Køb Bitcoins via internettet

At købe bitcoins kan være meget indbringende! Prisen på Bitcoin er stærkt svingende, hvilket betyder, at man kan opnå et meget højt udbytte. Naturligvis skal man gå ind på det rette tidspunkt. Disse udsving kan jo også gå den forkerte vej. I denne artikel kan du læse alt om Bitcoin, så du kan udnytte denne specielle hype fuldt ud!

Køb Bitcoins gennem CFD’er

Den første måde, man kan købe bitcoins, er at bytte CFD’er på en Bitcoin. Det er faktisk den nemmeste måde at handle med Bitcoins på. Man kan jo spekulereere af pris udsvingene på bitcoin uden brug af teknisk viden. Du gør det nemt ved hjælp af en såkaldt mægler. Fordelene ved handel med bitcoins hos en mægler er derfor klare:

 • Du kan go short på prisen på bitcoin du spekulere i et prisfald.
 • Du kan bruge gearing hvilket betyder at du har brug for færre penge.
 • Du kan øve så meget som du vil bruge en demo.
 • Du kan tag fordel af valuta svingninger på kort sigt.

Klik her for at åbne en gratis (demo) konto til handel med Bitcoins>>

buying Bitcoins

Den bedste måde at handle med bitcoins på

Binance er en af de bedste udbydere af handel med Binance. Med Binance kan man afprøve mulighederne uden risiko ved hjælp af en demo. Det er også muligt at tag fordel af et eventuelt fald i prisen på Bitcoin; dette kan gøres ved at gå ned på Bitcoin. Oprettelsen af en konto med Binance er fuldstændig gratis, og det er meget let at købe eller sælge dine første Bitcoins. Klik her for at åbne en gratis konto med Binance >>

Bitcoins Plus500

Fysisk køb af Bitcoins med en wallet

Det er også muligt at købe bitcoins fysisk på lang sigt. Bitcoins anbringes derefter i en såkaldt offline eller online wallet. Fysisk køb af bitcoins er mulig med forskellige leverandører. Disse leverandører fungerer som en såkaldt børs. Køb af bitcoins kan normalt ske via iDEAL, hvorefter Bitcoins krediteres din egen tegnebog.

Det er imidlertid vigtigt at nævne, at denne måde at købe bitcoins er dyrere. Hvis man vil spekulere på prisen på Bitcoin, er det bedre at gøre brug af en mægler. Direkte køb af Bitcoins er især tilrådeligt, når man virkelig har en langsigtet vision. At købe bitcoins vil let koste flere procent i transaktionsomkostninger.

Grundlæggende: hvad betyder bitcoins alligevel?

Lad os igen behandle essensen af bitcoin. Bitcoin er en såkaldt kryptovaluta; en digital valuta. Det specielle ved bitcoin er, at valutaen er fuldstændig uafhængig. Der er ingen central part, der styrer værdien af bitcoins. Der er heller ingen regering, der har greb om bitcoin. Naturligvis har bitcoin de nødvendige fordele. Hvis dette ikke var tilfældet, ville valutaen ikke få så meget opmærksomhed. Men hvad er de største fordele ved bitcoin?

 • Enkelt: det er let at betale med bitcoin og det er muligt med flere og flere virksomheder.
 • Billig: det er billigere at foretage betalinger uden mellemliggende betalingssystemer.
 • Ingen grænser: du kan nemt betale i udlandet med bitcoins.
 • Hurtige transaktioner: inden for få minutter, hvor som helst i verden!
 • Begrænset antal: der er et begrænset antal bitcoins; derfor vil der aldrig være en devaluering.
 • Uforstyrrehed: en bitcoin transaktion kan udføres helt anonymt.
 • Sikkerhed: foretage betalinger uden at dine data bliver misbrugt.

Hvad er en god investeringsstrategi

Selvom bitcoins har mange fordele, bruges bitcoins ofte også som en investering. Ved at købe og sælge bitcoins på den rigtige måde kan du opnå et godt afkast. Her diskuterer vi de to strategier, du kan bruge til at tjene penge ved at købe og sælge bitcoins.

Spekulere med bitcoins

Når man spekulerer på Bitcoin, køber eller sælger man valuta for at opnå fortjeneste på kort sigt. Som investor kan man vælge mellem forskellige muligheder:

 • Køb Bitcoins: you buy bitcoins to make a spekulere if there is an increase in the price.
 • Salg Bitcoins: you sell bitcoins to make a spekulere in the event of a price decrease.

Fordelen ved spekulation på kortere sigt er, at man kan opnå en fortjeneste uanset prisens retning. Man kan endda tjene mange penge, når der er dårlige nyheder. Man går simpelthen ned og sælger bitcoins til en børsmægler. Hvert dollar de bitcoin falder i pris, er en fortjeneste for dig.

Hvis du begynder at spekulereBitcoin, så skal du bruge købstidspunktet godt. Det gør man hovedsagelig ved at studere masserne. Bitcoin er hovedsagelig ejet af private investorer, som ikke altid træffer rationelle beslutninger. Resultatet er, at prisen reagerer meget positivt på nyheder om den digitale valuta.

Ud over nyhederne bør du også undersøge prisintervallet. Der er ofte forudsigelige mønstre inden for et værdipapir. Også i Bitcoin giver pris bevægelserne fra fortiden information om prisbevægelser i nutiden. Hvis man f.eks. ved, hvor meget prisen gennemsnitligt bevæger sig på en dag, den generelle tendens og den maksimale pris, der nogensinde er nået, kan disse oplysninger alle brug til at udarbejde og god strategi.

Endelig er det altid altid at bruge et stop loss. Det er tidspunktet, hvor positionen lukker automatisk. Ved at bruge et stop loss, undgår man at miste en stor del af sine aktiver, fordi prisen pludselig falder.

Du kan bedst spekulere i bitcoins på Binance. Klik her for at åbne en gratis konto>>

Bitcoins på lang sigt

En anden mulig strategi er at købe bitcoins på lang sigt. Denne strategi er ret enkelt; man køber simpelthen bitcoin og efterlader det i en længere periode. Selv om denne strategi virker, spiller tidsplanen stadig en vigtig rolle. Måske er den rolle, som timingen spiller i forbindelse med køb af Bitcoins på lang sigt, valg vigtigere end den rolle, som tid spiller i forbindelse med køb af Bitcoins på kort sigt.

Det er fordi, du har mulighed for at sælge Bitcoins i mellemtiden. Det er klart, at man ikke kan gøre det, når man køber Bitcoins på lang sigt. I dette tilfælde skal du håndtere højere transaktionsomkostninger, så det er ikke rentabelt at sælge bitcoins flere gange om dage. Det er derfor nødvendigt omhyggeligt at undersøge grafen, så man kan beslutte, hvad der er den rigtige tid til at købe flere Bitcoins på lang sigt.

Årsager til, at du måske skulle købe bitcoins

Investeringer fra mange virksomheder

Det er tydeligt at kryptovaluta blomstrer. Der er flere og flere virksomheder, der investere penge i bl.a. bitcoin. Det vil øge bitcoin ‘s betydning, således at alle mulige nye muligheder og applikationer for denne særlige valuta er udformet.

Dette øger naturligvis efterspørgslen. Når der er flere muligheder for at bruge Bitcoins, vil efterspørgslen stige yderligere. Antallet af butikker, hvor man kan betale med Bitcoin, er steget betydeligt. For eksempel er det allerede muligt med Thuis Bezorgd at betale for din pizza med en Bitcoin.

Det er et sikkert tilflugtssted

Mange køber Bitcoins af samme grund som de plejer ved købe guld. Netop fordi Bitcoin er uafhængigt af regering og centralbanker, ses det som et stabilt og sikkert tilflugtssted i tider med politisk uro. Det er derfor helt muligt, at prisen på bitcoins vil stige yderligere i økonomisk nedgangstider. Det er måske et perfekt tidspunkt på købe Bitcoins.

Du er ansvarlig

Hvis en bank bliver røvet, kan du miste en del af dine penge. Dette er ikke tilfældet med bitcoin. Med bitcoins er du ansvarlig for opbevaring af denne valuta. Du kan gøre dette selv for eksempel ved hjælp af en godt sikker tegnebog. Det er netop fordi du selv er ansvarlig, at du ikke behøver at bekymre dig om, at banker begår en stor fejl, der får dig til at miste dine penge. Dette kan være en anden grund til, at prisen på bitcoin kan stige yderligere i økonomisk usikre tider.

Undgå transaktionsomkostninger

Når man tager til udlandet, betaler man transaktionsomkostninger ved veksling af valuta. Med bitcoins behøver det ikke at være tilfældet! Når alt kommer til alt, betaler du i hvert land med de samme Bitcoins. I fremtiden kan bitcoins blive mere populære blandt turister, hvilket kan bidrage til den yderligere prisstigning på Bitcoin. Det kan derfor være en god grund til at købe flere Bitcoins.

Bitcoins giver mere uforstyrrehed

Bitcoin er ikke direkte forbundet med en person. Når bankkonti altid er knyttet til en bestemt person, er dette ikke tilfældet med bitcoins. Det gør det muligt at foretage transaktioner, der er helt anonyme, og at opbevare indskud ved at bruge bitcoins. Det kan være en god grund til, at prisen på Bitcoin fortsat stiger så kraftigt.

Bitcoins advantages

Vær forsigtig med bitcoins

Men det er vigtigt at understrege at man er nødt til at være forsigtig når man køber Bitcoins. Bitcoin er meget svingende, og investeringerne i Bitcoin kræver derfor nerver af stål. Man kan tjene mange penge med en god investering i Bitcoin, men man kan lige så let miste et enormt beløb. Vær derfor altid opmærksom når du køber og sælger Bitcoins, og sørg for at du kun vil på at du rent faktisk kan tabe.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *