Hvordan kan man købe Snapchat aktier?

Alle kender Snapchat ; den populære app bruges nu af millioner af mennesker verden over. I nogle få år kan aktierne i Snapchat også handles på børsen. Men hvordan kan du købe Snapchat aktier?

Hvordan kan man købe Snapchat aktier?

snapchat shares

Det kan være meget interessant at investere i Snapchat aktier. Priserne på teknologiske aktier svinger ofte kraftigt. Ved at reagere på dette som en investor har du en chance for at opnå gode resultater med dine investeringer.

Timing er afgørende her; ved at købe eller sælge på det rigtige tidspunkt kan du opnå en god fortjeneste. Takket være moderne børsmæglere er det også muligt at tjene penge i tilfælde af en faldende aktiekurs; du gør dette ved at short selling aktien.

Hvordan kan man købe Snapchat aktier?

Det er også muligt at købe Snapchat aktier på lang sigt. Så tilføjer du Snapchat aktierne til din investeringsportefølje. Har du lyst til at købe Snapchat aktier? Du kan handle direkte med Snapchat-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Snapchat aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Snapchat aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Snapchat lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Snapchat? Grafen nedenfor viser, hvordan Snapchat s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Snapchat:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Snapchat.

Analyse af Snapchat:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Snapchat-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Snapchat-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Snapchat de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Snapchat gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Snapchat vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Snapchat, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Hvordan fungerer Snapchat?

Efter en skuffende IPO, ser virksomheden Snapchat ud til at klare sig godt igen. Annonce indtægterne stiger, og fordi virksomheden har introduceret spil og augmented reality, øges antallet af brugere i appen. Corona pandemien har lokket mange flere mennesker til app’en, og de kunne bare holde fast.

En investering i Snapchat kan derfor helt sikkert blive godt. Det er dog vigtigt at holde øje med konkurrencen: brugere skifter hurtigt til en konkurrent, når de leverer bedre tjenester.

Sådan køber man Snapchat aktier i 3 trin

Du kan købe dine første Snapchat aktier med det samme ved at gå gennem tre trin. Før du kan købe aktier, skal man åbne en konto hos en pålidelig online børsmægler. En børsmægler er en part, der gør det muligt at købe og sælge aktier via internettet. Når du vælger en passende børsmægler, skal du være opmærksom på omkostningerne: mange investorer går glip af afkast, fordi de betaler for høje transaktionsomkostninger.

Når du har åbnet en konto, er det vigtigt at deponere penge på din konto. Bemærk, at Snapchat aktier er noteret på den Amerikanske børs: du køber aktierne i dollars. Når din valuta bliver dyrere i forhold til dollaren, kan du miste penge. Dette kaldes også valutakursrisikoen.

Når du har deponeret penge på din konto, kan du åbne en investering. For de fleste investorer er en markedsordre perfekt: du køber aktierne direkte til den bedste tilgængelige pris. For spekulanterne blandt os kan en grænse ordre dog være bedre. Med en grænse ordre kan du indstille en pris, som du køber aktierne til. På denne måde holder du fuld kontrol over din investeringsstrategi!

buy snapchat shares

Er det klogt at investere i Snapchat?

Før man køber Snapchat aktier, er det klogt at analysere virksomhedens fremtid. Her er et par ting, du skal overveje, når du investerer i Snapchat.

Konkurrencen

En stor trussel mod Snapchat aktien er konkurrencen. Facebook og Instagram holder øje med Snapchat. De har indført lignende træk i de senere år. Mange brugere har derfor skiftet fra Snapchat til Instagram.

I et stykke tid så det ud til, at Snapchat ville miste sine brugere. For nylig har de indgået nye samarbejdsaftaler med Zynga, som de lancerede Snap Games. Dette er en live multiplayer platform, hvor brugere kan spille spil sammen. Innovation synes at hjælpe: Antallet af brugere steg mere end forventet i 2019 og 2020.

Ikke mindre er det vigtigt at holde øje med konkurrencen. Tror du, at Snapchat kan holde trit med konkurrencen? Så kan man købe Snapchat aktier.

Positiv udvikling

Snapchat er i gang med at reducere omkostningerne. Ved at reducere omkostningerne efterlades en større fortjenstmargen. Dette ser ud til at virke, da tabet pr. Aktie er lavere. Hvis denne tendens fortsætter, kan Snapchat muligvis snart skrive de første grønne tal.

Social udvikling

Før du køber Snapchat aktier, er det klogt at tage højde for den sociale udvikling. Privatliv bliver stadig vigtigere. Tidligere er Snapchat blevet sagsøgt af FTC (Federal Trade Commission) for krænkelse af brugernes privatliv. Begivenheder af denne art kan have en negativ indvirkning på aktiekursen.

Sociale medier skaber også i stigende grad negative overskrifter i nyhederne. For eksempel vil det tilskynde unge kvinder og mænd til at fokusere for meget på et perfekt kropsbillede. Sociale medier vil også bidrage til at sænke niveauet for mange menneskers lykke. Dette ændrer ikke det faktum, at sociale medier stadig er hidtil uset populære.

Er du sikker på, at sociale medier har en plads i vores samfund? Så kan en investering i Snapchat være en god overvejelse.

Handels udstilling Snapchat: hvordan gik det?

Da Snapchat blev offentliggjort i begyndelsen af 2017, steg aktien straks 44 procent. Siden da ser det imidlertid ud til, at aktien klarer sig mindre godt. Prisen er meget lavere end ved åbningen: det er derfor tvivlsomt, om Snapchat fortsat vil klare sig godt på lang sigt. Dette er grunden til, at mange mennesker ser Snapchats børsintroduktion som en fiasko. I denne artikel kan du læse mere om, hvad der gik galt med Snapchats IPO.

I mellemtiden er tidevandet vendt igen for Snapchat. På verdensplan har applikationen nu mere end 300 millioner aktive brugere hver måned. Markedsværdien af virksomheden i skrivende stund er mere end 60 millioner dollars. Evan Spiegel er et af de rigeste mennesker på jorden takket være børsintroduktionen i et øjeblik. Ikke dårligt for et firma, der blev grundlagt for fem år siden med to medstuderende fra Stanford University …

Børsnoteringen af Snapchat har også haft en indflydelse på aktierne i et beslægtet selskab med notationen SNAP. På tidspunktet for børsintroduktionen troede investorerne først, at det var Snapchat. Som et resultat så det relativt lille selskab SNAP pludselig deres aktier stige med snesevis af procent. Selvfølgelig blev denne fejl opdaget på et tidspunkt, hvorefter prisen på den forkerte aktie faldt igen.

Snap Inc. : mere end bare Snapchat

Siden 2016 hedder virksomheden bag Snapchat Snap Inc. Virksomheden Snap Inc. beskæftiger sig ikke kun med Snapchat. Virksomheden udvikler også Bitmoji og Zenly. Tror du, at disse produkter bidrager til Snap Inc.’s driftsresultater? Så kan det være attraktivt at købe Snapchat aktier.

Information om Snapchat

Snapchat blev oprindeligt grundlagt i 2011. Siden 2014 er der også vist reklamer inden for Snapchat tjenesten, hvilket genererer indtægter. Siden reklamerne blev introduceret, har virksomheden genereret indtægter. For eksempel steg omsætningen i 3. kvartal 2019 med 446 millioner dollars, hvilket er en stigning på 50% sammenlignet med samme periode sidste år.

I 2013 forsøgte Facebook og Google allerede at købe Snapchat for tre milliarder dollars. Snapchat besluttede imidlertid at afvise tilbuddet.

En god ting er, at virksomheden bag Snapchat også arbejder på andre ting; et eksempel på dette er solbriller med et kamera, der laver ti sekunders film og derefter sender dem direkte til en telefon. Men med omkring 300 millioner aktive brugere over hele verden er netværket endnu ikke tæt på giganter som Facebook og Twitter.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *