Hvordan kan du købe Tesla aktier?

Tesla (også kendt som Tesla Motors) er mere relevant end nogensinde før. Nu hvor de polære hætter smelter, vokser appellen for elektriske køretøjer i en spektakulær hastighed. Vil du gerne investere i fremtiden? Derefter kan køb af Tesla aktier være noget for dig. Dog gør det ikke uden at udføre omfattende undersøgelser. Søg efter svaret på følgende spørgsmål: investerer du i Tesla så godt som det lyder?

Hvor kan man købe Tesla aktier?

Tror du også, at Tesla har nøglen til fremtiden i hænderne på grund af alle deres innovative løsninger? Hvis dette er tilfældet, kan køb af Tesla aktier være noget for dig! Det anbefales dog stærkt, at du gør dette med en billig børsmægler, eller såkaldt broker. Når du ikke holder dine omkostninger så lave som muligt, smider du dybest set en del af dit udbytte.

Har du lyst til at købe Tesla aktier? Du kan handle direkte med Tesla-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Tesla aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Tesla aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Tesla aktie pris

Er du nysgerrig efter den aktuelle aktiekurs i Tesla? Prisen på Tesla aktie svinge ganske lidt. Dette er meget interessant for aktive handlende. Nedenfor kan du gennemgå den nuværende CFD-sats for Tesla. Du kan også afgive en ordre, når du vil.

Teslas virksomhedsoplysninger

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Tesla.

Tesla-analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge Tesla-aktier, er det vigtigt at analysere aktien grundigt. I oversigten herunder kan du se, hvordan Tesla har klaret sig den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Teslas aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad vil Tesla-aktiekursen gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, Tesla vil gøre i 2024 og årene efter? Vi har kombineret analytikernes prognoser ved hjælp af Alpha Vantage-data. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om prisudviklingen på Tesla, og denne forudsigelse går muligvis ikke i opfyldelse.

Tesla aktie analyse

Om Tesla

Tesla er faktisk et nyt bilmærke. Tesla har ikke eksisteret så længe som de etablerede mærker. De gør alt andet og producerer kun elektriske køretøjer. For et par år siden var folk i tvivl om en producent, der kun producerer elektriske køretøjer. I dag er det helt klart, at en ny bil skal være en elbil.

Tesla er helt klar overbevist om at fossile brændstoffer er skadelige for verden. De forårsager en masse kuldioxidemissioner. Derudover er fossile brændstoffer endelige. En dag er det ikke længere muligt at køre i benzindrevne køretøjer.

investering_i_Tesla

Køb af Tesla aktier i få trin

Before you invest in Tesla, it is wise to keep in mind that the shares are rising and falling like a roller coaster. The share price is very volatile. The stock moves strongly when the CEO of the company, Elon Musk, makes some new notable statements.

Før du investerer i Tesla, er det klogt at huske på, at aktierne stiger og falder som en rutsjebane. Aktiekursen er meget ustabil. Aktien bevæger sig stærkt, når administrerende direktør for virksomheden, Elon Musk, afgiver nogle nye bemærkelsesværdige udsagn.

Trin 1: undersøge aktien

I øjeblikket er Tesla den mest populære bil aktie. Vi har bemærket, at mange mennesker køber aktier i Tesla, fordi de simpelthen kan lide virksomheden. Dette er ikke en god investeringsstrategi. Det er vigtigt kun at købe aktier, hvis du har foretaget omfattende undersøgelser, og når du er sikker på, at virksomheden har vækstpotentiale.

Hvis du har lyst til at vide om det er værd at købe aktier i Tesla skal du kigge på de økonomiske tal. Denne type forskning er også kendt som grundlæggende analyse. Det anbefales, at du ser på virksomhedens kapitalposition. Du kan også undersøge visionen for Teslas fremtid: tror du, at virksomheden vil være i stand til at følge med i alle udviklinger i fremtiden? Kun hvis du med sikkerhed ved, at aktien passer i din portefølje, skal du købe aktien.

Trin 2: vælg af en god børsmægler

Du kan købe dine aktier hos en online broker. Det er vigtigt, at du vælger en børsmægler, der opkræver lave gebyrer. Hvis du vælger en børsmægler med høje renter, mister du en stor del af dine afkast på et øjeblik.

Har du lyst til at vide hvilke børsmæglere du kan bruge til en fordelagtig investering i Tesla? Hvis du klikker på følgende knap, kan du straks sammenligne flere børsmæglere med hinanden:

Trin 3: tid din investering

Hvis du har valgt at købe aktier i Tesla, skal du stadig beslutte, hvornår du skal gøre dette. Nogle investorer beslutter at købe deres aktier så hurtigt som muligt. Dette er også kendt som en marked ordre. Dette er en fantastisk strategi for investorer, der ønsker at beholde deres aktier i en længere periode og har tillid til virksomhedens fremtid.

Er du en aktiv trader? Hvis du er, er det klogt at bruge en begrænse ordre. Ved at bruge en begrænse ordre køber du kun aktien, når den når en bestemt pris. Ved at bruge denne type ordre kan du studere aktiens kurs bevægelse og deltage i det sjove på et øjeblik, der passer til dig.

Du kan også vælge at købe aktier med jævne mellemrum. Hvis du beslutter dig for at gøre dette, skal du vælge det månedlige beløb, du vil investere i Tesla. Dette er en god strategi, hvis du vil forhindre at deltage, når aktier har den højeste værdi. Du skal dog have en hel del penge for at kunne følge denne strategi.

I vores artikel om køb af aktier kan du lære mere om processen med at købe aktier.

Trin 4: beslutte om hvor mange aktier du har lyst til at købe

Det er vigtigt at beslutte om hvor mange Tesla aktier du har lyst til at købe. Når du investerer, det er klogt at sprede din kapital over et par investeringsprodukter. Du bør forhindre at investere helt din kapital i Tesla. Bestem, hvor stor af en procentdel af dine penge du vil risikere på Tesla aktier for at bestemme størrelsen på den position, du indtager.

Efter din første investering i Tesla har du stadig noget arbejde at gøre. Du skal fortsætte med at analysere dine investeringer for at kunne bestemme dit bedste exit øjeblik. Det er klogt at tænke på dit exit øjeblik, før du køber dine Tesla aktier.

Køb_Tesla_aktier

Hvilken risici findes ved at investere i Tesla?

Investering i Tesla er ikke helt uden risici. Når virksomheden fortsætter med at vokse, kan der opstå mangel på batterier. I øjeblikket er produktionen begrænset til at opfylde de fremtidige forventede behov. Tesla har brug for massive investeringer for at kunne fortsætte med at levere biler.

Lave benzinpriser betyder en stor risiko for Tesla. Tesla`s største konkurrenter er de normale benzindrevne køretøjer fra det ‘traditionelle bilmærker’. Når det er relativt billigere at have en benzindrevet bil, er det mindre sandsynligt, at folk vil købe en Tesla bil.

Tesla kan opleve et fald i aktieværdien på grund af den øgede konkurrence. I dag er elektriske køretøjer i gang. Det er præcis, hvorfor Chevrolet udviklede “the Bolt” og Nissan udviklede “the Leaf”. Store teknologivirksomheder som Apple og Google vil være i stand til at reducere Teslas markedsandel i fremtiden.

En anden risiko ville være de høje kapitalomkostninger. Virksomheden bruger en masse penge på at bygge fabrikker og produktionsprocesser. Derimod giver dette lave indkomster. Mange investorer kan undre sig over, om omkostningerne vil blive dækket.

En anden stor risiko for Tesla-aktier er afhængigheden af Elon Musk. Elon Musk er meget berømt, og nogle mennesker ser ham som en inspiration. Han arbejder dog i mange virksomheder på samme tid, så når han i fremtiden mister interessen for Tesla, vil dette påvirke aktiekurserne negativt. Hvis du overvejer at investere i Tesla, skal du holde øje med alle disse risici.

Elon Musk i nyhederne

Elbiler betyder fremtiden. Men dette er ikke den eneste grund til at aktierne ofte er i nyhederne. Tesla tiltrækker stor medieopmærksomhed på grund af sin excentriske CEO, Elon Musk. Aktiekurserne afhænger stærkt af erklæringer og handlinger fra deres CEO.

Handlinger der viser CEO’s tekniske kapacitet, vil påvirke aktiekurserne positivt. Tænk på vellykkede lanceringer udført af hans rumfirma SpaceX.

Andre udtalelse og handlinger fra Elon Musk påvirker aktiekursen negativt. For eksempel kaldte han en mand, der kritiserede ham for en pædofil. Derudover sagsøges han for ikke at have gennemført erhvervelsen på 420 millioner dollars, selvom han meddelte, at dette ville finde sted. Han og virksomheden måtte begge betale en bøde på 20 millioner dollars.

Ikke mindre mener deres CEO at dette ikke påvirkede virksomheden negativt. I slutningen af dagen vil dårlig PR stadig være PR, og Musk formår stadig at få Tesla i rampelyset. Udtalelserne fra CEO kan bruges til at spekulere i Tesla aktien. Hans handlinger har stor indflydelse på aktiekurserne.

Stoler du på TESLA`s CEO? Derefter kan det være interessant at købe nogle aktier i Tesla.

Elon_Musk_Tesla

Hvilken værdi har virksomheden?

Det anbefales stærkt at man studerer alle tal, inden man køber Tesla aktier. Tesla virker lidt dyr i starten. Aktiekurserne er relativt høje i øjeblikket (i 2020) sammenlignet med andre bilproducenter. Ford har et betydeligt større udbytte, men markedsværdien er næsten den samme som for Tesla.

Tesla aktier værdiansættes så højt på grund af den tillid, investorer har i fremtidens udsigter for virksomheden. Det er klart, at virksomheden er meget mere revolutionerende end din gennemsnitlige bilproducent. I en verden, hvor bæredygtighed bliver vigtigere for dagen, fortsætter Tesla med at vokse.

Ikke  mindre har virksomheden stadig brug for en masse penge. Virksomheden har ikke været i stand til at være særlig lukrativ. På lang sigt skal Tesla forbedre deres forretning præstationer. Tror du at Tesla vil være i stand til at gøre dette? Derefter bør du overveje at investere i Tesla.

Tesla_køb_aktier

Aktier priser af Tesla

Tesla aktier er ret volatile. Dette skyldes, at aktierne hovedsageligt vurderes ud fra potentialet i Tesla. Potentialet er imidlertid vanskeligt at måle. Aktiekurserne i Tesla er dannet af udtalelser fra millioner af investorer. Derfor kan prisen på en Tesla aktie ændre sig hurtigt, når gode eller dårlige nyheder offentliggøres.

Du kan reagere perfekt på kursbevægelser ved aktivt at handle på aktiekursen. Nedenfor kan du se på historien om prisbevægelser i Tesla.

Tesla-aktiekurs

Tesla`s strategi

Det er altid klogt at investere i virksomheder, der har en klar vision for fremtiden. Det er vigtigt at studere forretningsstrategien, inden du køber deres aktier.

Tesla har bygget en stor fabrik i Kina for nylig. De håber, at dette vil øge deres produktionskapacitet.

Tesla har et ret dyrt image. Deres biler er hovedsageligt tilgængelige for miljøbevidste eliter. Det ser ud til, at Tesla vil ændre dette billede. De udvikler en overkommelig version af deres bil i øjeblikket. Tesla-biler er stadig ikke de billigste biler på markedet, men de bliver mere overkommelige for dagen.

Hvis det lykkes Tesla at få prisen ned der vil de være i stand til at sætte sig på et helt nyt marked. Dette ville være gunstigt for virksomhedens fremtidige vækst.

Men det er vigtigt at huske, at bilproducenter er meget afhængige af økonomien. Tesla aktier er cykliske. Når økonomien er dårlig, er det mindre sandsynligt, at folk køber en ny bil. Så når økonomien ikke klarer sig godt, kan du overveje at købe Tesla aktier.

Tesla_bil_fabrik

Hvad arbejder Tesla med?

Innovation is very important in a company like Tesla. We will tell you about what the company is doing at the moment below.

Avancerede teknikker

Roadster blev udviklet i 2008. Snart efter dette designede de Model S fra Tesla. Det er effektivt, sikkert og klar til dette århundrede. Denne specifikke bil har allerede vendt alles verden på hovedet. Et par gange udføres en trådløs opdatering, og bilen bliver stadig bedre og bedre. Det er en unik bil og er også ret overkommelig. Udover deres elbiler arbejder de også på at bringe elektriske lastbiler på markedet. De skal være i stand til at spare meget på benzin omkostningerne.

Tror du også, at elbiler har en lys fremtid foran sig? Tror du, at Tesla vil være i stand til at spille sammen med markedet? Hvis det er tilfældet, kan det være meget tiltalende at købe Tesla aktier.

Vedvarende energi produkter

Udover biler og lastbiler arbejder Tesla på vedvarende energi produkter. For eksempel Powerwall, Powerpack og Solar Roof. Disse produkter er alle løsninger til at udvikle et komplet økosystem for vedvarende energi. Disse produkter er ideelle til husejere, virksomheder og forsyningsselskaber. Det fokuserer på at bruge en bæredygtig måde at producere, lagre og bruge vedvarende energi på.

En overraskende præsentering

Tesla har præsenteret deres anden SUV model. For mange mennesker ser det simpelthen ud som en oppustet Model 3. Den del af præsentationen om deres stærke vinduer var ikke så perfekt som de sandsynligvis håbede på, men de fik en masse opmærksomhed i medierne. Mængden af ordrer er steget kraftigt siden da.

Mange mennesker har lavet vittigheder og memes om bilen, den nye model og fejlagtigheder af præsentationen. Ikke desto mindre har mange mennesker bestilt bilen. En præsentation i stil med Apple har givet virksomheden mulighed for at score. I sommeren 2020 vil den nye model gå i produktion.

Resultater Tesla: mere salg end forventet

Virksomheden har solgt flere elbiler i 2019 end forventet. Aktierne er steget til en rekordhøj, da de meddelte, at de har solgt 112.000 biler i stedet for de forventede 105.000 biler.

Nedenfor vil du se resultaterne af virksomheden Tesla gennem årene. Udbyttet og fortjenesten for et selskab som Tesla svinger ganske lidt. Når overskuddet er højere end forventet, stiger aktiekurserne. Dette skyldes, at aktiekurserne er baseret på loven om udbud og efterspørgsel. Når folk er glædeligt overraskede, har de en tendens til at købe nye aktier.

Tesla_finansielle_resultater

The history of Tesla`s historie

Historien om Tesla går tilbage til året 2003, da Martin Eberhard og Marx Tarpenning startede virksomheden. Disse iværksættere ønskede at bringe en elektrisk sportsvogn på markedet. I løbet af denne tid blev virksomheden stadig drevet af en af medstifterne af PayPal.

Lidt senere udløste Tesla Motors Elon Musks interesse. Han investerede i virksomheden og formåede at skabe en slags budget til ny forskning. Til sidst udviklede Tesla Motors sig til det firma, vi alle kender og elsker.

Tesla`s fremtid

Det er klart at Hr.Musk har en klar vision om fremtiden for sit firma. Selvom han får en hel del negativ presse på grund af sin Twitter opførsel, løfter han sit firma til nye højder. Markedsværdien af virksomheden er steget til mere end 100 milliarder dollars, og slutningen er ikke i sigte. Hvor høj vil Tesla aktien gå til?

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *