Hvordan kan man købe Burberry aktier?

Overvejer du at investere i Burberry aktier? Så er denne side det rette sted for dig! Her kan man direkte se, hvor børsmæglere man kan købe eller sælge Burberry aktier. På denne side kan du også høre om Burberry aktiekursen.

Hvor kan man købe Burberry aktier?

Har du lyst til at købe Burberry aktier? Du kan handle direkte med Burberry-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Burberry aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Burberry aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Burberry lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Burberry? Grafen nedenfor viser, hvordan Burberry s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Burberry:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Burberry.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Burberry de seneste 5 dage:

Om Burberry virksomheden

Det Britiske luksus modehus Burberry designer og distribuerer konfektions beklædning. Det spiseklare sortiment omfatter de berømte skytte trøjer, sko. Lædervarer, modetilbehør, briller, kosmetiske præparater og dufte. Virksomheden fokuserede oprindeligt på udendørs beklædning. Nu er virksomheden aktiv på det højteknologiske marked. Gabardine stoffet fremstilles udelukkende for Burberry mærket. Stoffet er vandafvisende og åndbart.

Burberry er et børsnoteret selskab med børsnotering på London Stock Exchange. Selskabets hovedkontor ligger i London, England. Dette hovedkontor ligger på samme sted, hvor der blev åbnet en butik i 1891.

Buying-Burberry-stocks

Virksomhedens historie

Thomas Burberry grundlagde Burberry-firmaet i 1856. Han åbnede sin butik i Basingstoke, Hampshire. I 1891 blev der åbnet en butik på Haymarket i London.

Logoet, der er udformet i 1904, er velkendt. Det er et “Equestrian Knight” logo med en ridder på hesteryg.

Den berømte skyttetrøje blev født under Første Verdenskrig. Engelske officerer bar skyttefrakken i skyttegravene. Efter krigen blev skyttefrakken populær blandt civile. Det er også Burberry checken. Denne tartan er blevet brugt som foring for skyttetrøjer siden 1920 ‘erne.

En uafhængig familievirksomhed

Indtil 1955 var Burberry en selvstændig familievirksomhed. I det pågældende år blev selskabet overtaget af Great Universal Stores (GUS). Selskabet blev optaget på børsen. I 2005 solgte GUS sine sidste lagre. Siden da er selskabets aktier blevet handlet under navnet.

I 1970’erne udbrød der voldelige fodboldoptøjer. Burberry ‘s image var så bulet, da fodboldhooligans i stigende grad blev set iført Burberry-tøjet. Et varemærkes anseelse er vigtigt. Når man begynder at investere i Burberry, er det derfor vigtigt at undersøge, om mærket stadig fungerer godt i forhold til konkurrencen.

Usolgt tøj, tilbehør og tøj ødelagt

I juli 2018 blev det afsløret, at Burberry havde destrueret mere end 90 mio. GBP til beklædning, tilbehør og parfume i de seneste fem år. Ifølge Burberry var dette sket for at beskytte varemærket og forhindre, at genstandene blev stjålet eller solgt billigt.

Greenpeace protesterede mod denne situation. Ifølge Burberry genererede de energi fra at brænde genstandene. Afbrænding var derfor miljøvenlig. I september 2018 meddelte virksomheden, at den ville holde op med at brænde uafhændede produkter med øjeblikkelig virkning. Burberry bekendtgjorde også på det tidspunkt, at det ville holde op med at bruge ægte pels i sine produkter.

Tror De, at dette øgede fokus på bæredygtighed kan øge aktiekursen? I så fald kan det være interessant at købe Burberry aktier.

Burberry ønsker rige kinesiske kunder

Burberry vil sælge tøj til rige Kinesere. Derfor går modehuset ind i partnerskab med Tencent. Dette er den Kinesiske ejer af den populære chat app WeChat. I Kina vil de to virksomheder eksperimentere med nye butikskoncepter, hvor sociale medier spiller en central rolle.

Åbningen af den nye butik i den Kinesiske by Shenzhen er det første skridt i dette samarbejde. Værkstedet vil indeholde store spejle, imponerende trapper, kunstværker og murbrokker. Besøgende i denne smukke butik vil blive lokket til at tage selleri og posere selleri på WeChat.

I Kina kan man se, at velstanden stiger konstant. Desuden finder mange kinesere det vigtigt at vise deres status; en andel som Burberry kan kun drage nytte af dette i fremtiden. Det kan derfor være en god grund til at købe Burberry aktier.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *