Hvordan kan du købe China Telecom aktier?

Ved at investere i China Telecom investerer du i den største fast telefoni udbyder og den fjerdestørste mobiludbyder i Kina. Virksomheden er 100% ejet af den Kinesiske regering. På denne side kan du se, fra hvilke børsmæglere du kan købe China Telecom aktier. Du kan også anmode om den nuværende aktiekurs for China Telecom her.

Hvor kan man købe aktier i China Telecom?

Har du lyst til at købe China Telecom aktier? Du kan handle direkte med China Telecom-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for China Telecom aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for China Telecom aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er China Telecoms nuværende aktiekurs?

Har du lyst til at vide, hvad aktiekursen på China Telecom er? Så tag et kig på grafen nedenfor. Her finder du den seneste CFD pris på China Telecom. Med knapperne kan du direkte åbne en position på aktien.

Om China Telecom

China Telecom Corporation Limited er en virksomhed i Kina. Det er en storstilet udbyder af informationstjenester i verden. Disse omfatter mobile og kablede telekommunikations tjenester, internettet, informations tjenester og andre telekommunikations tjenester.

China Telecom er hovedsageligt aktiv i Kina. Virksomheden har mere end 300 millioner abonnenter, der betjener de fleste af kunderne i bredbånds divisionen. Omkring halvdelen af alle kunder (150 mio.) har en bredbåndsforbindelse. Virksomheden er noteret på børserne i Hong Kong og Shanghai.

China Telecom

China Telecom’s historie

China Telecom blev etableret i 2002. Fra starten har de investeret massivt i forretnings aktiviteter og deres netværk. China Telecom har gennem årene opkøbt flere virksomheder. De har opkøbt Best Stones digitale aktiviteter og China Telecom (Europe) for at øge væksten.

I 2015 gik de ind i et joint venture med andre teleselskaber China Mobile og China Unicom. I 2015 var der noget tumult, da det kom frem, at formanden for China Telecom (Chang Xiaobing) var mistænkt for korruption. Han sagde op og blev senere dømt.

En korruptionsskandale har ofte negative konsekvenser for prisen på en aktie. Når du investerer i China Telecom, er det derfor klogt at holde godt øje med denne type udvikling. Er der en skandale? Så kan du åbne en short position på kursen på aktien for at opnå gode resultater, selv når aktiekursen er faldende.

Cloud og 5G

I den nærmeste fremtid er det vigtigt for China Telecom at udrulle 5G-mulighederne yderligere. Dette hurtigere internet vil give mange muligheder for deres kunder. Flere og flere virksomheder arbejder i skyen og ser fordelene ved dette. Det er vigtigt at integrere dette endnu bedre inden for de nuværende muligheder og dermed tilbyde bedre løsninger til sine kunder.

Strategiske partnere

For at forbedre og styrke netværket ser China Telecom mange muligheder for at samarbejde med campusser, kommuner og internetvirksomheder. Strategiske partnerskaber vil hjælpe med at få den vækst, folk leder efter. Opbygning og styring af netværk sammen er en af mulighederne.

Tror du, at disse strategiske tiltag vil bidrage til China Telecoms resultater? Så kan det være attraktivt at købe aktier i China Telecom.

Innovation

Det er vigtigt at blive ved med at forny sig. Til dette formål leder China Telecom konstant efter de bedste toptalenter derude. De ønsker også at gennemgå og forbedre forsknings- og udviklings strukturen. De erkender også, at det er vigtigt at fokusere på kerneaktiviteterne for at opnå den ønskede vækst.

Forventninger til fremtiden

Kina gennemgår en proces med digital transformation. Kommercialiseringen af 5G-netværket vil bidrage til dette og fremskynde processen. Online økonomien vil også bevæge sig til et nyt udviklingstrin. Derudover er kommunikations- og informations branchen under en hidtil uset udvikling. Det digitale Kina, Cyberpower og Smart-samfundet vil dermed bygge mere værdi. Mætningen af forbrugermarkedet er blevet bemærket af den administrerende direktør for China Telecom.

Bygning stabilitet

China Telecom arbejder på forbedringer af netværket og dets kundeservice. De stræber efter en stabil vækst, når det kommer til omsætning og overskud. Integrering af nye teknikker skaber nye muligheder såsom integration af cloud-netværk for regeringer og virksomheder. 5G-tendensen vil yderligere bidrage til dette. Innovation er fortsat vigtig for at være på forkant med konkurrenterne, og 5G-netværket er centralt i dette.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *