Hvordan kan man købe NVIDIA aktier?

NVIDIA er førende på markedet med hensyn til udvikling og produktion af grafikkort, der anvendes til spil. Virksomheden er også førende på verdensplan inden for kunstig intelligens, elektronik til selvkørende biler og software og hardware til datacentre. Denne holdning gør det interessant at investere i NVIDIA. Men hvad er det mest fordelagtige sted at købe NVIDIA aktier? Og hvad er den nuværende aktiekurs for NVIDIA aktier?

Hvor kan man købe NVIDIA aktier?

NVIDIA er markedsleder inden for grafikkort. Grafikkort er også kendt som GPU’er, og efterspørgslen efter disse chips stiger. Denne stærke position gør en langsigtet investering i NVIDIA til en interessant mulighed. Når du investerer i NVIDIA aktier, er det vigtigt at gøre det til lave omkostninger. Har du lyst til at købe NVIDIA aktier? Du kan handle direkte med NVIDIA-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for NVIDIA aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for NVIDIA aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for NVIDIA lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på NVIDIA? Grafen nedenfor viser, hvordan NVIDIA s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om NVIDIA:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om NVIDIA.

Analyse af NVIDIA:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge NVIDIA -aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan NVIDIA-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for NVIDIA de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på NVIDIA gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at NVIDIA vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for NVIDIA, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Hvordan kan man købe NVIDIA aktier?

Køb af NVIDIA aktier kan helt sikkert være attraktiv: Teknologi er stadig stigende, og efterspørgslen efter højteknologiske produkter af høj kvalitet er stadig stigende. Flere og flere spørger sig selv, hvordan de kan investere i NVIDIA aktier. I denne del af artiklen ser vi på, hvordan nye investorer kan købe NVIDIA aktier.

Før du kan købe aktier, skal du have en konto hos en online børsmægler, eller såkaldt broker. En børsmægler er en part, der gør det muligt at købe og sælge forskellige lagre. Det er altid tilrådeligt at vælge en fordelagtig børsmægler. På den måde undgår man at miste mange penge ved at betale høje transaktionsomkostninger. Brug knappen nedenfor til umiddelbart at sammenligne de bedste brokers for investeringer i aktier:

Når man har åbnet en konto hos en broker, kan man købe og sælge aktier. Det er imidlertid tilrådeligt at foretage en grundig undersøgelse af, hvad det selskab, De ønsker at investere i, foretager sig. Når et firma lancerer mange interessante nye produkter, kan det være smart at købe aktier. For det første sammenlignes et selskab som NVIDIA med konkurrencen for at afgøre, om der ikke er bedre tilgængelige investeringer.

Hvis du vil købe aktien, så brug blot søgeboksen på NVIDIA Corporation. Tryk så på knappen og indtast det beløb, du vil købe NVIDIA aktier. Hvis man anvender en markedsordre, købes denne aktie omgående til den nuværende pris. Har du en bestemt pris på, at du vil købe NVIDIA aktier? Så er det bedst at bruge en limiteret ordre.

Om virksomheden NVIDIA

Det Amerikanske teknologiselskab NVIDIA er producent af computer hardware. Virksomheden, der blev grundlagt i 1993, fremstiller bl.a. chipsæt til grafikkort og bundkort. NVIDIA videokort kan findes på mange bærbare computere. De NVIDIA grafikchips bruges også af store mærker: De findes f.eks. i Xbox og PlayStation. Desuden er selskabet en leverandør til mange store virksomheder.

NVIDIA

Pioner indenfor kompleks computing

NVIDIA er pioner i forskellig og kompleks computerbrug. Firmaet er kendt for forskere, designere, kunstnere og spillere. NVIDIA udviklede en særlig teknologi, GPU accelereret databehandling. Med denne computerhjerne er der mulighed for bedre 3D grafik.

NVIDIA og spil verdenen

NVIDIA ved, hvordan man holder trit med den hurtige udvikling i den voksende spilleverden. Ved at indgå et partnerskab med Adobe kan der leveres nye tjenester til kreativitet og digital oplevelse. NVIDIA ‘s Drive Constellation simulerer køretøjer, der er sikre i virtuel virkelighed. Selskabet udviklede også Geforce, som nu er den største platform i spil verdenen. I 2019 blev spil udsendelse tjenesten gearet nu tilgængelig for alle mobiltelefoner via en app.

NVIDIA udvikler bedre og bedre produkter til spillere. I 2018 udviklede virksomheden f.eks. et nyt sortiment af videokort til spillere. Disse videokort klarer sig langt bedre end deres forgængere. De nye RTX-kort er mindst seks gange hurtigere end kortene fra den tidligere GTX serie.

Spil udvikler sig og bliver mere sofistikerede. Spillere stiller høje krav til deres hardware. Især seriøse spillere køber regelmæssigt et nyt grafikkort. På grund af denne NVIDIA kan man regne med en loyal kundekreds. Det er imidlertid vigtigt, at NVIDIA holder trit med konkurrencen. Det er derfor vigtigt at kontrollere, inden man køber aktier, om NVIDIA stadig fører an i udviklingen af grafiske kort.

NVIDIA og Bitcoin

På tidspunktet for Bitcoin hype så du en kraftig stigning i salget af grafikkort. Aktiekursen i NVIDIA har haft stor fordel af denne tendens. For at få Bitcoins skal du udvinde dem, hvilket er en proces, der kræver meget computerkraft. Chips leveret af Nvidia kan gøre dette job godt.

Det kan godt være, at Bitcoin i fremtiden vil starte et nyt rally igen. Hvis dette er tilfældet, kan NVIDIA’s aktiekurs simpelthen fortsætte med at stige. Ved aktivt at investere i NVIDIA aktier kan du reagere på denne slags tendenser.

Nvidia’s fremtid

NVIDIA kan se frem til en lys fremtid. I medierne bliver billedet mere og mere vigtigt i forhold til tekst, og dette kræver GPU’er, hvor Nvidia er markedsleder. Skyer bliver også mere og mere populære, og Nvidia tilbyder også den nødvendige teknologi til dette. Det forventes også, at Nvidia leverer teknologien til selvkørende biler til Volvo i 2020, hvilket kan føre til yderligere fortjeneste.

Alt i alt er NVIDIA helt klart en virksomhed, der arbejder med teknologi for fremtiden. Dette kan yderligere øge aktiekursen i fremtiden. Tror du på de nye teknologier, NVIDIA arbejder på? I så fald kan det være attraktivt at købe NVIDIA aktier.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *