Hvordan kan man købe Kingfisher aktier?

Kingfisher er en Engelsk multinational virksomhed med hovedkontor i London. Virksomheden har forskellige kendte mærker: tænk for eksempel på B&O, Castorama, Brico Dépot og Screwfix. Kingfisher er noteret på London Stock Exchange, hvor du kan købe aktierne. Har du lyst til at investere i en stor gør-det-selv virksomhed? Så kan du helt sikkert overveje en investering i Kingfisher! Du kan også anmode om de seneste aktiekurs data på denne side.

Hvor kan man købe Kingfisher aktier?

Tror du, at Kingfisher er godt forberedt til fremtiden? De har ændret organisationen betydeligt og er også i stigende grad aktive online. Dette kan have en positiv indflydelse på virksomhedens drift.

Har du lyst til at købe Kingfisher aktier? Du kan handle direkte med Kingfisher-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvordan kan man aktivt investere i Kingfisher aktier?

Nogle investorer vælger aktivt at handle i en virksomhed som Kingfisher. På den måde kan du reagere bedre på den seneste udvikling. Er der for eksempel en krise? Så er det nyttigt at kunne sælge dine aktier hurtigt. En god part til aktivt at handle med Kingfisher CFD’er er Plus500. Du kan prøve mulighederne helt gratis og uden risiko med en demo:

Der tabes penge på 86% af CFD-detailkontiene.

Hvad er Kingfishers nuværende aktiekurs?

Er du nysgerrig efter den seneste aktiekurs for Kingfisher selskabet? I skemaet nedenfor ser du med det samme CFD prisen på Kingfisher. Du kan også åbne en position på aktien ved hjælp af knapperne.

Om Kingfisher

Kingfisher er en seriøs spiller i Gør-det-selv-verdenen. De betjener enkeltpersoner og virksomheder. Kingfishers velkendte mærker er B&Q, Castorama, Brico Dépôt, Screwfix og Kosher. Der er 77.000 mennesker, der arbejder i 1.326 butikker i 9 lande.

En masse viden er tilgængelig i virksomheden for at gøre bolig forbedringsprojekter nemmere. Det bedste resultat er vigtigt, hvilket naturligvis helt afhænger af folks behov. Hvordan lever mennesker? Hvilke forskellige typer boliger bor de i? Hvilke behov er der for at forbedre boligerne?

Tror du, at Kingfisher ved, hvordan man reagerer på markedets efterspørgsel? Så kan du helt sikkert overveje at købe Kingfisher aktier!

Kingfisher

Kingfishers transformation plan

I 2015 så Kingfisher mange muligheder for at arbejde som én stor virksomhed. Global ledelse og de lokale driftsselskaber gik hånd i hånd for at blive mere konkurrencedygtige og effektive. Ved at bruge de nyeste teknikker var det muligt at få en problemfri kunde oplevelse. Digitale muligheder gav en inspirerende shoppingoplevelse. Kunden kan endda design alting bedre og bruge produkterne.

Skala og ensartethed

Skalaen blev meget bedre udnyttet af transformationen. Der er sammensat et ensartet og førende produktsortiment. Fokus starter hos kunden: Med transformationen skal kundernes ønsker blive endnu mere centrale. Denne tilgang vil føre til mere vækst og overskud. Der skabes også besparelser ved at bruge delt lagerplads. For eksempel er der i de sidste tre år blevet sparet 100 millioner euro ved at bruge et fælles distributionscenter i Polen.

Tror du, at Kingfisher vil være i stand til at blive ved med at lave den slags smarte besparelser? Så kan det bare være klogt at investere i Kingfisher ved at købe aktier!

Online muligheder

Transformationen har også skabt online muligheder for Kingfisher gruppen. De genererer nu 7 procent af deres omsætning fra onlinesalg. På længere sigt forventes det, at dette vil fortsætte med at vokse i takt med, at flere og flere handler via internettet. Tror du, at Kingfisher vil være i stand til at tjene mere på internettet? Så kan online investering i Kingfisher være en attraktiv mulighed.

Tanker fra den nye chef hos Kingfisher

Den nye chef er stadig yderst kritisk over for organisationsstrukturen og dens kompleksitet. Der er stadig flere problemer at løse. Den nye chef er en Carrefour veteran: Thierry Garnier. Hans opgave er at finde vejen op. Langsom implementering af nye produkter, mangel på markedsføring og andre udfordringer i Frankrig er de vigtigste punkter at tage fat på.

Analytikere spekulerer

Adskillige analytikere spekulerer i at bryde gruppen op. På den måde ville det være en mindre attraktiv overtagelses kandidat. Det forventes dog ikke, at det sker, givet transformationsplanen og de stordriftsfordele, der opstår netop ved at arbejde inde fra en gruppe.

Det er vigtigt for Kingfisher at afklare hurtigt og finde vej op igen. De opererer i en cyklisk sektor, hvilket betyder, at den økonomiske situation har stor indflydelse på virksomhedens resultater. Ved at sprede aktiviteterne over flere lande bliver virksomheden mindre afhængig af ét specifikt marked.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *