Hvordan kan man købe Sony Corporation aktier?

Det Japanske konglomerat Sony Corporation er et globalt anliggende. Selskabets hovedaktivitet er fremstilling af forbrugerelektronik. Sony fremstiller også computerspil og spillekonsoller. Desuden er selskabet som et mediekonglomerat en vigtig aktør i digitale medier. Overvejer du en investering i Sony? Lær, hvordan man bedst kan købe Sony Corporation aktier og kontrollere den nuværende pris.

Hvordan kan man købe Sony Corporation aktier?

Sony er en virksomhed med en lang historie. Siden 1946 har virksomheden solgt alle slags elektroniske produkter. Virksomheden er spredt på forskellige produktgrupper: Foruden at producere elektronik tjener de for eksempel også penge ved at yde forsikring. Denne diversificering gør en investering i Sony noget mindre risikabel.

Har du lyst til at købe Sony aktier? Du kan handle direkte med Sony-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Sony aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Sony aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for SONY lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på SONY? Grafen nedenfor viser, hvordan SONY s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om SONY:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om SONY.

Analyse af SONY:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge SONY-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan SONY-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for SONY de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på SONY gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at SONY vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for SONY, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Er det klogt at investere i Sony?

Før du køber Sony aktier, vil du måske vide, om det er klogt at investere dine penge i firmaet. Vi nævnte tidligere, at virksomheden har et solidt diversificering niveau. Virksomheden er ikke helt afhængig af spil eller film. Som følge heraf kan fiaskoer på et område let kompenseres ved succes i en anden.

Firmaet bliver mere succesrig med PlayStation nu. Dette er en tjeneste, der gør det muligt for brugerne at spille en stor udvælgelse af spil til en fast pris. Dette er en attraktiv model, da virksomheden kan opbygge en fast indkomst med den. Den nye PlayStation 5 kan også tiltrække mange nye spillere.

Det er imidlertid vigtigt at tage hensyn til konkurrencen, når der investeres i Sony. Se godt på, hvordan virksomhedens position i forhold til andre elektronikvirksomheder.

buying Sony shares

 

Virksomhedens historie

I maj 1946 grundlagde Masaru Ibuka og Aiko Morita Tokyo Telecommunications Engineering. På japansk var navnet på selskabet Tokyo Tsushin Kogyo (TTK). Grundlæggerne, både våben forskere under Anden Verdenskrig, fokuseret på produktionen af innovative produkter. I 1960 ‘erne fokuserede virksomheden på tv. De løslod den bærbare Micro TV. I 1968 blev den første farvefjernsyn med sin egen udviklede Trinitron-teknologi bragt i omsætning.

Da virksomheden TTK ønskede at fokusere mere på det udenlandske marked, blev selskabets navn ændret til Sony. Dette virksomhedsnavn er en kombination af den latinske ’sonus’ (lyd) og den Engelske ‘sonny’ (dreng). Selskabet blev ved med at frigive pagten Disc i 1982 og PlayStation i 1994. Køb af CBS Records og Columbia Pictures bidrog også til væksten. CBS Records blev omdøbt til Sony Music Entertainment and Columbia Pictures blev omdøbt til Sony Film Entertainment.

Dominans inden for filmindustrien

Sony begyndte som elektronikproducent, men er nu meget mere. I dag betragtes selskabet også som et mediekonglomerat. Dette skyldes, at virksomheden ejer mange film, tv og musikselskaber. Ud over ovennævnte CBS Records and Columbia Pictures blev følgende medieselskaber købt: Metro-Goldwyn Mayer, Screen Gems og MGM Studios.

På grund af alle disse erhvervelser er Sony nu et af de største filmstudier i verden. Virksomheden er dominerende inden for den globale filmindustri. Tror De, at dette vil bidrage til den videre vækst i Sony? Så kunne det være klogt at købe Sony aktier.

Dominans i musikbranchen

Sony indtager også en dominerende stilling inden for den globale musikindustri. Dette begyndte i 1988 med erhvervelsen af Columbia Music/CBS Records. I 2004 blev der oprettet et joint venture med BMG Music af Bertelsmann. Den nye kombination kaldes Sony BMG Music Entertainment. Både Sony og BMG ejer 50% af aktierne. På grund af denne kombinations dominerende stilling er mange mindre musikmærker imod dette joint venture.

Sony’s kraft

Virksomheden ved, hvordan man underholder forbrugerne med smukt designet, temmelig dyrt og teknologisk avanceret forbrugerelektronik. I Japan var Sony markedsleder inden for forbrugerelektronik i mange år. Japanerne elsker hypes og fads. Ved at levere noget nyt, såsom Walkman, formåede Sony at få en stor markedsandel på kort tid.

Før du investerer i Sony, anbefales det at undersøge, hvilke nye produkter virksomheden udvikler. Er disse innovative og bedre end konkurrencens? Så kan en investering i Sony fungere godt.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *