Hvordan kan du købe NIO aktier?

NIO er en Kinesisk producent af elbiler. Kineserne kalder NIO Weila. Betydningen af dette Kinesiske ord er ‘blå himmel kommer’. Med sin elbil ønsker virksomheden at bidrage til at gøre luften renere. Dette Kinesiske firma er efter egne ord ved at udvikle fremtidens bil. I Kina hedder virksomheden ‘Tesla-morder‘.

En investering i NIO kan derfor bestemt være interessant: især når man tænker på, at aktiekursen blev 25 gange mere værd på et års tid. Men hvad er det bedste sted at købe NIO-aktier?

Hvor kan du købe NIO aktier?

Er du sikker på, at NIO vil besejre Tesla? Markedet for elbiler er enormt og vil vokse enormt i fremtiden. Det kan derfor være meget interessant at investere i en virksomhed som NIO. Har du lyst til at købe NIO aktier? Du kan handle direkte med NIO-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for NIO aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for NIO aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for NIO lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på NIO? Grafen nedenfor viser, hvordan NIOs aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om NIO:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om NIO.

Analyse af NIO:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge NIO-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan NIO-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for NIO de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på NIO gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at NIO vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for NIO, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

IEr det klogt at investere i NIO?

Der er forskellige argumenter for og imod at købe NIO-aktier. Inden du investerer i NIO, kan det under alle omstændigheder være klogt at analysere bilmarkedet nøje. Hvis økonomien går godt, og folk køber flere biler, har det en positiv effekt på virksomhedens resultater.

Meget vigtigere er de udviklinger og innovationer, som virksomheden har frigivet. Gode nyheder om nye prototyper kan give NIO aktiekursen et betydeligt løft. Sammenlign produkterne godt med konkurrenterne fra sammenlignelige bilproducenter: På den måde kan du afgøre, om NIO kan følge med konkurrenter.

Inden du investerer i NIO, er det vigtigt at tjekke, om det aktuelle prisniveau er realistisk. I 2020 vil elektrisk kørsel gennem Tesla være noget af en hype: Aktiekursen på det Kinesiske NIO er også blevet 25 gange så meget værd på få måneder. Du ser ofte en del korrektion i fremtiden med denne form for enorm stigning. Det skete for eksempel også hos flere cannabis virksomheder, hvilket var en hype i år 2018.

Det er også særligt vigtigt at analysere det Kinesiske marked ordentligt. Hjemme markedet er inde i en svær periode, og desuden får virksomheden færre og færre tilskud. Virksomheden giver endnu ikke overskud og har brug for ny finansiering i fremtiden. Dette gør en investering i NIO risikabel. Ved at investere aktivt kan du også i fremtiden drage fordel af faldende aktiekurser.

Den Kinesiske start-up NIO

NIO er en af de første Kinesiske start-ups til at fokusere på elbiler. Da virksomheden blev grundlagt i 2014, hed den Next Car. Dette navn blev ændret til NIO et par år senere. Virksomheden blev grundlagt af den Kinesiske iværksætter Bin Li og hovedkontoret ligger i Shanghai.

Virksomheden vil beskæftige over 4.000 mennesker på 19 lokationer i 2018. Disse steder er placeret i Kina, USA og Europa.

NIO

Hvad NIO ønsker at opnå

Den første bil fra NIO er NIO EP9. Denne racerbil er hurtigere end Teslas hurtigste bil. NIO designer og producerer smarte elbiler. Virksomheden forsker også i kunstig intelligens og muligheden for selvkørende biler. Den første selvkørende elbil kan komme på markedet i 2020. Selvkørende biler forventes at udgøre 20 % af bilmarkedet om ti år. Firmaet NIO håber at kunne distribuere sine biler over hele verden inden da.

NIO producerer ikke som Tesla de dyrere premiumbiler. Virksomheden har fokus på elbiler til middelklassen. Foreløbig fokuserer NIO også primært på det Kinesiske marked. Synes du, det er et godt træk? Så kan det være meget attraktivt at købe NIO-aktier.

NIO er endnu ikke en Tesla morder

Det er lidt for tidligt at kalde NIO for en Tesla morder. I øjeblikket (2020) er Tesla den bedst kendte og mest populære elbil. NIO er stadig i gang med at erhverve en markeds aktie. Desuden kan en Tesla køre op til 1.000 kilometer på et fuldt batteri. Det er meget mere end de 350 kilometer, som en elbil fra NIO kan køre med fuldt batteri. NIO er endnu ikke en egentlig konkurrent til Tesla. Fordelen ved NIO’s elbiler er, at de er meget billigere.

Tror du, det vil lykkes NIO at være en seriøs konkurrent til Tesla i fremtiden? I så fald kunne det være meget interessant at købe NIO aktier.

Andre produkter og tjenester fra NIO

NIO tjener ikke kun sine penge ved at sælge elbiler: Virksomheden tilbyder også Power Home, som er ladestandere til folks hjem. NIO tilbyder også tjenester. Et eksempel er Power Express. Denne service, som er på standby i 24 timer, oplader kundernes batterier. Der tjenes også penge på at sælge forsikringer til sine elbiler. Tror du, at disse tjenester bidrager til resultaterne af NIO aktierne? Så kan du helt sikkert overveje at lave en investering!

NIO i fremtiden

NIO kan være en attraktiv, men ikke helt risikofri investering. Det Kinesiske firma producerer billigere end Tesla. Hvis de formår at opbygge en større markedsandel, kan de få store overskud. Markedet for elbiler bliver enormt i fremtiden. Tror du det vil lykkes NIO at opbygge en stærk position på dette marked? I så fald er det klogt at købe NIO aktier.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *