Hvordan kan man købe Gilead Sciences aktier?

På verdensplan blev Gilead Sciences kendt for sin potentielle hjælp til corona patienter med Remdesivir. Ud over dette lægemiddel, arbejder Gilead Sciences også på mange andre lægemidler. Det kan derfor være interessant at investere i Gilead Sciences ved at købe aktierne. Men hvad er den bedste måde at gøre dette på?

Hvordan kan man aktivt investere i Gilead Sciences?

Lægemiddelvirksomheder kan være meget egnede til den aktive investor. Investorerne reagerer ofte meget følelsesmæssigt, når nyheden om nye lægemidler kommer ud. Hvis det nævnes at et firma har haft et positivt resultat af en prøve, kan prisen for en virksomhed som Gilead Sciences pludselig stige betydeligt. Hvis dette lægemiddel virker ikke, kollapser aktiekursen igen.

Som aktiv trader kan man svare på dette ved at afgive ordrer på det rigtige tidspunkt. CFD er den bedste til aktiv spekulation på en fil som Gilead Sciences. Hos Plus500 kan man tage stilling til stigende og faldende priser uden at betale kommissioner. Brug knappen nedenfor til at åbne en gratis demo hos Plus500:

Hvor kan man købe Gilead Sciences aktier?

Satte du din tillid i virksomheden Gilead Sciences? Så er det måske klogt at købe aktier på lang sigt. Før du køber aktierne, det er meget vigtigt at undersøge virksomhedens fremtidsudsigter. Mange køber aktier på grund af en kampagne: Virksomheden giver dog ikke overskud på grund af et enkelt vellykket lægemiddel.

En god børsmægler til at købe Gilead Sciences aktier fra, uden at betale kommissioner, er eToro. Hos eToro betaler man ikke kommissioner som investor. På den måde har du en bedre chance for at få et positivt afkast! Brug knappen nedenfor til at åbne en konto direkte med eToro:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvad er Gilead Sciences’ aktiekurs?

Er du nysgerrig hvordan Gilead Sciences’ aktiekurs klarer sig? I nedenstående graf kan du se til hvilken pris du kan købe og sælge CFD aktierne:

Om Gilead Sciences, virksomheden

Gilead Sciences ønsker at forbedre behandlingen af patienter som lider af en livstruende sygdom i verden. For at dække dette medicinske behov opdager virksomheden, udvikler sig og kommercialiserer alle former for innovative behandlingsformer. De lægemidler, firmaet udvikler, anvendes bl.a. til behandling af HIV, hepatitis B, hepatitis Cm og influenza. Den biofarmaceutiske virksomhed har hovedkontor i Foster City i Californien.

Virksomhedens historie

Doktor Michael Riordan grundlagde virksomheden Oligo i juni 1987. Virksomheden fokuserede oprindeligt på udvikling af antivirale lægemidler. Det var ikke uden grund: Fordi Michael Riordan havde fået denguefeber, var han specielt opsat på at finde en kur for det. Fra begyndelsen af 1987 til 1996 var han formand for selskabs bestyrelse.

I forbindelse med udviklingen af innovative lægemidler arbejdede virksomheden tæt sammen med tre videnskabelige rådgivere: Peter Dervan fra Caltech, Harvard University baserede Doug Melton og Harold Weintraub Cancer Research Center ‘s Fred Hutchinson. Selskabets navn blev ændret til Gilead Sciences i 1988.

Gilead Sciences bliver offentlig

Virksomheden var noteret på Nasdaq i 1998. Aktierne kan findes der, i S&P 500 aktieindekset. I tredje kvartal af 2020 klarede virksomheder sig godt på grund af det lægemiddel Veklury som virksomheden havde udviklet til behandling af patienter med coronavirus, og lægemiddel, der tidligere var kendt som Remdisvir.

 

Det betyder ikke, at det er klogt at købe aktierne. Virksomheden advarer selv om, at der er stor ustabilitet på markedet, og at der hersker usikkerhed om narkotikaens potentielle indtjening. Det er derfor meget vigtigt at holde et vågent øje med selskabets udvikling, når man overvejer at investere i Gilead Sciences.

Gilead Science har udviklet et lægemiddel til behandling af COVID-19

I april 2020 blev der offentliggjort en rapport om patienter med corona på et Amerikansk hospital faktisk behandler med det lægemiddel Remdesivir der blev udviklet af Gilead Science. På Universitetshospitalet i Chicago fungerede dette lægemiddel godt i en test på 113 patienter med corona. Næsten alle patienter behandlet med Remdesivir kunne tage hjem inden for en uge. Efter meddelelsen steg aktiekursen 16% efter aktiemarkedets afslutning. De mest positive resultater gør analytikerne forsigtigt optimistiske. Virksomheden understregede også, at der ikke skulle drages nogen konklusioner af resultaterne af en test.

Det er altid vigtigt for en virksomhed som Gilead Science at holde et vågent øje med dette: Når firmaet kommer på med et nyt, lovende lægemiddel, kan prisen stige betydeligt. Det kan da være interessant at købe aktierne midlertidigt. Disse typer kampagner kan så føre til en faldende aktiekurs igen, hvis forventningerne ikke understøttes.

Handige links: aan de slag met beleggen

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *