Handel med 1000 kroner

1000 kroner er et meget pænt beløb at starte dit handelseventyr med. Du kan beslutte, hvad du vil handle. For eksempel kan du handle dine 1000 kroner på én gang, eller du kan handle forskellige aktier for at diversificere og sprede din risiko. Hvis du ikke har nogen erfaring endnu, kan du starte med at øve online og derefter begynde at handle på rigtigt med 1000 kroner.

Vil du starte direkte? Se på hvilken børsmæglere du kan åbne en konto.

Hvorfor handle med 1000 kroner?

Der er flere grunde til, at du skal handle med 1000 kroner. Skønt du kunne lægge dine penge på en sparekonto, hvor meget renter ville du få i dag? Den rente, du får fra din bank, er meget lav, så du kan lige så godt begynde at handle. Handel giver dig en bedre chance for at tjene udbytte. Når du blot sparer dine penge, bliver de mindre værdifulde med tiden, og det er sandsynligvis ikke dit mål at investere dine penge.

Ved at vælge at starte handel kan du få et meget højere afkast, og hvis alt går godt, kan du tjene en masse penge. Det er endda mulig at tjene til livets ophold som dags handler. Dag efter dag. Der er masser af mennesker som har beslutet at afslutte deres daglige job for at blive dags handlere, og de tjener en solid indkomst ved blot at handle.

Det er muligt at få et godt afkast på din investering på 1000 kroner. Hos en modern online CFD børsmægler kan du bruge en indflydelse op til 20: 1. Med en gearing kan du åbne positioner med en større værdi end det beløb, der er på din konto. Denne nye, innovative måde at handle har mange fordele.

1000_kroner_handle

Succes med 1000 kroner?

Gearing gør det meget interessant at begynde at investere med 1000 kroner hos en CFD-mægler som deGiro eller eToro . Med 1000 kroner kan du åbne positioner til en samlet værdi af 2000 kroner eller mere. Hos disse børsmæglere bestemmes overskuddet baseret på forskellen mellem prisen i det øjeblik, du åbner en position, og prisen, i det øjeblik du lukker en position.

Hvis du for eksempel køber ti Apple-aktier til en pris på 6000 kroner, og bestanden stiger inden for tre dage til 6300 kroner, er forskellen mellem åbnings og slutkursen din fortjeneste. Dette går dog begge veje; denne fortjeneste kan blive et tab, hvis du foretager den forkerte skøn. Ved at bruge et stop loss kan du dog sikre dig, at du kun mister et bestemt beløb.

Handler med CFDer

Vi taler om handel med CFD’er handel med CFD’er (Contract for Difference). Du lukker en kontrakt automatisk og tjener på prisforskellene. Det betyder, at du kan tjene penge, når priserne stiger, men også når priserne falder.

Du kan nemt teste mulighederne for at investere i CFD’er med en demo. Det er ikke nødvendigt at deponere penge! Når du er klar, kan du straks indbetale 1000 kroner på din konto for at investere i dine yndlings aktier. Jo højere det beløb, du indbetaler, desto højere er det potentielle resultat, du kan nå. Den første indbetaling er din vigtigste! Hvis du for eksempel indbetaler 1000 kroner, kan du straks begynde at opdage mulighederne for handel.

Investering med 1000 kroner

Nogle mennesker foretrækker at investere deres 1000 kroner. Forskellen med investering er, at investering er langsigtet. For eksempel køber du en andel for at videresælge den et par år senere. Når du kan gå glip af et fast beløb på 1000 kroner hver måned, kan det være meget interessant at investere på denne måde.

Hvis du vil investere et lille beløb på 1000 kroner, er det klogt at gøre dette i en indeksfond. En indeksfond er en afdeling, der følger en kurv med aktier. Fordelen ved en indeksfond er, at du allerede kan anvende diversificering, selv med et lille beløb. Du køber en deltagelse i fonden, og du bliver medejer i et udvalg af forskellige aktier. Diversificeringen sænker risikoen for din investering og gør det mindre sandsynligt, at du mister en stor del af din investering.

Når du regelmæssigt investerer 1000 kroner, er det klogt at deponere dette beløb hver måned i din fond. Ved at gøre dette, sørger du for at sprede dine investeringer over tid. Når alt kommer til alt ønsker du ikke at tabe penge, fordi du investerede alle dine penge lige før markederne er ved at gå ned.

Vil du vide, hvor du kan købe deltagelse i en indeksfond? Det er muligt at købe deltagelse i en indeksfond hos en online broker, eller såkaldt børsmægler. Vi har listet de bedste brokers til dig:

Mulighederne for handel er enorme; du kan handle med aktier, Forex, råvarer og Indeksfonde. Og alt dette kan gøres fra en konto. En anden fordel ved CFD’er er, at du betaler lavere transaktionsgebyrer  end dem, du betaler ved traditionel handel.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!