Hvordan kan man købe Gilead Sciences aktier?

På verdensplan blev Gilead Sciences kendt for sin potentielle hjælp til corona patienter med Remdesivir. Ud over dette lægemiddel, arbejder Gilead Sciences også på mange andre lægemidler. Det kan derfor være interessant at investere i Gilead Sciences ved at købe aktierne. Men hvad er den bedste måde at gøre dette på?

Hvor kan man købe Gilead Sciences aktier?

Satte du din tillid i virksomheden Gilead Sciences? Så er det måske klogt at købe aktier på lang sigt. Før du køber aktierne, det er meget vigtigt at undersøge virksomhedens fremtidsudsigter. Mange køber aktier på grund af en kampagne: Virksomheden giver dog ikke overskud på grund af et enkelt vellykket lægemiddel.

Har du lyst til at købe Gilead Sciences aktier? Du kan handle direkte med Gilead Sciences-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Gilead-Sciences-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Gilead-Sciences-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Gilead Sciences lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Gilead Sciences? Grafen nedenfor viser, hvordan Gilead Sciences s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Gilead Sciences:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Gilead Sciences.

Analyse af Gilead Sciences:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Gilead Sciences-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Gilead Sciences-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Gilead Sciences de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Gilead Sciences gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Gilead Sciences vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Gilead Sciences, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om Gilead Sciences, virksomheden

Gilead Sciences ønsker at forbedre behandlingen af patienter som lider af en livstruende sygdom i verden. For at dække dette medicinske behov opdager virksomheden, udvikler sig og kommercialiserer alle former for innovative behandlingsformer. De lægemidler, firmaet udvikler, anvendes bl.a. til behandling af HIV, hepatitis B, hepatitis Cm og influenza. Den biofarmaceutiske virksomhed har hovedkontor i Foster City i Californien.

Virksomhedens historie

Doktor Michael Riordan grundlagde virksomheden Oligo i juni 1987. Virksomheden fokuserede oprindeligt på udvikling af antivirale lægemidler. Det var ikke uden grund: Fordi Michael Riordan havde fået denguefeber, var han specielt opsat på at finde en kur for det. Fra begyndelsen af 1987 til 1996 var han formand for selskabs bestyrelse.

I forbindelse med udviklingen af innovative lægemidler arbejdede virksomheden tæt sammen med tre videnskabelige rådgivere: Peter Dervan fra Caltech, Harvard University baserede Doug Melton og Harold Weintraub Cancer Research Center ‘s Fred Hutchinson. Selskabets navn blev ændret til Gilead Sciences i 1988.

Gilead Sciences bliver offentlig

Virksomheden var noteret på Nasdaq i 1998. Aktierne kan findes der, i S&P 500 aktieindekset. I tredje kvartal af 2020 klarede virksomheder sig godt på grund af det lægemiddel Veklury som virksomheden havde udviklet til behandling af patienter med coronavirus, og lægemiddel, der tidligere var kendt som Remdisvir.

 

Det betyder ikke, at det er klogt at købe aktierne. Virksomheden advarer selv om, at der er stor ustabilitet på markedet, og at der hersker usikkerhed om narkotikaens potentielle indtjening. Det er derfor meget vigtigt at holde et vågent øje med selskabets udvikling, når man overvejer at investere i Gilead Sciences.

Gilead Science har udviklet et lægemiddel til behandling af COVID-19

I april 2020 blev der offentliggjort en rapport om patienter med corona på et Amerikansk hospital faktisk behandler med det lægemiddel Remdesivir der blev udviklet af Gilead Science. På Universitetshospitalet i Chicago fungerede dette lægemiddel godt i en test på 113 patienter med corona. Næsten alle patienter behandlet med Remdesivir kunne tage hjem inden for en uge. Efter meddelelsen steg aktiekursen 16% efter aktiemarkedets afslutning. De mest positive resultater gør analytikerne forsigtigt optimistiske. Virksomheden understregede også, at der ikke skulle drages nogen konklusioner af resultaterne af en test.

Det er altid vigtigt for en virksomhed som Gilead Science at holde et vågent øje med dette: Når firmaet kommer på med et nyt, lovende lægemiddel, kan prisen stige betydeligt. Det kan da være interessant at købe aktierne midlertidigt. Disse typer kampagner kan så føre til en faldende aktiekurs igen, hvis forventningerne ikke understøttes.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *