Hvordan kan man købe Bank of China Limited aktier?

Bank of China er en statsejet virksomhed. Banken blev grundlagt i 1912 og er en af de vigtigste statsbanker i Kina. Med den stærkt stigende Kinesiske økonomi kan det være interessant at investere i Bank of China ved at købe aktier. I denne artikel kan du læse, hvordan du kan investere i denne virksomhed. Du kan også finde den aktuelle aktiekurs for Bank of China på denne side.

Hvordan kan du købe Bank of China aktier?

Det er også muligt for udlændinge at købe Bank of China aktier på Shanghai børsen. For at kunne købe Bank of China aktier skal du være smart. Det er muligt at købe aktierne gennem børsen i Hong Kong. Denne børs er tilgængelig for investorer fra alle lande.

Har du lyst til at købe Bank of China aktier? Du kan handle direkte med Bank of China-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Bank of China aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Bank of China aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er den nuværende aktiekurs på Bank of China?

Når du investerer, er det vigtigt at holde et vågent øje med Bank of China aktiekurs. Dette diagram viser CFD aktiekursen. Med knapperne kan du direkte åbne en handelsposition i aktien.

Om Bank of China

Banken blev oprettet for at erstatte Imperial Bank of China. Banken udfyldte rollen som Centralbank indtil 1948. Af de fire store banker, Kina har, er dette den med flest internationale kontakter. Banken tilbyder en bred vifte af bankydelser primært til erhvervskunder og også til privatkunder. Bankens hovedkontor ligger i Beijing.

Bankens_historie

Fra 1912 og fremefter spillede denne bank en vigtig rolle i Kinas handel med andre lande. Efter 1949 blev Bank of China ansvarlig for handel med udenlandsk valuta.

Efter 1949 spillede banken også en støttende rolle i handelen mellem Kinesiske virksomheder med udenlandske parter. Banken kom på statens hænder i 1994. Den blev derefter en kommerciel organisation. I august 2004 blev banken et aktieselskab.

I begyndelsen ejede staten alle aktierne. Dette ændrede sig i juni 2006, da bankens aktier blev noteret på Hong Kong Stock Exchange. I juli 2006 blev aktierne også noteret på Shanghai Stock Exchange.

Buy Bank of China shares

Bankens hovedaktionær

Central Huijin Investments er hovedaktionær i banken. Dette er et holdingselskab for staten, da Huijn ingen egne kommercielle aktiviteter har. Det er en suveræn formuefond, der har en andel på 65% i denne bank. Denne fond har også interesse i de tre andre store Kinesiske banker.

Bank of China er en stor og globalt aktiv bank

I Kina er Bank of China den næststørste långiver. Med hensyn til markedsværdi er det den femtestørste bank i verden. Banken blev 100 % statsejet i juni 2006.

Den globalt aktive bank har filialer på alle kontinenter. Uden for Kina er banken aktiv i 27 lande og territorier. For eksempel er banken aktiv i Canada, Australien, Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Japan, Malaysia, Thailand, Indonesien og Sydafrika. Banken har et filialkontor på Caymanøerne. Banken er også aktiv i USA. I 2010 var bankens filial i New York den første Kinesiske bank til at tilbyde Remini produkter til Amerikanere.

Bankens datterselskaber

Bank of China har en række datterselskaber. Større datterselskaber er:

  • BOC Hong Kong-komponenten, som er noteret på Hong Kong Stock Exchange. Dette datterselskab er ansvarlig for bankens aktiviteter i Hong Kong.
  • BOC International-divisionen er aktiv inden for investeringsbank virksomhed
  • Forsikringerne varetages af Bank of China Insurance division.
  • Bankens egne investeringer og tredjeparts formuesforvaltning administreres af Bank of China Group Investment.
  • Investerings midlerne er placeret hos Bank of China Management afdelingen.
  • BOC Aviation divisionen er bankens fly leasingselskab. Banken ejer og administrere fly. I 2014 havde banken 230 egne fly. Derudover var der i det år 20 fly under deres ledelse.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *