder har et stor gavn af denne krise. Netflix aktier klarer sig f.eks. rigtig godt. Da flere og flere mennesker sidder fast derhjemme, leder folk efter alternative former for underholdning. I nedenstående skema kan du se, at korona krisen har været fremragende for Netflix:

Netflix eToro tutorial

Som en investor er det derfor altid meget vigtigt at holde hoved kold. Undgå at tage følelsesmæssige beslutninger og køb eller sælg aktier baseret på korrekt analyse. Generelt er det klogt at handle med tendensen så meget som muligt. I den næste del af denne tutorial lærer vi dig, hvordan du kan håndtere de forskellige markedsforhold.

Del 4: markedsforhold

Før du åbner en investering, anbefales det altid at undersøge markedsforholdene. Du kan undersøge markedsforholdene på forskellige tidsplaner. Når du er en aktiv trader, ser du på kortere perioder, end hvis du er en investor på lang sigt.

Hvilken tendenser findes?

Når du begynder at investere, skal du muligvis beskæftige dig med tre typer af tendenser. Den første type trend er uptrend. Under en uptrend kan du se, at prisen primært bevæger sig op.

Uptrend example

Selvfølgelig går tingene ikke altid godt. Nogle gange ser du, at en aktie hovedsageligt falder. Vi taler derefter om en downtrend tendens.

downtrend example

I nogle tilfælde er der ubeslutsomhed. Vi kalder dette en konsolidering. Aktiekursen svinger derefter hovedsageligt mellem to niveauer.

consolidation

Beregne din investering

Det er vigtigt at beregne dine handler godt. Selv i en uptrend bevæger en aktiekurs sig ikke bare op. En impuls op efterfølges altid af en retracement ned. Og netop i denne nedadgående bevægelse kan det være attraktivt at købe.

retracement impuls

Selvfølgelig skal du være meget forsigtig med, at tendensen ikke vender. Intet stiger for evigt, og gode tider er jævnligt blandet med dårlige tider. Ved at bruge et stop loss forhindrer du dig selv i at sidde fast med en dårlig investering for evigt.

Søg efter bekræftelse

Du kan opnå bedre investerings resultater ved altid at se efter bekræftelse. Der er to stærke faktorer, der kan hjælpe dig med at få en position.

Horisontal niveauer

Et horisontal niveau er et pris niveau, hvor prisen på en aktie regelmæssigt springer af. Når et horisontal niveau berøres oftere uden at blive brudt, øges niveauets styrke. Når du begynder at handle, kan det være smart at kigge efter disse niveauer. Har du lyst til at vide, hvordan du gør dette? Læs denne artikel for mere information om dette emne.

horizontal level eToro

Candlesticks

Candlesticks kan også hjælpe dig med at træffe handels beslutninger. Candlesticks giver en masse information om kampen mellem købere og sælgere. Når du lærer at læse candlesticks, opnår du bedre investerings resultater. Vil du vide, hvordan du gør dette? I vores candlestick guide læser du alt hvad du behøver at vide!

candlestick explanation

Teknisk analyse

Vi ønsker ikke at gå ind på for mange tekniske handels oplysninger i denne kortfattede eToro vejledning. Er du seriøs med at handle på markederne? Så kan det være interessant at lære disse avancerede teknikker og anvende dem på dine investeringer på eToro. Brug knappen nedenfor for at besøge vores tekniske analyse kursus:

Følg tendensen

Den vigtigste lektie, jeg vil formidle i denne del af denne tutorial, er at det er vigtigt at være opmærksom på tendensen. Ordsproget, tendensen er din bedste ven eksisterer af en grund. Investorer, som er opmærksomme på tendenser, og som ved, hvordan de skal reagere på dem, opnår bedre resultater.

De mere tekniske investerings metoder er beregnet til aktive traders. Hvis du hovedsagelig planlægger at købe aktier på lang sigt, skal du bare undersøge virksomhederne bag aktierne. Den nøjagtige timing på lang sigt er mindre vigtig.

I den sidste del af denne eToro tutorial vil jeg give et par flere investerings vidder, som kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater.

Del 5: investerings tips

Det er ikke særlig svært at købe en aktie. Det er ofte et spørgsmål om at trykke på en knap, og inden du ved, er du den stolte ejer af en Shell eller Microsoft aktie. Denne handling er den samme for alle. Imidlertid opnår ikke alle investorer det samme resultat, når de begynder at bruge eToro. Ved at følge disse sidste tip øger du din chance for at vinde.

Lav en plan

Det er meget vigtigt at investere efter en plan. At købe og at sælge aktier uden forskel er sjældent en god strategi. Hvis du har lyst til at gøre dette, det ville være bedre for dig at gå til et kasino. Når du spiller på kasinoet, får du i det mindste en gratis drink eller bid.

Hver plan udarbejdes til et bestemt formål. At tjene penge som dit eneste mål er ikke godt nok. Forestil dig hvilke resultater du forventer at opnå med dine investeringer på eToro. Beslut, hvor mange penge du vil investere, og hvilket afkast du vil opnå. Med disse data kan du beslutte, hvor din investering bedst tjener dig.

Under alle omstændigheder skal en god plan indeholde klare regler. Overvej de betingelser, hvorunder du åbner en investering. For hver åben position er det også vigtigt at sætte klare regler for salg af den igen. Til hvilken pris tager du dine gevinster? Hvornår bliver det for risikabelt, og ville det være bedre at lukke stillingen? Ved at indstille disse investeringsregler på forhånd undgår du at skulle gøre dette under pres senere.

Så er det meget vigtigt at evaluere din plan korrekt. Som en revisor skal du kontrollere dine investeringer månedligt. Hold styr på, hvor meget du vinder eller taber, og se hvilke fejl du har lavet. Kun ved at gøre det kritisk og regelmæssigt bliver du en bedre investor.

Kontroller dine følelser

Et andet meget vigtigt tip, jeg vil gerne give dig i denne eToro tutorial, er, at det er vigtigt at kontrollere dine følelser så meget som muligt. Mange investorer mister en formue, fordi de lader sig lede af følelser alt for meget.

Man siger undertiden, at frygt er en dårlig rådgiver. Når du begynder at investere, er dette helt sandt. Investorer, som ikke overvinder deres frygt, efterlader tabsgivende positioner åbne for længe, mens de afskærer rentable positioner for tidligt.

Det er selvfølgelig ikke realistisk at investere uden følelser overhovedet. Følelser er menneskelige, og når du mister penge, gør det ondt. Når du vil tjene penge, skal du lære at kontrollere dine følelser. Har du lyst til at vide mere om følernes indflydelse på dine investeringer? I denne artikel kan du læse alt om hvad du behøver at vide om dette emne!

fear investing

Accepter også tab

En anden almindelig fejl blandt investorer er, at de ikke tør tage tab. Når du forfølger et 100% fortjeneste, ender du med et maksimalt tab. At lade tabs positioner være åbne kan fungere godt på kort sigt. Når alt kommer til alt er chancerne for, at en tabsgivende position igen bliver rentabel inden for få måneder, meget store.

Men hvis en position uventet tager det dårligere, kan du miste alt med denne strategi. Tænk derfor altid på det niveau, hvor du tør tabe. Nybegynder investorer undgår tab så meget som muligt, mens professionelle investorer omfavner beregnede tab. Til hvilken kategori har du lyst til at være i?

Masser af øvelse

Efter at have læst denne omfattende eToro guide, ved du alt, hvad du har brug for for at begynde at investere med succes. Du ved nu, hvordan du køber aktier i WebTrader, og du ved, hvad du skal passe på for at få succes. Alligevel må jeg blive ærlig med dig. Efter at have læst denne vejledning er du bestemt ikke en ekspert. Du har stadig meget at lære og altid vil.

Jeg vil derfor give dig som et råd dig til at fortsætte med at øve. Selvom du handler med tusinder eller titusinder på et givet tidspunkt, kan du stadig lære mere. Stærke investorer er altid nysgerrige.

Åbnede du ikke en gratis demo konto til at øve endnu? Brug knappen nedenfor for at åbne en gratis og ubegrænset demo med eToro direkte:

76% af investorerne taber penge, når de handler med CFD er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.76% af investorerne taber penge, når de handler med CFD er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Risikoadvarsel

eToro er en multi-aktiv platform, der tilbyder både aktier og kryptoaktiver samt handel med CFD’er.

Bemærk, at CFD’er er komplekse instrumenter med en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af gearing. 76% af detailinvestorerne taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Spørg dig selv, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du kan bære den høje risiko for at miste penge.

Resultater fra fortiden er ikke en garanti for fremtidige resultater. Handelshistorik dækker de seneste 5 år og er måske ikke tilstrækkelig til at træffe en investeringsbeslutning.

Kopihandel er en porteføljeadministrations service, der tilbydes af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og reguleret af Cyprus Securities and Exchange Commission.

eToro USA LLC tilbyder ikke CFD’er og giver ingen udtalelser og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af indholdet af denne publikation, som er udarbejdet af vores partner ved hjælp af offentligt tilgængelig, ikke-enhedsspecifik information om eToro.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *